2016 Haziran bebekleri büyüyor

BizDe oyle cnm hfta ici 60 yapiyrz bazen icniyomus bile hepsini doktor 120 demisti galiba mama yapiyo

Ilk aptamil aldım gaz yaptı bebelac aldım ne zaman mama yese hepsini kustu (normaldede kusuyor ama az az ) hipp kabız yaptiysa hangi mamayı alsak acaba
Sma da bizde gaz yaptı
Aptamil e devam ediyorum ben
Bizim gaz problemimiz bitti ama Allah'a şükür
Sizinkide biter Can'ım yakın Zaman'da

anlattıklarına göre doymama durumu yok canım bebeğinin. sallıyorlar işte. başka bir sıkıntısı vardır belki ya da uyku düzeni öyledir. her bebek güzel güzel uyumuyor ki.

duyduğum her şeyi denediğim için bunu da denemeden edemem şimdi :)) birazdan yapıyorum.
ama hakkaten çok kilo yapar bu dikkat etmek lazım.

Benim kızda sürekli ishal sürekli emiyo artık göğüslerimin yarası geçmycek eminim hiç mama vermyodu. Bugün bi 90lık yaptım çocuk hepsini içti kilosu iyi mama verme diyo dr. Ama napıyım istiyoo :/ bu arada kızlar anne sütüne en yakın mama similac ve aptamilmişş

biz de 4-5 gündür meme reddi yaşıyoruz. inşallah emmeyi bırakmaz diye dua ediyorum.

Cnm yediklerimi falan sordu kanlı ve mukuslu kaka var mı dedi başındaki konak i gördü alerjiden suphelendim dedi ihtimaller var süt ürünleri alerjisi ya da gluten alerjisi olabilir dedi yüzünde ve kulak arkasında kızarıklık oluyor mu dedi buğday ekmeği yeme mısır ekmeği ye dedi kaka testine yolladı anne sütünü sindiremiyor olabilir dedi bnde şimdilik süt ürünlerini ve buğday ekmeğini kestim bi de het emzirmeden önce laktazm diye bi damla var onu veriyorum sütü sindirsin diye reflü için de gaviscon veriyorum tahlilden sonra netleşecek alerji durumu cnm ha bi de çok sancısı olduğunda bi kovaya ilik su doldur gövdesini sok debelensin biraz rahatlatır dedi

Ben 1 haftalıkken kazıttım şimdi geri çıktı ama kış geliyo üşür zaten artık düşünmüyorum 1 haftalıkken sünnetmiş ve çocuk çok zeki olurmuş

Canm biz doğduğumuzdan beri laktoza alerjimiz var ve kakamız hep mukuslu ama enfeksiyon yok süt ürünlerini kestim ama hala devam çikolata filan ondada varmış heralde bizde maflor kullanıyoruz. Test sonuçlarnı bizede bildirmeyi unutma. Bide kakasında çekirdek gibi şeyler varmı

Canim sizde de mi süt alerjisi var bizde de öyle bi şüphe var nasıl anlaşıldı sizde alerji olayı ve nasıl dikkat ediyorsun neler yapıyorsun

Evet sarı sarı çekirdek gibi biseler var ama anne sütü alanlarda oluyor demişlerdi sizde nasıl anlaşıldı cnm belirti nelerdi

Evet sarı sarı çekirdek gibi biseler var ama anne sütü alanlarda oluyor demişlerdi sizde nasıl anlaşıldı cnm belirti nelerdi
Mukuslu kaka ve sürekli ıkınma konak olmadı bizde kanda yoktu kan okunca amipli dizantteri oluyo bizmde dizanteri dediler ilk enfeksiyon vardı antibiyotik kullandık geçti tekrar başladı bu kez enfeksiyon yok dedi.maflor damla verdi ama ne yaparsam yapıyım geçmiyo halada cırt cırtız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…