2016 Haziran bebekleri büyüyor

Kızlar benim bebeğimin başı çok terliyor yattığı yer yuvarlak ter oluyor. Sizlerinkinde de var mı?
Evet cnm bide bizimkinin basi hep cok sicak
Kendi odasinda yatirinca sesini nasil duyuyosun canim
Bnde odamda uyutmuyorum onunla uyumak cok zor gece sirt ustu donunce bile duyuyorm bn yan yana odalaramiz
Kızlar ya perşembe günü pikniğe gittik top oynadım ameliyatlı olduğumu unutup dikişlerim ağrıyor bişi olmamıştır demi
Bsy olmaz cnm bnde bazen kndimi genc kiz sanip oraya buraya uzaniyorum brden agri vurunca aklima geliyo ameliytli yarim insan oldugium

Tutmadı cnm ya kaçıncı biberon artık napcam bilmiyorum ağzına biberondan süt gelse tüküruyo

İnşallah olmamıştır zaten açılacak gibi hissediyorum. .

Cok sinirliyim. Evlilik yildonumum ve kv bizde . Hadi onu gectim yemegi cayi kahvesi hizmetini yaptim. Sus otur sev cocugu yok . Benim sutummu yokmus bosmu cekiomus o butun cocuklarinda bol sutu varmis. Bana ne senin sutunden yaa. Hadi bir ise yaramiyon bari moral bozma. Biz birakaymisiz cocugu ona disari cikaymisiz. Sinir hastasi kadin ocakta yemek unutuyo ben nasil emanet edeyim yok anne saol dedim evde yapar yeriz dedim

Şu çenelerini tutabilseler zaten hiç sıkıntiları yok da çeneleri yetiyor arkadaş bana ne senin sütünden bilmem neyinden. Sonrada niye sutün yok niye olsun moral mi bırakıyorsunuz insanda. Düşün bende birde büyük babaanne var kayınpeder ve büyük dede hepsiyle birden uğrasıyorum. Neyse ki evler ayrı ama ilk torun olunca malum gün aşırı torun sevmeye gelirler

Kızlar ya perşembe günü pikniğe gittik top oynadım ameliyatlı olduğumu unutup dikişlerim ağrıyor bişi olmamıştır demi

Kaç gün olmuş. Bence doktora git. Cuma sabahı geçmiş olması lazımdı. Ben halı yikadim, ertesi güne geçmişti.

O dediklerini yapana kadar bizimki de uyuyo hahah

Benimki de uyuyo Canım
ben uyandırıyorum adamı :))

İnşallah olmamıştır zaten açılacak gibi hissediyorum. .

O kadar yaptık da korkudan zorlanıyorum ben kısmi vajinusmus oldum resmen :):):)

Pozisyon değiştirmeyi dene canım
Veya sana masaj yapsın
Sırtını keselet banyoda
Senin ısınman için gerekiyorsa yapsın

yatak iyiyse evlilik iyidir

Aman eskiden yıldönümü mü kutlanırmış canım :) sarilsan yeter

Ne güzel geliyolarmis
Biz hergün götürüyoruz sevdirmeye :)

durmaz çeneleri bir türlü canım. duymamaya çalış. benim oğlum çok kusan bir bebek, emse de mama da yese kusuyor çözüm bulamadık yani. bir gün emzirdim yanında, sonra yine kustu oğlum. kayınvalidem de 'bazı annenin sütü de yaramaz işte çocuğa' dedi. heyy Allah'ım yaa, sütüm kendi çocuğuma yaramayacak da kime yarayacakmış acaba?? soramıyorsun işte. uyuz uyuz yorum yapacaklar illa.

Cnm gazını çıkaramıyordur
Reflüsü vardır

Anne sutune degilse de senin yediklerine alerjisi olabilir

Kızlar benim bebeğimin başı çok terliyor yattığı yer yuvarlak ter oluyor. Sizlerinkinde de var mı?
Evet benimki de cok terliyor utanip geri uyuduktan sonra yatagin baska kuru bi tarafina yatiriyorum. Emerken de cok terliyor. Emmeye basladigi gibi kafasi isinmaya basliyo sicaklik yukseliyo cok ilginc :) O yuzden mesela atesini olcerken sadece alnini baz almiyorum cunku normalde hep 37.5 cikiyo. Yanagi 36.5 derece.

Kendi odasinda yatirinca sesini nasil duyuyosun canim
Odasi hemen karsimizda. Anne oldugumdan beri kulaklarim asiri hassas hersyi duyuyorum. Sen de duyarsin. Bilincaltimiz ona gore. Ama bi gun banyoda kulagima su kacmis gece duyamamisim esim uyandirdi. Kosa kosa doktora gittim temizlettim eski formuma kavustum :) yani fizyolojik bi engel yoksa beyin bebegi hep dinlemede oluyor.

Cnm gazını çıkaramıyordur
Reflüsü vardır

Anne sutune degilse de senin yediklerine alerjisi olabilir
kaç doktora götürdüm canım. 4 çocuk doktoru 2 aile hekimi hepsi de normal bir durum, fazlasını kusuyordur dedi. reflü muhtemelen ama kilo alımı normal olduğu için ilaç vermiyorlar. vermesinler de zaten. kusa kusa büyüyoruz :)) şimdi bir şey değil de ek gıdaya geçince zor olacak sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…