- 21 Mart 2016
- 2.025
- 2.058
- 53
- Konu Sahibi superselma
-
- #1.641
Gündüz uykuları genelde hepimizin aynı diye biliyorum hepsi mi açKızlar size bir sorum var. Benim bebeğim gündüzleri 15 dk anca uyuyor sonra uyanıyor. Kv ler bebeğimin aç olduğu çıkarımını yaptı. o yüzden uyumuyor bu çocuk, doğru düzgün beslenmiyorsun ki süt yapsın dedi. Şimdi size soruyorum. Günde mutlaka bir kaka(bez dolusu) bazen 3 4 yapıyor, çiş sayısı da iyi. Kilo alımı ayda 1kg dan fazla. Mesela emiyor uyuyor 10 15 dk sonra uyanıyor ben de bakıyorum sütüm var mı var emzireyim diyorum emmiyor. Tüm bunlara rağmen doymama durumu olur mu ?
Cok kasiniyomu senin bebeginin disleri canim? Bizimki felaket buldugu hemen agzina. Oda yetmezse ben kasiyorum yoksa durmuyoBugün geldi bizimki hiç ilgilenmedi henüz aynen ben kemirdim nasıl ki diye :))
Ayy canım doymadığını çıkaran da eşimin anneannesi. Dün bebek yoklamasına geldi hediye getirmemişti önce onu almış getirmiş. Konuşunca o dedi doymuyor mu ki dedim böyle böyle emdikten sonra da süt var ama emmiyor aç olsa emmez mi? Emer haklısın aç değil demek ki dedi. Bugün gitmiş kvde de doymuyor çocuk ondan :):):):) Allahım yaaa eee bana niye haklısın doğru dedin. Onlar da ondan bana doymuyor mu ki filan dediler. Sırf onları susturabilmek için emmesinin üstüne bir de sağdığımı vercem. Olmadı mı bir de mama denerim.İnan bana her insanin basinda bu cocuk doymuyo muhabbeti yapanlar oluyo. Benimde gecenlerde cok canim sıkıldı. Uyumasi doymakla alakali degil genel olarak bebekler dönem dönem az uyuyo. Gecen gun 2arkadasim geldi ikisininde 2yasini doldurcak cocuklari var onlar anlatti halime şükrettim. Sen sıkma canini doymayan cocuk gercekten durmuyo demislerdi dogru. Gecenlerde sütüm azdi bi memeyi verdim yetmedi kiyameti kopardi otekinide verdim emdi bitti nasi gukucukler saciyo.
Annem eskiden 40gün bebeklerin gozu acilmazmis hep uyurlarmis simdikiler bi garip diyo. Sen yaslilara bakma eskiden hemen pirinc unu nisastadan mama veriyolarmis. Kilo alimi iyiymis uzme kendini bos yere. Bebegin mutluysa mutlaka doyuyodur
Elini çıkarmıyor ağzından başka şey sokmuyor hiç henüzCok kasiniyomu senin bebeginin disleri canim? Bizimki felaket buldugu hemen agzina. Oda yetmezse ben kasiyorum yoksa durmuyo
Benimki üstündeki kıyafeti tutup çekip onu ağzına sokmaya çalışıyor. Parmağımı tutunca parmağımı götürüyor.Elini çıkarmıyor ağzından başka şey sokmuyor hiç henüz
Ahahahhaa benimkinin haberi yok. Msj geldi mi sana bir şey almıştım dedim yoo gelmedi ne aldın dedi hiiiiiç diş kaşıyıcısı dedim :):):):) fiyattan haberi yok. Tüm alışverişler tek kartla yapıldığı için arada benimkini fark etmez. Fark etse de bir şey demez ama oğlum yüzüne bakmazsa o kadar para verdin de ne oldu der :):)Bizinki begenmezse eşimde benim beynimi kemircek :) merakla bekliyorum bende
Çok tatlı ya :) bizimki elinden başka şey beğenmiyor parmağını da değil elini yumruk yapıp tamamını sokuyor. Ya hala pek açmıyor elini benim kızım genelde yumruk Halinde artık açması gerek yaBenimki üstündeki kıyafeti tutup çekip onu ağzına sokmaya çalışıyor. Parmağımı tutunca parmağımı götürüyor.
Aclıkla ilgisi oldugunı sanmıyorum bebek bu bazdn uyur bazen uyumaz bi düzenleri yok ki kilo alımı gayet iyiymiş bak benimki dün mışıl mışıldı bugğn illallah getirtti hala tam uyumuş değil homurdanıyoKızlar size bir sorum var. Benim bebeğim gündüzleri 15 dk anca uyuyor sonra uyanıyor. Kv ler bebeğimin aç olduğu çıkarımını yaptı. o yüzden uyumuyor bu çocuk, doğru düzgün beslenmiyorsun ki süt yapsın dedi. Şimdi size soruyorum. Günde mutlaka bir kaka(bez dolusu) bazen 3 4 yapıyor, çiş sayısı da iyi. Kilo alımı ayda 1kg dan fazla. Mesela emiyor uyuyor 10 15 dk sonra uyanıyor ben de bakıyorum sütüm var mı var emzireyim diyorum emmiyor. Tüm bunlara rağmen doymama durumu olur mu ?
Ya bugün geldi o Da içeceğim sabah sanırım Ama günde 3 değil günde 1 defa içeyim diyorum9ay ın tabletinden alıp deneyen var mıydı başka? Sizde durum ne etki etti mi?
Ihlamırla geçiyor canım bayramdan önce bende ağır bşr geip gecirdim ıhlamur ve sirkeli suyla gargara yaptım tabi hep dinlendim deKızlar ya grip oldumya bebeğime bulaşırsa.. ilaç ta kullanamam..
Ben ot hiç yemiyorum sevmiyorum maydonoz türü şeyleri makarnayı çok severim ama ekmek de yemiyorum simit pide falan yerim ama. Mala içeceklerden hiç içmedim içmem de kilo yapar onlar anca
Eskiden lohusa gürlüğü de vardı ama şimdi ihtiyac kadar süt üretiyor vucudYa bugün geldi o Da içeceğim sabah sanırım Ama günde 3 değil günde 1 defa içeyim diyorum9ay sütüm az gibi emzirme sonrası 20 cc ancak çıkıyor artık eskiden daha çok çıkardı
Açar canım dert etme benimki de önce elini yumruk yapıp diğeriyle destek verip üstünü emiyordu. Şimdi parmakları sokuyor bazen dördünü birden :):) sonra midesi bulanıyor.Çok tatlı ya :) bizimki elinden başka şey beğenmiyor parmağını da değil elini yumruk yapıp tamamını sokuyor. Ya hala pek açmıyor elini benim kızım genelde yumruk Halinde artık açması gerek ya
Valla mı ya inşallah öyledirEskiden lohusa gürlüğü de vardı ama şimdi ihtiyac kadar süt üretiyor vucud
Bir de bira mayası kapsülü var ondan mı alsam ben de dedim. O da sütü artırıyormuş.Ben ot hiç yemiyorum sevmiyorum maydonoz türü şeyleri makarnayı çok severim ama ekmek de yemiyorum simit pide falan yerim ama. Mala içeceklerden hiç içmedim içmem de kilo yapar onlar anca
Bol bol emzir canım sütten geçer filan diyolar ama bende felalet yakalandım ama aksinr sürekli emzirdim şükürler olsun geçmedi bende hemen terledim bi hgecede kalktım ayağa bebişin için terle bolbol
Geçmiş olsun canım , arkadaşlar yaZmış bol bol emzir , birde maske tak birde ellerini sürekli sabunla yıka
Maske tak ben öyle yaptım çok şükür bulaşmadı
Saolun kızlar inşallah bulaşmaz iki gündür fazla emmiyor da alakası var mı acabaseker000 maske kullnip yklasmicaksn cnm bol bol emzr
Hastayken süt azalıyormuşSaolun kızlar inşallah bulaşmaz iki gündür fazla emmiyor da alakası var mı acaba
Sabahtan beri ıhlamur içip mandalina yiyorum inşallah hafif atlatırımIhlamırla geçiyor canım bayramdan önce bende ağır bşr geip gecirdim ıhlamur ve sirkeli suyla gargara yaptım tabi hep dinlendim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?