2016 Haziran bebekleri büyüyor

Baktım ben 1969 da ankarada doğdu diyor ben de bana uyanları uygularım. Yani 4 yaşını bitirene kadar odamda tutamam mesela :)

Bizimki de tam tersi , şapkasını giydirip pusete oturtup dış kapıyı açtığım an bağırmayı kesiyor :))) bizim kızda Dışarıya çok pis alıştı , kışın me yapacağım diyorum ...

2.5-3 saatte bir canım
Iyi aliyormus, benimki 1.5 saatte bir emiyor uyaniksa, uyuyorsa genelde 3 saatte bir emiyor ama 2 saatte bire de inebiliyor. Her seferinde 80-100cc anne sutu iciyor. Benim yanimda ne kadariciyor bilmiyorum emzirdigim icin ama ise baslayip sagmaya baslayinca anladim ne kadar ictigini.. Ve sanirim sutum bu miktari karsilamaya yetmeyecek. Cumartesi doktor randevumuz var, doktora soracagim ne yapmam gerektigini.

PembeLokum cnm hoş geldin. İki çocuk arasındaki ideal yaş farkı 3-4 deniyor. Daha sık aralarla olursa küçük çocuğun ihmali söz konusu olabilir. Adem Güneş böyle anlattı

Hosbuldum cnm adem gunes 2bucuk yas olmali demiyor muydu ben oyle biliyorum?

Bu arada sophieden ben de alacagim onun temizligini nasil yapiyorsun?

Benimki de öyle ve çözemedim. Kucağıma alıp hatta emzirerek eve döndüğümüz oldu. Bütün yazı evde geçirdik. Doktor daha evine alışsın önce 6-7 aylıkken çıkar zorlama dedi.
Ben disari sorununu kanguruyla cozdum. Agliyor bile olsa kanguruyu gorunce susuyor, biliyor ki gezmeye gidecegiz :) evde oldugum her sabah bir bahaneyle, ekmek almak gibi, disari cikariyorum. Az once geldik hatta yuruyusten. Uyuyakaldi yolda, hala uyuyor.
Arabada cok verimli gezemedim biz de, kucak istiyor cunku.

Siyaset yapmıyorum burda araştır canım denk gelirsin muhakkak.
Aynen bende sezeryanın acısı kesisi ben çko zorladı o yüzden ikinciden çok korkuyorum ama belki 4 sene sonra allah nasih ederse isterim tek kalmasın kuzum

Kizlar, hem benim annemler hem de esimin ailesi artik bebekle beraber yatma diyor ben cok seviyorum onunla uyumayi gece. Mik yaptigi an emziriyorum, ustunu acmasini kontrol ediyorum, bazen uzun uzun izliyorum, uykuya dalmadan once nefesini dinliyorum.. Eger derin uyuduguna eminsem opup kokluyorum onu.. Nasil yatircam baska odada?? Esim bile artik yatagima gelmek istiyorum diyor saka yollu. Ama ben oglumdan ayri uyumak istemiyorum
Simdi calismaya da basladim, en uzun yanimda kaldigi zamanlar gece uykulari..

Sabah 8de uyandik ben yataklari topladim ettim saat 11 oldu halen daha kahvalti hazirlanmadi herkes oturuyor benden mi bekliyorlar acaba ?

Ben baskasinin mutfaginda is yapamam ki kv evi bile olsa kendi mutfagima biri girse sinir olurum o nedenle baskasinin mutfagina da girmem bu huyumu biliyorlar aslinda

Onun disinda yatak yapiyorum yatak topluyorum geldigimde, cay fln doldururum yani bos oturmam ama

Kac saat yoldan gelmisim yaww kucucuk bebemle

Ucunuz ayni yataga sigamaz misinizz canim?
Ben ayri odaya kolay kolay alamam bebegimi ya
En guzel gece hasret gideriyoruz ben de bebegimle uyuyorum emmek istediginde emziriyorum hemen ustunu basini kontrol edebiliyorum cok guzel bi duygu

@9ay tamamen mi geri hissediyosun ben kesik yeri hissediyorum ama üstünü hissetmiyrum hatta dokununca bi kötü oluyo içim acımıyo ama eksiklik var orda bi tuhalk vra yani :)
Aynne benim de öyle, hangi sinirler hasar gördüyse artık, kesi yerini hissediyorum ama ordan üç cm yukarıya kadar his yok. Bence böyle kalacak yaa

Masallah esine. Benimki daha bebekle yalniz kalmaya bile cekiniyor. Aglayinca panikliyor. Altini degistiremez ustunu giydiremez cunku incitirim diye cok korkuyo. Ilk dogdugunda bi sure kucagina alamamisti:) Seninki ne guzel tek basina bakiyo bile. E zaten babasi dururken baska birine hic gerek yok olmamali.

Ucunuz ayni yataga sigamaz misinizz canim?
Ben ayri odaya kolay kolay alamam bebegimi ya
En guzel gece hasret gideriyoruz ben de bebegimle uyuyorum emmek istediginde emziriyorum hemen ustunu basini kontrol edebiliyorum cok guzel bi duygu
Sigariz ama esim uyuyamaz yaninda bebisle. Birsey yaparim diye korkuyor. Mecburen o misafir odasinda tek yatiyor, ben de mis kokulu oglumla yatak odasinda :)
Ben de ozledim kocamla birlikte uyumayi, ayni yatakta uyanmayi ama oglumla uyumanin guzelligi ozlemden daha baskin geliyor.

M miumao rica et sana üç ay daha versinler. Bir daha geri gelmeyecek bu minik zamanları. Doymak istiyorum de, kıyamazlar size. Ben de eşimle anlaştım eve dönünce oğlumla yatmak için :)
Ben de oyle yapacagim. Cunku eger baska odada yatarsa biliyorum gece uyuyamam.
Bekarken gece gezmelerimde annem ya da babam uyumadan beklerlerdi beni. Kocaman kadin oldum artik ne bekliyorsunuz beni sabahim 3une kadar diye kizardim onlara.. Ben simdi baska odada yatiramiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…