2016 Haziran bebekleri büyüyor

Canım dün aksam eşimle yürüyüş yaparken konuşmuştuk bu konuyu , çok karşı , ben yürüteç kullanmışım mesela , sol Ayağım biraz içeri basar, yürüteç yerine destekli yürüme , koltuklara tutunarak yeri geldi mi apalayarak yürütülme taraftarı , benim Yeğenim yürüteç kullandı , tek başına yürümesi zaman Aldı hep Yürürken ablamı yada birisinin elinden tutmasını istedi , güvensizlik hissi oluştu ,

Hadi ya ben bunlari bilmiyodum. Allahtan bisey olmadi bizde.

Haziran 11 dogumluyuz.. 2630 gr kız olarak dogduk su an 5800 var mi bizim gibi olanlar.çok gazlı ve reflu muz var..
16 Haziran 2810 gr doğduk , şu an 5650 gr mız, Reflü bizdede var , benim sol memeden en fazla 40 Cc emiyordur, geyirirken bir kısmını çıkardığı oluyor

Evet ben de öyle duydum ve okudum başka şeyler araştırmamız lazım

Ooglum 2saat uyudu. Ananem demezmi bu cocuk az uyuyo azcik yor sen bunu cok cabuk uyutuyosun az uyuyo diye. Anane 2saat uyudu diyorum oldumu okadar diyo
İnanmiyo
Yasliliktan yazik saatin farkinda degil
Yarin uyumaz zaten

Lcw den tulum gibi bişiy aldim kolsuz 17 tl ye düşmüş bi bakin isterseniz. Birde kız anneleri sac konusunu ne yaptiniz kestirecekmisiniz ne zaman kestireceksiniz? Benimki bayagi saçlı doğdu terlio be yapacağım bilemedim.

Evet ben de öyle duydum ve okudum başka şeyler araştırmamız lazım
Uzun süre kullanılınca motor becelerin geç gelişmesine sebep olduğunu biliyoruz ama bence kısa süre arada bir kullanmasında sakınca yok. Benim çok hoşuma gidiyor oradan oraya uçarak gitmeleri :) aklından geçirdiği ama yapamadığı bir şeyi yapıyor. Çok tatlı. Kısa süreli kullanım için de almaya değer mi bilmiyorum. Fisher Prince yürüme arkadaşı var bende. Birisi getirmişti. Ama onun da yürüteçten çok farkı yok. Hatta bana daha tehlikeli geliyor. Henüz hazır değilken istediği yere korumasızca gidiyor

Aynen Can'ım bnde gördüm malı güzel bnde 17 tl diye hatırlıyordum eşim 35 tl deyince kafam karıştı
Hafta sonu gideyim alayım bi kaç şey
Birde sen İstanbul da mı oturuyorsun
Eğer burda oturuyorsan 212 avm de outlet mağazası var Bebek bölümü çokk büyük herşey bulabilirsin hemde outlet ucuz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…