2016 Haziran bebekleri büyüyor

Öyle düşünme cnm, benim ilk kızım da kusuyordu bu da kusuyor.fazlasını kusuyor evet.8 aydan sonra düzelmiştik.reflu değildir inş
inşallah düzelir canım. bir arkadaşımın oğlu 8 aylık hala kusuyor. komşumun oğlu 1,5 yaşına kadar kusmuş. fark ediyor demek çocuktan çocuğa.

Cnm, sende kendimi görüyorum.Ben de bebek olmuyor diye çok üzüldüm, çok yıprandım.üstelik ilk aydan başladı benim üzüntülerim.çok değil 1.5 sene bekledik ama o süre içerisinde tüp bebek yaptıracaktık neredeyse.
Kızım doğduktan sonra bunalıma girdim, eşime karşı çok anlayışsız olmaya başladım.tabi ben bunları sonra fark ettim.aramız açıldı, boşanmanın eşiğinden döndük.Benim yaptığım hataları yapma, eşine karşı biraz daha anlayışlı ol.Bebeğin için yaşama sadece (benim gibi) o senin eşin.ki biz de severek evlendik(4 yılın üzerine)
Beni yanlış anlama ana yazmak istedim

Cnm ya ben bunu aldığımdan beri hep tıkanıklık oldu. Emin olamadım neyin sebep olduğundan ama tablet sebep olmuş olabilir. Bence galactago al.
geçmiş olsun canım, acil şifalar.
bende prolac diye bir damla var zaten kullanıyorum. pek etkisi olmadı. o yüzden hapı da denerim sanırım.

Reactions: 9ay
Evet, yeni bir birey geliyor ve dünya onun üstüne kurulu yaşıyoruz.alışmak zor oluyor.ikincide tecrübeli oluyor insan

N Nooneknows ya bizimki de çok kusuyor ben de yediklerimden etkilendiğini düşünüyorum 6 aya kadar normal diyor doktor ama zor oluyor
valla ben de yediklerimden mi acaba diye çok düşündüm. ama 4 çocuk doktoru da normaldir kusar deyince boş verdim artık. hatta en sonuncuda araştırdım iyi bir doktora götürdüm, belki alerji testi falan ister de yorum yapar diye düşündüm ama istemedi. kusarsa boğazına kaçar mı diye sürekli tetikteydim ilk zamanlar, çok korkuyordum. Allah'ım korusun.

Valla ya . Büyür mu ki die bakiöm öyle . Yani bugün özellikle çok yoruldum. Hiç huzurlu değildi .gülerek agliodu düşün. Kucakta dahi huzursz tepeye binecek ikinma sıkılma... vala zor zanaat bebeler
Şu 3 ay ne çektiğimi bilirim. Allahım bi nebze daha iyiyiz sadce uyku gelince mızmız oda uyandıktan 1 saat Sonra uyku geliyo iş güç yine yapamıyorum ama o çığlıklar aralıksuz ağlamalar gitsinde gelmesin Allahım kimseyi evladıyla imtihan etmesin bide ben panik atak hastasıyım çok zorlandım ya anlatamam ankaraya gittim kimse baş gelemedi eşime dedm gel al bizi yüküm hafiflemedi en azndan evimde rahat olurum. Aslında en iyi zamanları büyüsünler diyoruzda büyüdükçe dertleride büyüycek Rabbim ne verirse hayırlı versin evladın bile hayırlısını versin

Kıyamam sana. Ya . Ama en iyi destek insanı n eşi. O bi saatlik dışarı çıksa ben d muthis panik oluyorm. Ve çocuğum da anlio sanki baba si yokken baş edilmez hale geliio. Kalabaliktaydik yaz bo yu . 2 gündür eve gelince çocuk ta ben de şaştık valla.. ev işi stresi. . . Yarın dà okul var ya napcam ben .bilmiom

benim bebeğim de minnak canım. sağlıkları yerinde olsun da öncelikle. 4 aylık oldu kilosu 5.600 civarı sanırım evdeki tartıya göre. küçük doğan bebek çabuk gelişir dediler inandım, hiç öyle olmadı. :))) boş ver ek gıdaya geçince alır. almazlarsa da almazlar yaa, hareketlenince bütün çocuklar zayıflıyor zaten.

Canım üzülme. Ben de tırnağını iyi kesemedim. Sivri kaldı kenarları. İzin de vermiyordu neyse yarın düzeltirim diye bıraktım, o gece gözünü çizdi. Gözü kırmızı şimdi
ben öyle olunca eldiven takıveriyorum gece yaa, korkuyorum nolur nolmaz.

Aynen Allah onlardan razı olsun onlarda bize dayanamıyo ev işimide yapar yemeğimide ütümüde yarım kalan işimi tamamlar baktık ev almış vaşını gidiyor hemen açar süpürgeyi senin Okulla ne işin var öğretmenmisin yoksa bi çocuk dahamı var

Tabi ki ben de 6 aydan önce ek gıda vermeyi düşünmüyorum

Biz evin butun odalarini elden geciriyoruz herkoltugu yatagi :) nerde is yapcaksan oraya yatiriyorum.
Ne iyi. O zaman kendini oyalıyor. @baldamlasxixmelisin de dediği gibi biraz kendi haline bırakmalıydım. Acaba geç mi kaldım?

Sıkılma değil canm o yorgunluk benim kız kolik artık herkes biliyo burda bilmeyen kalmadı zaten akşam olduu zaman hayattan beziyodum
Canım ya çok kolay gelsin. Çok zor gerçekten bu kolik meselesi. Bizimki 2 dk ağlıyor elim ayağıma dolanıyor. İnşallah en kısa sürede geçer.

Cnm, sende kendimi görüyorum.Ben de bebek olmuyor diye çok üzüldüm, çok yıprandım.
Yok canım çok sağol paylaştığın için. İnsanın hayatı değişiyor birden bire belki ondan oluyor. Üstüne üstlük bir hava almaya bile çıkamıyorum dışarı. Gerçekten de sırf bebek için yaşıyorum ama olmuyor. İçim sıkılıyor bazen. Bu kadar uğraşmadan olsaydı belki daha zorlanırdım. Çok yorgun olunca kendimi ne uğraşlarla kavuştuğumuzu hatırlatıyorum. Neden eşime patladığımı çözemedim. Lohusa zamanıda anneme anlayışsız davranırdım, şimdi o gitti eşim kaldı yazık Daha dikkatli olacağım.

geçmiş olsun canım, acil şifalar.
bende prolac diye bir damla var zaten kullanıyorum. pek etkisi olmadı. o yüzden hapı da denerim sanırım.
Canım zaten emin olamıyorum tabletten olduğuna. Yüzlerce yıldır sütü arttırması için kullanılan bir şey. Ben süt kanalının tıkandığı gün dar bir sütyen giymiştim. Çıkardığımda göğsüm kıpkırmızıydı. Sonradan hatırladım. Sanırım ondan tıkandı.

Canım üzülme. Ben de tırnağını iyi kesemedim. Sivri kaldı kenarları. İzin de vermiyordu neyse yarın düzeltirim diye bıraktım, o gece gözünü çizdi. Gözü kırmızı şimdi
Gecmis olsun canim.. Aynisi bize de olmustu doktoru gordu kendi kendine gecer dedi. Bi sure kirmizi gozle gezdik. Insan uzuluyo tabi boyle durumlarda. Keske ertelemeseydim demissindir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…