- 29 Aralık 2014
- 3.010
- 2.826
- 133
- 39
- Konu Sahibi superselma
-
- #1.601
İnşallah öyle bişey çıkmaz emzirmek istiyorum ben ;(Sonunda gittin doktora, olabilir canım benim arkadaşımda da 4. Ayda Anlaşılıyor anne sütünü kestirmiş doktor kanlı kaka yapıyormuş , meğersem süte alerjisi çıkıyor aptamilin raporla ALINAN mamasını kullanmış 1.5 yaşına kadar ... Inşaallah senin içinde en kısa zamanda çözme kavuşur ...
Aynen canım ya diyorum ya hiç bişey yapamaz oldum evde dışarda sürekli gaz ve Emzirme çabaları.eşimle oturup iki kelime konusamiyoruz sürekli çocuğu uyutma susturma çabaları dün gece 12 oldu gozumuzden uyku akiyo kriz geçirdi resmen bebisim o saatte arabayla çıkardık dolastirdik.Hadi hayirlisi canim artik insallah bu sefer cozulur probleminiz. Sen yazdikca ben fena oluyorum ya ne gazmis yedirmedi icirmedi yavruna.
Hahaha sizde yine eşin laf atiyo bizimkinde o bile yok umudu kesti herhal :) gece de oglumla yatıyorum zaten :)) durum vahim :) annem de aman ha dikkatli olun yeniden hamile kalırsın diyo diyemedim anne daha hic şey edemedik :))Ya eşim artık bana östrojen yoksunu diye sesleniyor :)))) tam başlıyoruz inci hanım ıhhhhh ıhhhhh Başlıyor , gecede İkimiz yığılıp kalıyoruz ne ara yapacağız bilemedim :))
Ay çok tatlı ne güzel yerim ben onu bizimki de ihhhhh yapıp atıyo:)Kızlar benim kızım bugun , battaniyesini çekiştirip burnuna kadar tutup öyle uyuyor sabahtan beri 3 oldu , tam çekiyorum Yüzünden irkiliyor gözleri kapalı bulup burnuna doğru sürüklüyor , evin içi de serin battaniyesiZde yatıramıyorum , bu ve buna benZer birşey yaşayan var mı?
Bende ayni öyle yapiyorumKızlar biliyorum çok güzel bir duygu ama bence bebeğinizi yanınızda yatırmaya alıştırmayın en azından gece yataklarında ama sizinle aynı odada uyusunlar sonra hep yanınızda uyumak ayrılmamak isteyabilirler..ben gece yatağımla bitişik olan beşiğinde yatırıyorum sabah yanıma alıyorum eşim işe gidince..hem eşlere de yazık
Benım de gorumcelerim ve kaynanam kış günü hamile halimle yattigim odanın kaloriferini kapatmislardi sabaha karşı donarak uyaniyodumVay be hepimizin kv leri bizi ac birakmis :)
Ayy ne kötüler yaa. Pis kadinBenım de gorumcelerim ve kaynanam kış günü hamile halimle yattigim odanın kaloriferini kapatmislardi sabaha karşı donarak uyaniyodum
İnsallah iyi gelir canim. Allah sifa versinBugün Prof. A gittik kızlar malum gaz sancıları yüzünden alerjisi olabilirmis test yaptiricaz ilaç falan da yazdı inşallah iyi gelir süt ve süt ürünleri alerjisiymiş.oğlum 10 günde 60 gr almış ; (
Gordugum seyden sonra soyledigim az bile burasi anne topigi bu konuyu konusmak istemiyorum canim zaten o adamdan hic hazetmiuordum
Yok artık :/Benım de gorumcelerim ve kaynanam kış günü hamile halimle yattigim odanın kaloriferini kapatmislardi sabaha karşı donarak uyaniyodum
Evet bence de öyle :) 40 lira canım.İkincisi cok sıkıcı bakarken ruhum daraldi icinde olmak istemem. Birincisi guzel ama hem hafif biseye benziyo. Ben birinciyi begrndim canim. Fiyati nekadar?
Bu konu benim de kafami karistiriyor. Doktorlara gore bebegin kesinlikle doyuyor onu soyleyeyim. Benim bebegim 900 gr aliyor ve doktor doyuyor dedi. Fakat kendimizden dusunelim, ramazanda butun gun ac miyiz aciz, fakat ay sonunda sadece iftarda doyarak kilo almayi basariyoruz:) bebeklerde sistem nasil bilmiyorum. Ama su var, uyumamasi senin kafani karistirmissa uyumadigi saatlere bak. Keyfi yerindeyse yuzde yuz doyuyor. Kilosu da gayet iyi. Senin bebeginin bence hicbir problemi yok kayinvalidene selamimi soyle :)Kızlar size bir sorum var. Benim bebeğim gündüzleri 15 dk anca uyuyor sonra uyanıyor. Kv ler bebeğimin aç olduğu çıkarımını yaptı. o yüzden uyumuyor bu çocuk, doğru düzgün beslenmiyorsun ki süt yapsın dedi. Şimdi size soruyorum. Günde mutlaka bir kaka(bez dolusu) bazen 3 4 yapıyor, çiş sayısı da iyi. Kilo alımı ayda 1kg dan fazla. Mesela emiyor uyuyor 10 15 dk sonra uyanıyor ben de bakıyorum sütüm var mı var emzireyim diyorum emmiyor. Tüm bunlara rağmen doymama durumu olur mu ?
Kızlar size bir sorum var. Benim bebeğim gündüzleri 15 dk anca uyuyor sonra uyanıyor. Kv ler bebeğimin aç olduğu çıkarımını yaptı. o yüzden uyumuyor bu çocuk, doğru düzgün beslenmiyorsun ki süt yapsın dedi. Şimdi size soruyorum. Günde mutlaka bir kaka(bez dolusu) bazen 3 4 yapıyor, çiş sayısı da iyi. Kilo alımı ayda 1kg dan fazla. Mesela emiyor uyuyor 10 15 dk sonra uyanıyor ben de bakıyorum sütüm var mı var emzireyim diyorum emmiyor. Tüm bunlara rağmen doymama durumu olur mu ?
Bazen benimki de ayni sekilde kisa uykularla geciriyor gunduzlerini ve ayni sekilde benim kayinvalidem de ac mi acaba diye sormustu :) bebegim ikinci ayinda 1650gr aldigi halde..
Ben hic zannetmiyorum ac oldugunu, ac olsalar anlariz. Benimki memeyi biraz geciktirince bile dunyalari yikiyor.
Uyku konusunda, 15 dk sonra uyandiginda tekrar uyutmaya calisiyo musun? Yoksa uyandi diyip aliyo musun?Kızlar size bir sorum var. Benim bebeğim gündüzleri 15 dk anca uyuyor sonra uyanıyor. Kv ler bebeğimin aç olduğu çıkarımını yaptı. o yüzden uyumuyor bu çocuk, doğru düzgün beslenmiyorsun ki süt yapsın dedi. Şimdi size soruyorum. Günde mutlaka bir kaka(bez dolusu) bazen 3 4 yapıyor, çiş sayısı da iyi. Kilo alımı ayda 1kg dan fazla. Mesela emiyor uyuyor 10 15 dk sonra uyanıyor ben de bakıyorum sütüm var mı var emzireyim diyorum emmiyor. Tüm bunlara rağmen doymama durumu olur mu ?
Hemen geldimi diye sorcaktim canim bizde aldikta kac gun oldu kargoya vermemisler. Esim aradi bugun hemen verdiler. Sevdimi bebegin?Evet canım ikili set var ondan aldım. Hepsiburada dan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?