- 21 Mart 2016
- 2.025
- 2.058
- 53
- Konu Sahibi superselma
-
- #1.761
Benimki yatarak ta emmiyor artık..huy değiştirdi sanki..
Canlari oyun istiyor haklısın bende uyutmadan fln hep deniyorum arada alıyor saklabanlik yapınca fln bazende bir inat sanırsın bogazını sıkıyorum bir ağlıyor bırakıyorum artık uyutuyorumseda222008 kızlar benimki de bu ara aç da olsa hemen verir vermez almıyor. o sebeple uyanır uyanmaz bir emziriyorum bir de 1.5-2 saat sonra yeniden uyumadan önce emzirmeye çalışıyorum. o sefer bazen kabul etmiyor. birine veriyorum 30-40 sn kucağında tutup bana al annesi al annesi acıkmış diye hemen geri verince emiyor
ÖZellkle bu ay çok değiştiBebekler surekli huy degistiriyor canim ya
Ben aldım kilotlu çoraplar var 3lü o Da güzel9ay tchibo'da da organik kiyafetler var ustelik fiyati da uygun 3lu uzun kollu body 42.95 tl mesela
@GlnU bira mayası ben de hiç işe yaramadı. hatta sanki bebekte gaz yaptı gibi geldi. onun yerine vitamalt aldım.
@GlnU bira mayası ben de hiç işe yaramadı. hatta sanki bebekte gaz yaptı gibi geldi. onun yerine vitamalt aldım.
Bas parmagini kesfefeli emmeyi biraktiKızım baş parmağını keşfetmiş onu emiyormuş. Annem de emzik vermiş onu emerek uyumuş. Her gün yeni Bi şey çıkarıyor çocuk :))
Bas parmagini kesfefeli emmeyi birakti
4 haziran 2870 gram doğduk şu an 5500Haziran 11 dogumluyuz.. 2630 gr kız olarak dogduk su an 5800 var mi bizim gibi olanlar.çok gazlı ve reflu muz var..
Bizimki ne memeden ne parmaktan vazgeçmiyor, ikisini de aynı anda emmek istiyor :) Resmen güreş tutuyoruz elini çıkarıp memeyi vermeye çalışırken.Bas parmagini kesfefeli emmeyi birakti
evetBir günde mi 4 almıştın ?
Mrb canım , yok kalın değil , muslin bezin biraz kaşımı , normal battaniyelerdende ince , bebiş doğmadan önce kundak diye almıştım ama kundak olarak kullanamadım yazın hava sıcak olunca battaniye niyetine kullandım :)))Canım battaniye kalın mı benimki de üstünde ne varsa onu tutuyor bazen. Battaniye kalınsa onun üstüne ince müslin bez filan koy onu tutar belki. Ben göğsünğn üstüne uyku arkadaşını koyuyorum onu tutuyor.
Dün gece uykuya dalınca aldım , gece 2 de battaniyeyi çekiştiriyor :))) gündüz tam dalmıyor galiba çekince saniyesinde Gözünü Açıyor ...Battaniye ile hep tedirgin olacaksan al o zaman hemen. Buna iyice aluşmadan
Ben aldım dün geldi , pek hoşlaşamadık, ablam 4. Aydan sonra dedi , şu an koltuk geziyor :)))Sophie diş kaşıyıcı alan ya da almayı düşünenler, benim oğlum da henüz tutup ağzına götüremiyor, 4 aydan sonra bunu yapabilirmiş ama ben kendim elimle tutup ağzına götürüyorum. Özellikle kulaklarını kemirmeye bayılıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?