- 20 Mart 2016
- 2.053
- 2.563
- 133
- 34
- Konu Sahibi superselma
-
- #1.581
İkisi de güzel aslında bende kararsız kaldımEki Görüntüle 1887192 Kızlar ben bundan alacağım galiba. Akşam kv ya da annemlere gittğimizde orda uyuyunca getirmesi zor oluyor. Battaniyelerinden bacakları çıkıyor. Bu iy olur sanırım uyandırmadan getirmek için.
Ya da bundan. Ama yukardaki daha iyi sanırım. Bilemedim ya da bir şey önerin. :/
Eki Görüntüle 1887191
Felsefe canım. İyi inşallah sıkıntıli siniflar değildir ya. Full 12 ler bu sene benim. Sen ne iş yapiodun sekerimİyi olmuş o zaman:) branşın neydi
Pembelokumum cok hizlisin masallah :)) ben hamile oldugumdan şüphe ediyordum test yapmaya korktum 1 ay. Bayramda yaptim artik cok sukur hamile degilmisim:) ama ocak 2018 de calismalara baslicam insssBen geldiiim diye yazdim kimse gormedi sanirim ozlemediniz mi 10 gun oldu neredeyse
Bu arada tatilde cocuklaro arasinda 1 yas olan bir aile vardi sohbet ettik vs esim acayip gaza geldi 2. Cocuk icin
@GlnU bi Metin beye gitmeyi dusunuyoruz tekrar hamile kalabilir miyim diye muayene olayim diye
Ama daha adet gormedim olur mu ki
En sevmediğim dersti felsefe yaa:)) inşallah sıkıntılı değillerdir..ben çalışmıyorum canım açıköğretim okuyorum..Felsefe canım. İyi inşallah sıkıntıli siniflar değildir ya. Full 12 ler bu sene benim. Sen ne iş yapiodun sekerim
Belki normal durumdur, tecrubeli anneler daha iyi bilir@Ysmnvlkn annem yarin vercek mamasinda :)
Isin ilginc tarafi karni hic sis degil ve sikintili durmuyo onceden pirtlaynca bile kaka cikardi smdi o kdr gaz ckiyo leke yok
Haha sen de bendensin ayol fırsat yok olmuyo adamı öpemiyom bileGeçenlerde benimde seyirdi bir kere bende acaba hamilemiyim dedim sonra iç sesim hiç ilişkiye girmediğimizi söyledi :))) rahatladım :))))
Gordugum seyden sonra soyledigim az bile burasi anne topigi bu konuyu konusmak istemiyorum canim zaten o adamdan hic hazetmiuordumInsanlara hemde bilgili eğitimci insanlara bu kadar kolay damga vurmamak Lazım , Allah sonumuzu hayır etsin ...
Arkadasiminkide tutmuyo ya cocuk oglene kadar ac duruyoTutmadı canım baktım olacak gibi değil ücretsiz izin aldım
Kizim bugun mudahelesz azck yapmis herkes nornal diyoBelki normal durumdur, tecrubeli anneler daha iyi bilir
Gecmis olsn cnm ya insallah gecici bi durun olurBugün Prof. A gittik kızlar malum gaz sancıları yüzünden alerjisi olabilirmis test yaptiricaz ilaç falan da yazdı inşallah iyi gelir süt ve süt ürünleri alerjisiymiş.oğlum 10 günde 60 gr almış ; (
Sağol inşallah geçer ben aç kalmasına dayanamazdim maddi olarak zor olacak ama bebeğimden kıymetli değil napimGordugum seyden sonra soyledigim az bile burasi anne topigi bu konuyu konusmak istemiyorum canim zaten o adamdan hic hazetmiuordum
Arkadasiminkide tutmuyo ya cocuk oglene kadar ac duruyo
Kizim bugun mudahelesz azck yapmis herkes nornal diyo
Gecmis olsn cnm ya insallah gecici bi durun olur
Hadi hayirlisi canim artik insallah bu sefer cozulur probleminiz. Sen yazdikca ben fena oluyorum ya ne gazmis yedirmedi icirmedi yavruna.Bugün Prof. A gittik kızlar malum gaz sancıları yüzünden alerjisi olabilirmis test yaptiricaz ilaç falan da yazdı inşallah iyi gelir süt ve süt ürünleri alerjisiymiş.oğlum 10 günde 60 gr almış ; (
Canim bebegin duzenini bozma bence sık emzirecem diye. Mastit olmadikca sorun olmaz. Benimde bi tarafi uzun emmeyince oluyor tıkanıklık. Oglum emince geçiyor. Dayanilmayacak derecede agri yapmıyorsa bence ozellikle gece kaldirma.Of of geçen gün tıkanan süt kanalım açıldı şimdi de başka bir yerdeki yıkandı. Tablet vs de almamıştım. Demek ki onunla ilgisi yokmuş. Sık sık emzirmezsem oluyor. Bebeğim uyuyor yazık sırf tıkanmasın diye uyandırıyorum ama çok uykulu olduğu için ememiyor. Sonra kalkıp sağıyorum. Uykusuz kalıyorum iyice. Hanımlar ya ben ne yapacağım? Biri geçiyor biri başlıyor. Mastite dönüşmeden geçiyor neyseki ama o sırada canım çok yanıyor. Ayrıca her seferinde daha zor geçiyor
Dayanılmayacak gibi değil ama orası günlerce sert kalıyor ve dokununca bir de kolumu kaldırırken çok acıyor. Dokunmazsam sorun yok. Emzirince de açılmıyor. Masaj ve sağarak açılıyor ama sonuncu 3 gündür öyle de açılmadı. Süt akışı yavaşlamaz mı orada? 1tl büyüklüğünde sertlik var. Masaj yapmıştım, morarmış şimdi deCanim bebegin duzenini bozma bence sık emzirecem diye. Mastit olmadikca sorun olmaz. Benimde bi tarafi uzun emmeyince oluyor tıkanıklık. Oglum emince geçiyor. Dayanilmayacak derecede agri yapmıyorsa bence ozellikle gece kaldirma.
Ahaha iyi fikir canım :) benim sürekli emzirmem lazım :) depo küçük bence ondan oluyorSen süt anne ol bence9ay :) şaka bir yana, sisteme oturt canım. 2 saati geçmeden sağ bence. Düzene girene kadar
Ya eşim artık bana östrojen yoksunu diye sesleniyor :)))) tam başlıyoruz inci hanım ıhhhhh ıhhhhh Başlıyor , gecede İkimiz yığılıp kalıyoruz ne ara yapacağız bilemedim :))Haha sen de bendensin ayol fırsat yok olmuyo adamı öpemiyom bile
Sonunda gittin doktora, olabilir canım benim arkadaşımda da 4. Ayda Anlaşılıyor anne sütünü kestirmiş doktor kanlı kaka yapıyormuş , meğersem süte alerjisi çıkıyor aptamilin raporla ALINAN mamasını kullanmış 1.5 yaşına kadar ... Inşaallah senin içinde en kısa zamanda çözme kavuşur ...Bugün Prof. A gittik kızlar malum gaz sancıları yüzünden alerjisi olabilirmis test yaptiricaz ilaç falan da yazdı inşallah iyi gelir süt ve süt ürünleri alerjisiymiş.oğlum 10 günde 60 gr almış ; (
Sanki kahverengi daha rahat gibi canım :))Eki Görüntüle 1887192 Kızlar ben bundan alacağım galiba. Akşam kv ya da annemlere gittğimizde orda uyuyunca getirmesi zor oluyor. Battaniyelerinden bacakları çıkıyor. Bu iy olur sanırım uyandırmadan getirmek için.
Ya da bundan. Ama yukardaki daha iyi sanırım. Bilemedim ya da bir şey önerin. :/
Eki Görüntüle 1887191
İkincisi cok sıkıcı bakarken ruhum daraldi icinde olmak istemem. Birincisi guzel ama hem hafif biseye benziyo. Ben birinciyi begrndim canim. Fiyati nekadar?Eki Görüntüle 1887192 Kızlar ben bundan alacağım galiba. Akşam kv ya da annemlere gittğimizde orda uyuyunca getirmesi zor oluyor. Battaniyelerinden bacakları çıkıyor. Bu iy olur sanırım uyandırmadan getirmek için.
Eki Görüntüle 1887191
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?