- 28 Şubat 2010
- 736
- 1.331
- 313
- Konu Sahibi superselma
-
- #1.361
Demek ki ben de yalniz degilmisim :) Bu yavrular cok fena ya her gunleri ayri bir vukuat.Mesajini eşime sesli okudum... bak auni bizim oğlan dedim. İnşallah gecicidır .sizi görünce yalnız olmadigimi gördüm
İçirdin mi? Ya ben içirmeye karşıyım da. Alttan azcık sürdüm gece fayda etmedi. Gazını çıkarıyo hatta fazlasıyla gazlı bu ara ama 3 gün oldu bugünBi kere geldi başıma hemen bi kaşık zeytinyağı ve sonrasında cırt cırt
Reçetesiz satılan bir fitil var KANSUK doktor önerdi. Bir kere 4 gün yapmamıştı o zaman kullandım. Doktor yarım dedi dörtte bir kullandım zeytin yağı sürdüm fitilin ucuna ve dikine kestim incecik yarım saat sonra cırt cırt. Her zaman kullanmamak şartıyla dedi doktor. Daha sonra bizim 2 gün yapmadığı oldu ama gerek kalmadan yaptı kakasını. Tabi nosu varsa doktorunu arayıp Danış fitili her bebek ayni değil sonuçta.İçirdin mi? Ya ben içirmeye karşıyım da. Alttan azcık sürdüm gece fayda etmedi. Gazını çıkarıyo hatta fazlasıyla gazlı bu ara ama 3 gün oldu bugün
Reçetesiz satılan bir fitil var KANSUK doktor önerdi. Bir kere 4 gün yapmamıştı o zaman kullandım. Doktor yarım dedi dörtte bir kullandım zeytin yağı sürdüm fitilin ucuna ve dikine kestim incecik yarım saat sonra cırt cırt. Her zaman kullanmamak şartıyla dedi doktor. Daha sonra bizim 2 gün yapmadığı oldu ama gerek kalmadan yaptı kakasını. Tabi nosu varsa doktorunu arayıp Danış fitili her bebek ayni değil sonuçta.
Çok şükür biz gece sallanmıyoruz. Ama birkaç gündür huy değiştirdi geç uyuyor uyanıkken de çok huysuz ne oldu bu çocuklaraAma emzik sallamaktan daha kolay gibi :) ablamdan biliyorum gece uyanınca da sallanmak istiyor yeğenim :):)
Netten baktım adınada o değilmiş. Bugün gene bi z,yağ ile uyarı yapıyım bakım olmadı şu fitili sorarım doktoraReçetesiz satılan bir fitil var KANSUK doktor önerdi. Bir kere 4 gün yapmamıştı o zaman kullandım. Doktor yarım dedi dörtte bir kullandım zeytin yağı sürdüm fitilin ucuna ve dikine kestim incecik yarım saat sonra cırt cırt. Her zaman kullanmamak şartıyla dedi doktor. Daha sonra bizim 2 gün yapmadığı oldu ama gerek kalmadan yaptı kakasını. Tabi nosu varsa doktorunu arayıp Danış fitili her bebek ayni değil sonuçta.
O paranox olabilir gaz sancısı ve ateş için bizede verdi doktor ama onu kullanmadik biz gerek olmadi hiç şükür. Sen hazır saat erkenken doktorunuza bir sor bebeğinin takibini o yapıyor sonuçta yarar mı yaramaz mi o bilir.aşı için bi fitil kullanmıştım adı omu acaba ya işteyim ya aklımda değil şimdi eve gidince bakarım bi sağol canım
Ben sütümle birkaç damla zeytinyağını karıştırıp içirmiştim. Tam bir çay kaşığı değil. Bir kere fayda etti diğerinde etmedi ben de akışına bıraktım. Uzun süreli kabızlığı olmadı en fazla iki gün sürdü. Sen içseydin zeytinyağını kayısı kompostosu filan sütten etki eder belki. Yazık kuzular ıkınıp duruyorlar.Netten baktım adınada o değilmiş. Bugün gene bi z,yağ ile uyarı yapıyım bakım olmadı şu fitili sorarım doktora
Evet canım benim en son memem kızardıüında 85 numara sütyen giymiştim 2 saatliğine , şu an 95 c :))) ondan sonra hiç sütyen takmadım , emzirme atletlerinin içine Göğüs pedi koydum :)))Ne iyi. O zaman kendini oyalıyor. @baldamlasxixmelisin de dediği gibi biraz kendi haline bırakmalıydım. Acaba geç mi kaldım?
Canım ya çok kolay gelsin. Çok zor gerçekten bu kolik meselesi. Bizimki 2 dk ağlıyor elim ayağıma dolanıyor. İnşallah en kısa sürede geçer.
Yok canım çok sağol paylaştığın için. İnsanın hayatı değişiyor birden bire belki ondan oluyor. Üstüne üstlük bir hava almaya bile çıkamıyorum dışarı. Gerçekten de sırf bebek için yaşıyorum ama olmuyor. İçim sıkılıyor bazen. Bu kadar uğraşmadan olsaydı belki daha zorlanırdım. Çok yorgun olunca kendimi ne uğraşlarla kavuştuğumuzu hatırlatıyorum. Neden eşime patladığımı çözemedim. Lohusa zamanıda anneme anlayışsız davranırdım, şimdi o gitti eşim kaldı yazıkDaha dikkatli olacağım.
Canım zaten emin olamıyorum tabletten olduğuna. Yüzlerce yıldır sütü arttırması için kullanılan bir şey. Ben süt kanalının tıkandığı gün dar bir sütyen giymiştim. Çıkardığımda göğsüm kıpkırmızıydı. Sonradan hatırladım. Sanırım ondan tıkandı.
Canım 6 gün kaka yapmaması normal düye biliyorum , zaten doktorlarda 6 gün yapmayınca ilaç yazıyorlar , yeğenimde çok kabız olurdu özellikle hipp mama dışında mama kullandığında , ben 2 gün yapmazsa 3. Gün mamanın içine 5 damla biogaia damlatıyorum 1 kerecik , 3-4 saat sonra yapıyor ... Şu zamana kadar 3 günü geçmedi Allah'a şükür ...Kizlar beybileriniz kaka yapmaynca nasil mudahele ettiniz
Canım benimkinin 5-6 gün yapmadığı oluyor fitil kullanıyorumKizlar beybileriniz kaka yapmaynca nasil mudahele ettiniz
Evet canım içirdm hemde hakikiİçirdin mi? Ya ben içirmeye karşıyım da. Alttan azcık sürdüm gece fayda etmedi. Gazını çıkarıyo hatta fazlasıyla gazlı bu ara ama 3 gün oldu bugün
Fitil alışkanlık yapR dedi tanıdıım dr sabun daha iyi dedi ama sen bilirsin yinede ben paylaşayım :)Canım benimkinin 5-6 gün yapmadığı oluyor fitil kullanıyorum
Evet ben de öyle biliyorum ama mecburiyetten işte..sabun duymamıştım araştırıyım sağolFitil alışkanlık yapR dedi tanıdıım dr sabun daha iyi dedi ama sen bilirsin yinede ben paylaşayım :)
Mevsimm değişikliği olabilirmi ya başka bişey gelmiyo aklıma yada artık zopalık oldularÇok şükür biz gece sallanmıyoruz. Ama birkaç gündür huy değiştirdi geç uyuyor uyanıkken de çok huysuz ne oldu bu çocuklara
Aa nası duymadn hemen anlatıyım bildiğimiz hacı şakir yokmu katı sabun bi parça koparcan sokacan popişine biraz canı acıtır ama anında çözümEvet ben de öyle biliyorum ama mecburiyetten işte..sabun duymamıştım araştırıyım sağol
Fitili koyarken bile ödüm kopuyor benim sabun düşünemiyorumAa nası duymadn hemen anlatıyım bildiğimiz hacı şakir yokmu katı sabun bi parça koparcan sokacan popişine biraz canı acıtır ama anında çözüm
Evet sürekli kullanımda alışkanlık yapabilir ama ara sıra kullanmak sıkıntı olmaz yoksa kıvranıyorlar yazık bazen gercelten müdahale etmek gerekiyor kıyamıyorumEvet ben de öyle biliyorum ama mecburiyetten işte..sabun duymamıştım araştırıyım sağol
Çok enteresanmış bi şey daha öğrendim :)Evet canım benim en son memem kızardıüında 85 numara sütyen giymiştim 2 saatliğine , şu an 95 c :))) ondan sonra hiç sütyen takmadım , emzirme atletlerinin içine Göğüs pedi koydum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?