2016 Haziran bebekleri büyüyor

Bayram sabahı gittik aynen dediğimin gibi öyle mal gibi oturuyoz eşim annesini uyardı artık hafi kahvaltı hazırla biz gitcez diye. Diyo ki kurban Eti'yle ederiz diye ben şey yaptım falan. Ya arkadaş onu mu beklicem ben kaç saat hasta mısınız nesiniz :))

Sen süt anne ol bence 9ay :) şaka bir yana, sisteme oturt canım. 2 saati geçmeden sağ bence. Düzene girene kadar

Küçük bi park yatakta sizin odanızda yatsa olmaz mı

Ucunuz ayni yataga sigamaz misinizz canim?
Ben ayri odaya kolay kolay alamam bebegimi ya
En guzel gece hasret gideriyoruz ben de bebegimle uyuyorum emmek istediginde emziriyorum hemen ustunu basini kontrol edebiliyorum cok guzel bi duygu

M miumao rica et sana üç ay daha versinler. Bir daha geri gelmeyecek bu minik zamanları. Doymak istiyorum de, kıyamazlar size. Ben de eşimle anlaştım eve dönünce oğlumla yatmak için :)

Kızlar biliyorum çok güzel bir duygu ama bence bebeğinizi yanınızda yatırmaya alıştırmayın en azından gece yataklarında ama sizinle aynı odada uyusunlar sonra hep yanınızda uyumak ayrılmamak isteyabilirler..ben gece yatağımla bitişik olan beşiğinde yatırıyorum sabah yanıma alıyorum eşim işe gidince..hem eşlere de yazık

Canım bebeklerin saat kavramı yok. Yani sabah ya da gece fark etmez. Bir şeyden sonra bir şey gelir kavramı var :) yani ağlamayana meme vermezler misali ağlamaktan sonra mama gelir gibi. Yani senin yanında da sürekli yatmak isteyebilir. O, hımm sadece sabah annemin yanında yatabilirim diye düşünceye sahip olamaz :):)
Eşim sabah 5te gidiyor o zaman ben de yanıma alıyorum. Hep istemesini göze alarak :):) hafta sonu geç gidiyor o zamanda ortamıza yatırıp seviyoruz :)

M miumao canım eşinin de isteklerini göz ardı etme bence. Senin bebeğinle yatmayı istediğin gibi o da seninle yatağında uyumak isteyebilir. Eşimle iki hafta ayrı yattık da yatağa döndüğünde alışınca yalnız uyumak çok zor gerçekten, özledim senle uyumayı dedi :) ki ben de o başka odada yatıyor diye içime sinmemişti. Anne yanı gibi bir şey al istersen. Ya da yatağa enlemesine yatın.

3 küçük çocuk kimse bakamamış Zaman'la kp de çalışıyor
Evlenmiş mecbur

Babasiz oluyor da annesiz olmuyor iste ee kp nin evlendigi kadin esine ve kardeslerine iyi davranmis mi bari

Benim teyzem 15 yasindayken anneannem vefat etmis diger herkes evliymis iste uvey anneden cok eziyet gormus sonra evliligi kurtulus sanmis evliliginde de cok eziyet gordu bosandi fln :/

Vay be hepimizin kv leri bizi ac birakmis :)

Mouse canım eşinle Aran'ın dÜzelmesine sevindim , 3 aşağı 5 yukarı ÇOĞU Kv , kp aynı , bizim Kv sevmek istedi kızı , kız sevdirmedi , ortalığı yıktı , kp de uzaktan uzaktan BAKIYOR sanki üvey torun :/ üst kattaki kiracılarının torunu da Kv lerin evden çıkmıyor , hepimizin bir sınavı Allah sınavlardan hayırlısıyla geçebilmeyi nasip etsin ... Düğündede iyi yapmışsın ... Kendisini bi halt sanmasın :/

Kızlar ben bundan alacağım galiba. Akşam kv ya da annemlere gittğimizde orda uyuyunca getirmesi zor oluyor. Battaniyelerinden bacakları çıkıyor. Bu iy olur sanırım uyandırmadan getirmek için.

Ya da bundan. Ama yukardaki daha iyi sanırım. Bilemedim ya da bir şey önerin. :/

Çocuklukta şiddet vs görmemiş eşim ve kardeşleri
Ama öz anne gibide değil
Soğuk ilgisiz sadece para verince iyi oluyorsun
Tek varlığı bi kızı var o
Diğerleri ne yemiş ne içmiş parası var mı yok mu umrunda değil
Ama dışarıya öyle bi gösteriyor ki yazıkk diyor millet adını duyunca

Sağol Can'ım
Ya torun bu torun
Bizimkiler bi iki gün görmeseler fotoğraf istiyorlar
Torun çocuktan tatlı olur derler
Gerçi benimkinin öz olmadığı için çocuk sevgisi de yok bariz belli
Ahh ahh neler yaşadım ben bundan 1 sene içinde anlatsam ağzı açık okursunuz

Şimdi hanımefendinin bahanesi hazırdır diyor eşim
Kesin der ki ben nasılsın dediğini duymadım diyor
Yedi düvele yayar artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…