2016 Haziran bebekleri büyüyor

Biberonun doğru tutulus biçimi nedir ben mi Tutamıyorum acaba
Canim benim ya cok uzuldum gercekten avent veya dr browns almadiysa farkli biberon denesen? Emzikte oldugu gibi.. herhangi bir biberonu tutarsa belki sonra aventi falan tutmasi daha kolay olur ona donersin.. Denemeye devam et canim cok acikinca mecbur tutacak.
Pozisyon olarak bebegin mumkun oldugunca dik durmasi gerekiyor diye biliyorum. Hatta bi videoda hemsire yeni dogmus bebegi resmen oturtmustu :)

Bende tam yatirarak tutturmustim cok hafif basindan destekle Damagina dogru bastirarak 45derece aciyla. Ama tutturmaz olaydim beni istemedi kerata. Ugrasmak isine gelmedi. Allahtan unuttu simdi biberonu bidahami aman aman

Kac ay aldn cnm bn 18 ay aldm ekim icin
18 ay mıı 2 aylıkken 6 aylık tulumlarını giyiyordu. O yüzden 9 aldım ben.

Ben bitane boyle tek tarafli cit citli tulum almistim hic rahat giydiremedim altini alamadim. Yavrum hic giyemedi. Alirsam iki bacaktada olandan alcam zeyzeyin aldigi gbi
Gece altını değiştirmediğim için gerek duymadım canım.

Kızlar evimizé geldik . Bebeğim çok huysuzlastı aglio ne olursa . Neden acaba dis mi cikaracak ki. Ağzı bol sulu ve kendini sıktırp duruyor. Öf ben ağlamayan sakin bebemé alişmistim böyle çok moral bozuyorm. Siz de de var mı dİş belirtileri

Canım 37 ydi 12 eylüle kadar ama şimdi 45 sanırım. Alttan iki taraflı çıtçıtlı olanlar var. Ama çok çıtçıt olunca soğuk girer mi aralardan dedim kendimce :):) instagramdan aldım canım.
Oyuzden gorerek almak cok guzel. Ama olsun buyuk almissin kolay olur ozaman giydirmeai falan. Hangi sayfadan aldin?

Var canim iki gundur deli gibi kasiyo hatta kendi tam yapamiyo ben kasiyorum elimi cekince kiziyo. Kalabalikta birileri varsa yada baska seylerle oyalarsam unutuyo. Sonra yine devam. Dis kasiyici aldim ama agzina buyuk geliyo burda bahsi gecti sophie zürafa dis kasimak icin oyuncak var ondan alcam netten bakiyorum en ucuz yere

R r0s3n sende bakiyodun canim aldinmi zürafadan? Uygun biyerden ariyorum bende

Ayy ben de alıyim. Ya. Dişini kasisin madem yavrum perişan oluo 5 parmak ağızda

18 ay mıı 2 aylıkken 6 aylık tulumlarını giyiyordu. O yüzden 9 aldım ben.
Bizimde oyleydi Ama carters cok dar kalibi spylemedilermi veya sen olculere bakmadinmi bizimki suan 62 cm boyu e iki ayda ikiser daha uzasa 68 olsa blki 3 5 cm buyuk gelir ki bi ay gymicek marta kadar giycek

Oyuzden gorerek almak cok guzel. Ama olsun buyuk almissin kolay olur ozaman giydirmeai falan. Hangi sayfadan aldin?
tatlitelaslarimiz sayfasından aldım canım. Önce de alışveriş yapmıştım ordan.
usamarkabebe
Babykids_ithal
Belinayinkreasyonlari
Bu sayfalar da carters satıyor bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…