2016 Haziran bebekleri büyüyor

bu arada zorlama sakın sakinlestirip dene baktın almıyor ısrarci olma biraz zaman geçsin yine dene. Ben aç da bıraktım 6 saat kadar aç kaldı belki alır dedim sabrettim ama yine almadı. O yuzden artık bir sekilde beslemeye ugraşiyorum sadece nasıl beslendigini önemsemiyorum yani

Ne guzel her sey tikirinda giderken bi laf ediyolar insani durduk yere kendinden suphe ettiriyolar.

Ben bu solgar bira mayası tabletinden alayım. Eczanede oluyormuş eşime aldırayım. Kullanınca gelişmeleri yazarım :)
Ben kullaniyorum bunu. Bir miktar etki etti sanirim ama cok da degil sanki. Etkisi bunyeye gore degisiyor kimisi cok memnun deneyebilirsin. Ama icerisinseki vitamin ve minerallerin faydasi oluyodur o kesin.

Sophie diş kaşıyıcı alan ya da almayı düşünenler, benim oğlum da henüz tutup ağzına götüremiyor, 4 aydan sonra bunu yapabilirmiş ama ben kendim elimle tutup ağzına götürüyorum. Özellikle kulaklarını kemirmeye bayılıyor :)

Gunde 2-3 kere 1 kahve fincani pekmezi yutarsam, simdi yarim dunyayim tam dunya olurum. Citir arkadaslar denesin :)

bizimkide aynı 2 aftadır hep kafası başka yerlerde bende dizimle karnımın arasına sıkıştırıp kafasını tutuyorum

benim bebeğimde öyle uyanıkken zar zor emziriyorum uyurken ya da tam uyanmaya çalışırken emiyor sıkıntı yok ama uyanıkken iki saat uğraşıyorum 2. ay aşısından sonra oldu bizimki şimdi 3.ayımız bitti halen öyle inşallah düzelirler

Gunde 2-3 kere 1 kahve fincani pekmezi yutarsam, simdi yarim dunyayim tam dunya olurum. Citir arkadaslar denesin :)
:) :) aynı dert bende de var o yüzden 3 gün fln 3 kere yap birşey olmaz zaten etki eder sute sonra günde 1 yaparsın ben simdi ihtiyaç duydukça yapıyorum süt idare ediyor bizi birde tek göğu

10 gündür böyleyiz biz de etrafa ilgisi arttığı içim oluyor. Seninle çok önce konuşmuştuk baby tech beyaz kelebeklere beşik bakıyordun aldın mı biz kullanıyoruz

Aynen ağzına sokuyorum dilini çıkarıyor daha kaşınmıyor mu dişleri boşuna mı aldık bilmem ama daha 2 yaşına kadar çıkacak bu dişler değil mi

Kızlar doktordan geldik. Oğlum boy ve kilo olarak değerlerin üstünde. Uzun cüsseli olacak sanırım babası gibi. 1kg almış 6cm uzamış. Uykusunun 15 dk kadar filan sürdüğünü söyledim. Huzursuzluğu filan var mı dedi yok dedim. İdrar yolu enfeksiyonuna baktıralım ondan olabilir belki dedi. Ama ben tahlil vermedim. Zaman yoktu bir de idrarında koku renk değişikliği filan yok enfeksiyon yoktur diye düşündüm ama sonraki günlerde belki yaptırabilirim. Diş için kontrol yaptı henüz çıkıntı şişlik yokmuş kaşınıyor olabilir dedi. Kulağına boğazına filan baktı bir sıkıntı yok.

Ben kullaniyorum bunu. Bir miktar etki etti sanirim ama cok da degil sanki. Etkisi bunyeye gore degisiyor kimisi cok memnun deneyebilirsin. Ama icerisinseki vitamin ve minerallerin faydasi oluyodur o kesin.
Eşim eczaneye söylemiş yarın getirecekler. Bakalım ben de deneyim :) günde kaç tablet içtin

Sevindim Can'ım gözünaydın

Moralim çok bozuk. Gece öksürmeye başladı oğlum, ateş halsizlik yok. Bolca emziriyorum ama ben de şiddetli boğaz enfeksiyonu geçiriyorum galiba müthiş ağrım var. 4 saat arayla parol alıyorum, sabah nane limon yapıp içtim. Üşüttük mü salgın mı var bilmiyorum. Ama bu kadar ufacık bebeğin öksürmesi çok üzüyor beni. Annem bu akşam da yıkama dedi, dinlemedim yıkadım çıktık. Hava da bşr anda serinlemiş.vicdan azabı çekiyorum,Başka ne yapsam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…