- 22 Ekim 2015
- 1.361
- 1.622
- 133
- Konu Sahibi superselma
-
- #1.221
Gece 10da herkes uyur
Mutfağı toplarım
Duşumu alırım
Giyinmeden sokulurum kucağına uyanır
Hadi bi daha duş
Zaten ne kadar sürüyor ki?
Evet cnm bide bizimkinin basi hep cok sicakKızlar benim bebeğimin başı çok terliyor yattığı yer yuvarlak ter oluyor. Sizlerinkinde de var mı?
Bnde odamda uyutmuyorum onunla uyumak cok zor gece sirt ustu donunce bile duyuyorm bn yan yana odalaramizKendi odasinda yatirinca sesini nasil duyuyosun canim
Bsy olmaz cnm bnde bazen kndimi genc kiz sanip oraya buraya uzaniyorum brden agri vurunca aklima geliyo ameliytli yarim insan oldugiumKızlar ya perşembe günü pikniğe gittik top oynadım ameliyatlı olduğumu unutup dikişlerim ağrıyor bişi olmamıştır demi
O dediklerini yapana kadar bizimki de uyuyo hahahGece 10da herkes uyur
Mutfağı toplarım
Duşumu alırım
Giyinmeden sokulurum kucağına uyanır
Hadi bi daha duş
Zaten ne kadar sürüyor ki?
Tutmadı cnm ya kaçıncı biberon artık napcam bilmiyorum ağzına biberondan süt gelse tüküruyoCok pahali bi bez ama alunca dokununca anladm farkini gece bezi icn kullanicmda
Tutar cnm eminim yaz sonucuu
Inanirim :)
Gece uyuyan bebeden az almk bebeye isknceye ya o yzdn bunu deniyim dedim
Bizimki gurultulu yapiyo hep anlsmamak mumkun degil :)
İnşallah olmamıştır zaten açılacak gibi hissediyorum. .Evet cnm bide bizimkinin basi hep cok sicak
Bnde odamda uyutmuyorum onunla uyumak cok zor gece sirt ustu donunce bile duyuyorm bn yan yana odalaramiz
Bsy olmaz cnm bnde bazen kndimi genc kiz sanip oraya buraya uzaniyorum brden agri vurunca aklima geliyo ameliytli yarim insan oldugium
Pes etme cnm baskasida vermyo denesinTutmadı cnm ya kaçıncı biberon artık napcam bilmiyorum ağzına biberondan süt gelse tüküruyo
Olmaz cnm tedrgin olma eger sikmak canini yakmiyosa korse takİnşallah olmamıştır zaten açılacak gibi hissediyorum. .
Bende emziği tutturamadm yA biberon ayrımı yokta emziği tutmuyoTutmadı cnm ya kaçıncı biberon artık napcam bilmiyorum ağzına biberondan süt gelse tüküruyo
1-2 kereden sonra geciyo canim korkma :))Biz birlikte yatıyoruz ama bizde de tık sayısı az :):):) bende fobi oluştu korkuyorum şuanki tıklar benim korkumu yenmek için :):)
O kadar yaptık da korkudan zorlanıyorum ben kısmi vajinusmus oldum resmen :):):)1-2 kereden sonra geciyo canim korkma :))
Kızlar ya perşembe günü pikniğe gittik top oynadım ameliyatlı olduğumu unutup dikişlerim ağrıyor bişi olmamıştır demi
O dediklerini yapana kadar bizimki de uyuyo hahah
İnşallah olmamıştır zaten açılacak gibi hissediyorum. .
O kadar yaptık da korkudan zorlanıyorum ben kısmi vajinusmus oldum resmen :):):)
Cok sinirliyim. Evlilik yildonumum ve kv bizde . Hadi onu gectim yemegi cayi kahvesi hizmetini yaptim. Sus otur sev cocugu yok . Benim sutummu yokmus bosmu cekiomus o butun cocuklarinda bol sutu varmis. Bana ne senin sutunden yaa. Hadi bir ise yaramiyon bari moral bozma. Biz birakaymisiz cocugu ona disari cikaymisiz. Sinir hastasi kadin ocakta yemek unutuyo ben nasil emanet edeyim yok anne saol dedim evde yapar yeriz dedim
Şu çenelerini tutabilseler zaten hiç sıkıntiları yok da çeneleri yetiyor arkadaş bana ne senin sütünden bilmem neyinden. Sonrada niye sutün yok niye olsun moral mi bırakıyorsunuz insanda. Düşün bende birde büyük babaanne var kayınpeder ve büyük dede hepsiyle birden uğrasıyorum. Neyse ki evler ayrı ama ilk torun olunca malum gün aşırı torun sevmeye gelirler
durmaz çeneleri bir türlü canım. duymamaya çalış. benim oğlum çok kusan bir bebek, emse de mama da yese kusuyor çözüm bulamadık yani. bir gün emzirdim yanında, sonra yine kustu oğlum. kayınvalidem de 'bazı annenin sütü de yaramaz işte çocuğa' dedi. heyy Allah'ım yaa, sütüm kendi çocuğuma yaramayacak da kime yarayacakmış acaba?? soramıyorsun işte. uyuz uyuz yorum yapacaklar illa.Cok sinirliyim. Evlilik yildonumum ve kv bizde . Hadi onu gectim yemegi cayi kahvesi hizmetini yaptim. Sus otur sev cocugu yok . Benim sutummu yokmus bosmu cekiomus o butun cocuklarinda bol sutu varmis. Bana ne senin sutunden yaa. Hadi bir ise yaramiyon bari moral bozma. Biz birakaymisiz cocugu ona disari cikaymisiz. Sinir hastasi kadin ocakta yemek unutuyo ben nasil emanet edeyim yok anne saol dedim evde yapar yeriz dedim
Ben kullandim, emiyor o konuda sıkıntı yok ama üst kısmındaki file popoya yapışıyor o yüzden ben normal prima kullanıyorum, daha memnun kaldımKizlar premium care jullanan varmi? Sivi kakayi emiyomu
durmaz çeneleri bir türlü canım. duymamaya çalış. benim oğlum çok kusan bir bebek, emse de mama da yese kusuyor çözüm bulamadık yani. bir gün emzirdim yanında, sonra yine kustu oğlum. kayınvalidem de 'bazı annenin sütü de yaramaz işte çocuğa' dedi. heyy Allah'ım yaa, sütüm kendi çocuğuma yaramayacak da kime yarayacakmış acaba?? soramıyorsun işte. uyuz uyuz yorum yapacaklar illa.
Evet benimki de cok terliyor utanip geri uyuduktan sonra yatagin baska kuru bi tarafina yatiriyorum. Emerken de cok terliyor. Emmeye basladigi gibi kafasi isinmaya basliyo sicaklik yukseliyo cok ilginc :) O yuzden mesela atesini olcerken sadece alnini baz almiyorum cunku normalde hep 37.5 cikiyo. Yanagi 36.5 derece.Kızlar benim bebeğimin başı çok terliyor yattığı yer yuvarlak ter oluyor. Sizlerinkinde de var mı?
Odasi hemen karsimizda. Anne oldugumdan beri kulaklarim asiri hassas hersyi duyuyorum. Sen de duyarsin. Bilincaltimiz ona gore. Ama bi gun banyoda kulagima su kacmis gece duyamamisim esim uyandirdi. Kosa kosa doktora gittim temizlettim eski formuma kavustum :) yani fizyolojik bi engel yoksa beyin bebegi hep dinlemede oluyor.Kendi odasinda yatirinca sesini nasil duyuyosun canim
kaç doktora götürdüm canım. 4 çocuk doktoru 2 aile hekimi hepsi de normal bir durum, fazlasını kusuyordur dedi. reflü muhtemelen ama kilo alımı normal olduğu için ilaç vermiyorlar. vermesinler de zaten. kusa kusa büyüyoruz :)) şimdi bir şey değil de ek gıdaya geçince zor olacak sadece.Cnm gazını çıkaramıyordur
Reflüsü vardır
Anne sutune degilse de senin yediklerine alerjisi olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?