- Konu Sahibi superselma
-
- #1.061
Nerede oturuyorsun Can'ım senBuraya sonbahar geldi kızlar :) hava birden karardı rüzgar var toz duman oldu her taraf gök gürültüsü şimşek yağmur :) çok korkarım aslında :/
Ist dada hava serinledi ya bide hasta oldum tabi bana hepten sogukBuraya sonbahar geldi kızlar :) hava birden karardı rüzgar var toz duman oldu her taraf gök gürültüsü şimşek yağmur :) çok korkarım aslında :/
Ben acile gittim şimdi iğne vurdurayım diye doktor vurmadı 8 saat emzirmemen gerek sen bilirsin dedi. Döndüm öyle. Aile hekimim de bir şey olmaz ben vurayım diyor kararsız kaldım ofCnm gcmis olsun bnde p.tesi gunu 39 dereceyle hastaneye gttim sadece igne yptilar ilac vermediler il disindaydik eve geldik iyiydm brden 39.5 oldu atesim soguk kompres ilik dus limon derken atesim dustu faranjitim her sene tetikelrdi bu sene 2. Kez yuksek atesle geldi
Kizimda cok husurz hep agliyo emmiyo duzgun emince kusuyo acaba onami gcti bnm bbogaz agrim
Anneler salgin varmis dikkat edin
Mecbur kalınca tutar Can'ım ya aç kalınca napcak inşallah tutarKızlar ya ağladım aglicam işe başlicam diye biberon tutturmaya çalışıyorum oğluma avent tutmadı dün brown's aldım bugün tam acikmışken verdim şaşırdı bi sonra icemedi ağlamaya başladı sinirlendi memeye koydum onu da itti almadıağladı aç aç geri uyuttum içim parçalandı resmen
Canim öyle bi bebek ki aç duruyo uyuyoben de şaşırıyorum ha saatlerce aç kalırsa belki mecbur alır ama ben dayanamıyorum onun bu haline saatlerce aç bırakmaya kiyamiyorum bi de sanki bana da kiizyomus gibi geliyo çok zorMecbur kalınca tutar Can'ım ya aç kalınca napcak inşallah tutar
Bana yptilar bsyde demedi doktor bn emzirdm hemen hatta saat basi emzrdm snra minoset ictm bi tane onu terle attm dus aldm rahatladmBen acile gittim şimdi iğne vurdurayım diye doktor vurmadı 8 saat emzirmemen gerek sen bilirsin dedi. Döndüm öyle. Aile hekimim de bir şey olmaz ben vurayım diyor kararsız kaldım of
Bn emzrme pozisyonunda 45 derece tutuyrm biberonhBiberonun doğru tutulus biçimi nedir ben mi Tutamıyorum acaba
Biberon ucunu diline mi degdiriyosun cnm yoksa damagina mi sen de yeni mamaya başladın due biliyorum bebegin hemen tuttu muBn emzrme pozisyonunda 45 derece tutuyrm biberonh
Bnmki avent emzik tutmadi nuk kaucuk tuttu snra avent biberon vermek istedm almadi nuk kaucuk biberon aldm tuttu arkadasminkide silikon emzik tutuyo ama silikon biberon reddi vardi nuk aldi onunkidwde hemen tuttuCanim öyle bi bebek ki aç duruyo uyuyoben de şaşırıyorum ha saatlerce aç kalırsa belki mecbur alır ama ben dayanamıyorum onun bu haline saatlerce aç bırakmaya kiyamiyorum bi de sanki bana da kiizyomus gibi geliyo çok zor
Valla bn agzina koydugum an cuk cuk biberonu yicek gibi emiyo bitiriyo mamayi canim dilinemi damaginami degiyo hic blmiyorm anne memesi gibi ucunu hep cekiyo agzinaBiberon ucunu diline mi degdiriyosun cnm yoksa damagina mi sen de yeni mamaya başladın due biliyorum bebegin hemen tuttu mu
Aynen al rahatla bn ayaginada corap gydrcm kisin zaten ev sicak olck isterse acsn ustunu ama beli acilirsa kotuBu uyku tulumlarindan ben de alicam sanirim. Bizimki bikac gundur ayaklarini havaya dikmeye basladi ve uyurken de yapiyo. Kundak yapmazsam ayagini kaldirip yere vurup surekli ustunu aciyo. Su ara misafirlikte yan yana uyuyoruz gece on kere ustunu ortuyorum ama besiginde olursa farkedemem. Uyku tulumu sart.
Kauçuk uç mu denesem anne memesini mi andiriyo ki ondan miBnmki avent emzik tutmadi nuk kaucuk tuttu snra avent biberon vermek istedm almadi nuk kaucuk biberon aldm tuttu arkadasminkide silikon emzik tutuyo ama silikon biberon reddi vardi nuk aldi onunkidwde hemen tuttu
Kaucuk silikondn daha yumusakKauçuk uç mu denesem anne memesini mi andiriyo ki ondan mi
Biberon ucunu diline mi degdiriyosun cnm yoksa damagina mi sen de yeni mamaya başladın due biliyorum bebegin hemen tuttu mu
Biberon ucunu diline mi degdiriyosun cnm yoksa damagina mi sen de yeni mamaya başladın due biliyorum bebegin hemen tuttu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?