2016 Haziran bebekleri büyüyor

Gündüz uykuları genelde hepimizin aynı diye biliyorum hepsi mi aç

Ayy canım doymadığını çıkaran da eşimin anneannesi. Dün bebek yoklamasına geldi hediye getirmemişti önce onu almış getirmiş. Konuşunca o dedi doymuyor mu ki dedim böyle böyle emdikten sonra da süt var ama emmiyor aç olsa emmez mi? Emer haklısın aç değil demek ki dedi. Bugün gitmiş kvde de doymuyor çocuk ondan :):):):) Allahım yaaa eee bana niye haklısın doğru dedin. Onlar da ondan bana doymuyor mu ki filan dediler. Sırf onları susturabilmek için emmesinin üstüne bir de sağdığımı vercem. Olmadı mı bir de mama denerim.
Sütüm varken niye mama vereyim Allah aşkına dedim.

Bizinki begenmezse eşimde benim beynimi kemircek :) merakla bekliyorum bende
Ahahahhaa benimkinin haberi yok. Msj geldi mi sana bir şey almıştım dedim yoo gelmedi ne aldın dedi hiiiiiç diş kaşıyıcısı dedim :):):):) fiyattan haberi yok. Tüm alışverişler tek kartla yapıldığı için arada benimkini fark etmez. Fark etse de bir şey demez ama oğlum yüzüne bakmazsa o kadar para verdin de ne oldu der :):)

Benimki üstündeki kıyafeti tutup çekip onu ağzına sokmaya çalışıyor. Parmağımı tutunca parmağımı götürüyor.
Çok tatlı ya :) bizimki elinden başka şey beğenmiyor parmağını da değil elini yumruk yapıp tamamını sokuyor. Ya hala pek açmıyor elini benim kızım genelde yumruk Halinde artık açması gerek ya

Aclıkla ilgisi oldugunı sanmıyorum bebek bu bazdn uyur bazen uyumaz bi düzenleri yok ki kilo alımı gayet iyiymiş bak benimki dün mışıl mışıldı bugğn illallah getirtti hala tam uyumuş değil homurdanıyo

Çok tatlı ya :) bizimki elinden başka şey beğenmiyor parmağını da değil elini yumruk yapıp tamamını sokuyor. Ya hala pek açmıyor elini benim kızım genelde yumruk Halinde artık açması gerek ya
Açar canım dert etme benimki de önce elini yumruk yapıp diğeriyle destek verip üstünü emiyordu. Şimdi parmakları sokuyor bazen dördünü birden :):) sonra midesi bulanıyor.

Bol bol emzir canım sütten geçer filan diyolar ama bende felalet yakalandım ama aksinr sürekli emzirdim şükürler olsun geçmedi bende hemen terledim bi hgecede kalktım ayağa bebişin için terle bolbol

Geçmiş olsun canım , arkadaşlar yaZmış bol bol emzir , birde maske tak birde ellerini sürekli sabunla yıka

Maske tak ben öyle yaptım çok şükür bulaşmadı

seker000 maske kullnip yklasmicaksn cnm bol bol emzr
Saolun kızlar inşallah bulaşmaz iki gündür fazla emmiyor da alakası var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…