2016 Haziran bebekleri büyüyor

Canim sizde de mi süt alerjisi var bizde de öyle bi şüphe var nasıl anlaşıldı sizde alerji olayı ve nasıl dikkat ediyorsun neler yapıyorsun

Mukuslu kaka ve bebekteki huzursuzluk ağlama krizleriyle şüphelenildi canım. Gaita testi yapıldı iki kez. İlkinde nispeten düşük çıkan calprotectin ikincide yükselince mama değişikşiği ve diyete başlsdık. Hipp kullanıyordum, neocate isimli anti allerjik mamaya geçtik. Ben keçi grubu dahil hiçbir süt ürününü tüketmiyorum şu anda içinde süt olan bisküviler çikolata vs dahil. Kuruyemiş ve pek çok meyve de yasak. 15 gün sonra tekrar bakılacak umarım değmiştir bu kadar zorluğa. Bıcırın huzursuzluğu biraz azalsa en azından mutlu olucam ona da.

Bizim azaldı canm hala kakada mukus var ama enfeksiyon yok günde 9 bez değiştirdiğimi biliyorum şimdi en fazla 3 H history1985

Sizinkiler de emerken ellerini ortada birleştirip kıpır kıpır yapıyor mu? Çok tatlı :)
ya evet, benimki etrafı izlerken de ellerini önünde birleştiriyor. bu ara kucağıma oturtup eline bir şey veriyorum onunla oyalanıyor. çikolata kutusu ike yarım saat oynadı. Artık ellerini daha iyi kullanıyorlar. Heyecanlanınca ellerini titretiyor.

Kızlar rota yi yaptırdık bugün
Tadı kızımın hoşuna gitti şapır şupur yaptı ağzını :)
Yazık yavrum virüs yuttuğunu bilmiyor

aynen yaa iki gündür kafamda aynı cümle 'küçücük bebeği doyuramadım'

Bence herkes besleyebilir. Kuran da 2 yıl annenin bebeği emzirdiği yazıyor. Ya bizim gözümüz doymuyor yada emzirme konusunda yeteri kadar bilgili değiliz. En son illa süt artsın diye hırs yapıp bitkisel desteklere yönelince süt fazlalığından kanallar tıkandı. Artık kafama takmıyorum. Sonuçta ben üretmiyorum. Oun kısmetini Allah gönderiyor. Rahat olmak lazım.Bizim sülalede tek emziren benim. Bana kadar "bizim sütümüz yok" zannediliyordu. Yok öyle bir şey. Sağlıklı her kadının yeteri kadar sütü olabilir.

Ben ilk 2 hafta mama verdim sonra bir daha hiç vermedim. 1. ay günde 40, ikinci ay 33, üçüncü ay 27 gram aldı.

2.5 aylıkken ölçüleri 5600 gram, 61 cm

Allah onu biz sevelim diye böyle küçük yaratmış diye seviyorum bazen :)

Ne virüsü Allah aşkına ?

Ilk aptamil aldım gaz yaptı bebelac aldım ne zaman mama yese hepsini kustu (normaldede kusuyor ama az az ) hipp kabız yaptiysa hangi mamayı alsak acaba
Bnm aklm evolvia da ama acaba diyrm hipp balik yagi oldugu icinmi byle yapti evolviadada var aptamil bana bakkal mamasi gbi geliyo :)
Sma icim sinmiyo nolckblmiyrm bizinkide normalde kusardi dedgn gbi mamadan snra artti sn ne zmndr veriyosn hipp i bnm 20 gun oldu baslayali ilk zmn sknti yktu ama smdi basladi sorunlar

o damla canlı virüs canım. kkk ve çocuk felci gibi. onlar da canlı virüs. diğer aşılar virüs parçası
Yeğenim yakalanmıştı o virüse 1 haftada eridi bitti çocuk yaşamaz artık dedik ondan dolayı yaptırdım bende
Ne bileyim ya
Anne olmak ne zormuş
Bu gece uyuyamam ben kesin

Yeğenim yakalanmıştı o virüse 1 haftada eridi bitti çocuk yaşamaz artık dedik ondan dolayı yaptırdım bende
Ne bileyim ya
Anne olmak ne zormuş
Bu gece uyuyamam ben kesin
Yok canım şöyle düşün o kadar az miktarda ve zayıf ki, bir tokatlık canı kalmış
Şimdi bebeğin o damla ile aldığı virüse bir tokat atacak ve bir daha daha babası gelince onu tanıyıp kendini koruyacak. Aşının mantığı tam olarak bu
Gönül rahatlığıyla uyu
Evelallah hiç bir şey olmaz
Anne olmak çok zor. Onun adına karar veriyorsun. Zehir versen sen veriyorsun diye ağzını açar
Çok üzülüyorum onlara. Çok masumlar. Allah korusun hepsini

O masumluklarını görünce varya diyorum ki keşke herşeyi anlasa burnumdan getirse daha iyi böyle masum sevgi dolu bakmasından o yüzden annelik çok zormuş
Birde benimki 1 haftadır ağzına birşey sürmüyor 3 kere kaka yapıyordu şimdi 1 e indi
Rüyalarıma giriyor aç olduğu ya

7 ya da 8 aylıktı Can'ım
3 yıl önce
Çok küçükmüş ya nereden kaptı acaba? çevresinde başka çocuk var mıydı? sadece evde miydi?
ben yaptırmadım. benim gittiğim 3 doktor da gerek yok dedi ona rağmen her gün bezini korkarak açıyorum

Aç değil canım bundan emin ol. Valla ben de rüyamda bebeğimin çok zayıfladığını kuruyup kaldığını görüyorum. Gözüm yaşlı uyanıyorum. Ama onu da şöyle düşün; yarattığı her canlının rızkını veren Rabbim onlara da verecek. Bu böyle. Sütle olmazsa mama ile. Bir şekilde doyacak. Bir de sürekli doktora gidiyoruz. Doymazsa en kötü 1 ay sonra öğrenirsin. 1 ayda da bir şey olmaz. Benim doktorum ortalığı birbirine katmıyorsa aç değildir dedi.
Kakalı bez baz alınmıyor. O bağırsak hareketleri ile ilgili. Belki artık daha iyi sindiriyordur. Sonuçta bağırsakları gelişiyor. Çok kaka yapan bebek kilo alamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…