- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi superselma
-
- #1.801
BizDe oyle cnm hfta ici 60 yapiyrz bazen icniyomus bile hepsini doktor 120 demisti galiba mama yapiyoBende şeker içermiyor diye hipp almıştım 15 gündür onu kullanıyorum hergün kakasını yapan çocuk 3 günde yapmaya başladi cidden mama yapmış olabilir mi gerçi ben günde 60 ml mama veriyorum duruma göre bazen vermiyorum bilemedim
Ilk aptamil aldım gaz yaptı bebelac aldım ne zaman mama yese hepsini kustu (normaldede kusuyor ama az az ) hipp kabız yaptiysa hangi mamayı alsak acabaBizDe oyle cnm hfta ici 60 yapiyrz bazen icniyomus bile hepsini doktor 120 demisti galiba mama yapiyo
Sma da bizde gaz yaptıIlk aptamil aldım gaz yaptı bebelac aldım ne zaman mama yese hepsini kustu (normaldede kusuyor ama az az ) hipp kabız yaptiysa hangi mamayı alsak acaba
anlattıklarına göre doymama durumu yok canım bebeğinin. sallıyorlar işte. başka bir sıkıntısı vardır belki ya da uyku düzeni öyledir. her bebek güzel güzel uyumuyor ki.Kızlar size bir sorum var. Benim bebeğim gündüzleri 15 dk anca uyuyor sonra uyanıyor. Kv ler bebeğimin aç olduğu çıkarımını yaptı. o yüzden uyumuyor bu çocuk, doğru düzgün beslenmiyorsun ki süt yapsın dedi. Şimdi size soruyorum. Günde mutlaka bir kaka(bez dolusu) bazen 3 4 yapıyor, çiş sayısı da iyi. Kilo alımı ayda 1kg dan fazla. Mesela emiyor uyuyor 10 15 dk sonra uyanıyor ben de bakıyorum sütüm var mı var emzireyim diyorum emmiyor. Tüm bunlara rağmen doymama durumu olur mu ?
ben içtim malt içeceği deddiğin doğru hiçbir işe yaramadı.Ben ot hiç yemiyorum sevmiyorum maydonoz türü şeyleri makarnayı çok severim ama ekmek de yemiyorum simit pide falan yerim ama. Mala içeceklerden hiç içmedim içmem de kilo yapar onlar anca
aynen yaa iki gündür kafamda aynı cümle 'küçücük bebeği doyuramadım'Haziran anneleri olarak küçücük çocukları doyuramadık kızlar:) :)
duyduğum her şeyi denediğim için bunu da denemeden edemem şimdi :)) birazdan yapıyorum.Süt için benim doktorum 1 kahve fincanı pekmezi 50-60 derece ısıt içine 1 tatlı kaşığı kuru maya atıp iç ve günde 2-3 kere tekrarla demişti ben kilo yapar diye Günde 1 yapıyordum o bile fark ettirdi bir kac gun bi deneyin isterseniz. Hem mayada çok vit.
Var besleyiciliğide artar sütün
biz de 4-5 gündür meme reddi yaşıyoruz. inşallah emmeyi bırakmaz diye dua ediyorum.Kızlar benim bebeğim beni uyanık olduğu zaman emmiyordu ya bugun sağlık ocagındaki hemşire dedi ki geciş dönemimde su an etrafı izliyo emmek istemez dedi. Bu geçiş dönemindeki bebekler ya anneyi emmeyi bırakır yada emmeye devam eder dedi. Benimki uyrken emiyo uyanıkken emmiyo gunduzleri surekli ac kalıyo ne yapcam nasıl emmesini başarcam bilmiyorum yardım ve tavsiyelerinizi bekliyorum
4 haziran 2870 gram doğduk şu an 5500
Şükür diyorum takma kafaya gayet iyisiniz
Cnm yediklerimi falan sordu kanlı ve mukuslu kaka var mı dedi başındaki konak i gördü alerjiden suphelendim dedi ihtimaller var süt ürünleri alerjisi ya da gluten alerjisi olabilir dedi yüzünde ve kulak arkasında kızarıklık oluyor mu dedi buğday ekmeği yeme mısır ekmeği ye dedi kaka testine yolladı anne sütünü sindiremiyor olabilir dedi bnde şimdilik süt ürünlerini ve buğday ekmeğini kestim bi de het emzirmeden önce laktazm diye bi damla var onu veriyorum sütü sindirsin diye reflü için de gaviscon veriyorum tahlilden sonra netleşecek alerji durumu cnm ha bi de çok sancısı olduğunda bi kovaya ilik su doldur gövdesini sok debelensin biraz rahatlatır dediAnladim canim ee kadin uveymis merhametsizmis senin cocuguna da soguk olmasi anormal degil
Ben de bi ara suphelendim test yaptim negatifti bu aralar tekrar supheleniyorum yine test yapacagim ya sık wc ye gidiyorum iki gebeligimde de ilk belirti sık wcye gitmekti
Alerji mi gaz sancisina neden olurmus?
Biz de gaz sancisindan ve kaka yaparken cani acimasindan cok cekiyoruz oyle krize giriyor ki görenler bebegimiz ölecek o an zannediyor o kadar berbat
Prof a gidince ne soyledigini bana da soyler misin
Cimrilik mi ediyorlardi?
Hosbuldum ay oyle mii tesekkur ederimm
Benim bebegim de az uyudugu ve sık sık emdigi icn herkes ac bu cocuk doymuyor bu cocuk diyor :/
Gecmis olsun cnm anneyken daha vi zormus hasta olmak
Benim de bogazim sismis cigerimi usutmusumgece yuksek ates nedeniyle kendimden gectim
Simdi de yoldayiz kv gildeydik ya eve donuyoruz dayanamiyorum 4 bucuk saat yol
Ben 1 haftalıkken kazıttım şimdi geri çıktı ama kış geliyo üşür zaten artık düşünmüyorum 1 haftalıkken sünnetmiş ve çocuk çok zeki olurmuşLcw den tulum gibi bişiy aldim kolsuz 17 tl ye düşmüş bi bakin isterseniz. Birde kız anneleri sac konusunu ne yaptiniz kestirecekmisiniz ne zaman kestireceksiniz? Benimki bayagi saçlı doğdu terlio be yapacağım bilemedim.
Canm biz doğduğumuzdan beri laktoza alerjimiz var ve kakamız hep mukuslu ama enfeksiyon yok süt ürünlerini kestim ama hala devam çikolata filan ondada varmış heralde bizde maflor kullanıyoruz. Test sonuçlarnı bizede bildirmeyi unutma. Bide kakasında çekirdek gibi şeyler varmıCnm yediklerimi falan sordu kanlı ve mukuslu kaka var mı dedi başındaki konak i gördü alerjiden suphelendim dedi ihtimaller var süt ürünleri alerjisi ya da gluten alerjisi olabilir dedi yüzünde ve kulak arkasında kızarıklık oluyor mu dedi buğday ekmeği yeme mısır ekmeği ye dedi kaka testine yolladı anne sütünü sindiremiyor olabilir dedi bnde şimdilik süt ürünlerini ve buğday ekmeğini kestim bi de het emzirmeden önce laktazm diye bi damla var onu veriyorum sütü sindirsin diye reflü için de gaviscon veriyorum tahlilden sonra netleşecek alerji durumu cnm ha bi de çok sancısı olduğunda bi kovaya ilik su doldur gövdesini sok debelensin biraz rahatlatır dedi
Canim sizde de mi süt alerjisi var bizde de öyle bi şüphe var nasıl anlaşıldı sizde alerji olayı ve nasıl dikkat ediyorsun neler yapıyorsunBira mayası ve süt artırıcı çayları bizim çocuk doktoru yasakladı. Özellikle bağırsakları hassas bebeklerde ciddi alerji yapabiliyorlarmış. Bira mayası ekstra gaz yapar da demişti. Biz zaten süt alerjisi diyetindeyiz, süt artırıcı bir tek hurma yiyebiliyorum
Evet sarı sarı çekirdek gibi biseler var ama anne sütü alanlarda oluyor demişlerdi sizde nasıl anlaşıldı cnm belirti nelerdiCanm biz doğduğumuzdan beri laktoza alerjimiz var ve kakamız hep mukuslu ama enfeksiyon yok süt ürünlerini kestim ama hala devam çikolata filan ondada varmış heralde bizde maflor kullanıyoruz. Test sonuçlarnı bizede bildirmeyi unutma. Bide kakasında çekirdek gibi şeyler varmı
Ben varım burdaki cümle alem.bilir bizdeki gazı :))))Haziran 11 dogumluyuz.. 2630 gr kız olarak dogduk su an 5800 var mi bizim gibi olanlar.çok gazlı ve reflu muz var..
Bizim bebelerin kilosu aynı demek dışarda görüyorum 3 aylık diyorlar bebeklerine gözüme kocaman görünüyo bizimki minnak böyle sevimli ama üzülüyorum da biraz4 haziran 2870 gram doğduk şu an 5500
Şükür diyorum takma kafaya gayet iyisiniz
Mukuslu kaka ve sürekli ıkınma konak olmadı bizde kanda yoktu kan okunca amipli dizantteri oluyo bizmde dizanteri dediler ilk enfeksiyon vardı antibiyotik kullandık geçti tekrar başladı bu kez enfeksiyon yok dedi.maflor damla verdi ama ne yaparsam yapıyım geçmiyo halada cırt cırtızEvet sarı sarı çekirdek gibi biseler var ama anne sütü alanlarda oluyor demişlerdi sizde nasıl anlaşıldı cnm belirti nelerdi
Ben varım burdaki cümle alem.bilir bizdeki gazı :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?