- 7 Kasım 2014
- 1.871
- 2.132
- 133
- 38
- Konu Sahibi superselma
-
- #1.681
Korkuyorum burnunu tıkayacak nefes alamayacak diye , anneme fotosunu çektim yolladım , sende yazmanı emmeden uyumazdın , uykunda bike emredin 1.5 yaşına kadar dedi :)))) o battaniyeyi artık sadece uyku anlarında kullanacağım :))) sürekli kontrol etmem gerekecek , uyku arkadaşını bende mi alsam acaba ...Oyy tatlım, battisiyle uyuyacak o artık. Uyku arkadaşı kankası battisi olacak, belli etmiş
Canım battaniye kalın mı benimki de üstünde ne varsa onu tutuyor bazen. Battaniye kalınsa onun üstüne ince müslin bez filan koy onu tutar belki. Ben göğsünğn üstüne uyku arkadaşını koyuyorum onu tutuyor.Korkuyorum burnunu tıkayacak nefes alamayacak diye , anneme fotosunu çektim yolladım , sende yazmanı emmeden uyumazdın , uykunda bike emredin 1.5 yaşına kadar dedi :)))) o battaniyeyi artık sadece uyku anlarında kullanacağım :))) sürekli kontrol etmem gerekecek , uyku arkadaşını bende mi alsam acaba ...
Uyku eğitimi veriyorlar danışmanlar.Uyku m
Uyku meleği ne ola ki
Battaniye ile hep tedirgin olacaksan al o zaman hemen. Buna iyice aluşmadanKorkuyorum burnunu tıkayacak nefes alamayacak diye , anneme fotosunu çektim yolladım , sende yazmanı emmeden uyumazdın , uykunda bike emredin 1.5 yaşına kadar dedi :)))) o battaniyeyi artık sadece uyku anlarında kullanacağım :))) sürekli kontrol etmem gerekecek , uyku arkadaşını bende mi alsam acaba ...
Aynen bizimkide battaniyesini eliyle gözlerine kadar çekiyor tek gözünü kapatarak uyuyor cadı :)Kızlar benim kızım bugun , battaniyesini çekiştirip burnuna kadar tutup öyle uyuyor sabahtan beri 3 oldu , tam çekiyorum Yüzünden irkiliyor gözleri kapalı bulup burnuna doğru sürüklüyor , evin içi de serin battaniyesiZde yatıramıyorum , bu ve buna benZer birşey yaşayan var mı?
Evet canim kesinlikle çağrıştırıyor. Hatta ayrılmaz ikili oluyorlar:) benim büyük kizim iki yaşında ve maalesef emzik siz uymuyor. Ona "hadi uyku vakti "dediğim de "meme "diyor (vermek istemiyorum bu aralar) ağlıyor. Mecbur veriyorum ama artık sadece uyku zamanında diğer zaman larda saklıyor um.he tabi kendi kendine bebek ken edindiği alışkanlık la saç imi tutmadan uymuyor. Meme ve saç iklimi z var.emzige zorla alıştırma misti m keşke vermesidi.m diyorum.ikinci kizima vermedim.sizleee tavsiyem bir yaşına gelmeden emziği bıraktirinn. Çünkü tiryakisi oluyorlar.:)Öyle evet de bir de 2 yaşından sonra nasıl uyutcaz o var :):) emzikle deil de kendileri uykuya dalabilmeyi öğrenmeleri lazım. Onu da nasıl yapcam bilmem. Emzikle uyurken uyku arkadaşını da veriyorum. Ona alışsın emzikle uyumayı bıraktırayım sonra diye. Bir yandan da uyku arkadaşı emziği çağrıştırır mı diyorum:):)
Canim ya KAP i son la nasıl uyur kafası terleme z mi bebişi nin.digerinde de bende de aynı öyle bir battaniye vardı fermuar li. Kızım içinde rahat durmadi.kullanamamistim.daha farklı birsey baksan bence.daha önce paylasmasin tin.o tutumlar daha kullanılır gibi.Eki Görüntüle 1887192 Kızlar ben bundan alacağım galiba. Akşam kv ya da annemlere gittğimizde orda uyuyunca getirmesi zor oluyor. Battaniyelerinden bacakları çıkıyor. Bu iy olur sanırım uyandırmadan getirmek için.
Ya da bundan. Ama yukardaki daha iyi sanırım. Bilemedim ya da bir şey önerin. :/
Eki Görüntüle 1887191
Canım bunları kv ya da annemlerde gece uykusuna yattığında eve getirmek için kullancam. Çünkü uyuyunca mont filan giydirilemiyor. Yıldız olandan alcam. Uyku için önceki normal tulum gibi olandan aldım.Canim ya KAP i son la nasıl uyur kafası terleme z mi bebişi nin.digerinde de bende de aynı öyle bir battaniye vardı fermuar li. Kızım içinde rahat durmadi.kullanamamistim.daha farklı birsey baksan bence.daha önce paylasmasin tin.o tutumlar daha kullanılır gibi.
Uyku m
Uyku meleği ne ola ki
Süt için benim doktorum 1 kahve fincanı pekmezi 50-60 derece ısıt içine 1 tatlı kaşığı kuru maya atıp iç ve günde 2-3 kere tekrarla demişti ben kilo yapar diye Günde 1 yapıyordum o bile fark ettirdi bir kac gun bi deneyin isterseniz. Hem mayada çok vit.Ben bu solgar bira mayası tabletinden alayım. Eczanede oluyormuş eşime aldırayım. Kullanınca gelişmeleri yazarım :)
Bizimkide artık tamamen dönüyo dün gecede her uyanışında bi baktım dönmüş vıyaklıyoduAy bu oğlan yüzüstü olmadan yatmiyo sırt üstü bırakıyorum uyanıyor sivri kafa oldu iyice :))
hangi pekmezi önerdi doktornuz? birde maya olarak hangi markaSüt için benim doktorum 1 kahve fincanı pekmezi 50-60 derece ısıt içine 1 tatlı kaşığı kuru maya atıp iç ve günde 2-3 kere tekrarla demişti ben kilo yapar diye Günde 1 yapıyordum o bile fark ettirdi bir kac gun bi deneyin isterseniz. Hem mayada çok vit.
Var besleyiciliğide artar sütün
Üzüm pekmezi maya için marka fark etmez bildiğimiz kuru maya dedi birkac gün 3 kere yapın fark olursa azaltirsiniz bencehangi pekmezi önerdi doktornuz? birde maya olarak hangi marka
BEnimki neredeyse 1 aydir boyle üstelik biberonda almıyor bazen keyfi yerindeyse kaşikla yiyor biraz. Bazen uyanıkken emiyor ama çoğunlukla uyutuyorum zar zor öyle emziriyorum tabi emerken uyanırsa hemen bırakıyor uykuda gidiyor. Surekli bir kısır döngü içerisindeyiz yani zor ama kafaya takmamaya çalış yapacak birşey yokKızlar benim bebeğim beni uyanık olduğu zaman emmiyordu ya bugun sağlık ocagındaki hemşire dedi ki geciş dönemimde su an etrafı izliyo emmek istemez dedi. Bu geçiş dönemindeki bebekler ya anneyi emmeyi bırakır yada emmeye devam eder dedi. Benimki uyrken emiyo uyanıkken emmiyo gunduzleri surekli ac kalıyo ne yapcam nasıl emmesini başarcam bilmiyorum yardım ve tavsiyelerinizi bekliyorum
Biz kullanıyoruz Canm çok rahat ettim ben baya duruyor içinde gelişimi için de çok iyiBebeğine oyun halısı kullananlar var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?