- Konu Sahibi superselma
-
- #1.841
Ne alıyoruz yine :):):)Kaca aldiniz kizlar onu? Bende alsam mi bilemedim.
Bende 15 gundür ama yarısina bile gelmedik. Dedim ya bazen süt yetiyor vermiyorum mama. Ama yapmıştır ondan önce günde 1 yada 2 kere ve sıvı kaka yapıyordu ishal diye korkuyordum. Doktor değil dedi rahatladım o zaman mamamız bebelactı. Oğlum zaten kusuyor mamayi yer yemez kaç ml içtiyse kusmaya başladı. Ne zaman mama yese aynı şey olunca mamadan bildim ve hipp aldım. O günden beride en az 2 günde bir yapıyor o da zar zor bir kerede fitil vermek zorunda kaldım hatta.Bnm aklm evolvia da ama acaba diyrm hipp balik yagi oldugu icinmi byle yapti evolviadada var aptamil bana bakkal mamasi gbi geliyo :)
Sma icim sinmiyo nolckblmiyrm bizinkide normalde kusardi dedgn gbi mamadan snra artti sn ne zmndr veriyosn hipp i bnm 20 gun oldu baslayali ilk zmn sknti yktu ama smdi basladi sorunlar
Nasıl oluyor ki o zaman bezi?Çok küçükmüş ya nereden kaptı acaba? çevresinde başka çocuk var mıydı? sadece evde miydi?
ben yaptırmadım. benim gittiğim 3 doktor da gerek yok dedi ona rağmen her gün bezini korkarak açıyorum
Yani ishal mi diye işte içimde korku oluyor. Genelde sırtına kadar çıkar da bizimkinin :)Nasıl oluyor ki o zaman bezi?
Ya sen çok eğlencelisin. Bu ara seni okurken hep gülümsüyorum :)Ne alıyoruz yine :):):)
Fransa da yaşıyor yeğenim tatlım Bebek görmesine gelen çok oldu ondan dolayı olabilirÇok küçükmüş ya nereden kaptı acaba? çevresinde başka çocuk var mıydı? sadece evde miydi?
ben yaptırmadım. benim gittiğim 3 doktor da gerek yok dedi ona rağmen her gün bezini korkarak açıyorum
Ayy ben de aynı. Her kakada o bez incelenir :):) bizimkinin de çıkıyor sırtına kadar hele bir de yanlış pozisyonlarda tutuyorsam badiye filan hep çıkıyor. bazen ishal mi normal mi bilemiyorum ama. Rota olunca Köpüklü gibi oluyormuş sanırım bir de. Arkadaşın bebeği olmuştu da normal ishal gibi değil fark edersin mutlaka demişti.Yani ishal mi diye işte içimde korku oluyor. Genelde sırtına kadar çıkar da bizimkinin :)
Ama ishal olunca bildiğin su gibi oluyormuş.
Ya o kadar da aç durulur muAç değil canım bundan emin ol. Valla ben de rüyamda bebeğimin çok zayıfladığını kuruyup kaldığını görüyorum. Gözüm yaşlı uyanıyorum. Ama onu da şöyle düşün; yarattığı her canlının rızkını veren Rabbim onlara da verecek. Bu böyle. Sütle olmazsa mama ile. Bir şekilde doyacak. Bir de sürekli doktora gidiyoruz. Doymazsa en kötü 1 ay sonra öğrenirsin. 1 ayda da bir şey olmaz. Benim doktorum ortalığı birbirine katmıyorsa aç değildir dedi.
Kakalı bez baz alınmıyor. O bağırsak hareketleri ile ilgili. Belki artık daha iyi sindiriyordur. Sonuçta bağırsakları gelişiyor. Çok kaka yapan bebek kilo alamaz.
Ayy canım çok sağol :):) ne alırsak hep beraber alıyoruz keselere zararız resmen :/ :):)Ya sen çok eğlencelisin. Bu ara seni okurken hep gülümsüyorum :)
Ben de ne ne kadar diye soracaktım. Senin gibi eğlenceli bir şekilde sormak aklıma gelmezdi.
Sen bebeğini de çok güldürüyorsundur. Sanırım daha 2 aylıkken kahkaha atmıştı seninki. Hiç şaşırmam valla
5800 gayet iyi neden üzülüyosun ki?? Üzülme!! Biberonununu mu beğenmedi acaba değişik markalar denesenEmzirme + mama verenler nasil veriosunuz mamayi benim kiz biberon tutmuyo(.
2haftada 300gram almis toplam 5800gram cok uzuluyorum cokk(. Benim bebis de bir ayda 1kg alsin isterdimm
Canm benmkide kolikti düzeliyoruz hamdolsun. Gece çayı denedin mi. Bende aptamildi bebelac golda geçtikBenimkide beter kolik :) doktor bugün aptamil ar mama verdi onuda beğenmedi hanım efendi..
Kehribar nedir merak ettim iyi biseyse bende alimBizde esim karti kullandigi icin isterken bisürü aciklama yapiyorum maalesef. Simdi sıra kehribarda basladim alttan alttan faydalarini saymaya
Ben daha süt ve su harici bugün tek aptamil ar verdim daha bişey vermedim :)Canm benmkide kolikti düzeliyoruz hamdolsun. Gece çayı denedin mi. Bende aptamildi bebelac golda geçtik
Değilmiş anne sütünde alanda olurmuş H history1985 öyle dedi bende korktuydummBenim kiziminda kakasi sarı ama böyle beyazimsi çekirdek gibi şeyler oluyor sıkıntı miymiş bu
O zaman milupa gece çayınnı tavsiye ederim bi dene belki fayda ederBen daha süt ve su harici bugün tek aptamil ar verdim daha bişey vermedim :)
Boncuk heralde nette görmüştüm diş ağrısına filan iyi geliyomuşKehribar nedir merak ettim iyi biseyse bende alim
Nuk damak memesi denedim ve bebedor yuvarlak meme denedim simdi de kaucuk siparis ettim internetten inslh onu tutar. Ama cok istahsiz benimki ya 5dk zor emio memeyi. Mamayi kasikla bile vermeye calisiyorum akitiyo tekrar agizdan. Bugun cok mizmizlandi doktora goturdum dayanamadim doyuyo mu diye. Dis cikarcak damagi cok sert dedi ve cok gazi varmis ondan dedi.5800 gayet iyi neden üzülüyosun ki?? Üzülme!! Biberonununu mu beğenmedi acaba değişik markalar denesen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?