2016 Haziran bebekleri büyüyor

Gecicidir canim korkma bizimkide biara degismisti baya. Cok sesli kalabalik ortamlara girdilermi uyurken sıcrıyolar dalamiyolar. Benim kv alissin diyoda niye alissinki cocuk dunyaya adapte olmaya calisiyo bide bisuru gurultu kalabalik falan ben bile sıkılıtorum oyle yerlerden. Zaten kısta geliyo pek cikilmaz. Kis sonrasida buyucekler

Yavrum benim yaa.. En cok korktugum seyler bunlar. Tabi ki olacagi varsa care yok ama bir gun bebegimin basina benim ihmalim yuzunden bisey gelirse kendimi yer bitiririm heralde. Gecenlerde tirnagini keserken yanlislikla etini kestim kanadi 10 gun gecti onun yarasi iyilesti ama benim hala o parmagi gordukce icim aciyor.
Hem yavrularimizin hem bizim uzulmememiz icin cok dikkatli olalim..

Ben de senin kv nin hesap alissin dedim sakinmadim ama ters tepti sanirim :) simdi evimizde sakinlikte bikac gun terapi uygulicam ona.

9ay bana 15-20 dk da yeter , bayramda 3 gün o kucaktan bu kucağa alıştı , oradan tatile gittik 3 günlük , oteldede önüne gelen kızımla konuştu kalabalığa çok alıştı , bugun çok mızmızdı evse hele saat 7-8 arası aman Allah'ım o ilk 2 ayki 17-22:00 arasıkrizleri geri mi döndü dedim

Reactions: 9ay
Sıkılma değil canm o yorgunluk benim kız kolik artık herkes biliyo burda bilmeyen kalmadı zaten akşam olduu zaman hayattan beziyodum niye doğurdum dediğim oldu bıktım yoruldum dediğim çok oldu akşam 10da p uyuduu zaman bizde sızıyoduk artık ve ben tahammülsüz bi insanım her istediğim olmalı olmayan şeyi ağlayarak yaptıran biriyim düşün hergün ağlıyodum artık ve ben gurbetteyim eşim ve ben başka kimsemiz yok al şu çocuu tut diyebileceğim kimsem yok biraz bakın ben bi geziyim diycel kimsem yok tuvalete bile gidemiyorum sen düşün Allahtann eşimin işyeri yakın öğle arasına gelince giriyodum yemel ve temizlikmi akşam 10dan sonra gerçekten vardır belki benm gibisi ama çok zor büyütüyorum yani derdimi döktürdün bana ne dolmuşum yaa sonuç olarak yorgunluk o sıkma canını vicdan yapılcal bişey yok sen annesin kimse senin kadar sevemezde bakamazda o çocuğa

Emzik düşünce uyanması kötüymüş ya bende ellerini emmesin diye emziğe alıştırmaya uğraşıyordum yapmayayım o zaman

Otelde yeni doğmuş sandılar kızımı 3 aylık diyince şaşırdılar falan üzülmeden edemiyorum tabi Bi de bu aydan sonra az kilo alcak deniyor ya zaten kilosu az Nasıl olacak meraktayım valla. Arkadaşımın prematüre doğmuş oğlu var iki yaşında ama 4 gibi duruyor dedim naptın, 6.aydan sonra kemik suyu içirmiş ? Bn de mi içirsem

Canım üzülme. Ben de tırnağını iyi kesemedim. Sivri kaldı kenarları. İzin de vermiyordu neyse yarın düzeltirim diye bıraktım, o gece gözünü çizdi. Gözü kırmızı şimdi

Ya canım onlar bebeklerin yaşını ön göremiyordur. Benimki de ufak. Belki 6 kg olmuştur şimdi. Ek gıdaya geçince içirirsin. Şimdiden neden acele ediyorsun. Bak ben de acele ettim bol bol emsin diye haplar çaylar sağömalar sonunda fazla sütten mastit oldum. Dün gece eşimde ben de kimse uyuyamadı her şey kendi hızında ilerliyor işte. Rahat ol.

Evet canım sanırım benim hatam hiç kendihaline bırakmamak oldu. Dönence ile bile ben yanında oturursam oynuyor

Mesajini eşime sesli okudum... bak auni bizim oğlan dedim. İnşallah gecicidır .sizi görünce yalnız olmadigimi gördüm

@GlnU uykusu gelince ortalığı yıkıyor. Keşke kendi kendine uyusa
Aynı bizimkide öyle hele akşam uykusu gelince tüylerim ürperiyor
Ben ilk başlarda öyle uyutuyodum ama kolikliği başlayınca sızıyordu uyutma yöntemi bulamadık unuttu ama en iyisi ayakta sallamak ya
Bizimkide arabada kucakta gitcek anakucagina yatirdimmi hemen basliyo. Kucakta çıtı yok agaclari seyrediyo
Aynı bizimki ben bizimkine ne biçim çocuksun herşeyin en iyisini aldık kullanmıyorsun diyorum ama yorumları okuyunca hepsi aynı zamane çocukları bizim hiçbişeyimiz yoktu yaa bu fırlamaların herşeyi var ama kullanmıyolar
evet 40 çıkınca 3. Ayında 6. Ayında çok huy değiştirimiş bizimki gün geçtikçe kuduruyo napacaksak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…