- 18 Temmuz 2016
- 992
- 805
- 33
- 39
- Konu Sahibi superselma
-
- #1.261
Aynen ben kendi doktorumuz önemsemiyor diye farklı doktorada götürdüm kilo alımı normal çocuğu yormaya gerek yok 1 yaşına kadar geçer dedi bende bıraktim artık takmıyorum. Yatağını eğimli hale getirdim birde hala geceleri sırtını minderle destekleyip yan yatırıyorum buda geçecektir herhaldeBana da herkes normal diyor yelek giydiriyorum önlük takıyorum ağız bezi koyuyorum yoksa kıyafet değiştirmekle baş edemiyorum
Ya kızlar memenin acamasının sebebi mantar olabilir mi? Kadın doğum mu genel cerrah mı kime gideceğiz?
Ya kızlar memenin acamasının sebebi mantar olabilir mi? Kadın doğum mu genel cerrah mı kime gideceğiz?
Normalde de arada sızlıyor zaten gidicem doktora..Kaç gün olmuş. Bence doktora git. Cuma sabahı geçmiş olması lazımdı. Ben halı yikadim, ertesi güne geçmişti.
Benimki de uyuyo Canım
ben uyandırıyorum adamı:))
Pozisyon değiştirmeyi dene canım
Veya sana masaj yapsın
Sırtını keselet banyoda
Senin ısınman için gerekiyorsa yapsın
yatak iyiyse evlilik iyidir
Evet canim benimde 4-5 gun oncesinden azaldi meger oyuzdenmis 2.gun duzeliyo korkmaAy adet oldum yaa sütüm o yüzden mi azaldı acaba
hang antibiyotik? Sende ateş mi vardı? Bariz bir süt kanalı tıkanmış ve oradan başlayarak çok hassas. Şimdilik enfeksiyon yok sanırım çünkü ateş yok.Genel cerraha gitmek gerekiyor canım , beni antibiyotik ve Ağrı kesici geçirmeseydi bende gidecektim ...
canım inşallah çare bulunur. ben sırt yatırıyorum o kafasını sağa sola çeviriyor. Yan hiç uyuyamıyor. Üstünü müslin ile örtersen bir şey olmaz o çok hafif. Bazen başına geçiyor ama kendi geri açıyor.Oglum gazdan bi türlü yiyemiyor ne gazmis ya psikoloji kalmadı artık salı günü Prof. A randevu aldım gotu4cem tek umudum o.kaldı oğlum kilo almıyorbi de gece yatarken yan yapayim diyorum arkasına yastık koyuyorum reflü yatagiyla yanımda yatıyor gece bi bakıyorum yüzüstü olmuş yatakta yanıma kadar inmiş tekme atiyo.siz nası yatiriyosunuz üstünü ortmekten korkuyorum.örtü üstünde kalacak hareket ederken die
Aynen hic bekletmem ve gerçekten güzel bez ben memnunum cis cok olunca sari cizgi mavi oluyoBen kullanıyorum canım , emiciliği güzel , yalnız ben kaka yaptığı zaman hemen alıyorum Altını , Anlıyorum onun kaka yaptığını yüzüme sabit bir şekilde bakar, biraz kızarır bozarır sonrada Gülümser , , 5-10 dk beklerim sonra alırım Altını ...
Bizm doktoruumuz kusmaZsa daha cok kilo alir demsti kusmasi iyiyms bebeklerin bizimki her yerinden kalktiginda lop icindekielr disariBana da herkes normal diyor yelek giydiriyorum önlük takıyorum ağız bezi koyuyorum yoksa kıyafet değiştirmekle baş edemiyorum
Bizim kizda bu hafta cok gazli cikariyo ama o gaz hic btmiyo acaba bi yerini mi usutuyrm anlamiyorm ki bu hafta resmen bsy yemedi gaz yuzunden yikardn gaz cktikca kustuOglum gazdan bi türlü yiyemiyor ne gazmis ya psikoloji kalmadı artık salı günü Prof. A randevu aldım gotu4cem tek umudum o.kaldı oğlum kilo almıyorbi de gece yatarken yan yapayim diyorum arkasına yastık koyuyorum reflü yatagiyla yanımda yatıyor gece bi bakıyorum yüzüstü olmuş yatakta yanıma kadar inmiş tekme atiyo.siz nası yatiriyosunuz üstünü ortmekten korkuyorum.örtü üstünde kalacak hareket ederken die
Benim sadece bir tanesinde ateş oldu , diğerlerindr Ağrı'dan duramıyordum resmen mememi Bıçakla kesip atasım geliyordu , antibiyotik sulcid 750 MG kullandım 1 hafta , ilk 3 gün sağdığım sütü attım , kızımı ilk gün Hariç diğer günler emzirdim o iltihap kurumaZsa tekrar nüksediyor ... Sen yarın sabah ilk iş doktora genel cerraha git canım , inşaallah geçer, mastitin ağrısı kadar bi Ağrı görmedim benhang antibiyotik? Sende ateş mi vardı? Bariz bir süt kanalı tıkanmış ve oradan başlayarak çok hassas. Şimdilik enfeksiyon yok sanırım çünkü ateş yok.
Benim kızım çok zayıf ama kusmasa daha iyi olacak kiloya ihtiyacımız varBizm doktoruumuz kusmaZsa daha cok kilo alir demsti kusmasi iyiyms bebeklerin bizimki her yerinden kalktiginda lop icindekielr disari
Bizimkinin de bitmeyen bir gazı var. Emerken filan çırpınıyor kuzum. Kafasını döndürmeye başladığından beri sırt üstü yatırıyorum ben. Çünkü yan yatırdığımda kafasını düz tutuyordu bu kez daha tehlikeli olduğu için sırt üstü yatırdım bir o yana bir bu yana çeviriyor kafanın arkası kelleşti :):) üstünü örtüp kullarını dışarı çıkarıyorum. Tepine tepine bacaklarının altına aloyor örtüyü :):)Oglum gazdan bi türlü yiyemiyor ne gazmis ya psikoloji kalmadı artık salı günü Prof. A randevu aldım gotu4cem tek umudum o.kaldı oğlum kilo almıyorbi de gece yatarken yan yapayim diyorum arkasına yastık koyuyorum reflü yatagiyla yanımda yatıyor gece bi bakıyorum yüzüstü olmuş yatakta yanıma kadar inmiş tekme atiyo.siz nası yatiriyosunuz üstünü ortmekten korkuyorum.örtü üstünde kalacak hareket ederken die
Ayina gore normal degilmi kilosuBenim kızım çok zayıf ama kusmasa daha iyi olacak kiloya ihtiyacımız var
Ayyy yazık ya zor hastalik. Boşver aman birakma sakin o zamanNormal biri olsa bende isterim birakmak biraz nefes almak. Ama hasta cnm sinir hastasi. O kadar ilac kullaniyorki gece cocuk bagrio aglio butun ev ayaga kalkio o horul horul uyuyo.ilaclardan sanirim. Dusunsene Allah korusun cocugu biraksak uyusa cocuk aglamaktan katilir. Kendini iyi zannediyo ama iyi degil
Soyledigini unutuyo.durup durup bir anda ben gidiom diyo.dun gece 9 da tutturdu ben gidiom diye .cay icioduk cayi yarida dusun oyle ani hareketleri var.
Soylediklerini de hep hastaligina veriom bu yuzden yoksa ne laflar yedim ne laflar.
Kucuk oglu ile kalio ayda iki kez gorusuoz
Benım 3. Adetim bitti... nisan annelerinde hamile olan var. Daha bugün konuştuk umarım böyle bişey başıma gelmezAy adet oldum yaa sütüm o yüzden mi azaldı acaba
YA aynenn. Ve ben daraliorum resmen . İyi ki babası var yani ona veriom artık . Oynatio falam. Yoksa hep kucak. Ki kucakta da durmuo. Sırtım dan ter atio valla . Hele bı dé meme reddi var ki. Guresiyor resmen benle. Güclendiler bi de omzuma kafa atio falanKızlar bebekle neler yapıyorsunuz ? Artık zaman geçiremiyorum. 15 dk da her şeyden sıkılıyor
Kızlar bebekle neler yapıyorsunuz ? Artık zaman geçiremiyorum. 15 dk da her şeyden sıkılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?