2016 Haziran bebekleri büyüyor

Çok sağolun
Her şeyin başı sağlık
Geçmiş olsun canım , Allah şifa versin ...

Günaydın kızlar
Bir kutu antibiyotik bitti fakat ben hala hastayım

Geçmiş olsun Canım
Tatilden fırsat dinlen öğledenleden sonra yat bebeğinle aralıksız 3saat uyu
Başka türlü geçmiyor bazen gündüz de uyumak gerekiyor.

Kızlar ben regl oldum bu iyi bişey değil sanırım değil mi

Sütün azalır diye mi endişe ediyorsun canım, süt korumadı diye mi?

Spiral taktiracaksan tam sırası.

Kızlar sagolun ya gercekten cok canim sıkılmıştı. Bu cocuj baştan beri benim sütümle büyüyo ilk cok guzel beslendide simdimi beslenmicek. Ama laf anlatamiyosun zaten vazgectim hee tamam falan diyorum kışta geliyo az giderim eşime dedim ek gidaya gecene kadar az gidelim diye. Allahtan o bana kiziyo dinleme onlari var senin sütün diye.
Sizde iyiki varsiniz burda cok moral buluyorum
Sizi seviyorummm

superselma canim gecmis olsun cok sen yine sogukkanliymissin ben olsam napardim bilmiyorum panikle. Kucukken benimde seker kacmisti bogazima babam ayaklarimdan silkelemisti

Süt azalır falan diyorlar ya ondan bi de erken oldum gibi geldi

:) Zaten cikmicak tatlim gorunse yeter. Darlik olsa hic acilmaz ama belli olmaz tabi bi doktor baksin yinede
Orada beyaz tabaka gibi bir şeyler görüyorum ama temizlemedim çok da kurcalamadım :):) doğduğu zaman da bir problem olmuştu doktor bir krem vermişti onu sürüyorum. Pztesi aylık kontrol için götürecektim zaten.

9ay canım sophie ürünlerine uyku arkadaşı ararken ben de bakmıştım özelliği nedir acaba?
Alcam ama hangisini alsam bilemedim :)

A Alwayshappygirl canım geçmiş olsun. Antibiyotik kullandım diye çok üzülme. Eskiler bilinçsizce içmişler hep bizlere bir şey olmadı çok şükür bebeğini de etkilemez.

superselma canım sana ve oğluna da geçmiş olsun. Soğukkanlı olmak lazım bu durumlarda her zaman yanımızda biri olmayabilir :) öyle bir durumda ne yaparım bilmiyorum. Genelde soğukkanlıyımdır ama kendi evladım olunca durum ne olur bilmem :)

Can'ım sen ek gıda veriyor olsaydın da neden veriyorsun sütün mü yok ekmek ye diyeceklerdi :) millete laf olsun torba dolsun

Grip bebeğe geçecek diye de korkuyorum babası da hasta ona da satamıyorum antibiyotik Nasıl fayda etmez anlayamıyorum iğneye geçcez Heralde

9ay canım sophie ürünlerine uyku arkadaşı ararken ben de bakmıştım özelliği nedir acaba?
Alcam ama hangisini alsam bilemedim :)
Cnm %100 doğal latex, gıda boyası ve el yapımı. Tek tek sağlamlıkları test ediliyor. 50 yıllık eski bir firma yapan aslında ama şimdi ünlü oldu. Ben sophie zürafa ve diş kaşıyıcının bir arada olduğu setini aldım. Bir de çıngırak aldım. Gerçekten çok hafif, bebeğin tutması kolay ve kendine özgü tatlı bir kokusu var. Biz küçükken kuzenlerimin benzer oyuncakları vardı. Gidince oynardım ve çok severdim. Hem de yaşım büyüktü :)ondan aldım şimdi.

Bebeğim 3 saattir uyuyor. Saat başı uyanıp emiyor geri uyuyor. Gece bu defa acıkınca kendi kalksın dedim ben uyandırmadım. çok huzursuzdu. Saat başı kalktı ama yorgunluktan ememedi. Demek uykusunu alamadı. Bir de gaz çıkarınca kokuyor. Acaba hasta mı oldu? Uyanıkken keyfi yerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…