2016 Haziran bebekleri büyüyor

Benimki bir haftadır öksürüyor Ateş yoksa büyük Bi sorun yoktur Heralde

Yaslilar oyle canim yaa. Bugun ananemdeyim az uyursa yandim baslariz yine bu cocuk doymuyomu muhabbetlerine. İnsallah guzel uyur

Benimki üstündeki kıyafeti tutup çekip onu ağzına sokmaya çalışıyor. Parmağımı tutunca parmağımı götürüyor.
Suara benimki ne bulursa. Agzi cok akiyo diye onluk takiyorum onu agzina sokmaktan sirilsiklam yapiyo. Arada kiziyo parmagimla kasirsam soylene soylene bekliyo kasiyim diye. Cok guluyorum o hallerine :)

Bizde esim karti kullandigi icin isterken bisürü aciklama yapiyorum maalesef. Simdi sıra kehribarda basladim alttan alttan faydalarini saymaya

Canım ne kadar ekmek o kadar köfte artık canım. Vücut ona göre üretiyor. Ben buzluğa atayım diye biraz çoğalsın istiyorum:/
Buzluktan cikarinca cok kotu kokuyo yaa. Sakin biberonla verme canim ben alismaz artik diye verdim beni begenmedi sıpa. Zor unutturdum

Ayy benim içim rahat etmedi kızlar ya koku filan yok diye tahlili vermedim eve geldim. Enfeksiyonun %40 ında hiç belirti de olmayabiliyormuş. Artık bebek arabasına koyup götürcem :):)

Güzel taktikmiş :) ben hiç zorlamıyorum ya kilo alabilecek mi bakalım bu ay

Bizimkinide merak ediyorum çok kusuyo hiç durmuyo midesinde bişey :) zaten sabah 6 dan öğlen 2 ye kadar ayrıyız bide beni bırakırsa çok üzülürüm ama biberonada bazen aynısını yapıyomuş oynuyomuş biberonla :)

Maşallah canım ne kadar olmuş minnoşun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…