2016 Haziran bebekleri büyüyor

Benimki de mızırdanıp duruyor bazen ağlıyor anlayamadım derdini :/

Kızlar malum bebişlerimiz 3 aylık oldular benimki bebek arabasında veya oto koltuğunda yatmıyor gezerken hep kucakta olmak istiyor. Araba boş çocuk kucağımızda dolaşıyoruz. Kanguru kullanmaya başlayan,doktora bunu danışan var mı aranızda

Bebegim daha 2.5 aylik ama biz 1 aydir kanguru kullaniyoruz. Cok da mutluyuz:)

Grip bebeğe geçecek diye de korkuyorum babası da hasta ona da satamıyorum antibiyotik Nasıl fayda etmez anlayamıyorum iğneye geçcez Heralde
Canım emzirdiğin için bebek grip olmuyor :) benim bebek 1
Aylıkken grip oldum , kızıma hiçbirşey olmadı 2 gün burnu tıkandı sadece :) ki beni biliyorsun mama destekli gittim :)
sophie 81 TL, diş kaşıyıcı ile bir seti var o 91 TL. Diş kaşıyıcı 10 tl ye geliyor, yada sophie 71 :)
Zira canım :)))) Gül'e Gül'e kullansın bebişin :)

Evet canım işte o. İçindeki küçük olan ayrı bir güzel.

Bizim de aynı. Ekiden port bebe'de gezerdi ama artık durmuyor. Son 2 gündür bugaboo bee'nin bebek arabasında oturuyor. sağı solu önü yer heri açık ve bize dönük ya onda durdu çok şükür. Kollarımız kopuyor dışarı çıkınca. Kangurularda yüzü dışarı dönük kullanım önerilmiyor. Kesin zarar verdiğinin kanıtı yok gerçi. Ben bir sonraki muayenede soracağım.

hangi marka? gün içinde en fazla ne kadar geziyor?

Beyazlar tortu seklindeyse onlari temizliceksin iste. Ama bence elleme kontrolde sorarsin belki baska biseyde vardir

3 aydan önce kullanmak sakıncalı diyorlar birde erkek çocuklar için. Doktora danıştınız mı? Benim aklıma hiç gelmedi sormadım bir sonraki kontrole de çok var. Kangurunuzun markası nedir bu arada

Grip bebeğe geçecek diye de korkuyorum babası da hasta ona da satamıyorum antibiyotik Nasıl fayda etmez anlayamıyorum iğneye geçcez Heralde

Benim 2yil once faranjit aylarca gecmedi hemde antibiyotige ragmen bazen zor geciyo. Ama iyi bi doktora git bebegim var cabuk iyilesmem lazim siye konus ne gerekiyosa versin canim. Yoksa cok zor oluyo bebege bakamiyo insan

Yenidogan aparatiyla beraber ergobaby kullaniyorum, kullanma suremi oglum belirliyor ama 1 saate yakin kesintisiz kullandigim oldu

Reactions: 9ay
3 aydan önce kullanmak sakıncalı diyorlar birde erkek çocuklar için. Doktora danıştınız mı? Benim aklıma hiç gelmedi sormadım bir sonraki kontrole de çok var. Kangurunuzun markası nedir bu arada
Ergobaby kullaniyorum ben, yenidogan aparatiyla beraber. Ergobaby de yenidogan aparatini 4 ay boyunce kullanacagim. Ben boyun destegi veriyor aparat. Ben cok memnunum, kalca seklini de destekledigi icin sagliksiz bir durum olusturacagini sanmiyorum.

9ay şu çemen tabletini bir de bana söylesene :):):) ben de deneyim. Gündüzleri uzun uyumuyor artık aç filan mı acaba diyorum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…