2016 Haziran bebekleri büyüyor


İftarda gün boyu bir şey yeyip içmiyoruz tuvalete de gitme sayımız azalıyor kilo alsak da. Ama bunda hem kilo hem çiş var.
Aynen aç olsa sürekli mızmızlanır ağlar. Uyandığı ilk dakikalarda gayet iyi. Yarım saat sonra uykusu geldiği için başlıyor mızlanmalar. Mızlanmıyor aslında uyku belirtileri başlıyor. Yatırmazsam mızırdanıp ağlıyor.
Açken memeye nasıl saldırıyorlar aç olsa anlarız dediğin gibi. Bir de bazen bir şey için emmesini kesiyorum o zaman nasıl kızıp ağlayıveriyor çünkü doymamış oluyor. O yüzden kendi emmeyi bırakınca doymamış olsa yine ağlardı diye düşünüyorum.
 
Hemen geldimi diye sorcaktim canim bizde aldikta kac gun oldu kargoya vermemisler. Esim aradi bugun hemen verdiler. Sevdimi bebegin?
Yok canım daha gelmedi. Bayramda verilen siparişler pztesi kargolanacak yazıyordu zaten. Bugün kargoya verilmiş. Merakla bekliyorum ben de o kadar para verdik :):) olmazsa ben kemircem :):):):):)
 
Yok canım almıyorum. Zaten 45 dkyı tamamlamazsa uyku olmuyor. En az 45 dk uyuması lazım. Yanında yatıyorun bazen uyanacağında emziğini veriyorum hemen uyuyor. Bugün öyle 2 saat uyudu. Ama sonraki uykuda öyle olmadı :):) ama 15 ten fazla uyudu.
 
Canım salla geç , benimki 3 aydır klasik 900 gr Aldı , 2.5 ay full mama ₺ meme OLMASINA rağmen , ağzı olan Konuşuyor , olan bize oluyor , kaç yaşına gelmiş insanlarız , okuyoruz araştırıyoruz benim kızım 2 güne 1 kaka yapıyor , çişli bezi 6-7 oluyor ...
 
Bende öyle yapıyorum hareketliğinde yastığını hafifçe sallıyorum uyuyor , 2.de uyumuyor ama :)
 
Ne guzel masallh cvremdede sezeyn olnlarin kesisinin ustu hissizms sen sanslisin
 
R r0s3n acliktan degil canim
Bizim kizda oyleydi snra uyku melegini takibe bsladm her 15 dk uykusndn snra 30 dk daha salladim oyleboyle hc pes etmeden bi hftada duzeldi uykulr uzadi hatta baxen dus snrasi agxina emzgi veriyorum 30 dk knfi uyuyo
 

İnan bana her insanin basinda bu cocuk doymuyo muhabbeti yapanlar oluyo. Benimde gecenlerde cok canim sıkıldı. Uyumasi doymakla alakali degil genel olarak bebekler dönem dönem az uyuyo. Gecen gun 2arkadasim geldi ikisininde 2yasini doldurcak cocuklari var onlar anlatti halime şükrettim. Sen sıkma canini doymayan cocuk gercekten durmuyo demislerdi dogru. Gecenlerde sütüm azdi bi memeyi verdim yetmedi kiyameti kopardi otekinide verdim emdi bitti nasi gukucukler saciyo.
Annem eskiden 40gün bebeklerin gozu acilmazmis hep uyurlarmis simdikiler bi garip diyo. Sen yaslilara bakma eskiden hemen pirinc unu nisastadan mama veriyolarmis. Kilo alimi iyiymis uzme kendini bos yere. Bebegin mutluysa mutlaka doyuyodur
 
Kizlar ise basladigim icin bebisime sut sagiyorum. Haftanin uc gunu ise gittigim icin bugun evdeydim. Bebegimi hem emzirdim hem sut sagdim yarin icin. Mumkun mertebe taze icmesini istiyorum. Ama bugun toplamda 300cc sagabildim. Az once sadece 60cc cikti, o da zorlayarak. Normalde cok daha fazla olurdu. Ayrica goguslerim yumusacik.. 6 aylik olana kadar sadece anne sutuyle beslensin istiyordum ama galiba bir muddet sonra ben de mama takviyeli gidecegim, durum bunu gosteriyor..
 
Peki uzadığı zaman da arada sallanmak istedi mi uykuya geçiş için?
Ben de uyanınca bugün emzik verdim. Emzikle uyuyor benimki. Öyle olunca 2 saate yakın uyudu. Bu kez de uykuya geçiş için hep emzik isterse korkusu oldu :):) zaten az daha böyle devam ederse o uyku meleğini arıcam. Mail atmıştım da mesai saati içinde arayın konuşalım dedi.
 
Yok canım daha gelmedi. Bayramda verilen siparişler pztesi kargolanacak yazıyordu zaten. Bugün kargoya verilmiş. Merakla bekliyorum ben de o kadar para verdik :):) olmazsa ben kemircem :):):):):)
Bizinki begenmezse eşimde benim beynimi kemircek :) merakla bekliyorum bende
 
Bizimki dalinca emzigi atiyo istemiyo bi daha bn uyandkca salladm ana kucagmda
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…