- 29 Aralık 2014
- 3.010
- 2.826
- 133
- 39
- Konu Sahibi superselma
-
- #1.101
Ben de acken verdim ama almadı demekki baya bi aç bırakmak lazım ona da gönlüm elvermiyoCanim biberonu damagina yerlestiremiyor olabilir. Benimki aventi ilk aldiginda ogurup diliyle itmisti emememisti. Hatta bakiciya biraktigimda ilk once almamis biberonu ikinciye acikinca 70cc sutu bi seferde hupletmis :)
Evet cnm tutturana kadar denicem bakalimCanim benim ya cok uzuldum gercektenavent veya dr browns almadiysa farkli biberon denesen? Emzikte oldugu gibi.. herhangi bir biberonu tutarsa belki sonra aventi falan tutmasi daha kolay olur ona donersin.. Denemeye devam et canim cok acikinca mecbur tutacak.
Pozisyon olarak bebegin mumkun oldugunca dik durmasi gerekiyor diye biliyorum. Hatta bi videoda hemsire yeni dogmus bebegi resmen oturtmustu :)
İnşallah cnmAyrica ben biberon ucunda 2 numaraya gectim.bir numarada cok zorlaniyorlar terlio bitiricem diye. artik ceneleri kuvvetli. Browns kullaniyorum bende.
Ins seninkide sever cuk cuk icsin
Sağol cnm.bundan da denicem
Canım yazın zaten carters ın kini giyiyordu. 2aylık bebekken cartersın 6 aylık tulumunu giyiyordu. Ürünlerin altında bedenlerin ölçüleri yazıyor ona göre bakıyorum. Aşağıdaya da ekledim.Bizimde oyleydi Ama carters cok dar kalibi spylemedilermi veya sen olculere bakmadinmi bizimki suan 62 cm boyu e iki ayda ikiser daha uzasa 68 olsa blki 3 5 cm buyuk gelir ki bi ay gymicek marta kadar giycek
Ben aldım sophie den zürafa ve dişlik set olandan. Haftaya gelir :)Ayy ben de alıyim. Ya. Dişini kasisin madem yavrum perişan oluo 5 parmak ağızda
Canım zürafa ve dişlik seti var ikili hepsiburada dan aldım. Bizim kart orada ekli olduğu için alışverişi kolay oluyor. Ama birkaç yere baktım aynı fiyattı. Ucuz olsa başka yerden alırdım.Var canim iki gundur deli gibi kasiyo hatta kendi tam yapamiyo ben kasiyorum elimi cekince kiziyo. Kalabalikta birileri varsa yada baska seylerle oyalarsam unutuyo. Sonra yine devam. Dis kasiyici aldim ama agzina buyuk geliyo burda bahsi gecti sophie zürafa dis kasimak icin oyuncak var ondan alcam netten bakiyorum en ucuz yere
R r0s3n sende bakiyodun canim aldinmi zürafadan? Uygun biyerden ariyorum bende
Canım Browns U ÇOĞU bebek tutamıyor , yeğenimde kabul etmemişti Ven almadım chicco denesenKızlar ya ağladım aglicam işe başlicam diye biberon tutturmaya çalışıyorum oğluma avent tutmadı dün brown's aldım bugün tam acikmışken verdim şaşırdı bi sonra icemedi ağlamaya başladı sinirlendi memeye koydum onu da itti almadıağladı aç aç geri uyuttum içim parçalandı resmen
canım bebeğin damağına doğru yapıştır biberonun ucunu. ben avent natural ve lansinoh kullanıyorum biberon olarak. lansinoh oldukça yumuşak çok kolay emiyor onunla. avent belki sert gelmiştir.Ben de acken verdim ama almadı demekki baya bi aç bırakmak lazım ona da gönlüm elvermiyo
herkese merhaba kızlar, geçmiş bayramınız kutlu olsun telaştan girip yazamadım bir türlü.
hasta annelere de geçmiş olsun.
kızlar ben bu kilolu halimden çok sıkılmaya başladım. kafaya taktım yani. ama ne zaman biraz dikkat edeyim desem sütüm iyice azalıyor sanki. dikkat etmek derken gereksiz, süt yapmaya yaramayacak şeylerden kısıyorum, ama yine de süt azalıyor anlamadım. kilo da gitmiyor zaten boşa dikkat ettiğimle kalıyorum. diyet yapmaya yeltenen oldu mu aranızda?
şu ek gıda zamanını iple çekiyorum zaten. ben de alışverişten falan zevk almaz oldum. deli gibi diyet spor yapmak istiyorum ama az olan sütüm iyice giderse diye korkuyorum, oğluma kıyamıyorum. zaten süt + mama zar zor idare ediyoruz.Canım al benden de o kadar
Bu bayramın konusu kilolarım oldu.
3ay sabretsinler off yaa
Söylemeseler olmaz sanki ben farkında değil miyim, hiçbirşey giyemiyorum. Forma gibi aynı şeylerle dolaşıyorum.
Alışveriş bile istemiyor canım
bende de aynı oldu süt azaldı dikkat edince.
ek gıdaya geçince başlayacağım. Yediklerim benim ihtiyacımi karşılıyor demek ki. 6 aylık olunca 1 öğün meme bir öğün gıda vericez ya o zamana yeter süt. Suyu yine fazla içeriz
yeni doğum yapan kadınların kilolarını mesele haline getirenlere de ayrıca gıcık oluyorumCanım al benden de o kadar
Bu bayramın konusu kilolarım oldu.
3ay sabretsinler off yaa
Söylemeseler olmaz sanki ben farkında değil miyim, hiçbirşey giyemiyorum. Forma gibi aynı şeylerle dolaşıyorum.
Alışveriş bile istemiyor canım
bende de aynı oldu süt azaldı dikkat edince.
ek gıdaya geçince başlayacağım. Yediklerim benim ihtiyacımi karşılıyor demek ki. 6 aylık olunca 1 öğün meme bir öğün gıda vericez ya o zamana yeter süt. Suyu yine fazla içeriz
Takma canım daha, biz taze anneyiz. Hele sütünü etkilediğini farkettiysen hiç düşünme diyet. Hele bir 7-8 ay geçsin. Ben geçen ay 93 kiloydum şimdi 96 olmuşum. Hiç mama vermedim, vermeyi de düşünmüyorum Allah izin verirse, bu yüzden besiye çektim kendimi , dünya umurumda değil:)herkese merhaba kızlar, geçmiş bayramınız kutlu olsun telaştan girip yazamadım bir türlü.
hasta annelere de geçmiş olsun.
kızlar ben bu kilolu halimden çok sıkılmaya başladım. kafaya taktım yani. ama ne zaman biraz dikkat edeyim desem sütüm iyice azalıyor sanki. dikkat etmek derken gereksiz, süt yapmaya yaramayacak şeylerden kısıyorum, ama yine de süt azalıyor anlamadım. kilo da gitmiyor zaten boşa dikkat ettiğimle kalıyorum. diyet yapmaya yeltenen oldu mu aranızda?
Bnde instagramdan aldm 45 e @minik_fasion diye bi sayfadan cok cesitleri var
Tesekkur ederim.Bakiim bende hementatlitelaslarimiz sayfasından aldım canım. Önce de alışveriş yapmıştım ordan.
usamarkabebe
Babykids_ithal
Belinayinkreasyonlari
Bu sayfalar da carters satıyor bakabilirsin.
Bende ordan baktim. Ayni genelde evet ordan alirim ozamanCanım zürafa ve dişlik seti var ikili hepsiburada dan aldım. Bizim kart orada ekli olduğu için alışverişi kolay oluyor. Ama birkaç yere baktım aynı fiyattı. Ucuz olsa başka yerden alırdım.
Bizimki 3.5 aylk oldu 6 ay esofman alti dar geliyo bndr o yuzdn buyuk aldm tmm iste bizim endendr skntimiz var bacakalrmz kalin o yzdn ayaksz ve daha uuzun boy tercih ettimCanım yazın zaten carters ın kini giyiyordu. 2aylık bebekken cartersın 6 aylık tulumunu giyiyordu. Ürünlerin altında bedenlerin ölçüleri yazıyor ona göre bakıyorum. Aşağıdaya da ekledim.
Şimdi 3 aylık ben de 9 aylık tulum aldım. Şu an içine pek bir şey giydirmem Zaten. Duruma göre de kış için bakarım tekrar. Benimki 65 cm. Olsa 70 9 ay hala olur. Ben yakın zamanı düşünerek aldım. Bizim evimiz biraz serin. Eğer polar işimi görmezse başka alternatif bakcam.
Eki Görüntüle 1885476
Bana da browns tutar demişlerdi ondan aldım ama bi de chicco deniyim cnm SağolCanım Browns U ÇOĞU bebek tutamıyor , yeğenimde kabul etmemişti Ven almadım chicco denesen
Ben hemen tutmasını mi bekliyorum acaba biraz ugrasmak mi gerekir bilemedimcanım bebeğin damağına doğru yapıştır biberonun ucunu. ben avent natural ve lansinoh kullanıyorum biberon olarak. lansinoh oldukça yumuşak çok kolay emiyor onunla. avent belki sert gelmiştir.
Ayy verdiğim siparişleri kadın istememişmiş değişiklik oldu. Pamuk 9 ay mikropoları 12 ay aldım :):)Bizimki 3.5 aylk oldu 6 ay esofman alti dar geliyo bndr o yuzdn buyuk aldm tmm iste bizim endendr skntimiz var bacakalrmz kalin o yzdn ayaksz ve daha uuzun boy tercih ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?