2016 Haziran bebekleri büyüyor

Bi kere geldi başıma hemen bi kaşık zeytinyağı ve sonrasında cırt cırt
İçirdin mi? Ya ben içirmeye karşıyım da. Alttan azcık sürdüm gece fayda etmedi. Gazını çıkarıyo hatta fazlasıyla gazlı bu ara ama 3 gün oldu bugün

İçirdin mi? Ya ben içirmeye karşıyım da. Alttan azcık sürdüm gece fayda etmedi. Gazını çıkarıyo hatta fazlasıyla gazlı bu ara ama 3 gün oldu bugün
Reçetesiz satılan bir fitil var KANSUK doktor önerdi. Bir kere 4 gün yapmamıştı o zaman kullandım. Doktor yarım dedi dörtte bir kullandım zeytin yağı sürdüm fitilin ucuna ve dikine kestim incecik yarım saat sonra cırt cırt. Her zaman kullanmamak şartıyla dedi doktor. Daha sonra bizim 2 gün yapmadığı oldu ama gerek kalmadan yaptı kakasını. Tabi nosu varsa doktorunu arayıp Danış fitili her bebek ayni değil sonuçta.

aşı için bi fitil kullanmıştım adı omu acaba ya işteyim ya aklımda değil şimdi eve gidince bakarım bi sağol canım

Netten baktım adınada o değilmiş. Bugün gene bi z,yağ ile uyarı yapıyım bakım olmadı şu fitili sorarım doktora

aşı için bi fitil kullanmıştım adı omu acaba ya işteyim ya aklımda değil şimdi eve gidince bakarım bi sağol canım
O paranox olabilir gaz sancısı ve ateş için bizede verdi doktor ama onu kullanmadik biz gerek olmadi hiç şükür. Sen hazır saat erkenken doktorunuza bir sor bebeğinin takibini o yapıyor sonuçta yarar mı yaramaz mi o bilir.

Netten baktım adınada o değilmiş. Bugün gene bi z,yağ ile uyarı yapıyım bakım olmadı şu fitili sorarım doktora
Ben sütümle birkaç damla zeytinyağını karıştırıp içirmiştim. Tam bir çay kaşığı değil. Bir kere fayda etti diğerinde etmedi ben de akışına bıraktım. Uzun süreli kabızlığı olmadı en fazla iki gün sürdü. Sen içseydin zeytinyağını kayısı kompostosu filan sütten etki eder belki. Yazık kuzular ıkınıp duruyorlar.

Evet canım benim en son memem kızardıüında 85 numara sütyen giymiştim 2 saatliğine , şu an 95 c :))) ondan sonra hiç sütyen takmadım , emzirme atletlerinin içine Göğüs pedi koydum :)))

Kizlar beybileriniz kaka yapmaynca nasil mudahele ettiniz
Canım 6 gün kaka yapmaması normal düye biliyorum , zaten doktorlarda 6 gün yapmayınca ilaç yazıyorlar , yeğenimde çok kabız olurdu özellikle hipp mama dışında mama kullandığında , ben 2 gün yapmazsa 3. Gün mamanın içine 5 damla biogaia damlatıyorum 1 kerecik , 3-4 saat sonra yapıyor ... Şu zamana kadar 3 günü geçmedi Allah'a şükür ...

Bugun oglumun 3. ay kontrolu vardi. 6460 gr 64.5 cm olmus. Gunluk kilo alimi 30 gr. Doktora 1-1.5 saatte bir emmek istedigini bunun normal olup olmadigini sordum. Cok sasirdi. Araliklarin uzamasi lazimdi dedi. Uzadi zaten gecen ay yarim saatti dedim 3 saate kadar emmeden durabilir artik, kilo alimi normal doymuyo degil, seni emzik yapiyo dedi. Napalim bizim de duzenimiz boyle o zaman.
Bu arada ben artik geceleri bebegime corap giydirmiyorum. Uyuyunca cikariyorum uyandiginda ayaklari sicacik oluyo. Rahat uyusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…