2016 Haziran bebekleri büyüyor

Evet, zor olacak ama ilk uc aydaki kadar zorlanmazsin diye tahmin ediyorum :) mesela benimki ertrafindaki nesnelerle ya da oyun halisiyla cok guzel oyalaniyor. Ya da muzikle sarkilarla vakit gecirebiliyor. Seninki de kendini birseylere 15dk bile olsa oyalasa, o mola yeter sana :)

Bizim birlikte uyuma denememiz tam bir husranla sonuclandi :) Zaten yataga sigamamistik sicak falan derken gecenin ikinci yarisinda bebisi kundaklayip kendi odasina sepetledim. Camlari actik yataga yayildik ohh bee
Sabaha karşı benimki pek durmuyor o Zaman alıyorum yatağımıza. Eşim iyice kenara kayıp yan yatıyor ben de onun yanına yan yatıyorum aynı yastıkta. Oğlum geniş geniş yatıyor :):) normalde kendi odasında mı yatıyor? Zor olmuyor mu her ağladığında gidip gelmek.

Ben direk oğlumla yatıyorum babası salonda :))) o yüzden bizde hala tık yok sanırım

Evet canim normalde bitisigimizdeki odada uyuyo. Zaten gecede 1 veya 2 kere uyandigindan zor olmuyo. Asil yatak odasinda yatakta emzirmek zor geliyo bana. Siz iyi yatiyosunuz valla benim esim o sekil hayatta uyuyamaz kacar yataktan :)

acikcasi biz memnunuz, portbebeyi cikartip ana halini kullanmaya basladik. boyle yan gelip yatiyor sipa
Ay maşallah benimki 4 haziran doğumlu ama çok daha minik olsun sağlıklı olsun Da oturuyor gibi durmuş sanki ben bu parçayı seneye yaza kullanmayı düşünüyorum. Kışın mecbur portbebe

Fırsat bulabiliyor musunuz 3 çocukla :) biz 1 taneyle bulamıyoruz Da :))

Benimki de oyalaniyordu kendi kendine bayagidir, birkac gundur huy degistirdi. Hep yaninda durayim, onla konusayim istiyor, odadan ciksam basiyor yaygarayi. Gecicidir insallah.

Ay maşallah benimki 4 haziran doğumlu ama çok daha minik olsun sağlıklı olsun Da oturuyor gibi durmuş sanki ben bu parçayı seneye yaza kullanmayı düşünüyorum. Kışın mecbur portbebe
bel kismi icin sunger aparati var ayrica, dolayisiyla kucuklukten itibaren kullanilabiliyor. bizimki bu halini daha cok sevdi.

Kızlar benim bebeğimin başı çok terliyor yattığı yer yuvarlak ter oluyor. Sizlerinkinde de var mı?

Evet canim normalde bitisigimizdeki odada uyuyo. Zaten gecede 1 veya 2 kere uyandigindan zor olmuyo. Asil yatak odasinda yatakta emzirmek zor geliyo bana. Siz iyi yatiyosunuz valla benim esim o sekil hayatta uyuyamaz kacar yataktan :)
Hafta içi eşim 5te gidiyor zaten o zaman alıyorum yanıma. Haftasonuda mızırdanıp uyumuyorsa o zaman alıyorum. Bir şikayeti yok şimdilik :):)

Bizim birlikte uyuma denememiz tam bir husranla sonuclandi :) Zaten yataga sigamamistik sicak falan derken gecenin ikinci yarisinda bebisi kundaklayip kendi odasina sepetledim. Camlari actik yataga yayildik ohh bee
Kendi odasinda yatirinca sesini nasil duyuyosun canim

Kızlar ya perşembe günü pikniğe gittik top oynadım ameliyatlı olduğumu unutup dikişlerim ağrıyor bişi olmamıştır demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…