- Konu Sahibi superselma
-
- #1.661
Canım ne kadar ekmek o kadar köfte artık canım. Vücut ona göre üretiyor. Ben buzluğa atayım diye biraz çoğalsın istiyorum:/Ya bugün geldi o Da içeceğim sabah sanırım Ama günde 3 değil günde 1 defa içeyim diyorum @9ay sütüm az gibi emzirme sonrası 20 cc ancak çıkıyor artık eskiden daha çok çıkardı
O zaman az diye emmek istemiyorHastayken süt azalıyormuş
Evet dediler onu Da terbiye oldular bence bu saatten sonra boşuna uğraşıyoruz gibiBir de bira mayası kapsülü var ondan mı alsam ben de dedim. O da sütü artırıyormuş.
Bir haftadır benimki de emmek istemiyor çok değişti son on gündür başka bir Bebek oldu. Biberonu diliyle ittirmesini öğrenmiş. Bence kafaya takmayalım çünkü artık daha çabuk doyuyorlar ve öğün araları uzadı. Ondan diye düşünüyorumO zaman az diye emmek istemiyor
Solgar'ın SOLGAR BREWER'S YEAST WITH VITAMIN B12 vitaminini önermişti. Günde her öğünde sabah-öğle ve akşam olarak 2'şer tane alıp 6'ya tamamlıyordum ve sadece bir şişe kullandım ve içinde 250 adet olması sebebiyle de tam 41 gün kullanmış oldum. İşte diyebilirim ki, sütümün miktarının değiştiği, içindeki çeşitli vitamin ve minerallerle besin takviyesinin de olduğu ve benim hayatımda bir dönüm noktası olan bu vitamin göğüslerimdeki sütün salınmasına ve içindeki mayadan ötürü de artışına sebep oldu ve iyi ki de oldu. Vitamin desteği alarak, annenin sütünü verimli hale getirmesi ve vitaminler/minerallerle desteklemesi için- Naçizane tavsiyem SOLGAR BREWER'S YEAST WITH VITAMIN B12. Doktor kontrolünde ve doktor onayıyla sizlere de şiddetle tavsiye ederim.Evet dediler onu Da terbiye oldular bence bu saatten sonra boşuna uğraşıyoruz gibi
Evet vitaminler sütün kalitesini artırıyormuş imom kullanmıştım Bi dönemSolgar'ın SOLGAR BREWER'S YEAST WITH VITAMIN B12 vitaminini önermişti. Günde her öğünde sabah-öğle ve akşam olarak 2'şer tane alıp 6'ya tamamlıyordum ve sadece bir şişe kullandım ve içinde 250 adet olması sebebiyle de tam 41 gün kullanmış oldum. İşte diyebilirim ki, sütümün miktarının değiştiği, içindeki çeşitli vitamin ve minerallerle besin takviyesinin de olduğu ve benim hayatımda bir dönüm noktası olan bu vitamin göğüslerimdeki sütün salınmasına ve içindeki mayadan ötürü de artışına sebep oldu ve iyi ki de oldu. Vitamin desteği alarak, annenin sütünü verimli hale getirmesi ve vitaminler/minerallerle desteklemesi için- Naçizane tavsiyem SOLGAR BREWER'S YEAST WITH VITAMIN B12. Doktor kontrolünde ve doktor onayıyla sizlere de şiddetle tavsiye ederim.
Demiş blog yazarı.
Atlatırsın emzir sakın bırakma bırakırsan bağısıklığı düşer daha sık emzir hattaSabahtan beri ıhlamur içip mandalina yiyorum inşallah hafif atlatırım
Haziran anneleri olarak küçücük çocukları doyuramadık kızlar:) :)Gündüz uykuları genelde hepimizin aynı diye biliyorum hepsi mi aç
Aynen canım ve işin ilginç yani sadece benim oda kapaniyodu banyo bile açık birakiliyoduYok artık :/
Amin cnm Sağolİnsallah iyi gelir canim. Allah sifa versin
Ya sinirimden kudurdum ben de valla ama hangisi yaptiysa allaha havale ettimben karşılığını bulur elbetAyy ne kötüler yaa. Pis kadin
Cnm kV sacmalamis kusura bakma bebeğin ayda 1 kilodan fazla almış daha napsin yavrucak kafana takma ki sütün etkilenmesin He de geçKızlar size bir sorum var. Benim bebeğim gündüzleri 15 dk anca uyuyor sonra uyanıyor. Kv ler bebeğimin aç olduğu çıkarımını yaptı. o yüzden uyumuyor bu çocuk, doğru düzgün beslenmiyorsun ki süt yapsın dedi. Şimdi size soruyorum. Günde mutlaka bir kaka(bez dolusu) bazen 3 4 yapıyor, çiş sayısı da iyi. Kilo alımı ayda 1kg dan fazla. Mesela emiyor uyuyor 10 15 dk sonra uyanıyor ben de bakıyorum sütüm var mı var emzireyim diyorum emmiyor. Tüm bunlara rağmen doymama durumu olur mu ?
Oyy tatlım, battisiyle uyuyacak o artık. Uyku arkadaşı kankası battisi olacak, belli etmişKızlar benim kızım bugun , battaniyesini çekiştirip burnuna kadar tutup öyle uyuyor sabahtan beri 3 oldu , tam çekiyorum Yüzünden irkiliyor gözleri kapalı bulup burnuna doğru sürüklüyor , evin içi de serin battaniyesiZde yatıramıyorum , bu ve buna benZer birşey yaşayan var mı?
Ben de haftaya sipariş vereceğim, senden ilk izlenimleribeklşyorum canımFisher price in piyonolu oyun halısını sipariş vermiş eşim , Akşamı sabırsızlıkla bekliyorum , kızım nasıl tepki verecek acaba
Aynen bizimde bugun geldi soruyor ... Ablam 4. Aydan sonra dediBugün geldi bizimki hiç ilgilenmedi henüz aynen ben kemirdim nasıl ki diye :))
Gece güzel uyuyan bebekler gündüz öyle kısa kısa uyuyor canım. Benimki de hep 15-30dakika uyurdu gündüzleri,. Şimdi yanına yatıp kendini hissettiğinde daha uzun uyumaya başladı. Ve emzik hayat kurtardıKızlar size bir sorum var. Benim bebeğim gündüzleri 15 dk anca uyuyor sonra uyanıyor. Kv ler bebeğimin aç olduğu çıkarımını yaptı. o yüzden uyumuyor bu çocuk, doğru düzgün beslenmiyorsun ki süt yapsın dedi. Şimdi size soruyorum. Günde mutlaka bir kaka(bez dolusu) bazen 3 4 yapıyor, çiş sayısı da iyi. Kilo alımı ayda 1kg dan fazla. Mesela emiyor uyuyor 10 15 dk sonra uyanıyor ben de bakıyorum sütüm var mı var emzireyim diyorum emmiyor. Tüm bunlara rağmen doymama durumu olur mu ?
Bol emzir canım. Bol sıvı alKızlar ya grip oldumya bebeğime bulaşırsa.. ilaç ta kullanamam..
Öyle evet de bir de 2 yaşından sonra nasıl uyutcaz o var :):) emzikle deil de kendileri uykuya dalabilmeyi öğrenmeleri lazım. Onu da nasıl yapcam bilmem. Emzikle uyurken uyku arkadaşını da veriyorum. Ona alışsın emzikle uyumayı bıraktırayım sonra diye. Bir yandan da uyku arkadaşı emziği çağrıştırır mı diyorum:):)Gece güzel uyuyan bebekler gündüz öyle kısa kısa uyuyor canım. Benimki de hep 15-30dakika uyurdu gündüzleri,. Şimdi yanına yatıp kendini hissettiğinde daha uzun uyumaya başladı. Ve emzik hayat kurtardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?