2016 Haziran bebekleri büyüyor

R r0s3n canım benim seyirme değil de batma gibi oluyor sızlıyor arada..bu arada ben de çok duygusallaştım yaa durduk yere ağlıyorum

Ay ciddi misin . Mesela şimdi bebis olsa mutlu olur musun ...
Hosgeldin bu arada . Maraton başladı benim de. Ben calismaya başladım da
.ama iy geldi. Bi de şu kilo işini halletsem

Hosbuldum cnm calismaya basladin demek Allah kolaylik versin
Simdi bebis olsa bi cocugum daha olacak diye mutlu olurum ama kizimi en az 6 ay emzirmek istiyorum hic degilse 3bucuk aylik su an yani biz 6 aydan sonra dusunuyoruz doktor tamam derse aslinda :)

Esim kalabalik tatili daha cok seviyor ilginc bir adam ben bas basa tatili tercih ederim mesela :) ama 3 bucuk aylik bebekle basbasa tatil istemedim bebisle ilgilenecek birileri olsun diye

Eheh canim bi gazla dgl aslinda zaten istiyoruz ya ama en az 6 ay gecsin simdi 3bucuk aylik ya iste en az 6 ay emzireyim diyorum bu arada doktora da anca gideriz zaten

Ben de cok sık wc ye gitmeye basladim ben de supheleniyorum gecen test yaptim negatif cikti bi daha mi yapsam

PembeLokum canım hoşgeldin
Yokluğunu farkettim ama yazamadım
Yorgun geçiyor günlerim

Hosbuldum cnm oglunun basina gelene cok uzuldum Allah bagislasin evlatlarini birdaha boyle bir sey yasatmasin

Kızlar benim sezeryan kesi yerindeki hisler geri geldi :)

ne aldınız canım? Ben de bakayım :)

benimki de öyle yapıyor bazen. O zaman annem kucağına alıp çok vakit geçirmeden al annesi çok acıkmış hemen al diye tam memeye koyuyor o da emiyor. kanıyor galiba:)

9ay tamamen mi geri hissediyosun ben kesik yeri hissediyorum ama üstünü hissetmiyrum hatta dokununca bi kötü oluyo içim acımıyo ama eksiklik var orda bi tuhalk vra yani :)

Kolik bir bebek annesi olarak gece uykusu için önerim yarım kundak gerçekten mucize gibi oldu bizim için fazla sıkmadan battaniyesiyle kollarini yana koyup sararak yatırmayı dene. Benim oğlum sürekli kustuğu için birde yan yatırıp sırtını minderle destekliyorum mışıl mışıl uyuyor gaz sıkıştırmadığı sürece.

Benimki de öyle ve çözemedim. Kucağıma alıp hatta emzirerek eve döndüğümüz oldu. Bütün yazı evde geçirdik. Doktor daha evine alışsın önce 6-7 aylıkken çıkar zorlama dedi.
Bu durumda kanguru ise yarayabilir bizde aynıyız doktor kontrolünde soracağım kullanmayı önerir mi diye. Ama ben kendisini güvende hissetmediği için ağladığını düşünüyorum. Araç seslerini fln duyunca korkuyor kucağa alinca susup oyle güzel etrafı izliyor ki ben şaşırıyorum. Yani kanguruyla 6. Aya kadar idare edersem sonra alışır arabaya büyüdükçe diyorum ama doktor ne diyecek bakalım

Çalışmaya mı başladın canım? Bebeğine kim bakıyor
Başladım canımm . Programı okul bana göre ayarladi. Sabah 2 saat öğleden sonra iki saat şeklinde. Şimdilik çok iyi . İnşallah iyi olur. Bebeğime şimdilik babasi bakio. Sonra kv. Gelecek . Dedesi dé gelecek

Şu Adem Güneş'ten bence artık vazgeçin. Adamın kim olduğu ortaya çıktı. İnanmayın yani.
Kimmiş gi .. de biz dé bilek. Ben hislerime güvenirim ya . Durumlar hep keyfime göre olsun.. doğruları onlar soylesinler aman dà dogrusu buymus die zorlamam yani. . Ben su asla 2. Yİ düşünmüyorum ama olursa da cok sevinirim. Bi tek korkum şu sezeryan belası nin korkuları zorluğu . Normalİ denemek isterim..O zaman llarda iki yavrumu millete muhtaç etmek korkusu var. Yoksa beraber büyüsünler zaten yaş güç is anlaminda zaman gecio

Kanguru çok sıcak oluo ve sıkıştı hep benim yavrum. Agzini yüzünü sürdü sıktı . Bilmiom bakalım çok küçükken kullandim uyudu içiné kivrilip da. Şimdi buyüyunce agirlasti hem zor oli. Bebek arabası işimizi görüyor simdilik

Geçenlerde benimde seyirdi bir kere bende acaba hamilemiyim dedim sonra iç sesim hiç ilişkiye girmediğimizi söyledi :))) rahatladım :))))

Evet canım internette okumuştum Yağlı sütü çok olanlarda , St Kanalı'nın tıkanması daha kolay oluyormuş , Allah yardımcın olsun , belki sütün Çemen otu vasıtasıyla arttığı için , bebekte o gazla olan kısmı çekmediği için olabilir ...

Can'ım mamakido halo incele ödüllü bir marka
Bende hissizlik devam ediyor hala senin ne çabuk geçmiş öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…