- 18 Temmuz 2013
- 1.282
- 1.519
- 333
- Konu Sahibi superselma
-
- #1.181
tek başına bakmak zor, ben ilk 3 ay çoğunlukla annemin yanındaydım, öyle denk geldi. o besledi zaten beni de.Ben 60kg hamile kaldim, 81.5kg ile doguma gittim. Su an 59 oldum.. Ama hala eski kiyafetlerimin buyuk kisminda sorun yasiyorum cunku devasa bi gobegim vardi ve dogumdan sonra karnim hala tam toparlanamadi. Ayrica goguslerim de kocamanlar bu da ustlerime sigamamama sebep oluyor. Eski kiyafetlerime rahatca girebilmem icin 5-6 kg daha vermem lazim ama butun depolarim bosalmis gibi hissediyorum. Halsizim. Cunku tek basima bebekle ugrasirken beslenememekten kaybettim kilolari. Kilo tabi ki cok moral bozucu ama 2.5 ayda 22 kilo vermek de pek iyi degil.
geçicidir canım inşallah artar senin sütün yine. moral bozuksa süt iyice gidiyor maalesef.Ben yapıyorum diyet süte de bir etkisi olmadı diyetimin fakat benim moralim çok bozuk bu Aralar keyfim sıfır o yüzden sütüm az ve artık büyüdüler süt yetmiyor daha çok ihtiyaçları var.
Benimki hâlâ uyumadıBenimki bu gece çok zor uyudu. Acaba ay tutulması mı etkiledi ki. Sizde durumlar ne?
İnşallah Allah büyükgeçicidir canım inşallah artar senin sütün yine. moral bozuksa süt iyice gidiyor maalesef.
Benim annem hastaydi bize yardimci olmaya gelemedi hic. Kayinvalidem sag olsun 1 hafta gece gunduz, sonraki hafta da sadece geceleri bizde kaldi. Sonra o da kendi evine duzenine dondu. Esim de ise baslayinca ben yalniz kaldim bebisle. Aslinda cok zor bi bebegim olmamasina ragmen bi turlu bakamadim kendime.tek başına bakmak zor, ben ilk 3 ay çoğunlukla annemin yanındaydım, öyle denk geldi. o besledi zaten beni de.
sporsuz gittiği için kilolar sığamıyorsundur kıyafetleriine, toparlarsın daha sonra sporla.
Benmkide öldürdü bugn beni ağla ağla uykuya geçemiyor çocuk yaaBenimki hâlâ uyumadı
geçmiş olsun annene canım.Benim annem hastaydi bize yardimci olmaya gelemedi hic. Kayinvalidem sag olsun 1 hafta gece gunduz, sonraki hafta da sadece geceleri bizde kaldi. Sonra o da kendi evine duzenine dondu. Esim de ise baslayinca ben yalniz kaldim bebisle. Aslinda cok zor bi bebegim olmamasina ragmen bi turlu bakamadim kendime.
Benimki de bi ara dil hep disaridaydi. Maşallah bebene
vallahi ben varsa bilemem ama oldugunu iddia edene de inanmam.Kızlarr uyku eğitimi nasıl veriliyor bilgisi olan var mı??
3 aylıkken kullanin demisti. Bizimkiside arabayı sevmiyordu susn tatildeyiz gece pusetinde yatıo pusetine sünger reflu yatağı vardi onu yerleştirdim çok sevdi yatıyor sesi cikmiyor
Kizlar premium care jullanan varmi? Sivi kakayi emiyomu
Çok güzel araba o Da portbebeyi hiç denemedik bile biz daha belki de kullanamıcaz yani dediğin gibi boşa gidecek.vallahi ben varsa bilemem ama oldugunu iddia edene de inanmam.
benim bebegim butun gun tepemde.
biz bugaboo cameleon almistik. arabanin paketine portbebe de dahil.
mesela bebegim portbebede hic durmadi. kullanamadik hatta esim verdigimiz paraya acidi araba icin. keza 1003 euro idi aldigimizda.
simdi arabanin gercek aparatini taktik portbebeyi cikartip, bunda duruyor.
Benimki 12 ye dogru uyudu yaa..Benimki bu gece çok zor uyudu. Acaba ay tutulması mı etkiledi ki. Sizde durumlar ne?
Çok güzel araba o Da portbebeyi hiç denemedik bile biz daha belki de kullanamıcaz yani dediğin gibi boşa gidecek.
Ben kullanıyorum canım , emiciliği güzel , yalnız ben kaka yaptığı zaman hemen alıyorum Altını , Anlıyorum onun kaka yaptığını yüzüme sabit bir şekilde bakar, biraz kızarır bozarır sonrada Gülümser , , 5-10 dk beklerim sonra alırım Altını ...Kizlar premium care jullanan varmi? Sivi kakayi emiyomu
Bu gece ilk defa yatagimizda uc kisi uyuyacaz bakalim nasil olacak
Bir haftadir misafirlikte zorunluluktan birlikte yattik. Bu gece evdeyiz fakat ustunu acmaya basladigi icin ben yine yanimda yatsin istedim. Yataga enlemesine yatiyoruz su anda :) Fakat yine en fazla alani bu sipa isgal ediyor biz esimle kucucuk yere kaldik ben anlamadim
Cok pahali bi bez ama alunca dokununca anladm farkini gece bezi icn kullanicmdaBen kullandım cnm memnundum gayet
Tutar cnm eminim yaz sonucuuzeyzey3428 bugün gidip nuk biberon ve kauçuk uç aldım yarın denicem inşallah alır. Saat 4 ten beri aç
Inanirim :)Can'ım bizde pişik yaptı o bez. Hatta primanın Islak mendilini kullandık geçen gün o Da pişik yaptı :)) yuh dedim ya
Gece uyuyan bebeden az almk bebeye isknceye ya o yzdn bunu deniyim dedimsu an degil ama ilk oglumda kullandim. yalniz 1 ve 2 numarada sivi kakayi emiyordu diye hatirliyorum, ileriki numaralar icin ( 3 ve sonrasinda ) buyuk oglumda huggies kullanmistim.
Bizimki gurultulu yapiyo hep anlsmamak mumkun degil :)Ben kullanıyorum canım , emiciliği güzel , yalnız ben kaka yaptığı zaman hemen alıyorum Altını , Anlıyorum onun kaka yaptığını yüzüme sabit bir şekilde bakar, biraz kızarır bozarır sonrada Gülümser , , 5-10 dk beklerim sonra alırım Altını ...
Bu gece ilk defa yatagimizda uc kisi uyuyacaz bakalim nasil olacak
Bir haftadir misafirlikte zorunluluktan birlikte yattik. Bu gece evdeyiz fakat ustunu acmaya basladigi icin ben yine yanimda yatsin istedim. Yataga enlemesine yatiyoruz su anda :) Fakat yine en fazla alani bu sipa isgal ediyor biz esimle kucucuk yere kaldik ben anlamadim
Bizim birlikte uyuma denememiz tam bir husranla sonuclandi :) Zaten yataga sigamamistik sicak falan derken gecenin ikinci yarisinda bebisi kundaklayip kendi odasina sepetledim. Camlari actik yataga yayildik ohh beeNen de hep yanımda yatırırım.
İlk kızımda enlemesine yatardik
Ikincide üçüncüde babayı şutladik
Bebegimle yatıyorum. Üşürse üstüme alıyorum.
Babası oğlumla yatıyor onu ısıtıyor.
Abla da aynı odada yatıyor onlarla
Yatak odasını kim icat etmiş ya? :))
3-5sene sonra bizim olacak sanırım :))
Kaçamak yapıyoruz çocuklardan fırsat buldukça
Oy masallahhh kis gelmisacikcasi biz memnunuz, portbebeyi cikartip ana halini kullanmaya basladik. boyle yan gelip yatiyor sipa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?