- 29 Aralık 2014
- 3.010
- 2.826
- 133
- 39
- Konu Sahibi superselma
-
- #1.741
Kız bişey yoktur boşuna hastaneye sokma bebeğini uyku problemi olabilir yani enfeksiyondan olacağını hiç sanmamAyy benim içim rahat etmedi kızlar ya koku filan yok diye tahlili vermedim eve geldim. Enfeksiyonun %40 ında hiç belirti de olmayabiliyormuş. Artık bebek arabasına koyup götürcem :):)
Cnm bol bol dereotu ve üzüm yeİşe başladığımdan beri düzensiz gidiyo beslenmemsütüm zaten az bide hepten azalırsa yandık
6 tablet ictim canim sabah oglen aksam 2ser. Bazilari 8 iciyomus ama ben ustunde 6 yazdigi icin 6 ictim.Eşim eczaneye söylemiş yarın getirecekler. Bakalım ben de deneyim :) günde kaç tablet içtin
Kız bişey yoktur boşuna hastaneye sokma bebeğini uyku problemi olabilir yani enfeksiyondan olacağını hiç sanmam
Ben de ikilemdeyim zaten :):) devlet hastanesi ve hiç hijyenik değil 2. Ayında da idrar tahlili yaptırmıştık bu nasıl bir yer dedim o emzirme odası filan çok pisti :/ eşim gitme enfeksiyon yoksa da enfeksiyon kapacak diyor :):) uyku dışında bir sıkıntısı rahatsızlığı yok. 3 hafta sonra kalp kontrolü için il merkezine özel hastaneye götürcem olmazsa orada bir doktora götürürüm tekrar :)
6 tablet 6 mg bira mayası yapıyor.6 tablet ictim canim sabah oglen aksam 2ser. Bazilari 8 iciyomus ama ben ustunde 6 yazdigi icin 6 ictim.
Çocuklukta şiddet vs görmemiş eşim ve kardeşleri
Ama öz anne gibide değil
Soğuk ilgisiz sadece para verince iyi oluyorsun
Tek varlığı bi kızı var o
Diğerleri ne yemiş ne içmiş parası var mı yok mu umrunda değil
Ama dışarıya öyle bi gösteriyor ki yazıkk diyor millet adını duyunca
Pembelokumum cok hizlisin masallah :)) ben hamile oldugumdan şüphe ediyordum test yapmaya korktum 1 ay. Bayramda yaptim artik cok sukur hamile degilmisim:) ama ocak 2018 de calismalara baslicam insss
Bugün Prof. A gittik kızlar malum gaz sancıları yüzünden alerjisi olabilirmis test yaptiricaz ilaç falan da yazdı inşallah iyi gelir süt ve süt ürünleri alerjisiymiş.oğlum 10 günde 60 gr almış ; (
Benım de gorumcelerim ve kaynanam kış günü hamile halimle yattigim odanın kaloriferini kapatmislardi sabaha karşı donarak uyaniyodum
Kızlar size bir sorum var. Benim bebeğim gündüzleri 15 dk anca uyuyor sonra uyanıyor. Kv ler bebeğimin aç olduğu çıkarımını yaptı. o yüzden uyumuyor bu çocuk, doğru düzgün beslenmiyorsun ki süt yapsın dedi. Şimdi size soruyorum. Günde mutlaka bir kaka(bez dolusu) bazen 3 4 yapıyor, çiş sayısı da iyi. Kilo alımı ayda 1kg dan fazla. Mesela emiyor uyuyor 10 15 dk sonra uyanıyor ben de bakıyorum sütüm var mı var emzireyim diyorum emmiyor. Tüm bunlara rağmen doymama durumu olur mu ?
Kızlar ya grip oldumya bebeğime bulaşırsa.. ilaç ta kullanamam..
Saol canım sana da geçmiş olsun..aynen normalde umurumda olmaz şimdi hem bebeğime bulaştırıcam diye ödüm kopuyor hem de kolumu kaldıracak halim yok ilgilenmiyorum yeterinceAnladim canim ee kadin uveymis merhametsizmis senin cocuguna da soguk olmasi anormal degil
Ben de bi ara suphelendim test yaptim negatifti bu aralar tekrar supheleniyorum yine test yapacagim ya sık wc ye gidiyorum iki gebeligimde de ilk belirti sık wcye gitmekti
Alerji mi gaz sancisina neden olurmus?
Biz de gaz sancisindan ve kaka yaparken cani acimasindan cok cekiyoruz oyle krize giriyor ki görenler bebegimiz ölecek o an zannediyor o kadar berbat
Prof a gidince ne soyledigini bana da soyler misin
Cimrilik mi ediyorlardi?
Hosbuldum ay oyle mii tesekkur ederimm
Benim bebegim de az uyudugu ve sık sık emdigi icn herkes ac bu cocuk doymuyor bu cocuk diyor :/
Gecmis olsun cnm anneyken daha vi zormus hasta olmak
Benim de bogazim sismis cigerimi usutmusumgece yuksek ates nedeniyle kendimden gectim
Simdi de yoldayiz kv gildeydik ya eve donuyoruz dayanamiyorum 4 bucuk saat yol
Canım nasıl oldu dün? Etkisin gördün mü? 24-72 saat arası etki etmeli. 3 gün sonra hala etki etmediyse bırakabilirsin. 1 tabelette ben bir fark görmedim. 2'de biraz arttı. 3 çok iyiydi. İtiraf edeyim son tıkanmada 4 almıştımYa bugün geldi o Da içeceğim sabah sanırım Ama günde 3 değil günde 1 defa içeyim diyorum9ay sütüm az gibi emzirme sonrası 20 cc ancak çıkıyor artık eskiden daha çok çıkardı
Saol canım sana da geçmiş olsun..aynen normalde umurumda olmaz şimdi hem bebeğime bulaştırıcam diye ödüm kopuyor hem de kolumu kaldıracak halim yok ilgilenmiyorum yeterincehastayken yol da çekilmez şimdi..
Benimki yatarak ta emmiyor artık..huy değiştirdi sanki..Aynen ben de bebegimle ilgilenemiyorum kucagima alip uyutacak halim bile yok sadece yatatak emziriyorum
Bu aylarsa sutumuz bebeklerimizi korur insallah canim
Cekilmiyo valla esim de annesigile dedi bugun bir daha antalyadan mersine gelmem diye iyi olducunku ben bidahaki ramazan bayraminda da antalyaya tatile gitmeyi dusunuyorum
Hayır canım. Mesela bir hastalık ameliyat vs yüzünden sütü giden kadınlar bile yeniden emzirmeye başlayabilir. Onun için de çemen otu kullanıyor.Evet dediler onu Da terbiye oldular bence bu saatten sonra boşuna uğraşıyoruz gibi
Uyuytup yarı uyanıkken emziriyorum ilk kez mama verdim dün aksambu arada zorlama sakın sakinlestirip dene baktın almıyor ısrarci olma biraz zaman geçsin yine dene. Ben aç da bıraktım 6 saat kadar aç kaldı belki alır dedim sabrettim ama yine almadı. O yuzden artık bir sekilde beslemeye ugraşiyorum sadece nasıl beslendigini önemsemiyorum yani
Uyuytup yarı uyanıkken emziriyorum ilk kez mama verdim dün aksam
R r0s3n bira mayası ben de hiç işe yaramadı. hatta sanki bebekte gaz yaptı gibi geldi. onun yerine vitamalt aldım.Ben kullaniyorum bunu. Bir miktar etki etti sanirim ama cok da degil sanki. Etkisi bunyeye gore degisiyor kimisi cok memnun deneyebilirsin. Ama icerisinseki vitamin ve minerallerin faydasi oluyodur o kesin.
Ya geldi senin tablet ama daha başlamadımHayır canım. Mesela bir hastalık ameliyat vs yüzünden sütü giden kadınlar bile yeniden emzirmeye başlayabilir. Onun için de çemen otu kullanıyor.
Bir günde mi 4 almıştın ?Canım nasıl oldu dün? Etkisin gördün mü? 24-72 saat arası etki etmeli. 3 gün sonra hala etki etmediyse bırakabilirsin. 1 tabelette ben bir fark görmedim. 2'de biraz arttı. 3 çok iyiydi. İtiraf edeyim son tıkanmada 4 almıştım
Bir tıkanıklığım açılsa tekrar başlıcam yavaş yavaş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?