- 28 Şubat 2010
- 736
- 1.331
- 313
- Konu Sahibi superselma
-
- #1.041
Gecmis olsun canim insallah bir an once toparlanirsin.. Acaba emzirmek vucudumuzun direncini mi dusuruyo? O kadar cok hasta anne goruyorum ki kendim de dahil. Bu kis beslenmemize ekstra dikkat etmemiz gerekecek sanirim.Hala çok kötüyüm tatil zehir oldu
Evet Can'ım hallettikSorunlariniz
Sorunlarınız halloldu inşallah canım
İnşallah. Bi iyileşeyim grip aşısı olacağım.Gecmis olsun canim insallah bir an once toparlanirsin.. Acaba emzirmek vucudumuzun direncini mi dusuruyo? O kadar cok hasta anne goruyorum ki kendim de dahil. Bu kis beslenmemize ekstra dikkat etmemiz gerekecek sanirim.
Canim franjit mi var adaçayı gargarasi yapsan çok iyi geliyoHala çok kötüyüm tatil zehir oldu
Çok sevindim canım allah daha da iyi etsin inşallahEvet Can'ım hallettik
Onu bilmiyorum canim ama once galactagoyu kullan bence ilk ama duzenli 3kere gunde. Bide ben kuru üzüm kayisidan baya sekerli hosaf yaptim ona damlatiyorum daha sonra kocaman bardak su. Cok fark etti bende dolu dolu goguslerim ilk bikac gun olmadi duzenli kullanmadim cunku. Gerci saat 17den sonra biraz azaliyo tabi ama bakalim bugun nasi olcak dün basladim hosaf suyuna cunkuKızlar @9ayın kullandığı çemenotu tabletinin adını ya da nerden aldığını bilen var mı?
Kızlar sizin bebişiniz kucaktayken kafasını kendini iyi dik tutuyor mu?
Ayni bizimki :)Evet tutuyor canım çoktandır, oturmaya bile çalışıyor biz izin vermiyiruz
Hatta Kaynim tek eliyle top tutar gibi elini yukarı doğru açıp oturtur gibi tutuyor o da gülüp duruyor , ama ben çok korkuyorum geri gider diye
Bir aydır ellerini tutup kaldırır gibi yapıp bırakarak, öğrendi mi diye denedim
3Aylık olunca doktor buna da bakıyor
Hep yapıyorum kucağıma almadan önce
Kimseyle kıyaslama
Her çocuğun gelişimi kendibe özel
Ilacsizyasam canim sitenin adi tatil bitsin ben de siparis vericem. Sayemizde adamlarin satislari ikiye katlandiKızlar @9ayın kullandığı çemenotu tabletinin adını ya da nerden aldığını bilen var mı?
Sağol Can'ımEki Görüntüle 1885295 @myssteriouss canım bak bu da uyku tulumuymuş görünce aklıma sen geldin kafası üşürse diyordun ya :)
İlaçsız yaşam. Com Bn de sipariş verdimKızlar @9ayın kullandığı çemenotu tabletinin adını ya da nerden aldığını bilen var mı?
Eki Görüntüle 1885295 @myssteriouss canım bak bu da uyku tulumuymuş görünce aklıma sen geldin kafası üşürse diyordun ya :)
önceki fotodaki çok kalın bir şey zaten ya. Bak böyle kullanmışlar daha iyi sanırım:):)Ay bu harika hakkaten kafa üsümez ama dısarılık olur. Isınan odada pişirir
Kızıma çok benziyo yaa
Cnm gcmis olsun bnde p.tesi gunu 39 dereceyle hastaneye gttim sadece igne yptilar ilac vermediler il disindaydik eve geldik iyiydm brden 39.5 oldu atesim soguk kompres ilik dus limon derken atesim dustu faranjitim her sene tetikelrdi bu sene 2. Kez yuksek atesle geldiHala çok kötüyüm tatil zehir oldu
Canım o söylediğimden bir pamuk bir de mikropolar aldım. Pamuk tek başına yeterli olmaz bu zamanlarda ince battaniye ile kullanırım. Mikropoları da denicem kış için uygun mu değil mi diye değilse yeni alternatifler bulmam lazım benimki üstünde örtü durdurmuyor. Pusette uyurken üstünü örtüyorum kolları hemen dışarı çıkarıyor aşağıdan da ayaklarını :):)Sağol Can'ım
Bu biraz abartı olmuş gibi ya
Bu arada sen mevsimlik tulum arıyordun ya
Ben dün lcw outlet mağazasında gördüm
Güzeldi kumaşı mevsimlikti
35 tl falandı sanırım
Alacaktım ama beden bulamadım ben
Ayy ama ilaç bilgisinde hamilelik ve emzirme döneminde kullanım için doktorunuza danışınız diyor. Kullanınca Bir sıkıntı olmaz sanırımİlaçsız yaşam. Com Bn de sipariş verdim
Benimkide hiç sevmiyor üstünün örtülmesini yaCanım o söylediğimden bir pamuk bir de mikropolar aldım. Pamuk tek başına yeterli olmaz bu zamanlarda ince battaniye ile kullanırım. Mikropoları da denicem kış için uygun mu değil mi diye değilse yeni alternatifler bulmam lazım benimki üstünde örtü durdurmuyor. Pusette uyurken üstünü örtüyorum kolları hemen dışarı çıkarıyor aşağıdan da ayaklarını :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?