- 17 Temmuz 2014
- 1.364
- 923
- 358
- Konu Sahibi superselma
-
- #1.721
Canim her zaman keyfi aynı olmaz:) kaca almıştınBen fisher price piyanolu olanı kullanıyorum. Bazen baya oyalanıyor gülüyor aynasında kendini izliyor filan bazen hiiiç oralı olmuyor :):)
Benimki bir haftadır öksürüyor Ateş yoksa büyük Bi sorun yoktur HeraldeMoralim çok bozuk. Gece öksürmeye başladı oğlum, ateş halsizlik yok. Bolca emziriyorum ama ben de şiddetli boğaz enfeksiyonu geçiriyorum galiba müthiş ağrım var. 4 saat arayla parol alıyorum, sabah nane limon yapıp içtim. Üşüttük mü salgın mı var bilmiyorum. Ama bu kadar ufacık bebeğin öksürmesi çok üzüyor beni. Annem bu akşam da yıkama dedi, dinlemedim yıkadım çıktık. Hava da bşr anda serinlemiş.vicdan azabı çekiyorum,Başka ne yapsam?
Kademeli ise senelerce kullanırsın onu Da inşallah Can'ımEvet canım hatırladım tam onu alacakken gittim ikea dan aldım:)
Tabi canım illa ki kaşınacak o dişler ve o zürafa kemirilecek :)Aynen ağzına sokuyorum dilini çıkarıyor daha kaşınmıyor mu dişleri boşuna mı aldık bilmem ama daha 2 yaşına kadar çıkacak bu dişler değil mi
120 ye almıştım canım. E bebekte indirimdeydi o zaman. Taaaa doğumdan önce :):)Canim her zaman keyfi aynı olmaz:) kaca almıştın
Zorla tıkıyormuşuz ağzınaTabi canım illa ki kaşınacak o dişler ve o zürafa kemirilecek :)
Yaslilar oyle canim yaa. Bugun ananemdeyim az uyursa yandim baslariz yine bu cocuk doymuyomu muhabbetlerine. İnsallah guzel uyurAyy canım doymadığını çıkaran da eşimin anneannesi. Dün bebek yoklamasına geldi hediye getirmemişti önce onu almış getirmiş. Konuşunca o dedi doymuyor mu ki dedim böyle böyle emdikten sonra da süt var ama emmiyor aç olsa emmez mi? Emer haklısın aç değil demek ki dedi. Bugün gitmiş kvde de doymuyor çocuk ondan :):):):) Allahım yaaa eee bana niye haklısın doğru dedin. Onlar da ondan bana doymuyor mu ki filan dediler. Sırf onları susturabilmek için emmesinin üstüne bir de sağdığımı vercem. Olmadı mı bir de mama denerim.
Sütüm varken niye mama vereyim Allah aşkına dedim.
Suara benimki ne bulursa. Agzi cok akiyo diye onluk takiyorum onu agzina sokmaktan sirilsiklam yapiyo. Arada kiziyo parmagimla kasirsam soylene soylene bekliyo kasiyim diye. Cok guluyorum o hallerine :)Benimki üstündeki kıyafeti tutup çekip onu ağzına sokmaya çalışıyor. Parmağımı tutunca parmağımı götürüyor.
Yavas yavas ozaman canim. Baslar yakinda merak etme ozaman kullanirElini çıkarmıyor ağzından başka şey sokmuyor hiç henüz
Bizde esim karti kullandigi icin isterken bisürü aciklama yapiyorum maalesef. Simdi sıra kehribarda basladim alttan alttan faydalarini saymayaAhahahhaa benimkinin haberi yok. Msj geldi mi sana bir şey almıştım dedim yoo gelmedi ne aldın dedi hiiiiiç diş kaşıyıcısı dedim :):):):) fiyattan haberi yok. Tüm alışverişler tek kartla yapıldığı için arada benimkini fark etmez. Fark etse de bir şey demez ama oğlum yüzüne bakmazsa o kadar para verdin de ne oldu der :):)
Cok merak ediyorum sende durum ne olcak.Ya bugün geldi o Da içeceğim sabah sanırım Ama günde 3 değil günde 1 defa içeyim diyorum @9ay sütüm az gibi emzirme sonrası 20 cc ancak çıkıyor artık eskiden daha çok çıkardı
Ayni :)Açar canım dert etme benimki de önce elini yumruk yapıp diğeriyle destek verip üstünü emiyordu. Şimdi parmakları sokuyor bazen dördünü birden :):) sonra midesi bulanıyor.
Cnm Tiny loved hangi modeli memnun musun bugün netten siparis vericem deTiny love bizimki ya da Fischer Price da tercih edebilirsin
Canim gecmis olsun. Senin keyfin kacinca bebeklerinde kaciyo merak etme bikac gune duzelirsinizSaolun kızlar inşallah bulaşmaz iki gündür fazla emmiyor da alakası var mı acaba
Buzluktan cikarinca cok kotu kokuyo yaa. Sakin biberonla verme canim ben alismaz artik diye verdim beni begenmedi sıpa. Zor unutturdumCanım ne kadar ekmek o kadar köfte artık canım. Vücut ona göre üretiyor. Ben buzluğa atayım diye biraz çoğalsın istiyorum:/
İnşallah canım. Doktora görürsem mi bilemedim. Bronşite falan döner mi acaba. Bir iki gün takip edip ona göre hareket edeceğim artık.Benimki bir haftadır öksürüyor Ateş yoksa büyük Bi sorun yoktur Heralde
Güzel taktikmiş :) ben hiç zorlamıyorum ya kilo alabilecek mi bakalım bu ay
Maşallah canım ne kadar olmuş minnoşun :)Kızlar doktordan geldik. Oğlum boy ve kilo olarak değerlerin üstünde. Uzun cüsseli olacak sanırım babası gibi. 1kg almış 6cm uzamış. Uykusunun 15 dk kadar filan sürdüğünü söyledim. Huzursuzluğu filan var mı dedi yok dedim. İdrar yolu enfeksiyonuna baktıralım ondan olabilir belki dedi. Ama ben tahlil vermedim. Zaman yoktu bir de idrarında koku renk değişikliği filan yok enfeksiyon yoktur diye düşündüm ama sonraki günlerde belki yaptırabilirim. Diş için kontrol yaptı henüz çıkıntı şişlik yokmuş kaşınıyor olabilir dedi. Kulağına boğazına filan baktı bir sıkıntı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?