- 24 Nisan 2014
- 781
- 1.170
- 113
- Konu Sahibi superselma
-
- #1.481
HoşgeldinHoşbuldum çok teşekkürler :)
Emzik için çok uğraştım 10 çeşit falan denedim ama emince bişey gelmediğini anlayan kurnaz cüce hiçbirini kabul etmedi. Akşam 10 dakikalık yola gittik ağlamasın diye maymunluk yapmaktan başıma ağrı girdi. Düzelir umarım büyüyünce. 40 ı çıkınca rahatlar 3 ayı dolunca daha da rahatlar derlerdi şimdi 6 aya yoluna girer diyorlar. Böyle böyle büyüyor galiba bıdıklar.
Korkuyorlar nazar değer diye de ondan:) bana da söylüyorlar, birşeyini uyumsuz giydir falan diyeAllahtan benim Kv bayramda gittiğimizde bunun muhabbetini yapmadı , yoksayersleyip atacağımı biliyor , yalnız bizim kız Kv gördüğü an basıyor bağırmayı kafasını diğer tarafa çeviriyor 5 dk sonra Kv tekrar geliyor sevmeye yine aynı hemde eşimin kucağında oldu :))) tembihlesem yapmaz demişim :)))) bebekler hergun gelişiyor bizim kız 3 gündür kendi kendine kalkacağım diye debeleniyor, bu aralar 2-3 kez kahkaha Attı bunlar 2-3 gündür yaptığı ilkleri , insanları anlamak güç gerçekten herkesin bebeği kendine özel kendine güzel :))) yalnız Kv lerle hep beraber dışarı çıktık kafede oturalım dedik Çarşıda önüne gelen bakıp bakıp maşallah çekiyor ayaklarını mıncırıyor , bozuluyor bizim Kv , çirkin bety mi olsaydı , birde bana kızdı niye bu kadar Süslü giydirmiştim , bayram bu giydireceğim tabi cicilerini :))))
Benimki de öyle ve çözemedim. Kucağıma alıp hatta emzirerek eve döndüğümüz oldu. Bütün yazı evde geçirdik. Doktor daha evine alışsın önce 6-7 aylıkken çıkar zorlama dedi.Herkese merhaba. Ben de Haziran annesiyim, forumu uzun süredir takip ediyorum, bebişe alışmak ve uzunca bir lohusa depresyonu derken yazmak şimdiye kısmetmiş. Size bir sorum olacak, oğlum arabaya binince katılarak ağlamaya başlıyor, müzik ninni white noise oyuncak herşeyi denedim ama sonuç alamadım. Yolculuk esnasında da kucağıma almak asla istemiyorum güvenlik nedeniyle ana kucağından hiç çıkarmıyorum. Böyle bir sorun yaşayan var mı aranızda? Eşim de ben de gezmeyi çok severiz ama baya işkence olmaya başladı bu araba meselesi
Artık ben de giymiyorum ama yine oldu. Sütüm çok yağlı ondan mı acaba? Sulu süt kısmı çok az. İlk 30-40 sn geliyor, gerisi sarı renkli koyu bir süt. Çok dikkat ediyorum ama önleyemiyorum. Bir açıklama bulamadımEvet canım benim en son memem kızardıüında 85 numara sütyen giymiştim 2 saatliğine , şu an 95 c :))) ondan sonra hiç sütyen takmadım , emzirme atletlerinin içine Göğüs pedi koydum :)))
Ay ciddi misin . Mesela şimdi bebis olsa mutlu olur musun ...Ben geldiiim diye yazdim kimse gormedi sanirim ozlemediniz mi 10 gun oldu neredeyse
Bu arada tatilde cocuklaro arasinda 1 yas olan bir aile vardi sohbet ettik vs esim acayip gaza geldi 2. Cocuk icin
R r0s3n bi Metin beye gitmeyi dusunuyoruz tekrar hamile kalabilir miyim diye muayene olayim diye
Ama daha adet gormedim olur mu ki
Ben hep kucağımda memede gezdirdm. Çok da uzun dururdu yavrum.Benimki de öyle ve çözemedim. Kucağıma alıp hatta emzirerek eve döndüğümüz oldu. Bütün yazı evde geçirdik. Doktor daha evine alışsın önce 6-7 aylıkken çıkar zorlama dedi.
HoşgeldinPalomar , öncelikle karnı tok ve keyifli olsun. Arabada herşey kalkışa hazır olsun, zaman kaybetmeyecek şekilde,kemer ve güvenliği mecburen hareketten sonra yapacaksınız. Elinde dikkat çekici bir oyuncak bulunsun, onu koyarken mutlaka konuşa konuşa oyuncağı gözüne soka soka yakından oynatarak oturtup o anda hareket edin. Önemli olan ağlama olayı başlamadan hareket etmek. Veyahut da açken oturtup ağlarken bağlayıp hemen akabinde de bir biberon süt veya mama da olayı çözebilir.
Benimki de öyle ve çözemedim. Kucağıma alıp hatta emzirerek eve döndüğümüz oldu. Bütün yazı evde geçirdik. Doktor daha evine alışsın önce 6-7 aylıkken çıkar zorlama dedi.
Organik pamuk olandan aldım. Henüz kullanmadım biraz daha serinlesin de bakalım. Polar düşünmedim terletir diye yatak odam güzel ısınır çok şükür. Çok soğuklarda da beşiğin üstünden yere değecek şekilde kendi battaniyelerimizden örtmeyi düşündümMemnun musun canim? Torbali olanlardan mi? Polar mi pamuklu olan dan mi? Bende almayi dusunuyorum da karar veremedim
Doğru demiş. Hiç istemediğim halde tatile gittik ama çok pişman oldum çocuun bütün düzeni bozuldu.Benimki de öyle ve çözemedim. Kucağıma alıp hatta emzirerek eve döndüğümüz oldu. Bütün yazı evde geçirdik. Doktor daha evine alışsın önce 6-7 aylıkken çıkar zorlama dedi.
Gece uyurkem emiyo bende gunduzleri uyutup emziriyorum ıkı gundır böyleyiz bakalım bugun nasıl gecvek gununuz Az önce gene emmediBugun bizde 2 kez yaşadık meme reddini , büyüme ataklarında etmediklerine kanaat getirdim , sol mememi emiyor sağa gelince eliyle ittiriyor kafasını çeviriyor hunharca ağlıyor mecburen sol memeyi verip salıncağa atıyorum 15 dk sağ öemeyi sağıp verdim sağ memeden 55 Cc çıktı , 40 ta sol dan emdiyse 85 idare etmesi lazımdı yarım saat sonra tekrar istedi , gezindim balkona çıktık eve girdim verdim memeyi almadı bile balkonda deneyeyim dedim emmeye başladı , umarım gece yapmaz aynı şeyi
Niye emmiyo cnm sorun ne ki kendini geriye mi atiyo ağlıyor muGece uyurkem emiyo bende gunduzleri uyutup emziriyorum ıkı gundır böyleyiz bakalım bugun nasıl gecvek gununuz Az önce gene emmedi
Kafasını ceviriyo hemem ağlıyo yatırır yatırmaz hemen ağlıyo yarı uyurken emziriyorum bugun üçüncü gunum sabrediyorum duzelir inşallah. Evde birsey yapamaz oldum bir yere de gidemem kızım böyleyken.Niye emmiyo cnm sorun ne ki kendini geriye mi atiyo ağlıyor mu
kız bir gazla çocuk yapma iyi düşün öyle yap. Sonra pişman olursun filan :) benimki de çok istiyor. Ama ben henüz istemiyorum. Hamile olsam oğlumu doğru dürüst kucağıma alamıcam herkes alacak ben anca bakcam. Belki emzirmeyi bırakmak zorunda kalcam vs vs o yüzden henüz erken diyorum.Ben geldiiim diye yazdim kimse gormedi sanirim ozlemediniz mi 10 gun oldu neredeyse
Bu arada tatilde cocuklaro arasinda 1 yas olan bir aile vardi sohbet ettik vs esim acayip gaza geldi 2. Cocuk icin
R r0s3n bi Metin beye gitmeyi dusunuyoruz tekrar hamile kalabilir miyim diye muayene olayim diye
Ama daha adet gormedim olur mu ki
ya seğirme var bir de çok duygusallaştım :/ acaba mı dedim inşallah değilimdir :)Hayir cnm bende segirme olmuyor. Bende de yeni dogum yapmisim gibi agri basladi icerden sezaryen bolgesi cok agriyor saga sola donemiyorum sanirim tatilde usuttum ondan oyle oldu annem oyle diyor usutunce agrir diyor
Hamile olsan hissedersin bence daha once yasadin sonucta
Cnm benim dogdugundan beri böyle gazı olabilir mi acaba seninkinin de ya da reflüsu varsa yapabilirKafasını ceviriyo hemem ağlıyo yatırır yatırmaz hemen ağlıyo yarı uyurken emziriyorum bugun üçüncü gunum sabrediyorum duzelir inşallah. Evde birsey yapamaz oldum bir yere de gidemem kızım böyleyken.
Kızlar önce de sormuştum ama kimseden cevap gelmedi. Sizin de kasık bölgenizde o bölgeye yakın yerlerde seğirme oluyor mu? Rahim toplanıyor ondan mı acaba diyorum ama hamile değilimdir demi ya :) büyük şok olur yani.
Ayyy hamilelik belirtisi seğirme oluyordu ya ondan mı acaba dedim inşallah değildir :) ay daha adet olmadın nasılsa diye bilmeden korunmamıştık iki kere tuttuysa çok şok yani :):)PembeLokum hoşgeldin ben de nerelerde diyodum valla eşinin kıymetini bil bizimki benim ailemle tatile gitmez öldürsen çok ısrar edersem bizimkiler de gelsin der :) ikinci çocuk için de cesaretini kutluyorum. R r0s3n seyirmë hiç olmadı hiç ağrılar oluyo ara ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?