2016 Haziran bebekleri büyüyor

İnşallah öyle bişey çıkmaz emzirmek istiyorum ben ;(

Hadi hayirlisi canim artik insallah bu sefer cozulur probleminiz. Sen yazdikca ben fena oluyorum ya ne gazmis yedirmedi icirmedi yavruna.
Aynen canım ya diyorum ya hiç bişey yapamaz oldum evde dışarda sürekli gaz ve Emzirme çabaları.eşimle oturup iki kelime konusamiyoruz sürekli çocuğu uyutma susturma çabaları dün gece 12 oldu gozumuzden uyku akiyo kriz geçirdi resmen bebisim o saatte arabayla çıkardık dolastirdik.

Ya eşim artık bana östrojen yoksunu diye sesleniyor :)))) tam başlıyoruz inci hanım ıhhhhh ıhhhhh Başlıyor , gecede İkimiz yığılıp kalıyoruz ne ara yapacağız bilemedim :))
Hahaha sizde yine eşin laf atiyo bizimkinde o bile yok umudu kesti herhal :) gece de oglumla yatıyorum zaten :)) durum vahim :) annem de aman ha dikkatli olun yeniden hamile kalırsın diyo diyemedim anne daha hic şey edemedik :))

Ay çok tatlı ne güzel yerim ben onu bizimki de ihhhhh yapıp atıyo:)

Bende ayni öyle yapiyorum

emy0364 canim seninki ne guzel uyku arkadasini bulmus iste bence hic elleme. Benim kuzenimde battaniyesini burnuna sürte sürte uyurmus :)

R r0s3n canim segirme bende olmuyo arada igne batiyomus gibi oluyo sadece.
Sen sophie zürafa diş kaşıyıcı almıstın dimi oyle hatirliyorum. Hepsiburada danmi aldin?

Kızlar size bir sorum var. Benim bebeğim gündüzleri 15 dk anca uyuyor sonra uyanıyor. Kv ler bebeğimin aç olduğu çıkarımını yaptı. o yüzden uyumuyor bu çocuk, doğru düzgün beslenmiyorsun ki süt yapsın dedi. Şimdi size soruyorum. Günde mutlaka bir kaka(bez dolusu) bazen 3 4 yapıyor, çiş sayısı da iyi. Kilo alımı ayda 1kg dan fazla. Mesela emiyor uyuyor 10 15 dk sonra uyanıyor ben de bakıyorum sütüm var mı var emzireyim diyorum emmiyor. Tüm bunlara rağmen doymama durumu olur mu ?

Bu konu benim de kafami karistiriyor. Doktorlara gore bebegin kesinlikle doyuyor onu soyleyeyim. Benim bebegim 900 gr aliyor ve doktor doyuyor dedi. Fakat kendimizden dusunelim, ramazanda butun gun ac miyiz aciz, fakat ay sonunda sadece iftarda doyarak kilo almayi basariyoruz:) bebeklerde sistem nasil bilmiyorum. Ama su var, uyumamasi senin kafani karistirmissa uyumadigi saatlere bak. Keyfi yerindeyse yuzde yuz doyuyor. Kilosu da gayet iyi. Senin bebeginin bence hicbir problemi yok kayinvalidene selamimi soyle :)

Uyku konusunda, 15 dk sonra uyandiginda tekrar uyutmaya calisiyo musun? Yoksa uyandi diyip aliyo musun?
Benimki de kisa uyur max yarim saat. Fakat uyku melegi uykuyu tamamlamasi lazim diyor. Bugun ilk defa yataginin sallanma ayaklarini actim, uyandiginda tam acilmadan biraz salladim ve geri uyudu. Sasirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…