2016 Haziran bebekleri büyüyor

Oyy tatlım, battisiyle uyuyacak o artık. Uyku arkadaşı kankası battisi olacak, belli etmiş
Korkuyorum burnunu tıkayacak nefes alamayacak diye , anneme fotosunu çektim yolladım , sende yazmanı emmeden uyumazdın , uykunda bike emredin 1.5 yaşına kadar dedi :)))) o battaniyeyi artık sadece uyku anlarında kullanacağım :))) sürekli kontrol etmem gerekecek , uyku arkadaşını bende mi alsam acaba ...

Canım battaniye kalın mı benimki de üstünde ne varsa onu tutuyor bazen. Battaniye kalınsa onun üstüne ince müslin bez filan koy onu tutar belki. Ben göğsünğn üstüne uyku arkadaşını koyuyorum onu tutuyor.

Battaniye ile hep tedirgin olacaksan al o zaman hemen. Buna iyice aluşmadan

Aynen bizimkide battaniyesini eliyle gözlerine kadar çekiyor tek gözünü kapatarak uyuyor cadı :)

Evet canim kesinlikle çağrıştırıyor. Hatta ayrılmaz ikili oluyorlar:) benim büyük kizim iki yaşında ve maalesef emzik siz uymuyor. Ona "hadi uyku vakti "dediğim de "meme "diyor (vermek istemiyorum bu aralar) ağlıyor. Mecbur veriyorum ama artık sadece uyku zamanında diğer zaman larda saklıyor um.he tabi kendi kendine bebek ken edindiği alışkanlık la saç imi tutmadan uymuyor. Meme ve saç iklimi z var.emzige zorla alıştırma misti m keşke vermesidi.m diyorum.ikinci kizima vermedim.sizleee tavsiyem bir yaşına gelmeden emziği bıraktirinn. Çünkü tiryakisi oluyorlar.:)

Canim ya KAP i son la nasıl uyur kafası terleme z mi bebişi nin.digerinde de bende de aynı öyle bir battaniye vardı fermuar li. Kızım içinde rahat durmadi.kullanamamistim.daha farklı birsey baksan bence.daha önce paylasmasin tin.o tutumlar daha kullanılır gibi.

Canım bunları kv ya da annemlerde gece uykusuna yattığında eve getirmek için kullancam. Çünkü uyuyunca mont filan giydirilemiyor. Yıldız olandan alcam. Uyku için önceki normal tulum gibi olandan aldım.

Ben bu solgar bira mayası tabletinden alayım. Eczanede oluyormuş eşime aldırayım. Kullanınca gelişmeleri yazarım :)
Süt için benim doktorum 1 kahve fincanı pekmezi 50-60 derece ısıt içine 1 tatlı kaşığı kuru maya atıp iç ve günde 2-3 kere tekrarla demişti ben kilo yapar diye Günde 1 yapıyordum o bile fark ettirdi bir kac gun bi deneyin isterseniz. Hem mayada çok vit.
Var besleyiciliğide artar sütün

hangi pekmezi önerdi doktornuz? birde maya olarak hangi marka

Mememi gördüğü dakikada çıldırıyor. 2 gunde birakti memeyi ya cok ilginc. Azda olsa emiodu manadan once keyif yapiodu. ;/ fazlasiyla baş parmak emio ;/

Kızlar benim bebeğim beni uyanık olduğu zaman emmiyordu ya bugun sağlık ocagındaki hemşire dedi ki geciş dönemimde su an etrafı izliyo emmek istemez dedi. Bu geçiş dönemindeki bebekler ya anneyi emmeyi bırakır yada emmeye devam eder dedi. Benimki uyrken emiyo uyanıkken emmiyo gunduzleri surekli ac kalıyo ne yapcam nasıl emmesini başarcam bilmiyorum yardım ve tavsiyelerinizi bekliyorum

BEnimki neredeyse 1 aydir boyle üstelik biberonda almıyor bazen keyfi yerindeyse kaşikla yiyor biraz. Bazen uyanıkken emiyor ama çoğunlukla uyutuyorum zar zor öyle emziriyorum tabi emerken uyanırsa hemen bırakıyor uykuda gidiyor. Surekli bir kısır döngü içerisindeyiz yani zor ama kafaya takmamaya çalış yapacak birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…