2016 Haziran bebekleri büyüyor

Bizde ayniydik bebek arabasi bos giderdi o kucakta. Baya bi korkudan cikamadim bende ama sonra inat ettim senin gibi bugun alisveris merkezine gittik acik hava. Hic huyauzluk etmedi hemde uyudu. Ki bunlar benim icin hayaldi. 9ay korkma canim alisir mutlaka. Arabada agliyosada ben kucagima aliyorum camdan agaclari seyrediyo susuyo cunku aetik yatmak istemiyolar

R r0s3n canim bide annemin bi arkadasi 41tane çörekotunun üstüne birer tani besmele okudu onuda paketleyip beze sarip oglumun üstüne astım. Ondan sonra daha sakinledi. Annem hep derdi bi dua bisey as diye tamam diyip unutuyodum cok ama cok faydasi oldu. Bazi geceler araliksiz 1-2saat agladigini bilirim

Canım bir de ben anladım ki kilodan ne verilirse o ilk bir iki ayda veriliyor. Ben 25 kilo almıştım ilk ay sonunda 8 kg filan kalmıştı verilecek 2. Ay sonunda 4 5 kilo. Şimdi 3 var. Onu da vermek zaman alacak gibi.
Evet o son kalan zor gidyo :)

3 aylıkken kullanin demisti. Bizimkiside arabayı sevmiyordu susn tatildeyiz gece pusetinde yatıo pusetine sünger reflu yatağı vardi onu yerleştirdim çok sevdi yatıyor sesi cikmiyor

Bu gece ilk defa yatagimizda uc kisi uyuyacaz bakalim nasil olacak
Bir haftadir misafirlikte zorunluluktan birlikte yattik. Bu gece evdeyiz fakat ustunu acmaya basladigi icin ben yine yanimda yatsin istedim. Yataga enlemesine yatiyoruz su anda :) Fakat yine en fazla alani bu sipa isgal ediyor biz esimle kucucuk yere kaldik ben anlamadim

Bn bi gun yanima aldm gece uyumadi diye az daha yataktn duscektim gittm yerine koydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…