- Konu Sahibi superselma
-
- #1.081
Konya canım. Evde tektim evet :) anne olunca korkulmuyormuş :)Nerede oturuyorsun Can'ım sen
Tek misin evde
Telefonu falan uzak tut yanınızdan :)
Güle güle giysin prenses. Ben de bunları aldım carters ın. Üstteki mikropolar alttaki pamuk.
Kauçuk uç mu denesem anne memesini mi andiriyo ki ondan mi
Kac ay aldn cnm bn 18 ay aldm ekim icinGüle güle giysin prenses. Ben de bunları aldım carters ın. Üstteki mikropolar alttaki pamuk.
Eki Görüntüle 1885409 Eki Görüntüle 1885408
Kızlar ya ağladım aglicam işe başlicam diye biberon tutturmaya çalışıyorum oğluma avent tutmadı dün brown's aldım bugün tam acikmışken verdim şaşırdı bi sonra icemedi ağlamaya başladı sinirlendi memeye koydum onu da itti almadıağladı aç aç geri uyuttum içim parçalandı resmen
Canim öyle bi bebek ki aç duruyo uyuyoben de şaşırıyorum ha saatlerce aç kalırsa belki mecbur alır ama ben dayanamıyorum onun bu haline saatlerce aç bırakmaya kiyamiyorum bi de sanki bana da kiizyomus gibi geliyo çok zor
Canim benim ya cok uzuldum gercektenBiberonun doğru tutulus biçimi nedir ben mi Tutamıyorum acaba
Ben bitane boyle tek tarafli cit citli tulum almistim hic rahat giydiremedim altini alamadim. Yavrum hic giyemedi. Alirsam iki bacaktada olandan alcam zeyzeyin aldigi gbiGüle güle giysin prenses. Ben de bunları aldım carters ın. Üstteki mikropolar alttaki pamuk.
Eki Görüntüle 1885409 Eki Görüntüle 1885408
Bende tam yatirarak tutturmustim cok hafif basindan destekle Damagina dogru bastirarak 45derece aciyla. Ama tutturmaz olaydim beni istemedi kerata. Ugrasmak isine gelmedi. Allahtan unuttu simdi biberonu bidahami aman amanCanim benim ya cok uzuldum gercektenavent veya dr browns almadiysa farkli biberon denesen? Emzikte oldugu gibi.. herhangi bir biberonu tutarsa belki sonra aventi falan tutmasi daha kolay olur ona donersin.. Denemeye devam et canim cok acikinca mecbur tutacak.
Pozisyon olarak bebegin mumkun oldugunca dik durmasi gerekiyor diye biliyorum. Hatta bi videoda hemsire yeni dogmus bebegi resmen oturtmustu :)
Canım 37 ydi 12 eylüle kadar ama şimdi 45 sanırım. Alttan iki taraflı çıtçıtlı olanlar var. Ama çok çıtçıt olunca soğuk girer mi aralardan dedim kendimce :):) instagramdan aldım canım.
18 ay mıı 2 aylıkken 6 aylık tulumlarını giyiyordu. O yüzden 9 aldım ben.Kac ay aldn cnm bn 18 ay aldm ekim icin
18 ay mıı 2 aylıkken 6 aylık tulumlarını giyiyordu. O yüzden 9 aldım ben.Kac ay aldn cnm bn 18 ay aldm ekim icin
Gece altını değiştirmediğim için gerek duymadım canım.Ben bitane boyle tek tarafli cit citli tulum almistim hic rahat giydiremedim altini alamadim. Yavrum hic giyemedi. Alirsam iki bacaktada olandan alcam zeyzeyin aldigi gbi
Oyuzden gorerek almak cok guzel. Ama olsun buyuk almissin kolay olur ozaman giydirmeai falan. Hangi sayfadan aldin?Canım 37 ydi 12 eylüle kadar ama şimdi 45 sanırım. Alttan iki taraflı çıtçıtlı olanlar var. Ama çok çıtçıt olunca soğuk girer mi aralardan dedim kendimce :):) instagramdan aldım canım.
Var canim iki gundur deli gibi kasiyo hatta kendi tam yapamiyo ben kasiyorum elimi cekince kiziyo. Kalabalikta birileri varsa yada baska seylerle oyalarsam unutuyo. Sonra yine devam. Dis kasiyici aldim ama agzina buyuk geliyo burda bahsi gecti sophie zürafa dis kasimak icin oyuncak var ondan alcam netten bakiyorum en ucuz yereKızlar evimizé geldik . Bebeğim çok huysuzlastı aglio ne olursa . Neden acaba dis mi cikaracak ki. Ağzı bol sulu ve kendini sıktırp duruyor. Öf ben ağlamayan sakin bebemé alişmistim böyle çok moral bozuyorm. Siz de de var mı dİş belirtileri
Ayy ben de alıyim. Ya. Dişini kasisin madem yavrum perişan oluo 5 parmak ağızdaVar canim iki gundur deli gibi kasiyo hatta kendi tam yapamiyo ben kasiyorum elimi cekince kiziyo. Kalabalikta birileri varsa yada baska seylerle oyalarsam unutuyo. Sonra yine devam. Dis kasiyici aldim ama agzina buyuk geliyo burda bahsi gecti sophie zürafa dis kasimak icin oyuncak var ondan alcam netten bakiyorum en ucuz yere
R r0s3n sende bakiyodun canim aldinmi zürafadan? Uygun biyerden ariyorum bende
Bizimde oyleydi Ama carters cok dar kalibi spylemedilermi veya sen olculere bakmadinmi bizimki suan 62 cm boyu e iki ayda ikiser daha uzasa 68 olsa blki 3 5 cm buyuk gelir ki bi ay gymicek marta kadar giycek18 ay mıı 2 aylıkken 6 aylık tulumlarını giyiyordu. O yüzden 9 aldım ben.
O kdr pahali sey alma bnce ya alti ustu dis kasicak ztn elelrinde ne tutabiliyolarkiAyy ben de alıyim. Ya. Dişini kasisin madem yavrum perişan oluo 5 parmak ağızda
Bnde instagramdan aldm 45 e @minik_fasion diye bi sayfadan cok cesitleri var
tatlitelaslarimiz sayfasından aldım canım. Önce de alışveriş yapmıştım ordan.Oyuzden gorerek almak cok guzel. Ama olsun buyuk almissin kolay olur ozaman giydirmeai falan. Hangi sayfadan aldin?
Canim biberonu damagina yerlestiremiyor olabilir. Benimki aventi ilk aldiginda ogurup diliyle itmisti emememisti. Hatta bakiciya biraktigimda ilk once almamis biberonu ikinciye acikinca 70cc sutu bi seferde hupletmis :)Biberonun doğru tutulus biçimi nedir ben mi Tutamıyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?