- 1 Haziran 2013
- 1.852
- 1.953
- 83
- 47
- Konu Sahibi superselma
-
- #1.421
Kac saatte bir alioCanım benim kız 92 günlük 5600 gr (bugun tarttım bebe tartısında) tek seferde 120 Cc içiyor
Ana kucagi kendi pusetine de takiliyo mu? Orda gezerken de mizmizlaniyo mu? Ayni sorun bizde de vardi zamanla gecti. Bu surede ben arabasiyla bol bol gezdirdim alissin diye. Bi de bebegim kucukken ana kucaginda rahat oturamiyodu buyudukce daha rahat etmeye basladi. Insallah seninki de alisir. Yoksa cekilmez.Herkese merhaba. Ben de Haziran annesiyim, forumu uzun süredir takip ediyorum, bebişe alışmak ve uzunca bir lohusa depresyonu derken yazmak şimdiye kısmetmiş. Size bir sorum olacak, oğlum arabaya binince katılarak ağlamaya başlıyor, müzik ninni white noise oyuncak herşeyi denedim ama sonuç alamadım. Yolculuk esnasında da kucağıma almak asla istemiyorum güvenlik nedeniyle ana kucağından hiç çıkarmıyorum. Böyle bir sorun yaşayan var mı aranızda? Eşim de ben de gezmeyi çok severiz ama baya işkence olmaya başladı bu araba meselesi
Benim kizim 3 haziran dogumlu bozde bugun gittik 6300 hemşire tablodan baktı 7 aylık bebek büyüklüğünde dedi sıkıntı yok içini ferah tutAnnelerr selamm!! Bende haziran annesiyim. 3 ay 17 gunluk oglum var.
Kilosu 6.200 gr. Dr normal diyo ama bana az geliyo.. Gerci cok hareketli masallahhh.. Donuyo yuzu koyun, sirt ustu.. Tepiniyo surekli
Hatta 2 tane dis cikardi.. Ama soleee tombiko degil yani. Tabi onemli olan sagligi da.. Sizin bebeler nasil..
İyi ya 3 saat emmeden durabilecek kıvama geldiler demek . Ben bugun okula gidince 2 saatlik bıraktım daBugun oglumun 3. ay kontrolu vardi. 6460 gr 64.5 cm olmus. Gunluk kilo alimi 30 gr. Doktora 1-1.5 saatte bir emmek istedigini bunun normal olup olmadigini sordum. Cok sasirdi. Araliklarin uzamasi lazimdi dedi. Uzadi zaten gecen ay yarim saatti dedim3 saate kadar emmeden durabilir artik, kilo alimi normal doymuyo degil, seni emzik yapiyo dedi. Napalim bizim de duzenimiz boyle o zaman.
Bu arada ben artik geceleri bebegime corap giydirmiyorum. Uyuyunca cikariyorum uyandiginda ayaklari sicacik oluyo. Rahat uyusun.
3 ay 17 günlukken 2 dis miii ... normali nu mu . Bizde yok da. 3 ay 19 günlük bizimdeAnnelerr selamm!! Bende haziran annesiyim. 3 ay 17 gunluk oglum var.
Kilosu 6.200 gr. Dr normal diyo ama bana az geliyo.. Gerci cok hareketli masallahhh.. Donuyo yuzu koyun, sirt ustu.. Tepiniyo surekli
Hatta 2 tane dis cikardi.. Ama soleee tombiko degil yani. Tabi onemli olan sagligi da.. Sizin bebeler nasil..
Aa nasi ya.. Bizimkiler 7 ayliksa tombik bebelet 1 yas o zamanBenim kizim 3 haziran dogumlu bozde bugun gittik 6300 hemşire tablodan baktı 7 aylık bebek büyüklüğünde dedi sıkıntı yok içini ferah tut
Yok canim siz normalsiniz bizimki aceleci3 ay 17 günlukken 2 dis miii ... normali nu mu . Bizde yok da. 3 ay 19 günlük bizimde
Onu denedim ypmdi yaKualk pamuğunu zeytin yağla ıslattım, popo deliğine hafif sokup saat yönü çevirdim, hemen yaptı, bir kez oldu zaten
Cnm snnki mama yiyonuyduhngi fitii attin snBen de direndim ama mecbur kaldım 6.günde
Emzik canım bana o çare oldu :) hoşgeldin bu arada :)Herkese merhaba. Ben de Haziran annesiyim, forumu uzun süredir takip ediyorum, bebişe alışmak ve uzunca bir lohusa depresyonu derken yazmak şimdiye kısmetmiş. Size bir sorum olacak, oğlum arabaya binince katılarak ağlamaya başlıyor, müzik ninni white noise oyuncak herşeyi denedim ama sonuç alamadım. Yolculuk esnasında da kucağıma almak asla istemiyorum güvenlik nedeniyle ana kucağından hiç çıkarmıyorum. Böyle bir sorun yaşayan var mı aranızda? Eşim de ben de gezmeyi çok severiz ama baya işkence olmaya başladı bu araba meselesi
Ana kucagi kendi pusetine de takiliyo mu? Orda gezerken de mizmizlaniyo mu? Ayni sorun bizde de vardi zamanla gecti. Bu surede ben arabasiyla bol bol gezdirdim alissin diye. Bi de bebegim kucukken ana kucaginda rahat oturamiyodu buyudukce daha rahat etmeye basladi. Insallah seninki de alisir. Yoksa cekilmez.
Maşallah bebişine tatlım, bizim de bugündü kontrol. Hemen hemen aynılar, sizin boyunuz uzun bizim kilomuz fazla sizden :) emme olayı aynı, 2_3 saat sadece uykuda dayanır. Onun dışında sık sık emer. Oynar bırakır, bazen 5 dakika emer. Hiç ağlatmam, mık mık etti mi hemen memeBugun oglumun 3. ay kontrolu vardi. 6460 gr 64.5 cm olmus. Gunluk kilo alimi 30 gr. Doktora 1-1.5 saatte bir emmek istedigini bunun normal olup olmadigini sordum. Cok sasirdi. Araliklarin uzamasi lazimdi dedi. Uzadi zaten gecen ay yarim saatti dedim3 saate kadar emmeden durabilir artik, kilo alimi normal doymuyo degil, seni emzik yapiyo dedi. Napalim bizim de duzenimiz boyle o zaman.
Bu arada ben artik geceleri bebegime corap giydirmiyorum. Uyuyunca cikariyorum uyandiginda ayaklari sicacik oluyo. Rahat uyusun.
Maalesef canım bu kıyaslamalar oluyor. Benimkinden 15 gün önce doğan bebekle kıyaslamıştı kv de. Yok o dik duruyormuş filan ben de bayaa bildiğin çok fark var sandım. Görünce dedim hatta çok abartmışsınız her çocuk farklı vs vs dedim. Ayy öyle diyenleri de başka biriyle kıyaslayıvercen anlıcak o zaman :) şimdi bebişler pek anlamıyorlar ama ilerde yanında böyle şeyler söylenmesine ne övmek ne yermek adına izin vermem. Herkesin evladı kendine özel. Bizdelerdi akşam az önce diyor 15 gün değil nerdeyse bir ay var diye o 40. Haftada bebimki 38 de doğdu ya. 40 ta doğmuş olsaydı bir ay olacaktı diye. Hala düşünüp duruyormuş demek ki oğlum dik duramıyor diye :):):)Kızlar dün tatil Dönüşü hem dinlenelim hemde ziyaret Maksatlı eşimin amcasına uğradık , evleri yol üstünde olunca , kızı Fethiye'de kalıyor , babasının yanına gelmiş 1 aylığına kızı 45 günlük daha , 56 cm 3900 gr doğmuş , şimdi 5300 kg Mış , (hiçbirisini sormadım ) benim kızı görür Görmez kaç kilo bu Minnak dedi bende 5.5 civarı galiba dedim , aaaa benim kızla aynı kiloda demeler , eşi 1.90 kendisi benimle aynı 1.68 , benim eşim 1.70 , hemen kıyaslama yapmalar , kızımı böyle bir ortamda büyütmek istemiyorum , ama galiba her ortamda böyle tipler çıkacak , Biz kuzenler Arasında kıyaslandık ta ne oldu , hep rakip olarak gördük birbirmizi , kimse kimsenin başarısına sevinmedi , başarısızlığına ohhh çekti , bizim aileler böyle bir Bağnazlık yaptığı için ben bunu yapmayı kıyaslamaları hiç istemiyorum fakat ben istemesemde karşımdaki insanlar kıyaslamalara giriyorlar ... Hayır orada diyeceğim senin kocan 1.90 az bile doğmuş , Kafası huni gibi v.s. Birde orada elini tuttu , elini tutma refleksi varmış dedi , bende tutamadım kendimi bebekler doğduklarında tutma refleksi olur zaten ... Bu sonradan gelişen birşey değil diyivermişim... Hayır kendisi de okumuş etmiş bir insan , Allah okumuş cahillerden korusun bizleri ve Çocuklarımızı
Aa nasi ya.. Bizimkiler 7 ayliksa tombik bebelet 1 yas o zaman
Aman sagliklari olsunda napalim.. Bizimkinin boyu da 67 cm. Emdigi boya gidiyo sipanin
Emzik canım bana o çare oldu :) hoşgeldin bu arada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?