- 15 Şubat 2011
- 7.018
- 13.025
- 248
- Konu Sahibi superselma
-
- #1.321
giydir ustunu, koy arabaya. inan iki vizirdadiginda iki ileri bir geri tamam.Bende yapıyodum ama arabamız kırıldı garantide bi gelseydi biz karadenizde oturuyoruz burda havalarda soğudu zaten kışlıkları çektik
Benmkide valla hiç deme yaa büyürmüki bizm bebelergiydir ustunu, koy arabaya. inan iki vizirdadiginda iki ileri bir geri tamam.
benim bebegim cok zor bebek boyle duruyoruz gercekten.
Evet ya. Valla empati kurdum. Hoş biz de bu vakitler de olmaz die önlem almadgimiZ oldu ama inşan düşünüo ne yaparım die. Ama cana kiymak çok zor karar allahm korusun sinamasinYazık. Allah vermiş. Kendi dikkatsizliği yüzünden aldırmaya ne hakkı var. Yapamayacak olanlar bütün önlemleri alsın ya böyle çok üzücü
Valla ya . Büyür mu ki die bakiöm öyle . Yani bugün özellikle çok yoruldum. Hiç huzurlu değildi .gülerek agliodu düşün. Kucakta dahi huzursz tepeye binecek ikinma sıkılma... vala zor zanaat bebelerBenmkide valla hiç deme yaa büyürmüki bizm bebeler
Senin fikirlerin insana güç veriyor cok motive ediyorsunKendini bırakma canım. Pes etme. Artık senin yuvan ayrı. Evliliğe alışmak bebeğe alışmak sorumlulukların çoğalması hepsu zaman aliuor ve etkiliyor. Böyle güçleniyor işte anneler.. 1hafta sonra karar verirsin hayırlısı olsun
Ay güldüm mesajına yaaa. Bantlamak .. farklı radikal çözüm !!ben agzina bantliyorum genis birakarak. anca oyle tutuyor ve rahat duruyor.
Geçen biZde de oldu ben uyutuyordum annem sen yemeğini ye ben duruyum yanında dedi. Mızırdanıp ağlarken birden ses kesilivermiş. Bir şey oldu sandım korkuttu beni oğlun dedi. Bir kere de banyodan sonra yatağında yatarken uyuyuvermiş ne tatlıydı:):) benimki çok yorulunca ağlıyorÇok yorgun olursa uyuyor. 2-3 kere oldu ama şimdiye kadar. Biri çok komikti. Mızmızlanıyordu . Acıktı sandım. Memede de ilaç vardı. Ben ilacı yıkayana kadar tutması için anneme verirken havada uyudu :)
Aileleri idare etmek zaten karıkoca ilişkisini zedeliyor birbirimizi unutuyoruz ana baba teyzeyle ugrasmaktan tahammülsüzlük var bende de artık..Benim de moralim bazen çok bozuluyor. 5 sene önce severek evlendim. Ama en çok da bu ara evliliğimden bile şüphe ediyorum. Eşime karşı daha anlayışsızım. Ailesine hiç tahammül edemiyorum. Üzgünüm. Canım bebekle ilgili çabuk karar verme sakın.
tabii ki boyle travla yaratacak boyutta degil emzigin kenarindan yanagaAy güldüm mesajına yaaa. Bantlamak .. farklı radikal çözüm !!
buyur, buyuyecek. guclu dur sen, ya sabir.Benmkide valla hiç deme yaa büyürmüki bizm bebeler
Bu dönemlerde de büyüme atağı var bir de üç ay sendromu filan diyorlar öyle avutuyorum kendimi benimki de değişti :/Mesajini eşime sesli okudum... bak auni bizim oğlan dedim. İnşallah gecicidır .sizi görünce yalnız olmadigimi gördüm
Ben de balkonda sürüyorum artık bugün baktım gene mizir mizir aldım beraber firina gittik ekmek almayakuzum ben evin icinde de arabayla gezdiriyorum. tekerlekleri silip.
Ne biliyim yahu . Bizim 30 unda 4 bitecek . O atak zamanını 3un sonunda yaşadık sanmistimBu dönemlerde de büyüme atağı var bir de üç ay sendromu filan diyorlar öyle avutuyorum kendimi benimki de değişti :/
Eğer uyutmada sıkıntın yoksa hiç bulaşma :)Emzik düşünce uyanması kötüymüş ya bende ellerini emmesin diye emziğe alıştırmaya uğraşıyordum yapmayayım o zaman
Benimki de öyle belki diştir sıkıntı. Diş en azından geçici bir süreç :) huyu olmasın da :)Ne biliyim yahu . Bizim 30 unda 4 bitecek . O atak zamanını 3un sonunda yaşadık sanmistimbizimki dış cikaraçak galiba . Eli ağzında salyali
Ay evet. Benimkinin huyu pek güzeldi saf saf dururdu kucakta . Arada emer oynar uyurdüBenimki de öyle belki diştir sıkıntı. Diş en azından geçici bir süreç :) huyu olmasın da :)
Tek sıkıntım ayakta sallanmadan uyumaması. Bugün dışarıya çıktık uykusuzluktan mızmızlandı durdu bebek arabasında ama uyumadı. Susmayınca eve dönmek zorunda kaldık ayaga koyar koymaz uyudu. Gülsemmi aglasam mı bilemedimEğer uyutmada sıkıntın yoksa hiç bulaşma :)
Çekme cnm, sen başından beri çok ilgilendiğin için hep öyle olsun istiyor.aslında sana yazacaktım ama yarım kaldı yollayamadım sanırım.ikk kızımda senin yaptığın gibi sürekli onunla ilgilendim, konuştum, anlattım, gösterdim....hiç iş yapamadım.ev hanımı old halde, ertesi günün yemeklerini akşamdan yapardım.eşim bakardı o ara.ikinci de biraz daha tecrübeli oldum, fazla ilgilenmedim.ilk kızım ilgilenmemin hakkını verdi, her şeyi yaşıtlarından önce yaptı ama ben de tükendim.en fazla 15-20 dk duruyor. gün çok daha uzun malesef :)
Hiç kendi başına vakit geçiremiyor. Eline çıngırağı veriyor millet, yarım saat ona bakıyor. Bizse sürekli şebeklik yapıyoruz. Birazda sıkıldım açıkcası. Vicdan azabı çekiyorum sıkıldığım için ama ne yapayım
İşte o açıdan emzik iyi oluyor. Rahat dışarı çıktım emzik sayesinde ama belki ilerde kendi emziğini alıp emmeyi öğrendiğinde emzik rahat olur. Ama sonuçta uzun süre emmeyecek emzik yerine kendi uyumayı öğrenmeli. İnşallah :/Tek sıkıntım ayakta sallanmadan uyumaması. Bugün dışarıya çıktık uykusuzluktan mızmızlandı durdu bebek arabasında ama uyumadı. Susmayınca eve dönmek zorunda kaldık ayaga koyar koymaz uyudu. Gülsemmi aglasam mı bilemedim
İnşallah azimliyim o konuda ama pek umudum yok bu saat oldu hala salliyorum uyusun diye öyle bakıyor işteİşte o açıdan emzik iyi oluyor. Rahat dışarı çıktım emzik sayesinde ama belki ilerde kendi emziğini alıp emmeyi öğrendiğinde emzik rahat olur. Ama sonuçta uzun süre emmeyecek emzik yerine kendi uyumayı öğrenmeli. İnşallah :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?