2016 Haziran bebekleri büyüyor

Ayy benim içim rahat etmedi kızlar ya koku filan yok diye tahlili vermedim eve geldim. Enfeksiyonun %40 ında hiç belirti de olmayabiliyormuş. Artık bebek arabasına koyup götürcem :):)
Kız bişey yoktur boşuna hastaneye sokma bebeğini uyku problemi olabilir yani enfeksiyondan olacağını hiç sanmam

İşe başladığımdan beri düzensiz gidiyo beslenmem sütüm zaten az bide hepten azalırsa yandık

Ay burdaki en minik benim Bebe herhalde 60 cm olmuş 5580 gr nasıl kilo alacak bu çocuk ya vitamin hapı içmeye başladım sutum iyi olsun die bakalım artık tabiki önce sağlıklı olsunlar

Kız bişey yoktur boşuna hastaneye sokma bebeğini uyku problemi olabilir yani enfeksiyondan olacağını hiç sanmam
R r0s3n kız bişey yokktur her uyumayan bebeğe tahlilmi yapılır :)
Ben de ikilemdeyim zaten :):) devlet hastanesi ve hiç hijyenik değil 2. Ayında da idrar tahlili yaptırmıştık bu nasıl bir yer dedim o emzirme odası filan çok pisti :/ eşim gitme enfeksiyon yoksa da enfeksiyon kapacak diyor :):) uyku dışında bir sıkıntısı rahatsızlığı yok. 3 hafta sonra kalp kontrolü için il merkezine özel hastaneye götürcem olmazsa orada bir doktora götürürüm tekrar :)

Anladim canim ee kadin uveymis merhametsizmis senin cocuguna da soguk olmasi anormal degil

Pembelokumum cok hizlisin masallah :)) ben hamile oldugumdan şüphe ediyordum test yapmaya korktum 1 ay. Bayramda yaptim artik cok sukur hamile degilmisim:) ama ocak 2018 de calismalara baslicam insss

Ben de bi ara suphelendim test yaptim negatifti bu aralar tekrar supheleniyorum yine test yapacagim ya sık wc ye gidiyorum iki gebeligimde de ilk belirti sık wcye gitmekti

Bugün Prof. A gittik kızlar malum gaz sancıları yüzünden alerjisi olabilirmis test yaptiricaz ilaç falan da yazdı inşallah iyi gelir süt ve süt ürünleri alerjisiymiş.oğlum 10 günde 60 gr almış ; (

Alerji mi gaz sancisina neden olurmus?
Biz de gaz sancisindan ve kaka yaparken cani acimasindan cok cekiyoruz oyle krize giriyor ki görenler bebegimiz ölecek o an zannediyor o kadar berbat
Prof a gidince ne soyledigini bana da soyler misin

Benım de gorumcelerim ve kaynanam kış günü hamile halimle yattigim odanın kaloriferini kapatmislardi sabaha karşı donarak uyaniyodum

Cimrilik mi ediyorlardi?

PembeLokum hosgeldin canim. Yoklugun cok belli oluyodu

Hosbuldum ay oyle mii tesekkur ederimm

Benim bebegim de az uyudugu ve sık sık emdigi icn herkes ac bu cocuk doymuyor bu cocuk diyor :/

Kızlar ya grip oldum ya bebeğime bulaşırsa.. ilaç ta kullanamam..

Gecmis olsun cnm anneyken daha vi zormus hasta olmak
Benim de bogazim sismis cigerimi usutmusum gece yuksek ates nedeniyle kendimden gectim

Simdi de yoldayiz kv gildeydik ya eve donuyoruz dayanamiyorum 4 bucuk saat yol

Saol canım sana da geçmiş olsun..aynen normalde umurumda olmaz şimdi hem bebeğime bulaştırıcam diye ödüm kopuyor hem de kolumu kaldıracak halim yok ilgilenmiyorum yeterince hastayken yol da çekilmez şimdi..

Ya bugün geldi o Da içeceğim sabah sanırım Ama günde 3 değil günde 1 defa içeyim diyorum 9ay sütüm az gibi emzirme sonrası 20 cc ancak çıkıyor artık eskiden daha çok çıkardı
Canım nasıl oldu dün? Etkisin gördün mü? 24-72 saat arası etki etmeli. 3 gün sonra hala etki etmediyse bırakabilirsin. 1 tabelette ben bir fark görmedim. 2'de biraz arttı. 3 çok iyiydi. İtiraf edeyim son tıkanmada 4 almıştım
Bir tıkanıklığım açılsa tekrar başlıcam yavaş yavaş :)

Saol canım sana da geçmiş olsun..aynen normalde umurumda olmaz şimdi hem bebeğime bulaştırıcam diye ödüm kopuyor hem de kolumu kaldıracak halim yok ilgilenmiyorum yeterince hastayken yol da çekilmez şimdi..

Aynen ben de bebegimle ilgilenemiyorum kucagima alip uyutacak halim bile yok sadece yatatak emziriyorum

Bu aylarsa sutumuz bebeklerimizi korur insallah canim

Cekilmiyo valla esim de annesigile dedi bugun bir daha antalyadan mersine gelmem diye iyi oldu cunku ben bidahaki ramazan bayraminda da antalyaya tatile gitmeyi dusunuyorum

Benimki yatarak ta emmiyor artık..huy değiştirdi sanki..

Uyuytup yarı uyanıkken emziriyorum ilk kez mama verdim dün aksam

Uyuytup yarı uyanıkken emziriyorum ilk kez mama verdim dün aksam
seda222008 kızlar benimki de bu ara aç da olsa hemen verir vermez almıyor. o sebeple uyanır uyanmaz bir emziriyorum bir de 1.5-2 saat sonra yeniden uyumadan önce emzirmeye çalışıyorum. o sefer bazen kabul etmiyor. birine veriyorum 30-40 sn kucağında tutup bana al annesi al annesi acıkmış diye hemen geri verince emiyor

Ben kullaniyorum bunu. Bir miktar etki etti sanirim ama cok da degil sanki. Etkisi bunyeye gore degisiyor kimisi cok memnun deneyebilirsin. Ama icerisinseki vitamin ve minerallerin faydasi oluyodur o kesin.
R r0s3n bira mayası ben de hiç işe yaramadı. hatta sanki bebekte gaz yaptı gibi geldi. onun yerine vitamalt aldım.

Bir günde mi 4 almıştın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…