2016 Haziran bebekleri büyüyor

Aynıyız aynıı chıcco kauçuk emziği. Tuttuydu bırKtı sürekli beni emiyo phılps avent soothe anne mrmesine benziyomuş bide onu deneyim diyorum sen denedin mi

Soothie den başladım, Nuk kauçuğa kadar epeyce farklı çeşit denedim ama maalesef hiçbirini istemedi. Hayır şimdi de dalga geçer gibi elini parmağını falan emiyo arada, o kadar emzik kenarda boş boş dururken, geçen gün parmağını çıkartıp emzik tıktım ağzına 10 dakika söylendi bıgır bıgır. Ve tabiki de almadı

Ahahah bizimki de cunyır baba görünümü ama içi ben :))) bana bi çenesi bi kulakları birde göz rengi çekmiş :)))

Sağınca gelmiyo sert değil göğsüm emince geliyo sağıyorum bazen ama işe yaramıyo. Niye emmiyolar peki
Bugun bizde 2 kez yaşadık meme reddini , büyüme ataklarında etmediklerine kanaat getirdim , sol mememi emiyor sağa gelince eliyle ittiriyor kafasını çeviriyor hunharca ağlıyor mecburen sol memeyi verip salıncağa atıyorum 15 dk sağ öemeyi sağıp verdim sağ memeden 55 Cc çıktı , 40 ta sol dan emdiyse 85 idare etmesi lazımdı yarım saat sonra tekrar istedi , gezindim balkona çıktık eve girdim verdim memeyi almadı bile balkonda deneyeyim dedim emmeye başladı , umarım gece yapmaz aynı şeyi

Bizimki uyandığı andan itibaren 1.5-2 saat uyanık kalıyor meme veriyorum almıyor yarım saat-1 saat aralığında ayakta sallayarak uyuyor , bizim Sıkıntımız gece uykusu , yeğenimde be birkaç benekte duyduğuma göre akşam dokuzda Yatıp sabah 4 e kadar uyuyup 4 ten sonra 7 ye kadar uyuyorlar , bizim bebe 4 kez Kalkıyor emmesi 45 dk , hele çok uykusu varsa 1.5 saat emiyor benim bu gece uykusunu ayarlamam Lazım , nasıl yapacağım bilmiyorum , mama verdiğim dönemdede aynıydı

Ahahah bizimki de cunyır baba görünümü ama içi ben :))) bana bi çenesi bi kulakları birde göz rengi çekmiş :)))
Benimki aynı baba. İriliği saçının önündeki ters kısım çene kulak her şey :):) zaten eşimin bebeklik fotosuyla yanyana koy aynılar. Herkes görünüş babaya benzemiş de sakinliği anlayışlı oluşu sana benzer inşallah diyor :):)

Uyandığında elini mi emiyor canım? Belki acıktığı için uyanmıyordur. Uyanıp uykuya geri geçemiyordur.

Allahtan benim Kv bayramda gittiğimizde bunun muhabbetini yapmadı , yoksayersleyip atacağımı biliyor , yalnız bizim kız Kv gördüğü an basıyor bağırmayı kafasını diğer tarafa çeviriyor 5 dk sonra Kv tekrar geliyor sevmeye yine aynı hemde eşimin kucağında oldu :))) tembihlesem yapmaz demişim :)))) bebekler hergun gelişiyor bizim kız 3 gündür kendi kendine kalkacağım diye debeleniyor, bu aralar 2-3 kez kahkaha Attı bunlar 2-3 gündür yaptığı ilkleri , insanları anlamak güç gerçekten herkesin bebeği kendine özel kendine güzel :))) yalnız Kv lerle hep beraber dışarı çıktık kafede oturalım dedik Çarşıda önüne gelen bakıp bakıp maşallah çekiyor ayaklarını mıncırıyor , bozuluyor bizim Kv , çirkin bety mi olsaydı , birde bana kızdı niye bu kadar Süslü giydirmiştim , bayram bu giydireceğim tabi cicilerini :))))

Uyandığında elini mi emiyor canım? Belki acıktığı için uyanmıyordur. Uyanıp uykuya geri geçemiyordur.
Bazen elini emiyor bazen Mızmız sesler çıkarıyor , Bazende direk ağlıyor ilk andan itibaren böyleyiz acaba ilk Doğduğu zamanlar kendisi utanmasalar uyandırıp meme verirdim 3 saate bir, ondan mı kaynaklandı diyorum ... Bi kere eşim bebeğim 90 Cc den fazla almadığında sağdığım 90 Cc lik sütün üzerine 30 Cc mama vermiş 1 saat daha fazla uyuyalım diye, gazını çıkarmadan yatırmış 1 ay falan oluyor yine 3 saatte uyandı :)))) 6 gün önce izmire annemlere girmiştik Karşıyaka da oturuyorlar, Karşıyaka Çarşı'yı gezelim dedik 5 dk mesafesi Çarşı'yı gezdik hadi sahile inelim dedik derken eve 2 saatte vardık o gün gece 5 saat uyudu :))) bende ilk defa dinlendiğimi hissettim

Benim kızım başkasının kucağında duruyor ama karşısında ben olmalıyım , bi kere çıktım odadan katıla katıla ağlıyor birde ağlarken annneeeee diyor oradaki herkes şok oldu )) bende tabii bir gurur bir Sevinç :))))

Bi arastirayim cnm çok sağol

Emerek mi uyuyor canım ondan uyandığında yine meme istiyor olabilir. Eğer emzik alıyorsa toksa emzik ver. Benimki 7 buçuk gibi uyuyor ben 11 de yatarken emziriyorum 3 gibi uyanıyor emziriyorum. 5te filan yine uyanıyor o zaman emzik veriyorum dalıyor tekrar. Emzikle uyumaya alıştığından emmek istiyor. Bebekler nasıl uyuduysa uyandıklarında da tekrar uykuya dalmak için onu istermiş.

Kızlar önce de sormuştum ama kimseden cevap gelmedi. Sizin de kasık bölgenizde o bölgeye yakın yerlerde seğirme oluyor mu? Rahim toplanıyor ondan mı acaba diyorum ama hamile değilimdir demi ya :) büyük şok olur yani.

Ben geldiiim diye yazdim kimse gormedi sanirim ozlemediniz mi 10 gun oldu neredeyse

Bu arada tatilde cocuklaro arasinda 1 yas olan bir aile vardi sohbet ettik vs esim acayip gaza geldi 2. Cocuk icin

R r0s3n bi Metin beye gitmeyi dusunuyoruz tekrar hamile kalabilir miyim diye muayene olayim diye
Ama daha adet gormedim olur mu ki

Hayir cnm bende segirme olmuyor. Bende de yeni dogum yapmisim gibi agri basladi icerden sezaryen bolgesi cok agriyor saga sola donemiyorum sanirim tatilde usuttum ondan oyle oldu annem oyle diyor usutunce agrir diyor
Hamile olsan hissedersin bence daha once yasadin sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…