- 20 Mart 2016
- 2.053
- 2.563
- 133
- 34
- Konu Sahibi superselma
-
superselma yine süpersin canım. Maşallah. Nereden öğrendin bunları?
Kızlar bugün bebişim ilk kez katıla katıla kahkaha attı :)
Önceden he he he diye gülüyordu. Onu güldüren şey kucağımda pilates topunda yaylanmamız o esnada babasının da aynı ritimde kafasını sallaması oldu
Ay yaa bende mi salatalik denesem aklima gelmemisti.bende dun elma yiyodum yalattim sonrasinda yalandi durdu cok sevdi:))
superselma masallah yaa valla hayranim bu kadar enerjisi olan hatunlara.
Kiz artik devir degisti artik oğlanlar naza cekiyo diye duydum ben:)
4 ay kısa ama canım ya. Önemli olan 6 aydan uzun süre adet olmamak. Ben doğum yapmıştım, emziremedim ve 3 hafta sonra adet oldum. Şimdi emziriyorum, olmuyorum.
canım erkekler nazlı olmasın, yakışmıyor :) bu da benim küçük tavşanım :)
Eki Görüntüle 1884915
evet canım. Zürafanın kendisini ve çıngırağını da aldım ama şimdilik onlar büyük geldi. Bebekhouse Dan aldım, ertesi günü geldi. Çok güzel. bu da çıngırağı. Bir kısmı sert bir kısmı yumuşak. Eki Görüntüle 1884937
ben de çemen otu almadım, bariz azalıyor.
canım bebekhouse da zürafa ile beraber bir set bar onu aldım 10 tlye geldi bu. Tek başına 30 TLMaşallah kızına nerden aldın bunu gÜzelmiş
Yok tatlım yanlış anlar mıyım hiç. Aç olduğunu zannetmiyorum. Açsa bile eldeki bu yapacak bir şey yok, mama yada sağdığım sütleri vermiyorum. Doktor beklenenin üstünde kilo aldığını söyledi. Hatta ben nasıl emzirdiğimi anlatınca o kadar sık emzirmene gerek yok, ağlamadan verme dedi. Gece uyandırma dedi. Ya doymazsa dedim, ortalığı yıkar aç olursa dedi. acıkınca ağlıyor, saatte bakmadan istediği kadar emmesine izin veriyorum. Özellikle sabahları bitiremiyor bile. Şimdi de emzirdim, bir meme tamamen kaldı. Her seferinde birini bitirdikten sonra mutlaka ikinciyi teklif ederim. Bazen emer, bazen emmez. Artık emmek istemediğini çok net belli ediyor. Bir ara emzirmenin üstüne sağdığım sütü damlalıkla vermeye çalıştım. 10 ml içiyordu en fazla. Süt de ziyan oluyordu. Her Bebek emzirmenin üstüne süt veya mama versen içermiş. Doktor sen yemek yedin ve doydun ama üstüne güzel bir tatlı geldi onu yemez misin dedi. Mamayı yada sütü içmesi aç olduğu anlamına gelmezmiş. Zaten eğer açsa da emmesi gerekiyor.bir de doktorum bu dönemde yutabileceğinden fazla tükrük üretir, ağzından akar normal dedi. Ellerini emer sakın çekme dedi. Her şeyi ağzına götürür çünkü oral dönemde o şekilde tanır izin ver dedi. Benimki de aynen bunları yapıyor.bir de ben de zorluyorum bazen ve her seferinde biraz direnip sonra bir kaç yudum çekip bırakıyor. Doktor açlık ve tokluk hissini öğrenmesi gerek dedi. O ağlamadan verme dedi. Yani aslında zorlamamamız lazım9ay
Can'ım ellerini ağzına götürmesi aç olduğundan olmasın
Sen çok ilgili bir annesin
Ve çok anaçsın
Bunun hepimiz farkındayız
Mama destekli gitmiyorsun sanırım
Belki bebişin biraz obur bi bebektir
Doymuyordur
Kilo alımı iyi olmasına bakma bence
Doktora götürdün mü diş çıkartma belirtisi var mıymış
Emzirdikten sonra sütünü sağıp verdin mi
Ya da mama
Misal benim kızım ellerini ağzına götürüyor
Ağzından su akıyor
Anlıyorum ki karnı aç
Ama İnat ediyor içmiyor
Zorluyorum sonra guk guk içip rahatlıyor
Bizimkide ellerini ağzına götürüyordu başta anlamıyorduk
Hemşire baktı diş çıkartmıyor dedi
Yanlış anlama sakın beni
_peri_ canım hangi kremi vermişti
Cnm ben de öyle düşündüm hiç dokunmadim ama sonuçta enfekte oldu ilaç kullanmak zorunda kaldım tabi sen bilirsin yine de
SorunlarinizKızlar iyi akşamlar
Umarım herkes iyidir
5 gündür tatildeydik
Biraz önce geldik düğün var diye
Çok iyi geldi bu tatil bize
Sorunlarınız halloldu inşallah canımKızlar iyi akşamlar
Umarım herkes iyidir
5 gündür tatildeydik
Biraz önce geldik düğün var diye
Çok iyi geldi bu tatil bize
Çok geçmiş olsun canım.Bir kutu antibiyotik bitti fakat ben hala hastayım
Canım şu anda günde 3 kez 10 damlaya çıkardım , aynı saatte alıyorum, antibiyotik kullanılır gibi , alarm kurdum ... Birde üzümle daha çok etki ediyorDenedim ama çok fark etmedi sanki. Sen günde kaçkere kullaniyosun. Hep aynıssaatte duzenlimi bide?
Geçmiş olsun canım , Allah şifa versin ...Bir kutu antibiyotik bitti fakat ben hala hastayım
tüh canım ya çok geçmiş olsunBir kutu antibiyotik bitti fakat ben hala hastayım
yok canım ya hiç bir şey olmaz normalKızlar ben regl oldum bu iyi bişey değil sanırım değil mi
canım söylenenlere takılma. Oral dönemdeler elbette her şeyi ağızlarına götürecekler. En kolaylarına giden de ellerini emmek yalamak tabi. Bebekler ama çok akıllılar aç olsa eliyle işi ne. Yani azıcık elini emer baktı süt yok sinirlenir ağlar. Benimki öyle yapıyor :) bundan sonra kilo alımları yavaşlayacak. Ben bundan sonra çok kilo alımı beklemiyorum Çünkü benimki acayip hareketlendi. Durmuyor hiç eli kolu :) yirmi günde 305gr hemen mamaya ihtiyaç olmasını gerektirecek kadar az değil bence. Alerji durumu filan da etkilemiştir.9ay
Canim Allah razi olsun su yazdiklarin icimi ferahlatti. Aksam esimin ananesindeydik dayi hanimi kv falan hepbirlikte. Devamli cocuk doymuyo basla artik biseyler vermeye, erkek cocugu bu yicekte kuvvetlencek vs okadar canim sıkıldıki anlatamam. Zatdn bikac gundur sutum az diye sıkılıyodum ustune bide bu. Anlamiyolarda laftan. Artik cokta ters dusmeyip tamam dedim rahat biraksinlar diye. Kv de onlari gprunce cosuyo normalde oyle seyler soylemez icini doktu orda. Biliyorum kotu niyetle soylemiyolar cok tatli konusarak anlatiyolar ama yetemiyorum diye canim sıkıldı baya. Oglumun masallahi var normainden fazla kilosu asm deki ebe bile hizli kilo aldi ama simdi yavaslar bazen almayabilir panik olma demisti ama cocuk doktoru 20gunde 305gr az ek gida icin erken alerjisini tetikleyebilcegi icin (kirmizi noktalar olmusti ya) mamada vermicem simdi dedi. Hemen mamaua gerek varmi ya anlamadim. Cocu gun kilosu sınır alti degilki obezmi yapiyim ben illa bunu. Ve saglik ocagina gore 20gunde 500gr cocuk doktoruna gore 305gr almis hangisinin tartisi dogru simdi burda
sophie 81 TL, diş kaşıyıcı ile bir seti var o 91 TL. Diş kaşıyıcı 10 tl ye geliyor, yada sophie 71 :)Canım unnado da ve birkaç sitede 75 tl ydi , malum Türkiye Çakma ürünler ülkesi , orjinali dimi ? Bu arada bebeğine bayıldım :) topidik :))) brnim bebekte emiyor eli hala ağzında , babaannem aç bu diyor , yok ellerini keşfediyor, aç olsa yıkar ortalığı diyorum , zorla mama verdirmeye çalışıyorlar :) 3 gündür sadece anne sütü veriyorum , kızımda meme red yapmıyor , ama mememi çok ısırıyor birde yandan yandan bakıp Gülüyor :))) kızamıyorum da öyle yapınca :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?