- 28 Şubat 2010
- 736
- 1.331
- 313
- Konu Sahibi superselma
-
- #1.121
Ben hic cesaret edemiyorum diyeteherkese merhaba kızlar, geçmiş bayramınız kutlu olsun telaştan girip yazamadım bir türlü.
hasta annelere de geçmiş olsun.
kızlar ben bu kilolu halimden çok sıkılmaya başladım. kafaya taktım yani. ama ne zaman biraz dikkat edeyim desem sütüm iyice azalıyor sanki. dikkat etmek derken gereksiz, süt yapmaya yaramayacak şeylerden kısıyorum, ama yine de süt azalıyor anlamadım. kilo da gitmiyor zaten boşa dikkat ettiğimle kalıyorum. diyet yapmaya yeltenen oldu mu aranızda?
E süper olmuş :) Tam kışa denk geleni 12 ay daha iyi olur ayaklı bide rahat hareket etsin gece :)Ayy verdiğim siparişleri kadın istememişmiş değişiklik oldu. Pamuk 9 ay mikropoları 12 ay aldım :):)
Ben hemen tutmasını mi bekliyorum acaba biraz ugrasmak mi gerekir bilemedim
Bugün uç bakayım cnm SağolYok yok biberonla alakalı aventi kaç gün denedim ağzına aldığı an ağladı nuku ağzına bi tuttum kendi çekti 120 ml mamayı bi dikişte bitirdi halada öyle
Lansinoh da denedim çokk yumuşak olmasına rağmen onuda tutmadı
değşik uç denemen lazım benim aldığım nuk first choice cam biberon ucu da kaucuk olanını ekstra aldım
çok zor insanın içi gidiyo süt varken biberonla uğraşmakBugün uç bakayım cnm Sağol
maşallah canım hiç mama vermediysen 3 kilo için değer :))Takma canım daha, biz taze anneyiz. Hele sütünü etkilediğini farkettiysen hiç düşünme diyet. Hele bir 7-8 ay geçsin. Ben geçen ay 93 kiloydum şimdi 96 olmuşum. Hiç mama vermedim, vermeyi de düşünmüyorum Allah izin verirse, bu yüzden besiye çektim kendimi , dünya umurumda değil:)
Aynı durumdayımCanım al benden de o kadar
Bu bayramın konusu kilolarım oldu.
3ay sabretsinler off yaa
Söylemeseler olmaz sanki ben farkında değil miyim, hiçbirşey giyemiyorum. Forma gibi aynı şeylerle dolaşıyorum.
Alışveriş bile istemiyor canım
bende de aynı oldu süt azaldı dikkat edince.
ek gıdaya geçince başlayacağım. Yediklerim benim ihtiyacımi karşılıyor demek ki. 6 aylık olunca 1 öğün meme bir öğün gıda vericez ya o zamana yeter süt. Suyu yine fazla içeriz
canım benim bebeğim bir hafta kuvözde kaldı, ordayken alıyordu biberonu. eve geldiğinde bir türlü becerememiştim birkaç gün ben beslemeyi biberonla.annem yediriyordu. alışırsınız bir haftayaBen hemen tutmasını mi bekliyorum acaba biraz ugrasmak mi gerekir bilemedim
Canım bir de ben anladım ki kilodan ne verilirse o ilk bir iki ayda veriliyor. Ben 25 kilo almıştım ilk ay sonunda 8 kg filan kalmıştı verilecek 2. Ay sonunda 4 5 kilo. Şimdi 3 var. Onu da vermek zaman alacak gibi.N Nooneknows Kiminde emzirirken kilo gidermiş ben onlardan olurum sanırum çünkü 20 kilo almama rağmen daha ilk aydan 4 kilom kalmıştı ki evden dışarı çıkmayan süt olsun diye herşeyi yedim şimdi 2 kilo kaldı eski halime dönmeme 38 beden pantolonlarım artık rahatlıkla kapanıyor.
İnceleceğiz Can'ımAynı durumdayımalışverişe çıktık hiç keyif alamadım. Diyetle nasıl vereceğim onu da bilmiyorum. Zaten normal yenmesi gerekeni yiyorum. Bunun azı olamaz ki. Açlık çekmek de sağlıklı değil. Ben sporla çok güzel kilo veriyorum ama haftada en az 3 gün yapmak gerek. Ona da Zaman yok. Artık zayıflayacağıma olan inancımı da kaybettim bütün kıyafetlerimi verdim. 36-38 beden hepsi. Asla o kadar incelemem gibi geliyor.
Benimkide az uyuyor diyorum ben ama annem bakınca uyuyor bolcaKızlar benim oğlanın gündüz uykuları 30 dk anca :/ uykuyu tamamlayamıyor. O yüzden akşam üstü ağlamalar başlıyor. Uyku süresini uzatabilmemin bir yolu var mı?
Sanki biz bilmiyoruz kilo aldığımızı :)İnceleceğiz Can'ım
Bende hiç alışveriş yapmak istemiyorum ya
Düğünümüz vardı onun için bişeyler aldım ama moralim Nasıl bozuk bi görseniz :)
Birde gördüğüm herkes kilo almışsın demez mi of :)
Canım beslenme neyse uyumak da o, şu an onlar için. Uyandıktan bir buçuk iki saat sonra tekrar uyumalı. Zaten o saat yaklaşınca esnemeler mızırdanmalar başlıyor. Ben de uyanık olduğu zamanları değerlendiriyorum ama uykuyu tamamlamadığı için mızırdanıyor bir zaman sonra tekrar uyumak istiyor. Uyku kısa olunca uynaıklık süresi de kısalıyor o da çabucak geçiveriyor. Uyanık kalma süreleri aşağıdaki gibi. Ama bu az uyuyup çok uyumalarına göre biraz değişebiliyor.Benimkide az uyuyor diyorum ben ama annem bakınca uyuyor bolca
Ben uyanınca Zaman'ı kaliteli ilgili geçsin diye oynuyorum uğraşıyorum sürekli
Annemde çok uğraşma uyudun bolca öyle büyür Bebek diyor
Toplam 15-17 saat uyumalıymış. Kaç saat uyuyor gece? Doktorum bana bebekler derin uyur. 10 dakika yeter ona dedi.Kızlar benim oğlanın gündüz uykuları 30 dk anca :/ uykuyu tamamlayamıyor. O yüzden akşam üstü ağlamalar başlıyor. Uyku süresini uzatabilmemin bir yolu var mı?
Gece 10 saat filan uyuyor. Bebeklerin uykusu 45 dkda tamamlanıyor. Hafif uykudan derin uykuya sonra tekrar hafif uyku 45 dk sürüyor. Benimkine yetmiyor işte. Az uyuyunca ay uyanık kalıyor. Uzarsa mızırdanıyor. Akşam üstü tüm uykusuzluklar birikiyor. Ağlıyor.Toplam 15-17 saat uyumalıymış. Kaç saat uyuyor gece? Doktorum bana bebekler derin uyur. 10 dakika yeter ona dedi.
süt olsun diye yemeler mahvetti beni de :)) birkaç ay daha geçsin bakalım başlıcam bi yerden diyete:)Ben hic cesaret edemiyorum diyeteNe guzel dogumdan sonra butun kilolarimi vermistim. Hamileligimde cok dengeli beslendim hic seker abur cubur hamur isi yemedim. Fakat simdi emziricem diye sistim de sistim. Simdi biraz az yesem ayni dedigin gibi sutum azaliyo sanki. Zaten ara ogunum bile gecikse acliktan bayilacak gibi oluyorum emzirmelerden sonra icim kaziniyo resmen. Nasil olacak diyet :)
maşallah maşallah. ben hamilelikte 11 kilo aldım da noldu 8 kilosu duruyor. hiç öyle durduk yerde kilo veremem zaten hep çaba göstermeliyim.N Nooneknows Kiminde emzirirken kilo gidermiş ben onlardan olurum sanırum çünkü 20 kilo almama rağmen daha ilk aydan 4 kilom kalmıştı ki evden dışarı çıkmayan süt olsun diye herşeyi yedim şimdi 2 kilo kaldı eski halime dönmeme 38 beden pantolonlarım artık rahatlıkla kapanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?