2016 Haziran bebekleri büyüyor

Ana kucagi kendi pusetine de takiliyo mu? Orda gezerken de mizmizlaniyo mu? Ayni sorun bizde de vardi zamanla gecti. Bu surede ben arabasiyla bol bol gezdirdim alissin diye. Bi de bebegim kucukken ana kucaginda rahat oturamiyodu buyudukce daha rahat etmeye basladi. Insallah seninki de alisir. Yoksa cekilmez.

Annelerr selamm!! Bende haziran annesiyim. 3 ay 17 gunluk oglum var.
Kilosu 6.200 gr. Dr normal diyo ama bana az geliyo.. Gerci cok hareketli masallahhh.. Donuyo yuzu koyun, sirt ustu.. Tepiniyo surekli
Hatta 2 tane dis cikardi.. Ama soleee tombiko degil yani. Tabi onemli olan sagligi da.. Sizin bebeler nasil..

Benim kizim 3 haziran dogumlu bozde bugun gittik 6300 hemşire tablodan baktı 7 aylık bebek büyüklüğünde dedi sıkıntı yok içini ferah tut

İyi ya 3 saat emmeden durabilecek kıvama geldiler demek . Ben bugun okula gidince 2 saatlik bıraktım da
Éve süt dé bırakmıştım gercı ama insan üzülüo aç kaldı die

Kızlarr uyku tulumu aldınız mı aldıysanız ne aldınız almadıysanız elinizi çabuk tutun heryerde tükendi yazıyoo

3 ay 17 günlukken 2 dis miii ... normali nu mu . Bizde yok da. 3 ay 19 günlük bizimde

Benim kizim 3 haziran dogumlu bozde bugun gittik 6300 hemşire tablodan baktı 7 aylık bebek büyüklüğünde dedi sıkıntı yok içini ferah tut
Aa nasi ya.. Bizimkiler 7 ayliksa tombik bebelet 1 yas o zaman
Aman sagliklari olsunda napalim.. Bizimkinin boyu da 64 cm. Emdigi boya gidiyo sipanin

Emzik canım bana o çare oldu :) hoşgeldin bu arada :)

Kizlar bu yonteme baslasak mi yaaaa.

Zamaninida cok iyi ayarlamak lazim
hasta falan olmadigi duzenli oldugu zamani bulmali

Ayrica kararlilik onemli

Iki gun yapip 3.gun birakirsak cocugun iyice kafasi karisir.

Ben sunnet isimiz hallolunca baslicam kismetse 1 hafta kendimi bu ise adicam Allah in izniyle

Eklentiler

• Screenshot_2016-09-19-20-41-50.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 91
H history1985 canim kehribar kolyeyi araştırdınmı hic? Bebeklerin gazı icinde kullaniliyo ve diş dönemlerinde agrisiz atessiz gemesi icin. Azonce bende instagramda totsandmore_organik_bebek sayfasinda okudum kullananlarin yorumlarini baya memnunlar bi bak istersen dogal bisey belki iyi gelir bebeginede

Umarım alışır benimki de. Keyfi yerindeyken ana kucağına koyup pusete koyduğumda yarım saat falan çevreyi izliyor sonra sıkılmaya başlıyor. Kolik nedeniyle 3 ay çok yıprandık, doğru dürüst dışarı çıkartamadım. Şimdi her gün çıkarmaya çalışıyorum alışsın diye.

Maşallah bebişine tatlım, bizim de bugündü kontrol. Hemen hemen aynılar, sizin boyunuz uzun bizim kilomuz fazla sizden :) emme olayı aynı, 2_3 saat sadece uykuda dayanır. Onun dışında sık sık emer. Oynar bırakır, bazen 5 dakika emer. Hiç ağlatmam, mık mık etti mi hemen meme

Maalesef canım bu kıyaslamalar oluyor. Benimkinden 15 gün önce doğan bebekle kıyaslamıştı kv de. Yok o dik duruyormuş filan ben de bayaa bildiğin çok fark var sandım. Görünce dedim hatta çok abartmışsınız her çocuk farklı vs vs dedim. Ayy öyle diyenleri de başka biriyle kıyaslayıvercen anlıcak o zaman :) şimdi bebişler pek anlamıyorlar ama ilerde yanında böyle şeyler söylenmesine ne övmek ne yermek adına izin vermem. Herkesin evladı kendine özel. Bizdelerdi akşam az önce diyor 15 gün değil nerdeyse bir ay var diye o 40. Haftada bebimki 38 de doğdu ya. 40 ta doğmuş olsaydı bir ay olacaktı diye. Hala düşünüp duruyormuş demek ki oğlum dik duramıyor diye :):):)

Emzik canım bana o çare oldu :) hoşgeldin bu arada :)

Hoşbuldum çok teşekkürler :)
Emzik için çok uğraştım 10 çeşit falan denedim ama emince bişey gelmediğini anlayan kurnaz cüce hiçbirini kabul etmedi. Akşam 10 dakikalık yola gittik ağlamasın diye maymunluk yapmaktan başıma ağrı girdi. Düzelir umarım büyüyünce. 40 ı çıkınca rahatlar 3 ayı dolunca daha da rahatlar derlerdi şimdi 6 aya yoluna girer diyorlar. Böyle böyle büyüyor galiba bıdıklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…