- 18 Temmuz 2016
- 992
- 805
- 33
- 39
- Konu Sahibi superselma
-
- #1.701
bu arada zorlama sakın sakinlestirip dene baktın almıyor ısrarci olma biraz zaman geçsin yine dene. Ben aç da bıraktım 6 saat kadar aç kaldı belki alır dedim sabrettim ama yine almadı. O yuzden artık bir sekilde beslemeye ugraşiyorum sadece nasıl beslendigini önemsemiyorum yaniKızlar benim bebeğim beni uyanık olduğu zaman emmiyordu ya bugun sağlık ocagındaki hemşire dedi ki geciş dönemimde su an etrafı izliyo emmek istemez dedi. Bu geçiş dönemindeki bebekler ya anneyi emmeyi bırakır yada emmeye devam eder dedi. Benimki uyrken emiyo uyanıkken emmiyo gunduzleri surekli ac kalıyo ne yapcam nasıl emmesini başarcam bilmiyorum yardım ve tavsiyelerinizi bekliyorum
Ne guzel her sey tikirinda giderken bi laf ediyolar insani durduk yere kendinden suphe ettiriyolar.Ayy canım doymadığını çıkaran da eşimin anneannesi. Dün bebek yoklamasına geldi hediye getirmemişti önce onu almış getirmiş. Konuşunca o dedi doymuyor mu ki dedim böyle böyle emdikten sonra da süt var ama emmiyor aç olsa emmez mi? Emer haklısın aç değil demek ki dedi. Bugün gitmiş kvde de doymuyor çocuk ondan :):):):) Allahım yaaa eee bana niye haklısın doğru dedin. Onlar da ondan bana doymuyor mu ki filan dediler. Sırf onları susturabilmek için emmesinin üstüne bir de sağdığımı vercem. Olmadı mı bir de mama denerim.
Sütüm varken niye mama vereyim Allah aşkına dedim.
Ben kullaniyorum bunu. Bir miktar etki etti sanirim ama cok da degil sanki. Etkisi bunyeye gore degisiyor kimisi cok memnun deneyebilirsin. Ama icerisinseki vitamin ve minerallerin faydasi oluyodur o kesin.Ben bu solgar bira mayası tabletinden alayım. Eczanede oluyormuş eşime aldırayım. Kullanınca gelişmeleri yazarım :)
canım hangi marka modelBiz kullanıyoruz Canm çok rahat ettim ben baya duruyor içinde gelişimi için de çok iyi
Gunde 2-3 kere 1 kahve fincani pekmezi yutarsam, simdi yarim dunyayim tam dunya olurum. Citir arkadaslar denesin :)Süt için benim doktorum 1 kahve fincanı pekmezi 50-60 derece ısıt içine 1 tatlı kaşığı kuru maya atıp iç ve günde 2-3 kere tekrarla demişti ben kilo yapar diye Günde 1 yapıyordum o bile fark ettirdi bir kac gun bi deneyin isterseniz. Hem mayada çok vit.
Var besleyiciliğide artar sütün
bizimkide aynı 2 aftadır hep kafası başka yerlerde bende dizimle karnımın arasına sıkıştırıp kafasını tutuyorumKızlar benim bebeğim beni uyanık olduğu zaman emmiyordu ya bugun sağlık ocagındaki hemşire dedi ki geciş dönemimde su an etrafı izliyo emmek istemez dedi. Bu geçiş dönemindeki bebekler ya anneyi emmeyi bırakır yada emmeye devam eder dedi. Benimki uyrken emiyo uyanıkken emmiyo gunduzleri surekli ac kalıyo ne yapcam nasıl emmesini başarcam bilmiyorum yardım ve tavsiyelerinizi bekliyorum
benim bebeğimde öyle uyanıkken zar zor emziriyorum uyurken ya da tam uyanmaya çalışırken emiyor sıkıntı yok ama uyanıkken iki saat uğraşıyorum 2. ay aşısından sonra oldu bizimki şimdi 3.ayımız bitti halen öyle inşallah düzelirlerBEnimki neredeyse 1 aydir boyle üstelik biberonda almıyor bazen keyfi yerindeyse kaşikla yiyor biraz. Bazen uyanıkken emiyor ama çoğunlukla uyutuyorum zar zor öyle emziriyorum tabi emerken uyanırsa hemen bırakıyor uykuda gidiyor. Surekli bir kısır döngü içerisindeyiz yani zor ama kafaya takmamaya çalış yapacak birşey yok
Tiny love bizimki ya da Fischer Price da tercih edebilirsincanım hangi marka model
bebeğim kucaktan inmek istemiyo bende çok yoruluyorum en azından onda vakit geçirir biraz bende rahat ederim
:) :) aynı dert bende de var o yüzden 3 gün fln 3 kere yap birşey olmaz zaten etki eder sute sonra günde 1 yaparsın ben simdi ihtiyaç duydukça yapıyorum süt idare ediyor bizi birde tek göğuGunde 2-3 kere 1 kahve fincani pekmezi yutarsam, simdi yarim dunyayim tam dunya olurum. Citir arkadaslar denesin :)
10 gündür böyleyiz biz de etrafa ilgisi arttığı içim oluyor. Seninle çok önce konuşmuştuk baby tech beyaz kelebeklere beşik bakıyordun aldın mı biz kullanıyoruzbenim bebeğimde öyle uyanıkken zar zor emziriyorum uyurken ya da tam uyanmaya çalışırken emiyor sıkıntı yok ama uyanıkken iki saat uğraşıyorum 2. ay aşısından sonra oldu bizimki şimdi 3.ayımız bitti halen öyle inşallah düzelirler
Güzel taktikmiş :) ben hiç zorlamıyorum ya kilo alabilecek mi bakalım bu aybizimkide aynı 2 aftadır hep kafası başka yerlerde bende dizimle karnımın arasına sıkıştırıp kafasını tutuyorum
Aynen ağzına sokuyorum dilini çıkarıyor daha kaşınmıyor mu dişleri boşuna mı aldık bilmem ama daha 2 yaşına kadar çıkacak bu dişler değil miSophie diş kaşıyıcı alan ya da almayı düşünenler, benim oğlum da henüz tutup ağzına götüremiyor, 4 aydan sonra bunu yapabilirmiş ama ben kendim elimle tutup ağzına götürüyorum. Özellikle kulaklarını kemirmeye bayılıyor :)
Aynen öyle kilo yapacak şeyler benden uzak dursunGunde 2-3 kere 1 kahve fincani pekmezi yutarsam, simdi yarim dunyayim tam dunya olurum. Citir arkadaslar denesin :)
Ben fisher price piyanolu olanı kullanıyorum. Bazen baya oyalanıyor gülüyor aynasında kendini izliyor filan bazen hiiiç oralı olmuyor :):)Bebeğine oyun halısı kullananlar var mı?
Eşim eczaneye söylemiş yarın getirecekler. Bakalım ben de deneyim :) günde kaç tablet içtinBen kullaniyorum bunu. Bir miktar etki etti sanirim ama cok da degil sanki. Etkisi bunyeye gore degisiyor kimisi cok memnun deneyebilirsin. Ama icerisinseki vitamin ve minerallerin faydasi oluyodur o kesin.
Sevindim Can'ım gözünaydınKızlar doktordan geldik. Oğlum boy ve kilo olarak değerlerin üstünde. Uzun cüsseli olacak sanırım babası gibi. 1kg almış 6cm uzamış. Uykusunun 15 dk kadar filan sürdüğünü söyledim. Huzursuzluğu filan var mı dedi yok dedim. İdrar yolu enfeksiyonuna baktıralım ondan olabilir belki dedi. Ama ben tahlil vermedim. Zaman yoktu bir de idrarında koku renk değişikliği filan yok enfeksiyon yoktur diye düşündüm ama sonraki günlerde belki yaptırabilirim. Diş için kontrol yaptı henüz çıkıntı şişlik yokmuş kaşınıyor olabilir dedi. Kulağına boğazına filan baktı bir sıkıntı yok.
Evet canım hatırladım tam onu alacakken gittim ikea dan aldım:)10 gündür böyleyiz biz de etrafa ilgisi arttığı içim oluyor. Seninle çok önce konuşmuştuk baby tech beyaz kelebeklere beşik bakıyordun aldın mı biz kullanıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?