2016 Haziran bebekleri büyüyor

Pembelokumum cok hizlisin masallah :)) ben hamile oldugumdan şüphe ediyordum test yapmaya korktum 1 ay. Bayramda yaptim artik cok sukur hamile degilmisim:) ama ocak 2018 de calismalara baslicam insss

Bugün Prof. A gittik kızlar malum gaz sancıları yüzünden alerjisi olabilirmis test yaptiricaz ilaç falan da yazdı inşallah iyi gelir süt ve süt ürünleri alerjisiymiş.oğlum 10 günde 60 gr almış ; (

Insanlara hemde bilgili eğitimci insanlara bu kadar kolay damga vurmamak Lazım , Allah sonumuzu hayır etsin ...
Gordugum seyden sonra soyledigim az bile burasi anne topigi bu konuyu konusmak istemiyorum canim zaten o adamdan hic hazetmiuordum
Tutmadı canım baktım olacak gibi değil ücretsiz izin aldım
Arkadasiminkide tutmuyo ya cocuk oglene kadar ac duruyo
Belki normal durumdur, tecrubeli anneler daha iyi bilir
Kizim bugun mudahelesz azck yapmis herkes nornal diyo
Bugün Prof. A gittik kızlar malum gaz sancıları yüzünden alerjisi olabilirmis test yaptiricaz ilaç falan da yazdı inşallah iyi gelir süt ve süt ürünleri alerjisiymiş.oğlum 10 günde 60 gr almış ; (
Gecmis olsn cnm ya insallah gecici bi durun olur

Sağol inşallah geçer ben aç kalmasına dayanamazdim maddi olarak zor olacak ama bebeğimden kıymetli değil napim

Hadi hayirlisi canim artik insallah bu sefer cozulur probleminiz. Sen yazdikca ben fena oluyorum ya ne gazmis yedirmedi icirmedi yavruna.

Canim bebegin duzenini bozma bence sık emzirecem diye. Mastit olmadikca sorun olmaz. Benimde bi tarafi uzun emmeyince oluyor tıkanıklık. Oglum emince geçiyor. Dayanilmayacak derecede agri yapmıyorsa bence ozellikle gece kaldirma.

Canim bebegin duzenini bozma bence sık emzirecem diye. Mastit olmadikca sorun olmaz. Benimde bi tarafi uzun emmeyince oluyor tıkanıklık. Oglum emince geçiyor. Dayanilmayacak derecede agri yapmıyorsa bence ozellikle gece kaldirma.
Dayanılmayacak gibi değil ama orası günlerce sert kalıyor ve dokununca bir de kolumu kaldırırken çok acıyor. Dokunmazsam sorun yok. Emzirince de açılmıyor. Masaj ve sağarak açılıyor ama sonuncu 3 gündür öyle de açılmadı. Süt akışı yavaşlamaz mı orada? 1tl büyüklüğünde sertlik var. Masaj yapmıştım, morarmış şimdi de

zeyzey3428 canım tamamen hislerim geri geldi. Kesi yeri, üstü, altı hiç bir şey olamamış gibi hissediyorum. O uyuşuk, garip his geçti. Bana doktorum vücudun çok damarlı, nereye dokunsak kanadı, dikişlerin bazı yerini doğal sürecinde iyileşsin diye kendi haline bıraktım demişti. Damarlanma çok olduğu için yaraların çabuk iyileşiyor demişti. Ama sinirlerin iyileşmesi 6 ayı bulur demişti. Fakat 3 ayda tamamen iyileşti

Sonunda gittin doktora, olabilir canım benim arkadaşımda da 4. Ayda Anlaşılıyor anne sütünü kestirmiş doktor kanlı kaka yapıyormuş , meğersem süte alerjisi çıkıyor aptamilin raporla ALINAN mamasını kullanmış 1.5 yaşına kadar ... Inşaallah senin içinde en kısa zamanda çözme kavuşur ...

Kızlar benim kızım bugun , battaniyesini çekiştirip burnuna kadar tutup öyle uyuyor sabahtan beri 3 oldu , tam çekiyorum Yüzünden irkiliyor gözleri kapalı bulup burnuna doğru sürüklüyor , evin içi de serin battaniyesiZde yatıramıyorum , bu ve buna benZer birşey yaşayan var mı?

İkincisi cok sıkıcı bakarken ruhum daraldi icinde olmak istemem. Birincisi guzel ama hem hafif biseye benziyo. Ben birinciyi begrndim canim. Fiyati nekadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…