- Konu Sahibi superselma
-
- #1.441
BEnimki gündüzleri 15 dk bile zor uyuyor. Çarşamba doktora götürcem diş sorunu filan değilse. Uyku meleğini arayacağım bakayım neymiş ne değilmiş :)Kizlar bu yonteme baslasak mi yaaaa.
Zamaninida cok iyi ayarlamak lazim
hasta falan olmadigi duzenli oldugu zamani bulmali
Ayrica kararlilik onemli
Iki gun yapip 3.gun birakirsak cocugun iyice kafasi karisir.
Ben sunnet isimiz hallolunca baslicam kismetse 1 hafta kendimi bu ise adicam Allah in izniyle
Bizmkide 62 cm babası gibi uzun olacak kızımAa nasi ya.. Bizimkiler 7 ayliksa tombik bebelet 1 yas o zaman
Aman sagliklari olsunda napalim.. Bizimkinin boyu da 64 cm. Emdigi boya gidiyo sipanin
Sen beni dinle anında cırt cırtOnu denedim ypmdi ya
Kolik mii bir kolik annesi daha ne çektik yaa Allahımm peki şuan nasıll benmki akşam uykusu gelince mızır mızırUmarım alışır benimki de. Keyfi yerindeyken ana kucağına koyup pusete koyduğumda yarım saat falan çevreyi izliyor sonra sıkılmaya başlıyor. Kolik nedeniyle 3 ay çok yıprandık, doğru dürüst dışarı çıkartamadım. Şimdi her gün çıkarmaya çalışıyorum alışsın diye.
Uyku meleği ne oluyo :)BEnimki gündüzleri 15 dk bile zor uyuyor. Çarşamba doktora götürcem diş sorunu filan değilse. Uyku meleğini arayacağım bakayım neymiş ne değilmiş :)
Aynen canım biraz daha oyuncaktan filan anlar duruma geldiğinde onla oyalanır :)Hoşbuldum çok teşekkürler :)
Emzik için çok uğraştım 10 çeşit falan denedim ama emince bişey gelmediğini anlayan kurnaz cüce hiçbirini kabul etmedi. Akşam 10 dakikalık yola gittik ağlamasın diye maymunluk yapmaktan başıma ağrı girdi. Düzelir umarım büyüyünce. 40 ı çıkınca rahatlar 3 ayı dolunca daha da rahatlar derlerdi şimdi 6 aya yoluna girer diyorlar. Böyle böyle büyüyor galiba bıdıklar.
Benimkide oyleydi ana kucagini eve cikartiyorum uyutup öyle koyuyorum ana kucagina yaninada mama koyuyorum aglayinca arabayı kenara cekip veriyorum manayı sakinlesiyor. Tek basmaysam cok uzaga gitmiyorum esim varsa daha uzun mesafe gidebiliyoruz bu şekildeHerkese merhaba. Ben de Haziran annesiyim, forumu uzun süredir takip ediyorum, bebişe alışmak ve uzunca bir lohusa depresyonu derken yazmak şimdiye kısmetmiş. Size bir sorum olacak, oğlum arabaya binince katılarak ağlamaya başlıyor, müzik ninni white noise oyuncak herşeyi denedim ama sonuç alamadım. Yolculuk esnasında da kucağıma almak asla istemiyorum güvenlik nedeniyle ana kucağından hiç çıkarmıyorum. Böyle bir sorun yaşayan var mı aranızda? Eşim de ben de gezmeyi çok severiz ama baya işkence olmaya başladı bu araba meselesi
Aynıyız aynııHoşbuldum çok teşekkürler :)
Emzik için çok uğraştım 10 çeşit falan denedim ama emince bişey gelmediğini anlayan kurnaz cüce hiçbirini kabul etmedi. Akşam 10 dakikalık yola gittik ağlamasın diye maymunluk yapmaktan başıma ağrı girdi. Düzelir umarım büyüyünce. 40 ı çıkınca rahatlar 3 ayı dolunca daha da rahatlar derlerdi şimdi 6 aya yoluna girer diyorlar. Böyle böyle büyüyor galiba bıdıklar.
Uyku meleği, uyku eğitimi veriyor :) danışmanlık yapıyor. Sitesinden inceleyebilirsin.Uyku meleği ne oluyo :)
Ikiniyor mu? Ikinirken yapmıştım benOnu denedim ypmdi ya
Allah allah hiç duymadım o kadarda araştırmacıyımdır da geçen gördüm bi sitede uyku eğitimi veriliyo paket alıyosun evin fotolarını filan istiyolarUyku meleği, uyku eğitimi veriyor :) danışmanlık yapıyor. Sitesinden inceleyebilirsin.
Aynen.. teyzesinde ve dedesinde bunu yapti yirtti kendini bana gelince sakinlesti. Ikiside cok üzüldü cok seviyolar çünkü... dedim sadece size degil herkeste bunu yapiyo dedimsede dedemiz cok kafaya takti beni sevmiyo dioKızlarrr sizin beybilitolarda başkasının kucağına gelince yabancılıyomu bugün bizimki hemşirenin kucağında biraz durdu kadın kpnuştukçaa kıyametler koptu bide usul ağlaması yokk bir ağlıyo sanarsın eziyet ediyoruz sadece babada ve bende ağlamıyo
Amann kıyamam Ya dedeler bi başka seviyo torunları.Aynen.. teyzesinde ve dedesinde bunu yapti yirtti kendini bana gelince sakinlesti. Ikiside cok üzüldü cok seviyolar çünkü... dedim sadece size degil herkeste bunu yapiyo dedimsede dedemiz cok kafaya takti beni sevmiyo dio
Kitabini almistim ama hala okuyamadim.. Zamanlamayi iyi secmek gerekiyo kendini aynen bu ise adaman lazim ve uyku egitiminde her sey o kadar rutin olmali ki odada esyalarin yeri bile degismemeliymis.Kizlar bu yonteme baslasak mi yaaaa.
Zamaninida cok iyi ayarlamak lazim
hasta falan olmadigi duzenli oldugu zamani bulmali
Ayrica kararlilik onemli
Iki gun yapip 3.gun birakirsak cocugun iyice kafasi karisir.
Ben sunnet isimiz hallolunca baslicam kismetse 1 hafta kendimi bu ise adicam Allah in izniyle
Anne sütüyse 100 Cc normal canımYa kızlar bir şey soracağım, benim tosbik tek seferde 100cc süt içmeye başladı, normal mi?? 81 günlük daha küçük dana.. geçen annemlerde tarttım 7100 gr olmuş. Sorun olmayacağını bilmeme rağmen, korkuyorum bir sağlık sıkıntısı yaşamasından.
İnşallah canım böyle seyleri duymaya cok ihtiyacım varDüzelecek diyo kizlar sabir sabir inşallah
Sitesine bak canım, instagramda da sayfaları var. İyi uykular tatlı rüyalar diye çeviri yaptıkları bir kitap var. Onu okumak uyku eğitimi vermeye yetiyormuş ama 6 aydan sonra verebiliyorsun. Okuyunca soru sormak için de mail atabiliyorsun.Allah allah hiç duymadım o kadarda araştırmacıyımdır da geçen gördüm bi sitede uyku eğitimi veriliyo paket alıyosun evin fotolarını filan istiyolar
Isin ilginc tarafi karni hic sis degil ve sikintili durmuyo onceden pirtlaynca bile kaka cikardi smdi o kdr gaz ckiyo leke yokIkiniyor mu? Ikinirken yapmıştım ben
Bizmkide 62 cm babası gibi uzun olacak kızım
Sen beni dinle anında cırt cırtkat mamasına bi kaşık ben ağızdan verdim bişey olmadı sen bilirsin yineds
Kolik mii bir kolik annesi daha ne çektik yaa Allahımm peki şuan nasıll benmki akşam uykusu gelince mızır mızır
Benimkide oyleydi ana kucagini eve cikartiyorum uyutup öyle koyuyorum ana kucagina yaninada mama koyuyorum aglayinca arabayı kenara cekip veriyorum manayı sakinlesiyor. Tek basmaysam cok uzaga gitmiyorum esim varsa daha uzun mesafe gidebiliyoruz bu şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?