- 21 Mart 2016
- 2.025
- 2.058
- 53
- Konu Sahibi superselma
-
- #1.001
Geçmiş olsun canım , Allah şifa versin ...
_peri_ 4. Ayda kilo bile verebilirmiş. Çevreye ilgisi arttığı için emmek istemeyebilirmiş. Sen bence galactagoyu tam dozunda kullan olmuyorsa çemen otuna geç. Ben de çok etki yaptı. Ben de bunu psikolojik olarak rahatlamak için yapıyorum. Yoksa bunlara bile gerek bence de insanı kötü hissettiriyorlar aç diyerek. Sen kendine güven, bol bol emzir bak kilo alacak bugüne kadar nasıl aldıysa
tüh canım ya çok geçmiş olsun
yok canım ya hiç bir şey olmaz normal
Canım şu anda günde 3 kez 10 damlaya çıkardım , aynı saatte alıyorum, antibiyotik kullanılır gibi , alarm kurdum ... Birde üzümle daha çok etki ediyor
Bir kutu antibiyotik bitti fakat ben hala hastayım
Kızlar ben regl oldum bu iyi bişey değil sanırım değil mi
_peri_ 4. Ayda kilo bile verebilirmiş. Çevreye ilgisi arttığı için emmek istemeyebilirmiş. Sen bence galactagoyu tam dozunda kullan olmuyorsa çemen otuna geç. Ben de çok etki yaptı. Ben de bunu psikolojik olarak rahatlamak için yapıyorum. Yoksa bunlara bile gerek bence de insanı kötü hissettiriyorlar aç diyerek. Sen kendine güven, bol bol emzir bak kilo alacak bugüne kadar nasıl aldıysa
tüh canım ya çok geçmiş olsun
yok canım ya hiç bir şey olmaz normal
canım söylenenlere takılma. Oral dönemdeler elbette her şeyi ağızlarına götürecekler. En kolaylarına giden de ellerini emmek yalamak tabi. Bebekler ama çok akıllılar aç olsa eliyle işi ne. Yani azıcık elini emer baktı süt yok sinirlenir ağlar. Benimki öyle yapıyor :) bundan sonra kilo alımları yavaşlayacak. Ben bundan sonra çok kilo alımı beklemiyorum Çünkü benimki acayip hareketlendi. Durmuyor hiç eli kolu :) yirmi günde 305gr hemen mamaya ihtiyaç olmasını gerektirecek kadar az değil bence. Alerji durumu filan da etkilemiştir.
superselma canim gecmis olsun cok sen yine sogukkanliymissin ben olsam napardim bilmiyorum panikle. Kucukken benimde seker kacmisti bogazima babam ayaklarimdan silkelemisti
:) Zaten cikmicak tatlim gorunse yeter. Darlik olsa hic acilmaz ama belli olmaz tabi bi doktor baksin yinede_peri_ canım galiba benimkinde pipi ucu darlığı var içindeki etli kısım dışarı çıkmıyor deriyi çok fazla itemiyorum. Kendimce teşhis koydum :):):)
Çok geçmiş olsun. Allah korusunAy çok şükür tvden öğrendiğim gibi yaptım karnına yani diyaframina aniden cöktüm arkasından. Anında çıktı
Ay çok şükür tvden öğrendiğim gibi yaptım karnına yani diyaframina aniden cöktüm arkasından. Anında çıktı
Süt azalır falan diyorlar ya ondan bi de erken oldum gibi geldiGünaydın kızlar
Geçmiş olsun Canım
Tatilden fırsat dinlen öğledenleden sonra yat bebeğinle aralıksız 3saat uyu
Başka türlü geçmiyor bazen gündüz de uyumak gerekiyor.
Sütün azalır diye mi endişe ediyorsun canım, süt korumadı diye mi?
Spiral taktiracaksan tam sırası.
Orada beyaz tabaka gibi bir şeyler görüyorum ama temizlemedim çok da kurcalamadım :):) doğduğu zaman da bir problem olmuştu doktor bir krem vermişti onu sürüyorum. Pztesi aylık kontrol için götürecektim zaten.:) Zaten cikmicak tatlim gorunse yeter. Darlik olsa hic acilmaz ama belli olmaz tabi bi doktor baksin yinede
Can'ım sen ek gıda veriyor olsaydın da neden veriyorsun sütün mü yok ekmek ye diyeceklerdi :) millete laf olsun torba dolsunKızlar sagolun ya gercekten cok canim sıkılmıştı. Bu cocuj baştan beri benim sütümle büyüyo ilk cok guzel beslendide simdimi beslenmicek. Ama laf anlatamiyosun zaten vazgectim hee tamam falan diyorum kışta geliyo az giderim eşime dedim ek gidaya gecene kadar az gidelim diye. Allahtan o bana kiziyo dinleme onlari var senin sütün diye.
Sizde iyiki varsiniz burda cok moral buluyorum
Sizi seviyorummm
Grip bebeğe geçecek diye de korkuyorum babası da hasta ona da satamıyorum antibiyotik Nasıl fayda etmez anlayamıyorum iğneye geçcez HeraldeA Alwayshappygirl canım geçmiş olsun. Antibiyotik kullandım diye çok üzülme. Eskiler bilinçsizce içmişler hep bizlere bir şey olmadı çok şükür bebeğini de etkilemez.
superselma canım sana ve oğluna da geçmiş olsun. Soğukkanlı olmak lazım bu durumlarda her zaman yanımızda biri olmayabilir :) öyle bir durumda ne yaparım bilmiyorum. Genelde soğukkanlıyımdır ama kendi evladım olunca durum ne olur bilmem :)
Cnm %100 doğal latex, gıda boyası ve el yapımı. Tek tek sağlamlıkları test ediliyor. 50 yıllık eski bir firma yapan aslında ama şimdi ünlü oldu. Ben sophie zürafa ve diş kaşıyıcının bir arada olduğu setini aldım. Bir de çıngırak aldım. Gerçekten çok hafif, bebeğin tutması kolay ve kendine özgü tatlı bir kokusu var. Biz küçükken kuzenlerimin benzer oyuncakları vardı. Gidince oynardım ve çok severdim. Hem de yaşım büyüktü :)ondan aldım şimdi.9ay canım sophie ürünlerine uyku arkadaşı ararken ben de bakmıştım özelliği nedir acaba?
Alcam ama hangisini alsam bilemedim :)
Cnm grip antibiyotikle geçmez ki kendi kendine 1 haftada geçer. Kaç gün oldu?Grip bebeğe geçecek diye de korkuyorum babası da hasta ona da satamıyorum antibiyotik Nasıl fayda etmez anlayamıyorum iğneye geçcez Heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?