2016 Haziran bebekleri büyüyor

Neyseki bnm kaynanamin sutu hic olmamis 4 oglundada bana suttenn bahsedemiyo
Ama cevrem gogsun kucuk sut yk snde diyo ulan goz var nizam var cocuk nasil kilo aldi tmm sut yk az var kabul de bu cocuga et yedirmiyorium ya ben

Yok canım yapıyoruz da öyle hemencik olmuyor işte her şey iyi giderken o kısma gelince tüm konsantrem gidiyor :):) yani ben ısınmış olsam da orda bir dur diyorum :):) yaptıkça önceye göre biraz daha iyi oluyorum alışıyorum sanırım.
Katılıyorum cinsellik evliliğin büyük bir bölümü. Ama tam olarak evliliğin iyi olması için yeterli değil.

Öyle düşünme cnm, benim ilk kızım da kusuyordu bu da kusuyor.fazlasını kusuyor evet.8 aydan sonra düzelmiştik.reflu değildir inş

M Terleme bizdede aynı yatak ıslanıyor resmen. Pamuklu penye tarzı kumaş koyuyorum 2 gecedir o teri emiyor emzirmek için kalktıkca değistiriyprum. Doktor kontrolünde bi sorariz artık sakıncalı bir durum mu diye

emy0364 canım mastit için hangi ilaçları kullanmıştın? Meme ucundan başlayıp yaklaşık 5cm çapındaki bölge sert ve iğne batması gibi acıyor. Elime ufak yumrular geliyor. Dışarıdan bakınca da kızarık. İki memen de böyle. Bu mastit mi? Canım çok acıyor. İlk günlerdeki meme ucu yaralarından bile daha çok acıyor ama görünürde çatlak vs yok. Biraz şiş ucu ayrıca

Cnm ya ben bunu aldığımdan beri hep tıkanıklık oldu. Emin olamadım neyin sebep olduğundan ama tablet sebep olmuş olabilir. Bence galactago al.

Ya kızlar memenin acamasının sebebi mantar olabilir mi? Kadın doğum mu genel cerrah mı kime gideceğiz?

Bıraksandi kız amannnn fırsat bu fırsat alıo gideydin kutlamaya. Valla biz nolduk boyle ben dé kocamin doğum gününü unuttum. Birak kutlamayı hediye almayi günü unuttum düşün. Bebeklerden fırsat kafa kalmio

Ya kızlar memenin acamasının sebebi mantar olabilir mi? Kadın doğum mu genel cerrah mı kime gideceğiz?
Genel cerraha canim ben iki kere gitmistim devlet hastanesindeki anlamadi. Özeldeki care oldu. Sende git mutlaka

Normal biri olsa bende isterim birakmak biraz nefes almak. Ama hasta cnm sinir hastasi. O kadar ilac kullaniyorki gece cocuk bagrio aglio butun ev ayaga kalkio o horul horul uyuyo.ilaclardan sanirim. Dusunsene Allah korusun cocugu biraksak uyusa cocuk aglamaktan katilir. Kendini iyi zannediyo ama iyi degil
Soyledigini unutuyo.durup durup bir anda ben gidiom diyo.dun gece 9 da tutturdu ben gidiom diye .cay icioduk cayi yarida dusun oyle ani hareketleri var.

Soylediklerini de hep hastaligina veriom bu yuzden yoksa ne laflar yedim ne laflar.

Kucuk oglu ile kalio ayda iki kez gorusuoz

Allah yardimcin olsun cnm ama söyle düşün en azından hasta bu diyip gecebilirsin biz napalım gayet akıllı bi kayinvalide hem de baya akıllı gençlere taş söktürür :)

Cnm gcmisbolan ins onmli bsy dgldir

Reactions: 9ay
Cnm senin nasıldı? Ucu çok hassas ve şiş. Kahverenginin çevresi kızarmış. Çok acıyor canım ya
Yok canim benim oyle degildi ucunda iltihap oldu beyaz sivilcenin buyugu ama aglayarak emziriyodum her seferinde. Devletteki antibiyotik verip gonderdi zerre gecirmedi. Özele gittim bende. Sende git mutlaka bazi sey gecmiyo kendine eziyet etme. Allah korusun daha ilerlemesin

Mastit canım , İltihaplı mastit ben 3 defa oldum , 2 sinde antibiyotik kullandım , 3. Sağa sağa geçti ... Çok geçmiş olsun , hastaneye gitmedim ben parol kesmedi , eşim vermişti bi sorayım ona , şimdi dışarıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…