- Konu Sahibi superselma
-
- #1.021
Benimki de mızırdanıp duruyor bazen ağlıyor anlayamadım derdini :/Bebeğim 3 saattir uyuyor. Saat başı uyanıp emiyor geri uyuyor. Gece bu defa acıkınca kendi kalksın dedim ben uyandırmadım. çok huzursuzdu. Saat başı kalktı ama yorgunluktan ememedi. Demek uykusunu alamadı. Bir de gaz çıkarınca kokuyor. Acaba hasta mı oldu? Uyanıkken keyfi yerinde
Bebegim daha 2.5 aylik ama biz 1 aydir kanguru kullaniyoruz. Cok da mutluyuz:)Kızlar malum bebişlerimiz 3 aylık oldular benimki bebek arabasında veya oto koltuğunda yatmıyor gezerken hep kucakta olmak istiyor. Araba boş çocuk kucağımızda dolaşıyoruz. Kanguru kullanmaya başlayan,doktora bunu danışan var mı aranızda
Boğaz'ımda enfeksiyon vardı gribe döndü daha 3 gün olduCnm grip antibiyotikle geçmez ki kendi kendine 1 haftada geçer. Kaç gün oldu?
Canım emzirdiğin için bebek grip olmuyor :) benim bebek 1Grip bebeğe geçecek diye de korkuyorum babası da hasta ona da satamıyorum antibiyotik Nasıl fayda etmez anlayamıyorum iğneye geçcez Heralde
Zira canım :)))) Gül'e Gül'e kullansın bebişin :)sophie 81 TL, diş kaşıyıcı ile bir seti var o 91 TL. Diş kaşıyıcı 10 tl ye geliyor, yada sophie 71 :)
Evet canım işte o. İçindeki küçük olan ayrı bir güzel.9ay canım bu set mi?
Bizim de aynı. Ekiden port bebe'de gezerdi ama artık durmuyor. Son 2 gündür bugaboo bee'nin bebek arabasında oturuyor. sağı solu önü yer heri açık ve bize dönük ya onda durdu çok şükür. Kollarımız kopuyor dışarı çıkınca. Kangurularda yüzü dışarı dönük kullanım önerilmiyor. Kesin zarar verdiğinin kanıtı yok gerçi. Ben bir sonraki muayenede soracağım.Kızlar malum bebişlerimiz 3 aylık oldular benimki bebek arabasında veya oto koltuğunda yatmıyor gezerken hep kucakta olmak istiyor. Araba boş çocuk kucağımızda dolaşıyoruz. Kanguru kullanmaya başlayan,doktora bunu danışan var mı aranızda
hangi marka? gün içinde en fazla ne kadar geziyor?Bebegim daha 2.5 aylik ama biz 1 aydir kanguru kullaniyoruz. Cok da mutluyuz:)
Beyazlar tortu seklindeyse onlari temizliceksin iste. Ama bence elleme kontrolde sorarsin belki baska biseyde vardirOrada beyaz tabaka gibi bir şeyler görüyorum ama temizlemedim çok da kurcalamadım :):) doğduğu zaman da bir problem olmuştu doktor bir krem vermişti onu sürüyorum. Pztesi aylık kontrol için götürecektim zaten.
3 aydan önce kullanmak sakıncalı diyorlar birde erkek çocuklar için. Doktora danıştınız mı? Benim aklıma hiç gelmedi sormadım bir sonraki kontrole de çok var. Kangurunuzun markası nedir bu aradaBebegim daha 2.5 aylik ama biz 1 aydir kanguru kullaniyoruz. Cok da mutluyuz:)
Aynen oyle kurtulamiyosun. Bi moral verende cıkmıyo zaten. Herkes kendini ornek veriyo bayılcam artık bu muhabbetlerdenCan'ım sen ek gıda veriyor olsaydın da neden veriyorsun sütün mü yok ekmek ye diyeceklerdi :) millete laf olsun torba dolsun
Grip bebeğe geçecek diye de korkuyorum babası da hasta ona da satamıyorum antibiyotik Nasıl fayda etmez anlayamıyorum iğneye geçcez Heralde
Yenidogan aparatiyla beraber ergobaby kullaniyorum, kullanma suremi oglum belirliyor ama 1 saate yakin kesintisiz kullandigim olduEvet canım işte o. İçindeki küçük olan ayrı bir güzel.
Bizim de aynı. Ekiden port bebe'de gezerdi ama artık durmuyor. Son 2 gündür bugaboo bee'nin bebek arabasında oturuyor. sağı solu önü yer heri açık ve bize dönük ya onda durdu çok şükür. Kollarımız kopuyor dışarı çıkınca. Kangurularda yüzü dışarı dönük kullanım önerilmiyor. Kesin zarar verdiğinin kanıtı yok gerçi. Ben bir sonraki muayenede soracağım.
hangi marka? gün içinde en fazla ne kadar geziyor?
Ergobaby kullaniyorum ben, yenidogan aparatiyla beraber. Ergobaby de yenidogan aparatini 4 ay boyunce kullanacagim. Ben boyun destegi veriyor aparat. Ben cok memnunum, kalca seklini de destekledigi icin sagliksiz bir durum olusturacagini sanmiyorum.3 aydan önce kullanmak sakıncalı diyorlar birde erkek çocuklar için. Doktora danıştınız mı? Benim aklıma hiç gelmedi sormadım bir sonraki kontrole de çok var. Kangurunuzun markası nedir bu arada
Canım diş değil bence ki değilmiş yaani. Ama küçük beyaz nokta gibi bir şey var pztesi doktora gidince kesinleşir. Hüseyin ismi :)
Canım diş değil bence ki değilmiş yaani. Ama küçük beyaz nokta gibi bir şey var pztesi doktora gidince kesinleşir. Hüseyin ismi :)
Hala çok kötüyüm tatil zehir olduA Alwayshappygirl gecmis olsun canim buarada simdi nasilsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?