2016 Haziran bebekleri büyüyor

Kızlar dün tatil Dönüşü hem dinlenelim hemde ziyaret Maksatlı eşimin amcasına uğradık , evleri yol üstünde olunca , kızı Fethiye'de kalıyor , babasının yanına gelmiş 1 aylığına kızı 45 günlük daha , 56 cm 3900 gr doğmuş , şimdi 5300 kg Mış , (hiçbirisini sormadım ) benim kızı görür Görmez kaç kilo bu Minnak dedi bende 5.5 civarı galiba dedim , aaaa benim kızla aynı kiloda demeler , eşi 1.90 kendisi benimle aynı 1.68 , benim eşim 1.70 , hemen kıyaslama yapmalar , kızımı böyle bir ortamda büyütmek istemiyorum , ama galiba her ortamda böyle tipler çıkacak , Biz kuzenler Arasında kıyaslandık ta ne oldu , hep rakip olarak gördük birbirmizi , kimse kimsenin başarısına sevinmedi , başarısızlığına ohhh çekti , bizim aileler böyle bir Bağnazlık yaptığı için ben bunu yapmayı kıyaslamaları hiç istemiyorum fakat ben istemesemde karşımdaki insanlar kıyaslamalara giriyorlar ... Hayır orada diyeceğim senin kocan 1.90 az bile doğmuş , Kafası huni gibi v.s. Birde orada elini tuttu , elini tutma refleksi varmış dedi , bende tutamadım kendimi bebekler doğduklarında tutma refleksi olur zaten ... Bu sonradan gelişen birşey değil diyivermişim... Hayır kendisi de okumuş etmiş bir insan , Allah okumuş cahillerden korusun bizleri ve Çocuklarımızı

Zaten şu her bebeğin birbirinden farklı olduğu gerçeğini herkes kabul etse susacaklar da. Inatla ay bunun kızı böyle ötekininki şöyle diyenlerin ağzına bir tane patlatasım geliyor zor tutuyorum kendimi. Bu benim çocuğum ve oda böyle bunu kabul etmek neden bu kadar zor ki

Bn neler icmedm ya herseyi yaptm ama sadece gaz cikariyo
Bizimde bgn 3 oldu insallah kndi yapar midahele etmek istemiyrm ya

Canım benimkinin 5-6 gün yapmadığı oluyor fitil kullanıyorum
Fitilde aliskanlk yapar diye okudum napcami sasirdim
Evet canım içirdm hemde hakiki hiç bişey olmadı sen mama içiriyosan içine kat oda etkili oluyor
Bi kere mama yiyo oyle yaparm olmadi yarin

Canim hic sıkma canini illa bi anormallik varsa onun bebeginde var. Kiz bebeklerde 56cm hic duymadim biraz daha dursa 2aylik cıkcakmis zaten bebek

Canım benim kız 92 günlük 5600 gr (bugun tarttım bebe tartısında) tek seferde 120 Cc içiyor
Masallah canim :) demek ki bu is ne kadar ictikleriyle degil bunyeleriyle alakali.. Bizim babamiz iri, 1.87 boy 85kg civari. Ben 1.59, 59 kiloyum. Sanirim benim tosbaa babasina yetismeye calisiyo.. Tipi de ayni baba zaten, ben sadece tasiyicilik yapmisim 9 ay :)

Canım benim kız 92 günlük 5600 gr (bugun tarttım bebe tartısında) tek seferde 120 Cc içiyor
Masallah canim :) demek ki bu is ne kadar ictikleriyle degil bunyeleriyle alakali.. Bizim babamiz iri, 1.87 boy 85kg civari. Ben 1.59, 59 kiloyum. Sanirim benim tosbaa babasina yetismeye calisiyo.. Tipi de ayni baba zaten, ben sadece tasiyicilik yapmisim 9 ay :)

Herkese merhaba. Ben de Haziran annesiyim, forumu uzun süredir takip ediyorum, bebişe alışmak ve uzunca bir lohusa depresyonu derken yazmak şimdiye kısmetmiş. Size bir sorum olacak, oğlum arabaya binince katılarak ağlamaya başlıyor, müzik ninni white noise oyuncak herşeyi denedim ama sonuç alamadım. Yolculuk esnasında da kucağıma almak asla istemiyorum güvenlik nedeniyle ana kucağından hiç çıkarmıyorum. Böyle bir sorun yaşayan var mı aranızda? Eşim de ben de gezmeyi çok severiz ama baya işkence olmaya başladı bu araba meselesi

Sağınca gelmiyo sert değil göğsüm emince geliyo sağıyorum bazen ama işe yaramıyo. Niye emmiyolar peki

Hatırlarsan benimki de kolik ☺ bir aylıkken ben de ailemin yanına gittim, onlar her ağlamada panik oldular, acıktı mı üşüttü mü, bir yeri mi ağrıyor. .. 2 gün sonra ben de eşimi aramıştım gel al diye
Bugünüme çok şükür, haala gündüz hiç uyumuyor, gece az uyuyor ama ağlamaları farkedilecek düzeyde azaldı, insallah daha da iyi olacak

Bir emzik de benim o zaman

İnşallah Rabbim bütün evlatlarımıza şifa versin benmkide farkedilecek düzeyde azaldı ama bazen çok yoruyo ama bugüne şükür

Maalesef beni emzik olarak kullanıyo

Sutmu mamami kac saatte bir icio

Açken uyumasi me mümkün aglamaktan katiliyor mama vermezsem. Ins benimkide düzene girer

Bende o gun olan biteni anlatiyorun hergün altni degistirirken uyuturken büyük biri varmis gibi oda dinlio agu mugu seslerle sanki karşılık verio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…