- 22 Ocak 2012
- 5.885
- 3.889
- 398
- Konu Sahibi superselma
-
- #1.781
Incir aldm eve gelirken bari onu yiyim aksamalri gnduzde uzum goturiyim is yeirneCnm bol bol dereotu ve üzüm ye
Bence canım senin sütün az değil , bebeğim kusuyor diyorsun , demekki fazlasını çıkarıyor ...İşe başladığımdan beri düzensiz gidiyo beslenmemsütüm zaten az bide hepten azalırsa yandık
Canım dün aksam eşimle yürüyüş yaparken konuşmuştuk bu konuyu , çok karşı , ben yürüteç kullanmışım mesela , sol Ayağım biraz içeri basar, yürüteç yerine destekli yürüme , koltuklara tutunarak yeri geldi mi apalayarak yürütülme taraftarı , benim Yeğenim yürüteç kullandı , tek başına yürümesi zaman Aldı hep Yürürken ablamı yada birisinin elinden tutmasını istedi , güvensizlik hissi oluştu ,9ay yürüteç ve hoppalalar Hakkı'nda ne düşünüyorsun alacak Mısın? Çocuğu yürümeye zorlamanın iyi olmadığını söylüyorlar. Fischer Price ın yürüme arkadaşı diye bir şeyi var onu mı alsak acaba ?
Hadi ya ben bunlari bilmiyodum. Allahtan bisey olmadi bizde.Bira mayası ve süt artırıcı çayları bizim çocuk doktoru yasakladı. Özellikle bağırsakları hassas bebeklerde ciddi alerji yapabiliyorlarmış. Bira mayası ekstra gaz yapar da demişti. Biz zaten süt alerjisi diyetindeyiz, süt artırıcı bir tek hurma yiyebiliyorum
16 Haziran 2810 gr doğduk , şu an 5650 gr mız, Reflü bizdede var , benim sol memeden en fazla 40 Cc emiyordur, geyirirken bir kısmını çıkardığı oluyorHaziran 11 dogumluyuz.. 2630 gr kız olarak dogduk su an 5800 var mi bizim gibi olanlar.çok gazlı ve reflu muz var..
Ben netten kiyafet almaya iyice tirsar oldum ya. Gorerek aldiklarimda bile beden tutturamiyorumkızlar greentouch markasında indirim var. Ben bebeğimin bütün iç çamaşırlarını buradan alıyorum. çok memnunum. yumuşacık. yerli organik pamuktan. şu an bodylerin fiyatları çok ucuzlamış
Evet ben de öyle duydum ve okudum başka şeyler araştırmamız lazımCanım dün aksam eşimle yürüyüş yaparken konuşmuştuk bu konuyu , çok karşı , ben yürüteç kullanmışım mesela , sol Ayağım biraz içeri basar, yürüteç yerine destekli yürüme , koltuklara tutunarak yeri geldi mi apalayarak yürütülme taraftarı , benim Yeğenim yürüteç kullandı , tek başına yürümesi zaman Aldı hep Yürürken ablamı yada birisinin elinden tutmasını istedi , güvensizlik hissi oluştu ,
Ahahah biz 28 derecede body üstüne t-shirt uzun patolon ve çorap giydiriyoruz. bir de ince örtü üstüne
Resimdeki tog yazan lcw da var 17 tlye düşmüş bilginiz olsun kızlar
Uzun süre kullanılınca motor becelerin geç gelişmesine sebep olduğunu biliyoruz ama bence kısa süre arada bir kullanmasında sakınca yok. Benim çok hoşuma gidiyor oradan oraya uçarak gitmeleri :) aklından geçirdiği ama yapamadığı bir şeyi yapıyor. Çok tatlı. Kısa süreli kullanım için de almaya değer mi bilmiyorum. Fisher Prince yürüme arkadaşı var bende. Birisi getirmişti. Ama onun da yürüteçten çok farkı yok. Hatta bana daha tehlikeli geliyor. Henüz hazır değilken istediği yere korumasızca gidiyorEvet ben de öyle duydum ve okudum başka şeyler araştırmamız lazım
Body olduğu için 3-6 gayet iyi oluyor cnm. Bizimkilerin boyu kilosu yakın. Olmazsa geri verirsin :)Ben netten kiyafet almaya iyice tirsar oldum ya. Gorerek aldiklarimda bile beden tutturamiyorum
Bgune kdr 4 saat emzrmeden memeden cikn en cok sut 90 yarom saat sagdim.Bence canım senin sütün az değil , bebeğim kusuyor diyorsun , demekki fazlasını çıkarıyor ...
Bende şeker içermiyor diye hipp almıştım 15 gündür onu kullanıyorum hergün kakasını yapan çocuk 3 günde yapmaya başladi cidden mama yapmış olabilir mi gerçi ben günde 60 ml mama veriyorum duruma göre bazen vermiyorum bilemedimKizimi galiba hipp kabiz yapti bska mama denicem
Aynen Can'ım bnde gördüm malı güzel bnde 17 tl diye hatırlıyordum eşim 35 tl deyince kafam karıştıLcw den tulum gibi bişiy aldim kolsuz 17 tl ye düşmüş bi bakin isterseniz. Birde kız anneleri sac konusunu ne yaptiniz kestirecekmisiniz ne zaman kestireceksiniz? Benimki bayagi saçlı doğdu terlio be yapacağım bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?