2016 Haziran bebekleri büyüyor

maşallah maşallah. ben hamilelikte 11 kilo aldım da noldu 8 kilosu duruyor. hiç öyle durduk yerde kilo veremem zaten hep çaba göstermeliyim.
Ben 60kg hamile kaldim, 81.5kg ile doguma gittim. Su an 59 oldum.. Ama hala eski kiyafetlerimin buyuk kisminda sorun yasiyorum cunku devasa bi gobegim vardi ve dogumdan sonra karnim hala tam toparlanamadi. Ayrica goguslerim de kocamanlar bu da ustlerime sigamamama sebep oluyor. Eski kiyafetlerime rahatca girebilmem icin 5-6 kg daha vermem lazim ama butun depolarim bosalmis gibi hissediyorum. Halsizim. Cunku tek basima bebekle ugrasirken beslenememekten kaybettim kilolari. Kilo tabi ki cok moral bozucu ama 2.5 ayda 22 kilo vermek de pek iyi degil.

Kızlar benim oğlanın gündüz uykuları 30 dk anca :/ uykuyu tamamlayamıyor. O yüzden akşam üstü ağlamalar başlıyor. Uyku süresini uzatabilmemin bir yolu var mı?
Uyandiginda alip emziriyorum ben ozaman tekrar uyuyo canim ama bazende yetiyo az uyku biraz durup yine uyuyo. Hergun ayni olmuyo bazi gunler ugrastiriyo bazi gunler uzun uyuyo. Uyumasi icin cokta sıkmıyorum ben ozaman ikimizde huzursuz oluyoruz. Ara ara deniyorum. Bide hep farkli uyumakta istiyo bisey deniyorum istemezse az oynayip baska bisey deniyorum

Reactions: 9ay

47 ile hamile kaldim, 67 ile saniyorul doguma girdim. Bir kez tartildim dogum sonrasi, birkac hafta once, o zaman da 60 idim. cok zor zayiflayacagim ben

benimki kısık gözlerle uyanmıyor ki gözler faltaşı gibi açılıyor. Ne emzirmek ne pışpış işe yaramıyor :) Zorlamıyorum alıyorum bu kez 10 dk sonra mızırdanıyor ayakta gezerken bile mızırdanıyor düşün :):) az önce yanında yattım arkasından sarıldım :) ellerini tuttum hafif uyandı emziğini verdim uyudu tekrar ama böyle de kendi kendine uyumayı öğrenemez kiii :):):) her uyandığında emzik isteyecek o da ayrı bir iş :):)

Aynen biz o durumdayız ankaraya gittim 10 gün evden dışarı çıkamadım o kadar planım vardı hepsi kaldı bayram desen hiç bişey anlamadım çatlamak üzereydm eşime dedm gel al beni Allahımm şu bebekler büyüseydi bi

Uykuyu alamıyolar ondan sonra anneler uğraşsın bu annelerin hiç işi gücü yokmu tuvalete bile gidemiyorum 5 aylık olsaydı hrmrn yürütece atacam

Ya tatil de ne Tatil ama odada çocuk emzir uyut başını bekle. Adam yapıyor tatili. Bir dahakine sen git kızınla tatile ben evde yapacağım tatili diyeceğim!!!

Ben yapıyorum diyet süte de bir etkisi olmadı diyetimin fakat benim moralim çok bozuk bu Aralar keyfim sıfır o yüzden sütüm az ve artık büyüdüler süt yetmiyor daha çok ihtiyaçları var.

Bizimki de disariyi hic sevmezdi ciktik mi dar ederdi bize. Yeni yeni bikac haftadir cikabiliyoruz uslu duruyo. Ben aglayacak diye korkmadan israrla bindirip cikardim simdi alisti. Tabi ki arada sikildigi oluyo. Hic durmamizi istemiyo mesela surekli itecez :) Bi de ana kucagina sevdigi oyuncaklardan as. Onlara bakarken oyalanir. Biz uzunca bi sure donencesiz cikamadik :)

Ohoo bu tablo yalan ben soyliyim. Bizimki 2.5 -3 saat cin gibi masallah. Sonra yarim saat uyku.

Ben yapıyorum diyet süte de bir etkisi olmadı diyetimin fakat benim moralim çok bozuk bu Aralar keyfim sıfır o yüzden sütüm az ve artık büyüdüler süt yetmiyor daha çok ihtiyaçları var.
R r0s3n kızlar çemen otu tabletini ben ilaçsız yaşam . com Dan aldım. Günde 3 tablet çok arttırıyor. Bebeğime de hiç bir etkisi olmadı. Fazla süt içtiği için daha çok çiş ve kaka yapıyor sadece. Kesinlikle tavsiye ederim

Sipariş verdim Can'ım haftaiçi gelir inşallah çocuğum Doysun da Bi sakinlesin

Sipariş verdim Can'ım haftaiçi gelir inşallah çocuğum Doysun da Bi sakinlesin
Hastalık yüzünden de bozuldu senin moralin. Merak etme geçecek. Sütün de yeter bugüne kadar nasıl yettiyse. Muhtemelen şimdi de geriyor. Biz genelde hiç bir sorun yokken sorun var sanıyoruz yada hep öyle gördüğümüz için çok olsun istiyoruz illa

Ahh canim yaa en buyuk hayalim kendi kendine uyuyan bebek :) Ama o 40ta 1falan oluyo inan bana. Ben sallamicam diye karyolasini falan herseyini sallanmicak diye inat ederek yaptirdim. Sonuc oglum sallanarak uyuyo. Gerci ayakta sayilmaz tam dizimde :) ama yapcak bisey yok cunku uyumuyo. Kendi kendine uyumamasi hosumada gidiyo artik cunku onu uyuturkende bisuru paylastigimiz sey oluyo ona hep farkli ninniler soyluyorum (aslinda uyduruyorum cunku bi onceki soyledigimi hatirlamiyorum )
Bende senin gibiydim hep saat dk tutardim uyumasi gerek diyip uykusu yoksa bile ugrasirdim benim huzursuzlugum ona yansirdi busefer hem az uyurdu hemde uyaninca hep mizirdardi. Ama simdi saate cokta takilmiyorum. Bide hergun oglumla 1saat bazen (2 bile oluyo) benim yatagimda yatip sohbet ediyoruz yuvarlaniyoruz gülüsüp egleniyoruz. Bütün günüm hep onun o uyursa is yapiyorum dinleniyorum yoksa hersey beklemede. mesela bugun cok az uyudu emzirsim salladim banamisin demedi bende rahat biraktim. yarim saat once aksam uykusuna yatti biraz mizirdayarak tabi cunku gunduz cok az uyudugu icin. sen rahat ol oda rahat olur. Ama bazende dönem dönem huysuzluklari oluyo belki oyle biseydir canim. Gecicidir emin ol.

Ben memnunum bu durumdan hemen buyumesinler yaa. Bidaha bukadar minik olmucak. Sadece bana bagimli olmucak. Nekadar zor olursa olsun (yorgunlukla sinirden agladigim gunleride bilirim). Ama olsun herseyiyle seviyorum bu gunleri zorluklari

Tabi yarinki dusuncelerim ne olur bilemem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…