2016 Haziran bebekleri büyüyor

Kızlar @9ayın kullandığı çemenotu tabletinin adını ya da nerden aldığını bilen var mı?

Kızlar @9ayın kullandığı çemenotu tabletinin adını ya da nerden aldığını bilen var mı?
Onu bilmiyorum canim ama once galactagoyu kullan bence ilk ama duzenli 3kere gunde. Bide ben kuru üzüm kayisidan baya sekerli hosaf yaptim ona damlatiyorum daha sonra kocaman bardak su. Cok fark etti bende dolu dolu goguslerim ilk bikac gun olmadi duzenli kullanmadim cunku. Gerci saat 17den sonra biraz azaliyo tabi ama bakalim bugun nasi olcak dün basladim hosaf suyuna cunku

Kızlar sizin bebişiniz kucaktayken kafasını kendini iyi dik tutuyor mu?

Evet tutuyor canım çoktandır, oturmaya bile çalışıyor biz izin vermiyiruz

Hatta Kaynim tek eliyle top tutar gibi elini yukarı doğru açıp oturtur gibi tutuyor o da gülüp duruyor , ama ben çok korkuyorum geri gider diye

Bir aydır ellerini tutup kaldırır gibi yapıp bırakarak, öğrendi mi diye denedim
3Aylık olunca doktor buna da bakıyor

Hep yapıyorum kucağıma almadan önce
Kimseyle kıyaslama
Her çocuğun gelişimi kendibe özel

Ayni bizimki :)

Eki Görüntüle 1885295 @myssteriouss canım bak bu da uyku tulumuymuş görünce aklıma sen geldin kafası üşürse diyordun ya :)
Sağol Can'ım
Bu biraz abartı olmuş gibi ya
Bu arada sen mevsimlik tulum arıyordun ya
Ben dün lcw outlet mağazasında gördüm
Güzeldi kumaşı mevsimlikti
35 tl falandı sanırım
Alacaktım ama beden bulamadım ben

Hala çok kötüyüm tatil zehir oldu
Cnm gcmis olsun bnde p.tesi gunu 39 dereceyle hastaneye gttim sadece igne yptilar ilac vermediler il disindaydik eve geldik iyiydm brden 39.5 oldu atesim soguk kompres ilik dus limon derken atesim dustu faranjitim her sene tetikelrdi bu sene 2. Kez yuksek atesle geldi
Kizimda cok husurz hep agliyo emmiyo duzgun emince kusuyo acaba onami gcti bnm bbogaz agrim

Anneler salgin varmis dikkat edin

Canım o söylediğimden bir pamuk bir de mikropolar aldım. Pamuk tek başına yeterli olmaz bu zamanlarda ince battaniye ile kullanırım. Mikropoları da denicem kış için uygun mu değil mi diye değilse yeni alternatifler bulmam lazım benimki üstünde örtü durdurmuyor. Pusette uyurken üstünü örtüyorum kolları hemen dışarı çıkarıyor aşağıdan da ayaklarını :):)

Benimkide hiç sevmiyor üstünün örtülmesini ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…