- 22 Ekim 2015
- 1.361
- 1.622
- 133
- Konu Sahibi superselma
-
- #1.561
Olmuyor benimm :)Kızlar önce de sormuştum ama kimseden cevap gelmedi. Sizin de kasık bölgenizde o bölgeye yakın yerlerde seğirme oluyor mu? Rahim toplanıyor ondan mı acaba diyorum ama hamile değilimdir demi ya :) büyük şok olur yani.
Bayram sabahı gittik aynen dediğimin gibi öyle mal gibi oturuyoz eşim annesini uyardı artık hafi kahvaltı hazırla biz gitcez diye. Diyo ki kurban Eti'yle ederiz diye ben şey yaptım falan. Ya arkadaş onu mu beklicem ben kaç saat hasta mısınız nesiniz :))Sabah 8de uyandik ben yataklari topladim ettim saat 11 oldu halen daha kahvalti hazirlanmadi herkes oturuyor benden mi bekliyorlar acaba ?
Ben baskasinin mutfaginda is yapamam ki kv evi bile olsa kendi mutfagima biri girse sinir olurum o nedenle baskasinin mutfagina da girmem bu huyumu biliyorlar aslinda
Onun disinda yatak yapiyorum yatak topluyorum geldigimde, cay fln doldururum yani bos oturmam ama
Kac saat yoldan gelmisim yaww kucucuk bebemle
Sen süt anne ol benceOf of geçen gün tıkanan süt kanalım açıldı şimdi de başka bir yerdeki yıkandı. Tablet vs de almamıştım. Demek ki onunla ilgisi yokmuş. Sık sık emzirmezsem oluyor. Bebeğim uyuyor yazık sırf tıkanmasın diye uyandırıyorum ama çok uykulu olduğu için ememiyor. Sonra kalkıp sağıyorum. Uykusuz kalıyorum iyice. Hanımlar ya ben ne yapacağım? Biri geçiyor biri başlıyor. Mastite dönüşmeden geçiyor neyseki ama o sırada canım çok yanıyor. Ayrıca her seferinde daha zor geçiyor
Küçük bi park yatakta sizin odanızda yatsa olmaz mıSigariz ama esim uyuyamaz yaninda bebisle. Birsey yaparim diye korkuyor. Mecburen o misafir odasinda tek yatiyor, ben de mis kokulu oglumla yatak odasinda :)
Ben de ozledim kocamla birlikte uyumayi, ayni yatakta uyanmayi ama oglumla uyumanin guzelligi ozlemden daha baskin geliyor.
Kizlar, hem benim annemler hem de esimin ailesi artik bebekle beraber yatma diyorben cok seviyorum onunla uyumayi gece. Mik yaptigi an emziriyorum, ustunu acmasini kontrol ediyorum, bazen uzun uzun izliyorum, uykuya dalmadan once nefesini dinliyorum.. Eger derin uyuduguna eminsem opup kokluyorum onu.. Nasil yatircam baska odada?? Esim bile artik yatagima gelmek istiyorum diyor saka yollu. Ama ben oglumdan ayri uyumak istemiyorum
Simdi calismaya da basladim, en uzun yanimda kaldigi zamanlar gece uykulari..
Ucunuz ayni yataga sigamaz misinizz canim?
Ben ayri odaya kolay kolay alamam bebegimi ya
En guzel gece hasret gideriyoruz ben de bebegimle uyuyorum emmek istediginde emziriyorum hemen ustunu basini kontrol edebiliyorum cok guzel bi duygu
Canım bebeklerin saat kavramı yok. Yani sabah ya da gece fark etmez. Bir şeyden sonra bir şey gelir kavramı var :) yani ağlamayana meme vermezler misali ağlamaktan sonra mama gelir gibi. Yani senin yanında da sürekli yatmak isteyebilir. O, hımm sadece sabah annemin yanında yatabilirim diye düşünceye sahip olamaz :):)Kızlar biliyorum çok güzel bir duygu ama bence bebeğinizi yanınızda yatırmaya alıştırmayın en azından gece yataklarında ama sizinle aynı odada uyusunlar sonra hep yanınızda uyumak ayrılmamak isteyabilirler..ben gece yatağımla bitişik olan beşiğinde yatırıyorum sabah yanıma alıyorum eşim işe gidince..hem eşlere de yazık
3 küçük çocuk kimse bakamamış Zaman'la kp de çalışıyor
Evlenmiş mecbur
Bayram sabahı gittik aynen dediğimin gibi öyle mal gibi oturuyoz eşim annesini uyardı artık hafi kahvaltı hazırla biz gitcez diye. Diyo ki kurban Eti'yle ederiz diye ben şey yaptım falan. Ya arkadaş onu mu beklicem ben kaç saat hasta mısınız nesiniz :))
Insanlara hemde bilgili eğitimci insanlara bu kadar kolay damga vurmamak Lazım , Allah sonumuzu hayır etsin ...Teroristmiş
Tutmadı canım baktım olacak gibi değil ücretsiz izin aldımcanım biberon durumunuz ne alemde
Artık 2017 haziran añnelerinde goruruz seni :)))Ayyy hamilelik belirtisi seğirme oluyordu ya ondan mı acaba dedim inşallah değildir :) ay daha adet olmadın nasılsa diye bilmeden korunmamıştık iki kere tuttuysa çok şok yani :):)
Kız aman dur :):):) ben buraya yazarım yine :):):) hemen de kabullendim. İki kereden tutcanı sanmıyorum ya. İnşallah tutmamıştır yani henüz çok erken :)Artık 2017 haziran añnelerinde goruruz seni :)))
Çocuklukta şiddet vs görmemiş eşim ve kardeşleriBabasiz oluyor da annesiz olmuyor iste ee kp nin evlendigi kadin esine ve kardeslerine iyi davranmis mi bari
Benim teyzem 15 yasindayken anneannem vefat etmis diger herkes evliymis iste uvey anneden cok eziyet gormus sonra evliligi kurtulus sanmis evliliginde de cok eziyet gordu bosandi fln :/
Sağol Can'ımMouse canım eşinle Aran'ın dÜzelmesine sevindim , 3 aşağı 5 yukarı ÇOĞU Kv , kp aynı , bizim Kv sevmek istedi kızı , kız sevdirmedi , ortalığı yıktı , kp de uzaktan uzaktan BAKIYOR sanki üvey torun :/ üst kattaki kiracılarının torunu da Kv lerin evden çıkmıyor , hepimizin bir sınavı Allah sınavlardan hayırlısıyla geçebilmeyi nasip etsin ... Düğündede iyi yapmışsın ... Kendisini bi halt sanmasın :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?