- Konu Sahibi superselma
-
- #1.621
Bu konu benim de kafami karistiriyor. Doktorlara gore bebegin kesinlikle doyuyor onu soyleyeyim. Benim bebegim 900 gr aliyor ve doktor doyuyor dedi. Fakat kendimizden dusunelim, ramazanda butun gun ac miyiz aciz, fakat ay sonunda sadece iftarda doyarak kilo almayi basariyoruz:) bebeklerde sistem nasil bilmiyorum. Ama su var, uyumamasi senin kafani karistirmissa uyumadigi saatlere bak. Keyfi yerindeyse yuzde yuz doyuyor. Kilosu da gayet iyi. Senin bebeginin bence hicbir problemi yok kayinvalidene selamimi soyle :)
İftarda gün boyu bir şey yeyip içmiyoruz tuvalete de gitme sayımız azalıyor kilo alsak da. Ama bunda hem kilo hem çiş var.Bazen benimki de ayni sekilde kisa uykularla geciriyor gunduzlerini ve ayni sekilde benim kayinvalidem de ac mi acaba diye sormustu :) bebegim ikinci ayinda 1650gr aldigi halde..
Ben hic zannetmiyorum ac oldugunu, ac olsalar anlariz. Benimki memeyi biraz geciktirince bile dunyalari yikiyor.
Yok canım daha gelmedi. Bayramda verilen siparişler pztesi kargolanacak yazıyordu zaten. Bugün kargoya verilmiş. Merakla bekliyorum ben de o kadar para verdik :):) olmazsa ben kemircem :):):):):)Hemen geldimi diye sorcaktim canim bizde aldikta kac gun oldu kargoya vermemisler. Esim aradi bugun hemen verdiler. Sevdimi bebegin?
Yok canım almıyorum. Zaten 45 dkyı tamamlamazsa uyku olmuyor. En az 45 dk uyuması lazım. Yanında yatıyorun bazen uyanacağında emziğini veriyorum hemen uyuyor. Bugün öyle 2 saat uyudu. Ama sonraki uykuda öyle olmadı :):) ama 15 ten fazla uyudu.Uyku konusunda, 15 dk sonra uyandiginda tekrar uyutmaya calisiyo musun? Yoksa uyandi diyip aliyo musun?
Benimki de kisa uyur max yarim saat. Fakat uyku melegi uykuyu tamamlamasi lazim diyor. Bugun ilk defa yataginin sallanma ayaklarini actim, uyandiginda tam acilmadan biraz salladim ve geri uyudu. Sasirdim.
Bol bol emzir canım sütten geçer filan diyolar ama bende felalet yakalandım ama aksinr sürekli emzirdim şükürler olsun geçmedi bende hemen terledim bi hgecede kalktım ayağa bebişin için terle bolbolKızlar ya grip oldumya bebeğime bulaşırsa.. ilaç ta kullanamam..
Canım salla geç , benimki 3 aydır klasik 900 gr Aldı , 2.5 ay full mama ₺ meme OLMASINA rağmen , ağzı olan Konuşuyor , olan bize oluyor , kaç yaşına gelmiş insanlarız , okuyoruz araştırıyoruz benim kızım 2 güne 1 kaka yapıyor , çişli bezi 6-7 oluyor ...Kızlar size bir sorum var. Benim bebeğim gündüzleri 15 dk anca uyuyor sonra uyanıyor. Kv ler bebeğimin aç olduğu çıkarımını yaptı. o yüzden uyumuyor bu çocuk, doğru düzgün beslenmiyorsun ki süt yapsın dedi. Şimdi size soruyorum. Günde mutlaka bir kaka(bez dolusu) bazen 3 4 yapıyor, çiş sayısı da iyi. Kilo alımı ayda 1kg dan fazla. Mesela emiyor uyuyor 10 15 dk sonra uyanıyor ben de bakıyorum sütüm var mı var emzireyim diyorum emmiyor. Tüm bunlara rağmen doymama durumu olur mu ?
Bende öyle yapıyorum hareketliğinde yastığını hafifçe sallıyorum uyuyor , 2.de uyumuyor ama :)Uyku konusunda, 15 dk sonra uyandiginda tekrar uyutmaya calisiyo musun? Yoksa uyandi diyip aliyo musun?
Benimki de kisa uyur max yarim saat. Fakat uyku melegi uykuyu tamamlamasi lazim diyor. Bugun ilk defa yataginin sallanma ayaklarini actim, uyandiginda tam acilmadan biraz salladim ve geri uyudu. Sasirdim.
Ne guzel masallh cvremdede sezeyn olnlarin kesisinin ustu hissizms sen sanslisinzeyzey3428 canım tamamen hislerim geri geldi. Kesi yeri, üstü, altı hiç bir şey olamamış gibi hissediyorum. O uyuşuk, garip his geçti. Bana doktorum vücudun çok damarlı, nereye dokunsak kanadı, dikişlerin bazı yerini doğal sürecinde iyileşsin diye kendi haline bıraktım demişti. Damarlanma çok olduğu için yaraların çabuk iyileşiyor demişti. Ama sinirlerin iyileşmesi 6 ayı bulur demişti. Fakat 3 ayda tamamen iyileşti
Geçmiş olsun canım , arkadaşlar yaZmış bol bol emzir , birde maske tak birde ellerini sürekli sabunla yıkaKızlar ya grip oldumya bebeğime bulaşırsa.. ilaç ta kullanamam..
Maske tak ben öyle yaptım çok şükür bulaşmadıKızlar ya grip oldumya bebeğime bulaşırsa.. ilaç ta kullanamam..
? Anlamadimsorun nedir?
Bugün geldi bizimki hiç ilgilenmedi henüz aynen ben kemirdim nasıl ki diye :))Yok canım daha gelmedi. Bayramda verilen siparişler pztesi kargolanacak yazıyordu zaten. Bugün kargoya verilmiş. Merakla bekliyorum ben de o kadar para verdik :):) olmazsa ben kemircem :):):):):)
Kızlar size bir sorum var. Benim bebeğim gündüzleri 15 dk anca uyuyor sonra uyanıyor. Kv ler bebeğimin aç olduğu çıkarımını yaptı. o yüzden uyumuyor bu çocuk, doğru düzgün beslenmiyorsun ki süt yapsın dedi. Şimdi size soruyorum. Günde mutlaka bir kaka(bez dolusu) bazen 3 4 yapıyor, çiş sayısı da iyi. Kilo alımı ayda 1kg dan fazla. Mesela emiyor uyuyor 10 15 dk sonra uyanıyor ben de bakıyorum sütüm var mı var emzireyim diyorum emmiyor. Tüm bunlara rağmen doymama durumu olur mu ?
Peki uzadığı zaman da arada sallanmak istedi mi uykuya geçiş için?
Bizinki begenmezse eşimde benim beynimi kemircek :) merakla bekliyorum bendeYok canım daha gelmedi. Bayramda verilen siparişler pztesi kargolanacak yazıyordu zaten. Bugün kargoya verilmiş. Merakla bekliyorum ben de o kadar para verdik :):) olmazsa ben kemircem :):):):):)
Bizimki dalinca emzigi atiyo istemiyo bi daha bn uyandkca salladm ana kucagmdaPeki uzadığı zaman da arada sallanmak istedi mi uykuya geçiş için?
Ben de uyanınca bugün emzik verdim. Emzikle uyuyor benimki. Öyle olunca 2 saate yakın uyudu. Bu kez de uykuya geçiş için hep emzik isterse korkusu oldu :):) zaten az daha böyle devam ederse o uyku meleğini arıcam. Mail atmıştım da mesai saati içinde arayın konuşalım dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?