2016 Haziran bebekleri büyüyor

9ay yürüteç ve hoppalalar Hakkı'nda ne düşünüyorsun alacak Mısın? Çocuğu yürümeye zorlamanın iyi olmadığını söylüyorlar. Fischer Price ın yürüme arkadaşı diye bir şeyi var onu mı alsak acaba ?

Canlari oyun istiyor haklısın bende uyutmadan fln hep deniyorum arada alıyor saklabanlik yapınca fln bazende bir inat sanırsın bogazını sıkıyorum bir ağlıyor bırakıyorum artık uyutuyorum

Reactions: 9ay
@GlnU bira mayası ben de hiç işe yaramadı. hatta sanki bebekte gaz yaptı gibi geldi. onun yerine vitamalt aldım.

Bira mayası ve süt artırıcı çayları bizim çocuk doktoru yasakladı. Özellikle bağırsakları hassas bebeklerde ciddi alerji yapabiliyorlarmış. Bira mayası ekstra gaz yapar da demişti. Biz zaten süt alerjisi diyetindeyiz, süt artırıcı bir tek hurma yiyebiliyorum

@GlnU bira mayası ben de hiç işe yaramadı. hatta sanki bebekte gaz yaptı gibi geldi. onun yerine vitamalt aldım.

Bira mayası ve süt artırıcı çayları bizim çocuk doktoru yasakladı. Özellikle bağırsakları hassas bebeklerde ciddi alerji yapabiliyorlarmış. Bira mayası ekstra gaz yapar da demişti. Biz zaten süt alerjisi diyetindeyiz, süt artırıcı bir tek hurma yiyebiliyorum

Mrb canım , yok kalın değil , muslin bezin biraz kaşımı , normal battaniyelerdende ince , bebiş doğmadan önce kundak diye almıştım ama kundak olarak kullanamadım yazın hava sıcak olunca battaniye niyetine kullandım :)))

Ben aldım dün geldi , pek hoşlaşamadık, ablam 4. Aydan sonra dedi , şu an koltuk geziyor :)))

kızlar greentouch markasında indirim var. Ben bebeğimin bütün iç çamaşırlarını buradan alıyorum. çok memnunum. yumuşacık. yerli organik pamuktan. şu an bodylerin fiyatları çok ucuzlamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…