2016 Haziran bebekleri büyüyor

Selam kızlar artık buraya oek giremiyorum hala evimize tasınamadık kvde kalıyoruz memlekte gittim bayramda bugün döndüm hala evliliğe alışamadığımı farkettim aslında eşimle iyiyiz bir sorun yok ama hayata karşı memnuniyetsizliğim var ağlamak istiyorum ailemden ayrılınca gurbet cok zormuş bilsem asla dısarıya evlenmezdim... Kendim sorunum yetmezmiş gibi bir de hamile olma ihtimalim var düşük de olsa... 1 haftaya belli olur ama varsa doğurmayı düşünmüyorum... Günahla sevaplar hayat tam bi hayalkırıklığı

Kendini bırakma canım. Pes etme. Artık senin yuvan ayrı. Evliliğe alışmak bebeğe alışmak sorumlulukların çoğalması hepsu zaman aliuor ve etkiliyor. Böyle güçleniyor işte anneler.. 1hafta sonra karar verirsin hayırlısı olsun

Bende ne yapacağımı şaşırıyorum artık oyun halısından ümidim var bir ay iş görür inşaallah
en fazla 15-20 dk duruyor. gün çok daha uzun malesef :)
Hiç kendi başına vakit geçiremiyor. Eline çıngırağı veriyor millet, yarım saat ona bakıyor. Bizse sürekli şebeklik yapıyoruz. Birazda sıkıldım açıkcası. Vicdan azabı çekiyorum sıkıldığım için ama ne yapayım

Benim de moralim bazen çok bozuluyor. 5 sene önce severek evlendim. Ama en çok da bu ara evliliğimden bile şüphe ediyorum. Eşime karşı daha anlayışsızım. Ailesine hiç tahammül edemiyorum. Üzgünüm. Canım bebekle ilgili çabuk karar verme sakın.

Bence çocukla hayata alışma aşaması bu sanırım. Benzer duyguları hepimiz hissediyoruz. Daha doğrusu yeni anne olanlar. O yüzden şüphe edilecek bir evliliğin evliliğimiz yok. Şüphe edilecek bir psikolojimiz olabilir anca :):)

Herhalde bu aralar en buyuk hayalim bu ama malesef. Uyku arkadasi aldim bakalim yıkadım daha kurumadı. Yarın demeye baslamayi düşünüyorum umarim etkili olur
Benimki emzikle uyuyor ama uyanınca hep emzik arıyor ellerni emmeye çalışıyor ememeyince ağlıyor. Eskiden gece uyanınca kendi uyurdu artık emzik yüzünden uyuyamıyor. Emziği bırakmak istiyorum o yüzden. Kendi kendine uykuya dalma becerisini kazanamacak. Uyku arkadaşını emzikle beraber veriyorum. Pek tuttuğu söylenemez ama 6. Aya kadar anca alışırmış. Bugün bir kez emziksiz uyku arkadaşını emmeye çalışa çalışa uyudu. Az önce yine deneyim dedim sanki etini koparıyorlar nasıl ağlamaydı o. Emziği verdim mecbur. Ve bir de sakinleştirmekle uğraştım

Kızlar bebekle neler yapıyorsunuz ? Artık zaman geçiremiyorum. 15 dk da her şeyden sıkılıyor
Artık sürekli etrafa bakmak istiyor yatmak istemiyor. benim kızım 1.5 saat falan aralıksız emerdi. Bir haftadır mümkün diil yani emerken bile skılıyor sürekli sağa sol bakıyor yatış pozisyonunda olmayacak arabada bile durmuyor dik bi şekilde gezecek

Biraz daha büyüyünce emziğini düşünce kendisi alıp tekrar ağzına sokabilir

Hayırlısı olsun. Bana da çok zor geliyor evlilik çocuk sorumluluk falan. Bugün dedim kızımı 30undan önce evlendirmicem. Neyse sen hamile misin değil misin Belli olunca bize de haber ver. Ve bundan sonra da önlemini al kürtajın acısı insanın içinden ömür boyu çıkmaz

Kızlar bebekle neler yapıyorsunuz ? Artık zaman geçiremiyorum. 15 dk da her şeyden sıkılıyor
Biz evin butun odalarini elden geciriyoruz herkoltugu yatagi :) nerde is yapcaksan oraya yatiriyorum. Devamli konusuyorum. Kosmazsamda lambalarla kitaplarla falan konusuyo ama 10-15dk falan. Sen devamli vaktini verimli yararli gecirsin diye ugrasiyosun sanirim ama ben bastan beri kendi halinede biraktim cok. izledim sadece. oyuzden hemen sıkılmıyo yalnizken ( tabi karni tok uykusu yoksa )
Bugun mesela koltukta yatiyodu genis kisimda yanindada petek var ustunde iki tane kalin kitap vardi esimin devamli okudugu onlarla konusuyodu bende elektrikli tuttum eve tabi geldim gittim baktim devamli. Evimde kucuk hemen bitti

Bizimkide arabada kucakta gitcek anakucagina yatirdimmi hemen basliyo. Kucakta çıtı yok agaclari seyrediyo

Kizlar gecenlerde alisveriste bir bayan cocugu koymus bebek arabasina. Cocuk 1 yasinda falandi oturur pozisyonda.
Bebek arabasina da bir suru poset asmislar. Kari koca dalmislar alisverise. Tamda benim yanimdaydilar .
Pat diye bir ses...
Posetler agirlik yapmis bebek arabasi devrildi cocuk kafa ustu dustu.
Allah im bir aglamasi var kiyamam ona.
Neyse sukur birseyi yoktu sakinlestirdiler.
Ondan oncede esimle konusmustuk boyle asmayalim sakin vs diye gozumuzun onunde oldu . Genelde pazarda goruyorduk boyle asiyolar ama cok tehlikeli yani

Siz siz olun kizlar amannn diyim.
Tabiki dusecek kalkicaklar oyle buyicekler ama..
Biz dikkat edelimde Rabbim e emanet hepsi.

Kizlar bebegim bu hafta 3 ayini doldurdu ve 180 derece huy degistirdi. Bugune kadar hic bizi uzmemisti fakat bikac gundur o kadar huysuz mizmiz bi bebek oldu ki. Kucakta bile durmuyor, aniden sebepsiz aglamalar basladi, gece uykusuna dalamiyor. Iki haftadir evden uzaktaydik bayram dugun derken cok gezdi cok kalabaliklara girdi cikti ondan mi huzursuz acaba. Banyoyu cok severdi ama dun sira basina su dokmeye gelince tepine tepine ortaligi yikti. Insallah gecicidir diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…