2016 Haziran bebekleri büyüyor

tek başına bakmak zor, ben ilk 3 ay çoğunlukla annemin yanındaydım, öyle denk geldi. o besledi zaten beni de.
sporsuz gittiği için kilolar sığamıyorsundur kıyafetleriine, toparlarsın daha sonra sporla.

tek başına bakmak zor, ben ilk 3 ay çoğunlukla annemin yanındaydım, öyle denk geldi. o besledi zaten beni de.
sporsuz gittiği için kilolar sığamıyorsundur kıyafetleriine, toparlarsın daha sonra sporla.
Benim annem hastaydi bize yardimci olmaya gelemedi hic. Kayinvalidem sag olsun 1 hafta gece gunduz, sonraki hafta da sadece geceleri bizde kaldi. Sonra o da kendi evine duzenine dondu. Esim de ise baslayinca ben yalniz kaldim bebisle. Aslinda cok zor bi bebegim olmamasina ragmen bi turlu bakamadim kendime.

geçmiş olsun annene canım.
valla bebek zor olsun olmasın ilk zamanlar gerçekten insanın yardıma ihtiyacı varmış. insan başına gelmeden anlamıyor bazı şeyleri. evlatlarımız sağ olsunlar başlarımızın üstünde yerleri var, fakat sabahtan akşama ilgi alaka bekliyorlar, ihtiyaçları bitmiyor.haliyle kendine vakit ayırmak zor yani. ben de şu sıralar eşimle bakıyorum ama o da pazartesi işe başlayacak. ben ücretsiz izne ayrıldım bir süre oğlumla tek başımayım. zor olacağını tahmin ediyorum şimdiden :)))

Kızlarr uyku eğitimi nasıl veriliyor bilgisi olan var mı??
vallahi ben varsa bilemem ama oldugunu iddia edene de inanmam.
benim bebegim butun gun tepemde.

3 aylıkken kullanin demisti. Bizimkiside arabayı sevmiyordu susn tatildeyiz gece pusetinde yatıo pusetine sünger reflu yatağı vardi onu yerleştirdim çok sevdi yatıyor sesi cikmiyor

biz bugaboo cameleon almistik. arabanin paketine portbebe de dahil.
mesela bebegim portbebede hic durmadi. kullanamadik hatta esim verdigimiz paraya acidi araba icin. keza 1003 euro idi aldigimizda.
simdi arabanin gercek aparatini taktik portbebeyi cikartip, bunda duruyor.

Çok güzel araba o Da portbebeyi hiç denemedik bile biz daha belki de kullanamıcaz yani dediğin gibi boşa gidecek.

Çok güzel araba o Da portbebeyi hiç denemedik bile biz daha belki de kullanamıcaz yani dediğin gibi boşa gidecek.

acikcasi biz memnunuz, portbebeyi cikartip ana halini kullanmaya basladik. boyle yan gelip yatiyor sipa

Eklentiler

• image.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 70
Kizlar premium care jullanan varmi? Sivi kakayi emiyomu
Ben kullanıyorum canım , emiciliği güzel , yalnız ben kaka yaptığı zaman hemen alıyorum Altını , Anlıyorum onun kaka yaptığını yüzüme sabit bir şekilde bakar, biraz kızarır bozarır sonrada Gülümser , , 5-10 dk beklerim sonra alırım Altını ...

Nen de hep yanımda yatırırım.
İlk kızımda enlemesine yatardik
Ikincide üçüncüde babayı şutladik
Bebegimle yatıyorum. Üşürse üstüme alıyorum.
Babası oğlumla yatıyor onu ısıtıyor.
Abla da aynı odada yatıyor onlarla

Yatak odasını kim icat etmiş ya? :))
3-5sene sonra bizim olacak sanırım :))
Kaçamak yapıyoruz çocuklardan fırsat buldukça

Demek ki ay tutulması bebelerimizi etkilemiş. Benimki de uykuya dalamamıştı dalıyor uyanıyor dalıyor uyanıyor :) sonra ağlıyordu.

Ben kullandım cnm memnundum gayet
Cok pahali bi bez ama alunca dokununca anladm farkini gece bezi icn kullanicmda
zeyzey3428 bugün gidip nuk biberon ve kauçuk uç aldım yarın denicem inşallah alır. Saat 4 ten beri aç
Tutar cnm eminim yaz sonucuu
Can'ım bizde pişik yaptı o bez. Hatta primanın Islak mendilini kullandık geçen gün o Da pişik yaptı :)) yuh dedim ya
Inanirim :)
su an degil ama ilk oglumda kullandim. yalniz 1 ve 2 numarada sivi kakayi emiyordu diye hatirliyorum, ileriki numaralar icin ( 3 ve sonrasinda ) buyuk oglumda huggies kullanmistim.
Gece uyuyan bebeden az almk bebeye isknceye ya o yzdn bunu deniyim dedim
Bizimki gurultulu yapiyo hep anlsmamak mumkun degil :)

Bizim birlikte uyuma denememiz tam bir husranla sonuclandi :) Zaten yataga sigamamistik sicak falan derken gecenin ikinci yarisinda bebisi kundaklayip kendi odasina sepetledim. Camlari actik yataga yayildik ohh bee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…