2016 Haziran bebekleri büyüyor

Canim hazirlamayi birak seni yani emziren bir anneyi 3 saat ac birakmalari bile basli basina bi ayip bence. Bu saatte kahvalti mi olur? Ben yemek konusunda cok titizim ogunum gecikse sutun azalacak diye panikliyorum. Benim kv de iki saat muhabbet eder sallana sallana kahvalti hazirlar ben acliktan olurum. O yuzden giderken hep bavula atistirmalik hazirliyorum uyanir uyanmaz yiyorum napiyim bebek erkenden uyandiriyo onlar kalkiyo 10da. Sen biseyle ugrasma zaten ugrasamazsin git bebegini falan emzir, sonra kendini bebegin onlarin kucaginda ac ac avutulmaya calisilirken mutfakta bulasik yikiyor bulursun.

Benimki yalniz kalabiliyor, bazen bir biberon sut sagip onlari evde birakiyorum bi kac isimi halletmek icin. Ama altini ustunu degistirmez. Yapabiliyor ama tercih etmiyor :)

Aynne benim de öyle, hangi sinirler hasar gördüyse artık, kesi yerini hissediyorum ama ordan üç cm yukarıya kadar his yok. Bence böyle kalacak yaa
evet doktor ömür boyu öyle kalıcak ama en geç 6 aya iyileşicek iç yaran dedi tabi kendine dikkat edersen dedi

Kızlar dün rota aşısını oldu oğlum. Biraz evham yaptım, bir seferlik çok sıvı kakadan başka bir sıkıntı olmadı, ateş falan yükselmedi, artık olmaz değil mi?
Bu arada cuma günü İstanbula evime dönüyorum. 23 temmuzda oğlum 37 günlükken gelmiştim, iki aydır yazlıktayız oğlumla. Bebeğim burayı evi zannediyor inşallah evimizde hemen düzen kurabiliriz. Burada gece gündüz dışardaydık. Gündüz denizde, akşam dışarda.Hatta gece uykusuna geçtiği anda arabasına koyup gece 1 e kadar cafe de uyuttum hep ağaçların altında. Evde geniş bir terasım var, olmadı geceleri terasta uyuturum diyorum belli bir süre. Belki de adapte olur hemen. Herşey bir yana tek başıma bakacağım artık oğluma. Biraz heyecanlıyım, tuvaletim gelse onu da alıp gireceğim heralde ana kucağıyla.
Anlayacağınız sizin çoktan hallettiğiniz şeylerle yüzleşmek üzereyim

Bayramda banada aynısı oldu sakaryadaydık ilk gün et ti kurbandı kimse bişey yapamadı ertesi gün ben üşüttüm yataktan kalkamadım kızımı bile kucağıma alamadım sanki benden bişey bekliyolar gibiydi sinir oldum üstelik emziren anneyim bende kimsenin mutfağına kolay kolay girmem annemin ablamın evi hariç ama benim aç kalmamam lazım çok uzun saatler yemek yoktu su içtim hep

Umarım zorlanmazsın canım bebeğin hemen adapte olur ama sen eğer uykuya gezmeye alıştıysan ist de havalar soğumak üzere hep evde olacağımız günler gelicek yalnızken bebiş uyumadan uyuyamıcaksın inş hemen düzenini kurarzır

Kocamizla bi omur uyuruz insaallah ama bebegimizle ise daha kisa zamanimiz var uyumak icin:) baby nest alip ona yatirabilirsin yatagin uzerinde boyle esin zarar vermekten korkmaz belki ben bebegimin kucucuk yatagi var ztn sepet besik icin onu koyuyorum yatagimizin uzerine bebis bizden biraz yukarida oluyor yani anlatabildim mi ki:)

Valla aclikten bayilmak uzereyim benim yavru da 8de uyaniyor iste 11bucuk oldu anam olsa boyle yapar mi sen emziren kadinsin aman kizim ye sen diye herkes seferber olurdu

Ah ah iste eller kadir kiymet bilmiyor anneee diye sarki var ya.. moralim cok bozuldu emziren kadinim acim 3bucuk saattir aglayacam nerdeyse ustelik bebegim uyumustu geri uyandi simdi o uyurken yapmaliydik kahvalti

Kızlar nasılsınız
Biz dün rota aşısı için sağlık ocağına gittik kızımla
Aşıyı eczaneden aldım ama sağlık ocağında hemşireler gelmemiş telefonları kapalıymış dediler kızımda huysuzlaşınca eve geldik
Eczacı aşığı dolapta saklayın dedi
Dolapta koydum bende
Hafta sonu eşimin arkadaşı inin düğünü vardı
Kaynanamı Bayram'da aramıştım kısa konuştuk kızımı sormadı ne bana ne eşime
Kına gecesinde elini öptüm nasılsın dedim cevap vermedi
Hadi beni sormadın bana kinin var
Peki kızımı sormayacak kadar adi kinci bir kadın mısın sen
Çok sinirlendim bende
Eee naptım peki
Düğünde masalarına gittim herkesle görüştüm onu es geçtim kaldı öyle ortada
Eşimin halasına birşeyler anlatıyordu gördüm ellerini kaldıra kaldıra cellalenmiş
Aha dedim bana sinirlenmiş oh iyi olsun
Sen beni kızımı eşimi bişeye saymazsan ben seni insan yerine koymam :)
Kv eşimin üvey annesi
İstemeye geldiklerinde ben fazla bilezik takamam anca bir ya da iki tane benim elektrik suyum kiram var onları düşünmem lazım diyen bir kadın .
Fazla bile dayandım onun yaptıklarına
Şakkk diye çaktım sonunda

Ah bu kv ler neden boyle yaa esinin oz annesi vefat mi etmis canim?
Siz esinle nasil oldunuz iyi misiniz artik?

Ah bu kv ler neden boyle yaa esinin oz annesi vefat mi etmis canim?
Siz esinle nasil oldunuz iyi misiniz artik?
Kalbinden rahatsızlığı varmış 3. Ameliyatta masada kalmış tatlım eşim 13 yaşındayken
Evet iyiyiz şükür hallediyoruz
Çift terapisi alacağız birde

Ah ah iste eller kadir kiymet bilmiyor anneee diye sarki var ya.. moralim cok bozuldu emziren kadinim acim 3bucuk saattir aglayacam nerdeyse ustelik bebegim uyumustu geri uyandi simdi o uyurken yapmaliydik kahvalti
Ah işte gerçekten öyle insanın kendi annesi gibi yok inşallah bizde kızlarımıza güzel annelik yapabiliriz

Yanlışlıkla hamile kalmak tek umudum yoksa aksi takdirde kendim bile isteye cesaret edemem sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…