2016 Haziran bebekleri büyüyor

Ya bugün geldi o Da içeceğim sabah sanırım Ama günde 3 değil günde 1 defa içeyim diyorum @9ay sütüm az gibi emzirme sonrası 20 cc ancak çıkıyor artık eskiden daha çok çıkardı
Canım ne kadar ekmek o kadar köfte artık canım. Vücut ona göre üretiyor. Ben buzluğa atayım diye biraz çoğalsın istiyorum:/

Evet dediler onu Da terbiye oldular bence bu saatten sonra boşuna uğraşıyoruz gibi
Solgar'ın SOLGAR BREWER'S YEAST WITH VITAMIN B12 vitaminini önermişti. Günde her öğünde sabah-öğle ve akşam olarak 2'şer tane alıp 6'ya tamamlıyordum ve sadece bir şişe kullandım ve içinde 250 adet olması sebebiyle de tam 41 gün kullanmış oldum. İşte diyebilirim ki, sütümün miktarının değiştiği, içindeki çeşitli vitamin ve minerallerle besin takviyesinin de olduğu ve benim hayatımda bir dönüm noktası olan bu vitamin göğüslerimdeki sütün salınmasına ve içindeki mayadan ötürü de artışına sebep oldu ve iyi ki de oldu. Vitamin desteği alarak, annenin sütünü verimli hale getirmesi ve vitaminler/minerallerle desteklemesi için- Naçizane tavsiyem SOLGAR BREWER'S YEAST WITH VITAMIN B12. Doktor kontrolünde ve doktor onayıyla sizlere de şiddetle tavsiye ederim.
Demiş blog yazarı.

Evet vitaminler sütün kalitesini artırıyormuş imom kullanmıştım Bi dönem

Doğumdan sonra süt daha yoğun oluyor.Aylar geçtikçe miktar azalıyor hissine kapılmayın. Artık bebeğe göre üretim oluyor. Yine de azaldığını düşünüyorsanız GNC de bulabileceğiniz Brewer’s Yeast tableti tavsiye ederim.Kullananlar çok memnun.İlaç değil bira mayası tableti.

Demiş başka bir blog yazarı da.

Cnm kV sacmalamis kusura bakma bebeğin ayda 1 kilodan fazla almış daha napsin yavrucak kafana takma ki sütün etkilenmesin He de geç

Oyy tatlım, battisiyle uyuyacak o artık. Uyku arkadaşı kankası battisi olacak, belli etmiş

Gece güzel uyuyan bebekler gündüz öyle kısa kısa uyuyor canım. Benimki de hep 15-30dakika uyurdu gündüzleri,. Şimdi yanına yatıp kendini hissettiğinde daha uzun uyumaya başladı. Ve emzik hayat kurtardı

Gece güzel uyuyan bebekler gündüz öyle kısa kısa uyuyor canım. Benimki de hep 15-30dakika uyurdu gündüzleri,. Şimdi yanına yatıp kendini hissettiğinde daha uzun uyumaya başladı. Ve emzik hayat kurtardı
Öyle evet de bir de 2 yaşından sonra nasıl uyutcaz o var :):) emzikle deil de kendileri uykuya dalabilmeyi öğrenmeleri lazım. Onu da nasıl yapcam bilmem. Emzikle uyurken uyku arkadaşını da veriyorum. Ona alışsın emzikle uyumayı bıraktırayım sonra diye. Bir yandan da uyku arkadaşı emziği çağrıştırır mı diyorum:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…