2016 Haziran bebekleri büyüyor

Hoşgeldin Palomar , öncelikle karnı tok ve keyifli olsun. Arabada herşey kalkışa hazır olsun, zaman kaybetmeyecek şekilde,kemer ve güvenliği mecburen hareketten sonra yapacaksınız. Elinde dikkat çekici bir oyuncak bulunsun, onu koyarken mutlaka konuşa konuşa oyuncağı gözüne soka soka yakından oynatarak oturtup o anda hareket edin. Önemli olan ağlama olayı başlamadan hareket etmek. Veyahut da açken oturtup ağlarken bağlayıp hemen akabinde de bir biberon süt veya mama da olayı çözebilir.

Korkuyorlar nazar değer diye de ondan:) bana da söylüyorlar, birşeyini uyumsuz giydir falan diye

Of of geçen gün tıkanan süt kanalım açıldı şimdi de başka bir yerdeki yıkandı. Tablet vs de almamıştım. Demek ki onunla ilgisi yokmuş. Sık sık emzirmezsem oluyor. Bebeğim uyuyor yazık sırf tıkanmasın diye uyandırıyorum ama çok uykulu olduğu için ememiyor. Sonra kalkıp sağıyorum. Uykusuz kalıyorum iyice. Hanımlar ya ben ne yapacağım? Biri geçiyor biri başlıyor. Mastite dönüşmeden geçiyor neyseki ama o sırada canım çok yanıyor. Ayrıca her seferinde daha zor geçiyor

Benimki de öyle ve çözemedim. Kucağıma alıp hatta emzirerek eve döndüğümüz oldu. Bütün yazı evde geçirdik. Doktor daha evine alışsın önce 6-7 aylıkken çıkar zorlama dedi.

Evet canım benim en son memem kızardıüında 85 numara sütyen giymiştim 2 saatliğine , şu an 95 c :))) ondan sonra hiç sütyen takmadım , emzirme atletlerinin içine Göğüs pedi koydum :)))
Artık ben de giymiyorum ama yine oldu. Sütüm çok yağlı ondan mı acaba? Sulu süt kısmı çok az. İlk 30-40 sn geliyor, gerisi sarı renkli koyu bir süt. Çok dikkat ediyorum ama önleyemiyorum. Bir açıklama bulamadım

Ay ciddi misin . Mesela şimdi bebis olsa mutlu olur musun ...
Hosgeldin bu arada . Maraton başladı benim de. Ben calismaya başladım da
.ama iy geldi. Bi de şu kilo işini halletsem

Benimki de öyle ve çözemedim. Kucağıma alıp hatta emzirerek eve döndüğümüz oldu. Bütün yazı evde geçirdik. Doktor daha evine alışsın önce 6-7 aylıkken çıkar zorlama dedi.
Ben hep kucağımda memede gezdirdm. Çok da uzun dururdu yavrum.

Reactions: 9ay

Hoşbuldum :)
Çok teşekkür ederim öneriler için. Mutlaka bu şekilde deniycem. Özellikle arabada beslemeyi hiç düşünmemiştim , belki bu şekilde orayı da sevdiği bir yer haline getirebilirim kim bilir

6-7 ay çokmuş
Bizim doktor yaz bebeği sokakta büyür demişti ama evdeki hesap çarşıya uymadı. Apartmana girdiğim anda çocuğun ağlamayı kesip gülmeye başladığına şahit oldum. İnşallah ev kuşu olmaz

Memnun musun canim? Torbali olanlardan mi? Polar mi pamuklu olan dan mi? Bende almayi dusunuyorum da karar veremedim
Organik pamuk olandan aldım. Henüz kullanmadım biraz daha serinlesin de bakalım. Polar düşünmedim terletir diye yatak odam güzel ısınır çok şükür. Çok soğuklarda da beşiğin üstünden yere değecek şekilde kendi battaniyelerimizden örtmeyi düşündüm

Gece uyurkem emiyo bende gunduzleri uyutup emziriyorum ıkı gundır böyleyiz bakalım bugun nasıl gecvek gununuz Az önce gene emmedi

Niye emmiyo cnm sorun ne ki kendini geriye mi atiyo ağlıyor mu
Kafasını ceviriyo hemem ağlıyo yatırır yatırmaz hemen ağlıyo yarı uyurken emziriyorum bugun üçüncü gunum sabrediyorum duzelir inşallah. Evde birsey yapamaz oldum bir yere de gidemem kızım böyleyken.

kız bir gazla çocuk yapma iyi düşün öyle yap. Sonra pişman olursun filan :) benimki de çok istiyor. Ama ben henüz istemiyorum. Hamile olsam oğlumu doğru dürüst kucağıma alamıcam herkes alacak ben anca bakcam. Belki emzirmeyi bırakmak zorunda kalcam vs vs o yüzden henüz erken diyorum.

ya seğirme var bir de çok duygusallaştım :/ acaba mı dedim inşallah değilimdir :)

Cnm benim dogdugundan beri böyle gazı olabilir mi acaba seninkinin de ya da reflüsu varsa yapabilir

Yorulursam üşürsem ağrı oluyor canım
Segirme deyince yeni hamileylen olan gibi mi? Aniden ayağa kalkınca falan mı oluyor?
Ben de duygusallastim. Bence normal

Reactions: 9ay
Ayyy hamilelik belirtisi seğirme oluyordu ya ondan mı acaba dedim inşallah değildir :) ay daha adet olmadın nasılsa diye bilmeden korunmamıştık iki kere tuttuysa çok şok yani :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…