- Konu Sahibi superselma
-
- #1.461
Aynıyız aynııchıcco kauçuk emziği. Tuttuydu bırKtı sürekli beni emiyo phılps avent soothe anne mrmesine benziyomuş bide onu deneyim diyorum sen denedin mi
Mamakido halo aldımKızlarr uyku tulumu aldınız mı aldıysanız ne aldınız almadıysanız elinizi çabuk tutun heryerde tükendi yazıyoo
Sorma biz 2 aylıkken 56 cm dik :)))Canim hic sıkma canini illa bi anormallik varsa onun bebeginde var. Kiz bebeklerde 56cm hic duymadim biraz daha dursa 2aylik cıkcakmis zaten bebek
Ahahah bizimki de cunyır baba görünümü ama içi ben :))) bana bi çenesi bi kulakları birde göz rengi çekmiş :)))Masallah canim :) demek ki bu is ne kadar ictikleriyle degil bunyeleriyle alakali.. Bizim babamiz iri, 1.87 boy 85kg civari. Ben 1.59, 59 kiloyum. Sanirim benim tosbaa babasina yetismeye calisiyo.. Tipi de ayni baba zaten, ben sadece tasiyicilik yapmisim 9 ay :)
Canım bende onu alacaktım fakat yorumlarda tekmeler kısmını koca adam vursa ANCA Çalıyor diye okudum , hepsinurada.com daKızlar oyun hakiis Tiny love tekmele oyna bi safari bi de jimnastik var hangisi iyi kullanan var mı ?
Bugun bizde 2 kez yaşadık meme reddini , büyüme ataklarında etmediklerine kanaat getirdim , sol mememi emiyor sağa gelince eliyle ittiriyor kafasını çeviriyor hunharca ağlıyor mecburen sol memeyi verip salıncağa atıyorum 15 dk sağ öemeyi sağıp verdim sağ memeden 55 Cc çıktı , 40 ta sol dan emdiyse 85 idare etmesi lazımdı yarım saat sonra tekrar istedi , gezindim balkona çıktık eve girdim verdim memeyi almadı bile balkonda deneyeyim dedim emmeye başladı , umarım gece yapmaz aynı şeyiSağınca gelmiyo sert değil göğsüm emince geliyo sağıyorum bazen ama işe yaramıyo. Niye emmiyolar peki
2.5-3 saatte bir canımKac saatte bir alio
Bizimki uyandığı andan itibaren 1.5-2 saat uyanık kalıyor meme veriyorum almıyor yarım saat-1 saat aralığında ayakta sallayarak uyuyor , bizim Sıkıntımız gece uykusu , yeğenimde be birkaç benekte duyduğuma göre akşam dokuzda Yatıp sabah 4 e kadar uyuyup 4 ten sonra 7 ye kadar uyuyorlar , bizim bebe 4 kez Kalkıyor emmesi 45 dk , hele çok uykusu varsa 1.5 saat emiyorKizlar bu yonteme baslasak mi yaaaa.
Zamaninida cok iyi ayarlamak lazim
hasta falan olmadigi duzenli oldugu zamani bulmali
Ayrica kararlilik onemli
Iki gun yapip 3.gun birakirsak cocugun iyice kafasi karisir.
Ben sunnet isimiz hallolunca baslicam kismetse 1 hafta kendimi bu ise adicam Allah in izniyle
Benimki aynı baba. İriliği saçının önündeki ters kısım çene kulak her şey :):) zaten eşimin bebeklik fotosuyla yanyana koy aynılar. Herkes görünüş babaya benzemiş de sakinliği anlayışlı oluşu sana benzer inşallah diyor :):)Ahahah bizimki de cunyır baba görünümü ama içi ben :))) bana bi çenesi bi kulakları birde göz rengi çekmiş :)))
Uyandığında elini mi emiyor canım? Belki acıktığı için uyanmıyordur. Uyanıp uykuya geri geçemiyordur.Bizimki uyandığı andan itibaren 1.5-2 saat uyanık kalıyor meme veriyorum almıyor yarım saat-1 saat aralığında ayakta sallayarak uyuyor , bizim Sıkıntımız gece uykusu , yeğenimde be birkaç benekte duyduğuma göre akşam dokuzda Yatıp sabah 4 e kadar uyuyup 4 ten sonra 7 ye kadar uyuyorlar , bizim bebe 4 kez Kalkıyor emmesi 45 dk , hele çok uykusu varsa 1.5 saat emiyorbenim bu gece uykusunu ayarlamam Lazım , nasıl yapacağım bilmiyorum , mama verdiğim dönemdede aynıydı
Allahtan benim Kv bayramda gittiğimizde bunun muhabbetini yapmadı , yoksayersleyip atacağımı biliyor , yalnız bizim kız Kv gördüğü an basıyor bağırmayı kafasını diğer tarafa çeviriyor 5 dk sonra Kv tekrar geliyor sevmeye yine aynı hemde eşimin kucağında oldu :))) tembihlesem yapmaz demişim :)))) bebekler hergun gelişiyor bizim kız 3 gündür kendi kendine kalkacağım diye debeleniyor, bu aralar 2-3 kez kahkaha Attı bunlar 2-3 gündür yaptığı ilkleri , insanları anlamak güç gerçekten herkesin bebeği kendine özel kendine güzel :))) yalnız Kv lerle hep beraber dışarı çıktık kafede oturalım dedik Çarşıda önüne gelen bakıp bakıp maşallah çekiyor ayaklarını mıncırıyor , bozuluyor bizim Kv , çirkin bety mi olsaydı , birde bana kızdı niye bu kadar Süslü giydirmiştim , bayram bu giydireceğim tabi cicilerini :))))Maalesef canım bu kıyaslamalar oluyor. Benimkinden 15 gün önce doğan bebekle kıyaslamıştı kv de. Yok o dik duruyormuş filan ben de bayaa bildiğin çok fark var sandım. Görünce dedim hatta çok abartmışsınız her çocuk farklı vs vs dedim. Ayy öyle diyenleri de başka biriyle kıyaslayıvercen anlıcak o zaman :) şimdi bebişler pek anlamıyorlar ama ilerde yanında böyle şeyler söylenmesine ne övmek ne yermek adına izin vermem. Herkesin evladı kendine özel. Bizdelerdi akşam az önce diyor 15 gün değil nerdeyse bir ay var diye o 40. Haftada bebimki 38 de doğdu ya. 40 ta doğmuş olsaydı bir ay olacaktı diye. Hala düşünüp duruyormuş demek ki oğlum dik duramıyor diye :):):)
Bazen elini emiyor bazen Mızmız sesler çıkarıyor , Bazende direk ağlıyorUyandığında elini mi emiyor canım? Belki acıktığı için uyanmıyordur. Uyanıp uykuya geri geçemiyordur.
Benim kızım başkasının kucağında duruyor ama karşısında ben olmalıyım , bi kere çıktım odadan katıla katıla ağlıyor birde ağlarken annneeeee diyor oradaki herkes şok olduKızlarrr sizin beybilitolarda başkasının kucağına gelince yabancılıyomu bugün bizimki hemşirenin kucağında biraz durdu kadın kpnuştukçaa kıyametler koptu bide usul ağlaması yokk bir ağlıyo sanarsın eziyet ediyoruz sadece babada ve bende ağlamıyo
Boş yere alma canım ben de var 2 çekiyor atıyor ağzından :/Aynıyız aynııchıcco kauçuk emziği. Tuttuydu bırKtı sürekli beni emiyo phılps avent soothe anne mrmesine benziyomuş bide onu deneyim diyorum sen denedin mi
Memnun musun canim? Torbali olanlardan mi? Polar mi pamuklu olan dan mi? Bende almayi dusunuyorum da karar veremedimMamakido halo aldım
Bi arastirayim cnm çok sağolH history1985 canim kehribar kolyeyi araştırdınmı hic? Bebeklerin gazı icinde kullaniliyo ve diş dönemlerinde agrisiz atessiz gemesi icin. Azonce bende instagramda totsandmore_organik_bebek sayfasinda okudum kullananlarin yorumlarini baya memnunlar bi bak istersen dogal bisey belki iyi gelir bebeginede
Emerek mi uyuyor canım ondan uyandığında yine meme istiyor olabilir. Eğer emzik alıyorsa toksa emzik ver. Benimki 7 buçuk gibi uyuyor ben 11 de yatarken emziriyorum 3 gibi uyanıyor emziriyorum. 5te filan yine uyanıyor o zaman emzik veriyorum dalıyor tekrar. Emzikle uyumaya alıştığından emmek istiyor. Bebekler nasıl uyuduysa uyandıklarında da tekrar uykuya dalmak için onu istermiş.Bazen elini emiyor bazen Mızmız sesler çıkarıyor , Bazende direk ağlıyorilk andan itibaren böyleyiz acaba ilk Doğduğu zamanlar kendisi utanmasalar uyandırıp meme verirdim 3 saate bir, ondan mı kaynaklandı diyorum ... Bi kere eşim bebeğim 90 Cc den fazla almadığında sağdığım 90 Cc lik sütün üzerine 30 Cc mama vermiş 1 saat daha fazla uyuyalım diye, gazını çıkarmadan yatırmış 1 ay falan oluyor yine 3 saatte uyandı :)))) 6 gün önce izmire annemlere girmiştik Karşıyaka da oturuyorlar, Karşıyaka Çarşı'yı gezelim dedik 5 dk mesafesi Çarşı'yı gezdik hadi sahile inelim dedik derken eve 2 saatte vardık o gün gece 5 saat uyudu :))) bende ilk defa dinlendiğimi hissettim
Kızlar önce de sormuştum ama kimseden cevap gelmedi. Sizin de kasık bölgenizde o bölgeye yakın yerlerde seğirme oluyor mu? Rahim toplanıyor ondan mı acaba diyorum ama hamile değilimdir demi ya :) büyük şok olur yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?