- Konu Sahibi superselma
-
- #1.501
Gazı var ama doğduğundan beri değil 40dan sonra ortaya cıktı. Reflusu varmı bilmiyorum ama her zaman kusar bebişimCnm benim dogdugundan beri böyle gazı olabilir mi acaba seninkinin de ya da reflüsu varsa yapabilir
Evet onun gibi. Otururken oluyor :/ en azından duygusallaşmışsın. Tek değilmişim :)Yorulursam üşürsem ağrı oluyor canım
Segirme deyince yeni hamileylen olan gibi mi? Aniden ayağa kalkınca falan mı oluyor?
Ben de duygusallastim. Bence normal
Çalışmaya mı başladın canım? Bebeğine kim bakıyorAy ciddi misin . Mesela şimdi bebis olsa mutlu olur musun ...
Hosgeldin bu arada . Maraton başladı benim de. Ben calismaya başladım da
.ama iy geldi. Bi de şu kilo işini halletsem
Ay ciddi misin . Mesela şimdi bebis olsa mutlu olur musun ...
Hosgeldin bu arada . Maraton başladı benim de. Ben calismaya başladım da
.ama iy geldi. Bi de şu kilo işini halletsem
PembeLokum hoşgeldin ben de nerelerde diyodum valla eşinin kıymetini bil bizimki benim ailemle tatile gitmez öldürsen çok ısrar edersem bizimkiler de gelsin der :) ikinci çocuk için de cesaretini kutluyorum. R r0s3n seyirmë hiç olmadı hiç ağrılar oluyo ara ara
kız bir gazla çocuk yapma iyi düşün öyle yap. Sonra pişman olursun filan :) benimki de çok istiyor. Ama ben henüz istemiyorum. Hamile olsam oğlumu doğru dürüst kucağıma alamıcam herkes alacak ben anca bakcam. Belki emzirmeyi bırakmak zorunda kalcam vs vs o yüzden henüz erken diyorum.
ya seğirme var bir de çok duygusallaştım :/ acaba mı dedim inşallah değilimdir :)
ne aldınız canım? Ben de bakayım :)Organik pamuk olandan aldım. Henüz kullanmadım biraz daha serinlesin de bakalım. Polar düşünmedim terletir diye yatak odam güzel ısınır çok şükür. Çok soğuklarda da beşiğin üstünden yere değecek şekilde kendi battaniyelerimizden örtmeyi düşündüm
benimki de öyle yapıyor bazen. O zaman annem kucağına alıp çok vakit geçirmeden al annesi çok acıkmış hemen al diye tam memeye koyuyor o da emiyor. kanıyor galiba:)Kafasını ceviriyo hemem ağlıyo yatırır yatırmaz hemen ağlıyo yarı uyurken emziriyorum bugun üçüncü gunum sabrediyorum duzelir inşallah. Evde birsey yapamaz oldum bir yere de gidemem kızım böyleyken.
canım biberon durumunuz ne alemdeBizimki 3 aylık daha yeni 58 cm oldu :) ne biçim bebekmiş o ayol onu taşıyan anneye yazık
Kolik bir bebek annesi olarak gece uykusu için önerim yarım kundak gerçekten mucize gibi oldu bizim için fazla sıkmadan battaniyesiyle kollarini yana koyup sararak yatırmayı dene. Benim oğlum sürekli kustuğu için birde yan yatırıp sırtını minderle destekliyorum mışıl mışıl uyuyor gaz sıkıştırmadığı sürece.Bazen elini emiyor bazen Mızmız sesler çıkarıyor , Bazende direk ağlıyorilk andan itibaren böyleyiz acaba ilk Doğduğu zamanlar kendisi utanmasalar uyandırıp meme verirdim 3 saate bir, ondan mı kaynaklandı diyorum ... Bi kere eşim bebeğim 90 Cc den fazla almadığında sağdığım 90 Cc lik sütün üzerine 30 Cc mama vermiş 1 saat daha fazla uyuyalım diye, gazını çıkarmadan yatırmış 1 ay falan oluyor yine 3 saatte uyandı :)))) 6 gün önce izmire annemlere girmiştik Karşıyaka da oturuyorlar, Karşıyaka Çarşı'yı gezelim dedik 5 dk mesafesi Çarşı'yı gezdik hadi sahile inelim dedik derken eve 2 saatte vardık o gün gece 5 saat uyudu :))) bende ilk defa dinlendiğimi hissettim
Bu durumda kanguru ise yarayabilir bizde aynıyız doktor kontrolünde soracağım kullanmayı önerir mi diye. Ama ben kendisini güvende hissetmediği için ağladığını düşünüyorum. Araç seslerini fln duyunca korkuyor kucağa alinca susup oyle güzel etrafı izliyor ki ben şaşırıyorum. Yani kanguruyla 6. Aya kadar idare edersem sonra alışır arabaya büyüdükçe diyorum ama doktor ne diyecek bakalımBenimki de öyle ve çözemedim. Kucağıma alıp hatta emzirerek eve döndüğümüz oldu. Bütün yazı evde geçirdik. Doktor daha evine alışsın önce 6-7 aylıkken çıkar zorlama dedi.
Başladım canımm . Programı okul bana göre ayarladi. Sabah 2 saat öğleden sonra iki saat şeklinde. Şimdilik çok iyi . İnşallah iyi olur. Bebeğime şimdilik babasi bakio. Sonra kv. Gelecek . Dedesi dé gelecekÇalışmaya mı başladın canım? Bebeğine kim bakıyor
Kimmiş gi .. de biz dé bilek. Ben hislerime güvenirim ya . Durumlar hep keyfime göre olsun.. doğruları onlar soylesinler aman dà dogrusu buymus die zorlamam yani. . Ben su asla 2. Yİ düşünmüyorum ama olursa da cok sevinirim. Bi tek korkum şu sezeryan belası nin korkuları zorluğu . Normalİ denemek isterim..O zaman llarda iki yavrumu millete muhtaç etmek korkusu var. Yoksa beraber büyüsünler zaten yaş güç is anlaminda zaman gecioŞu Adem Güneş'ten bence artık vazgeçin. Adamın kim olduğu ortaya çıktı. İnanmayın yani.
Kanguru çok sıcak oluo ve sıkıştı hep benim yavrum. Agzini yüzünü sürdü sıktı . Bilmiom bakalım çok küçükken kullandim uyudu içiné kivrilip da. Şimdi buyüyunce agirlasti hem zor oli. Bebek arabası işimizi görüyor simdilikBu durumda kanguru ise yarayabilir bizde aynıyız doktor kontrolünde soracağım kullanmayı önerir mi diye. Ama ben kendisini güvende hissetmediği için ağladığını düşünüyorum. Araç seslerini fln duyunca korkuyor kucağa alinca susup oyle güzel etrafı izliyor ki ben şaşırıyorum. Yani kanguruyla 6. Aya kadar idare edersem sonra alışır arabaya büyüdükçe diyorum ama doktor ne diyecek bakalım
Geçenlerde benimde seyirdi bir kere bende acaba hamilemiyim dedim sonra iç sesim hiç ilişkiye girmediğimizi söyledi :))) rahatladım :))))Kızlar önce de sormuştum ama kimseden cevap gelmedi. Sizin de kasık bölgenizde o bölgeye yakın yerlerde seğirme oluyor mu? Rahim toplanıyor ondan mı acaba diyorum ama hamile değilimdir demi ya :) büyük şok olur yani.
İç sesin beni de rahatlattı o zaman :):) biz de iki kere korunmadık tutmamıştır herhlde diyorum :)Geçenlerde benimde seyirdi bir kere bende acaba hamilemiyim dedim sonra iç sesim hiç ilişkiye girmediğimizi söyledi :))) rahatladım :))))
Evet canım internette okumuştum Yağlı sütü çok olanlarda , St Kanalı'nın tıkanması daha kolay oluyormuş , Allah yardımcın olsun , belki sütün Çemen otu vasıtasıyla arttığı için , bebekte o gazla olan kısmı çekmediği için olabilir ...Artık ben de giymiyorum ama yine oldu. Sütüm çok yağlı ondan mı acaba? Sulu süt kısmı çok az. İlk 30-40 sn geliyor, gerisi sarı renkli koyu bir süt. Çok dikkat ediyorum ama önleyemiyorum. Bir açıklama bulamadım
Can'ım mamakido halo incele ödüllü bir markaKızlar benim sezeryan kesi yerindeki hisler geri geldi :)
ne aldınız canım? Ben de bakayım :)
benimki de öyle yapıyor bazen. O zaman annem kucağına alıp çok vakit geçirmeden al annesi çok acıkmış hemen al diye tam memeye koyuyor o da emiyor. kanıyor galiba:)
Kimmiş kız ben duymadımŞu Adem Güneş'ten bence artık vazgeçin. Adamın kim olduğu ortaya çıktı. İnanmayın yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?