2016 Haziran bebekleri büyüyor

masallah yavruya. benim bebegim de bu araliklar icerisinde emiyor. ben doymadigini dusunuyordum.

Ya bizimkide öyle bizde gittik kızım 6400 gr 62 cm bizmkide heran emmek istiyo uyurken bile bırakmıyo emziğide kabul etmiyo beni kullanıyo napcaz yaa

Bebeğim iki gündür hic mememi almadı almamak icin katilana kadar ağlıyor; (
Burnu tikali degil aç ona ragmen almiyor. Zaten az emiodu 2 gündür hic almio ;/

maşallah canım çok çok iyi! Benimki hala sık sık emmek istiyor. 3 saat dayanır da dayansın mı yani? ben bazen o istemeden teklif ediyorum. hiç hayır demiyor :)

Meraba ben geldim
Annem babam esim ve bebegimle 9 gun tatil yaptik
Simdi yoldayiz ama eve gitmiyoruz henuz bi kv gile gidecegiz teee Mersin'e son dk golu attı benim koca
Ben de sırf bayramda gelmediniz de bıdı bıdı bıdı diye basımızın etini yenesinler diye cok itiraz etmedim

Canım bir dönem benimde öyleydi , 15 gün falan sürdü 2-3. Ay aralığında , hatta sorun benden kaynaklanıyor sanıp emzirme hemşiresi tuttuk , onda da aynı sıkıntı oldu , hemşire 4. Gün gitti , ben 2 gün hiç meme vermedim hep sağdım biberonla verdim 3. Gün kendisi kafasını mememe doğru uzatmaya başladı verdim mememi kabul etti , o günden beri yapmıyor hep emiyor Allah'a şükür , biraz sabret zorlama gerekirse verme sağ , 4 gün önce tatilde bile mayomu çekiştirip durdu ... Allah yardımcın olsun çok zor bir durum ama geçici

Kızlar ben 15 gündür sadece emziriyorum , hatta şehir dışına çıktığımızda dönüşte izmir çıkışında ve Afyon girişinde trafikten 1.5 saatten 3 saat bekledik full emZirerek geldik yolculuk boyunca , kilo alımına baktım bugun 15 günde 300 gr almış , yalnız şuna dikkat ettim kurban boyunca herkes önü e birşeyler getirdi et Ciğer böbrek kalp ne varsa hepsini yedim oteldede hep balık ve et ve yeşillik yedim , otelde bir kere sÜtümü sağdım 130 Cc çıktı , şu zamana kadar en fazla 90 Cc yi gördüm o da bir kere :)) yeşillik Doğa yüzme gezme ve sadece kızımla ilgilenme acayip artırmış , tabi dün eve gelince sütümün azaldığını hissettim sürekli emmek istedi , gece 2 saate bir uyandı ... Eşim sabah işe gitmeden kuşbaşı kavurmuş ama yemeye fırsat bulamadım ...​

İnşallah cnm geçer cok üzülüyorum mamaya ağırlık verdi iyice

Evet bende tatilden 2 gün önce geldim guzel yedim guzel emdi ama evde suan asla almiyo. Afyondaki trafik çılgındi arabada kalabalıktı rahat emzirenedim yine mama verdim. 6 saatlik yilu 11 saatte geldik

Ya kızlar bir şey soracağım, benim tosbik tek seferde 100cc süt içmeye başladı, normal mi?? 81 günlük daha küçük dana.. geçen annemlerde tarttım 7100 gr olmuş. Sorun olmayacağını bilmeme rağmen, korkuyorum bir sağlık sıkıntısı yaşamasından.

Maşallah cnm kuzuna darısı başımıza valla tosbik bebek :) iştahı iyidir cnm korkma nolacak ki.benim gibi kilo alması için uğrasmiyosun en azından o iğrenç psikolojiyi yaşamıyorsun keyfini çıkar bence

Evet bende tatilden 2 gün önce geldim guzel yedim guzel emdi ama evde suan asla almiyo. Afyondaki trafik çılgındi arabada kalabalıktı rahat emzirenedim yine mama verdim. 6 saatlik yilu 11 saatte geldik
Evet arabada yalnız olmak Lazım kocam önde biz kızımla arkadaydık, yol boyu hareket halindeyken uyuyor yada kucağıma aldığımda etrafa bakınıyor fakat Çeşme yolu ve Afyon yolunda sürekli dur kalk yaptığımızdan huysuzlandı meme de uyudu , memelerimi aça aça geldik eve :))) güneşlik kısmını kapattım araba birde Yukarıdan olunca dışarıdan görme ihtimalleride yoktu hatta bi ara Afyon da eşim arabadan inip baktı Görünüyor musunuz diye , önlüğü kabul etmiyor kızım arada bakıp bakıp sesler çıkarıyor , emerken konuşulmasını istiyor , çok zorlama canım , biz bi ara beraber krizlere giriyorduk , ben inat ediyordum vereceğim diye o inat ediyordu almayacağım diye , aç aç uyuyordu bi sonraki uyanışında kıyamayıp mama veriyordum, hemşire mama verdirtmedi yine aç aç uyudu, birde ben o dönemde mememi vermedin önce ucunu ileri geri çekip süt çıkartıp öyle veriyordum Ağzına aldığı an süt geliyordu , şimdi gerek kalmıyor

Canım benim kız 92 günlük 5600 gr (bugun tarttım bebe tartısında) tek seferde 120 Cc içiyor

Benimde almıyo emmiyo ne yapacagımı sasırdım sütüm azalıyo az emince
Sağ canım sürekli sağ , sağdığın sütü ver bebişine , benim kız ilk 17 gün hiç emmedi sonra ara ara meme reddi yaşadık , o dönemlerde 2-3 saate bir sağmasaydım sütüm kesilirdi ... Çok zor birşey hele ki geceleri uykunun en tatlı yerinde , Bebeğin içinkatlanıyorsun

Ya bizimkide öyle bizde gittik kızım 6400 gr 62 cm bizmkide heran emmek istiyo uyurken bile bırakmıyo emziğide kabul etmiyo beni kullanıyo napcaz yaa
Uyurken de mi emiyo seninki tam tiryakiymis :) ben boyle kabullendim artik bebegimi. Sadece disarda biraz sorun olabiliyo bu kadar sik emzirmek. O da yer bulamamaktan degil aaa daha yeni emmedi mii laflarindan..

Cok zor bi durum canim allah yardimcin olsun bebegine saglik kuvvet versin 3 ve 4. ayda bir donem meme reddi yasanabiliyomus insallah duzelir.

maşallah canım çok çok iyi! Benimki hala sık sık emmek istiyor. 3 saat dayanır da dayansın mı yani? ben bazen o istemeden teklif ediyorum. hiç hayır demiyor :)
Ben de hic geri cevirdigini gormedim. Bazen hickirigi gecsin diye emziriyorum 10 dk once bile doymus olsa affetmiyo saldiriyo :)

Masallah canim. Keske hayat hep tatildeki gibi olsa :)

Gec degil canim baktın mızırdıyo uzaktan onunla biraz sesli konusmaya basla yavas sakin kpnusursan olmuyo ma dikkatini ceksin baya sesin. Ben bikere konuscak sey bulamadim tamda yemek yapiyorum domates konserve yapilisini anlattim cocuga hikaye gibi Napiim o anda domates soyuyodum aklima geldi. Oyaladimi evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…