- 2 Ekim 2015
- 1.800
- 2.028
- 133
- 37
- Konu Sahibi superselma
-
- #1.161
Bizde ayniydik bebek arabasi bos giderdi o kucakta. Baya bi korkudan cikamadim bende ama sonra inat ettim senin gibi bugun alisveris merkezine gittik acik hava. Hic huyauzluk etmedi hemde uyudu. Ki bunlar benim icin hayaldi.Bizimki de disariyi hic sevmezdi ciktik mi dar ederdi bize. Yeni yeni bikac haftadir cikabiliyoruz uslu duruyo. Ben aglayacak diye korkmadan israrla bindirip cikardim simdi alisti. Tabi ki arada sikildigi oluyo. Hic durmamizi istemiyo mesela surekli itecez :) Bi de ana kucagina sevdigi oyuncaklardan as. Onlara bakarken oyalanir. Biz uzunca bi sure donencesiz cikamadik :)
Ozmn okdr para vrmeye degmez bi bez ynivar canım evet. premium care sıvı kakayı emmiyor. bütün bezler gibi
Evet o son kalan zor gidyo :)Canım bir de ben anladım ki kilodan ne verilirse o ilk bir iki ayda veriliyor. Ben 25 kilo almıştım ilk ay sonunda 8 kg filan kalmıştı verilecek 2. Ay sonunda 4 5 kilo. Şimdi 3 var. Onu da vermek zaman alacak gibi.
Aynen ya benimki de bu saat oldu yeni uyuyo. Normalde en gec 9da uyur. Ay mi tutulmus? Hicbiseyden haberim yok :)Benimki bu gece çok zor uyudu. Acaba ay tutulması mı etkiledi ki. Sizde durumlar ne?
Bu aksam bizim ki de normal saatinde uyumasina ragmen uyumadan once cok agladi. Ay tutulmasindan haberim yoktu :)Benimki bu gece çok zor uyudu. Acaba ay tutulması mı etkiledi ki. Sizde durumlar ne?
3 aylıkken kullanin demisti. Bizimkiside arabayı sevmiyordu susn tatildeyiz gece pusetinde yatıo pusetine sünger reflu yatağı vardi onu yerleştirdim çok sevdi yatıyor sesi cikmiyorKızlar malum bebişlerimiz 3 aylık oldular benimki bebek arabasında veya oto koltuğunda yatmıyor gezerken hep kucakta olmak istiyor. Araba boş çocuk kucağımızda dolaşıyoruz. Kanguru kullanmaya başlayan,doktora bunu danışan var mı aranızda
Bizde bi sıkıntı yok simdilik :)Benimki bu gece çok zor uyudu. Acaba ay tutulması mı etkiledi ki. Sizde durumlar ne?
normaldi canımBenimki bu gece çok zor uyudu. Acaba ay tutulması mı etkiledi ki. Sizde durumlar ne?
ay canım maşallah!
Oyy masalllahhh bizmkininde hep dil disarda
Bn bi gun yanima aldm gece uyumadi diye az daha yataktn duscektim gittm yerine koydumBu gece ilk defa yatagimizda uc kisi uyuyacaz bakalim nasil olacak
Bir haftadir misafirlikte zorunluluktan birlikte yattik. Bu gece evdeyiz fakat ustunu acmaya basladigi icin ben yine yanimda yatsin istedim. Yataga enlemesine yatiyoruz su anda :) Fakat yine en fazla alani bu sipa isgal ediyor biz esimle kucucuk yere kaldik ben anlamadim
Ben kullandım cnm memnundum gayetKizlar premium care jullanan varmi? Sivi kakayi emiyomu
Bizimki de daha yeni uyudu cnm normalde uyurdu çoktan demek aydanmişBenimki bu gece çok zor uyudu. Acaba ay tutulması mı etkiledi ki. Sizde durumlar ne?
Emmedi çığlık çığlığa ağladıBenimki bu gece çok zor uyudu. Acaba ay tutulması mı etkiledi ki. Sizde durumlar ne?
Can'ım bizde pişik yaptı o bez. Hatta primanın Islak mendilini kullandık geçen gün o Da pişik yaptı :)) yuh dedim yaOzmn okdr para vrmeye degmez bi bez yni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?