2016 Haziran bebekleri büyüyor

Bende 15 gundür ama yarısina bile gelmedik. Dedim ya bazen süt yetiyor vermiyorum mama. Ama yapmıştır ondan önce günde 1 yada 2 kere ve sıvı kaka yapıyordu ishal diye korkuyordum. Doktor değil dedi rahatladım o zaman mamamız bebelactı. Oğlum zaten kusuyor mamayi yer yemez kaç ml içtiyse kusmaya başladı. Ne zaman mama yese aynı şey olunca mamadan bildim ve hipp aldım. O günden beride en az 2 günde bir yapıyor o da zar zor bir kerede fitil vermek zorunda kaldım hatta.

Çok küçükmüş ya nereden kaptı acaba? çevresinde başka çocuk var mıydı? sadece evde miydi?
ben yaptırmadım. benim gittiğim 3 doktor da gerek yok dedi ona rağmen her gün bezini korkarak açıyorum
Nasıl oluyor ki o zaman bezi?

Ne alıyoruz yine :):):)
Ya sen çok eğlencelisin. Bu ara seni okurken hep gülümsüyorum :)
Ben de ne ne kadar diye soracaktım. Senin gibi eğlenceli bir şekilde sormak aklıma gelmezdi.
Sen bebeğini de çok güldürüyorsundur. Sanırım daha 2 aylıkken kahkaha atmıştı seninki. Hiç şaşırmam valla

Çok küçükmüş ya nereden kaptı acaba? çevresinde başka çocuk var mıydı? sadece evde miydi?
ben yaptırmadım. benim gittiğim 3 doktor da gerek yok dedi ona rağmen her gün bezini korkarak açıyorum
Fransa da yaşıyor yeğenim tatlım Bebek görmesine gelen çok oldu ondan dolayı olabilir
Birde mevsim kıştı Nasıl oldu bizde anlamadık ya Rabbim kimseye yaşatmasın o hastalığı Cidde'n zor
Birde küçük daha serum takıldı anlamıyor oynamaya çalışıyor falan
Allah korusun bebişlerimizi
Korkmayalım bu konularda fazla
Korkunca başına geliyor insanın

Yani ishal mi diye işte içimde korku oluyor. Genelde sırtına kadar çıkar da bizimkinin :)
Ama ishal olunca bildiğin su gibi oluyormuş.
Ayy ben de aynı. Her kakada o bez incelenir :):) bizimkinin de çıkıyor sırtına kadar hele bir de yanlış pozisyonlarda tutuyorsam badiye filan hep çıkıyor. bazen ishal mi normal mi bilemiyorum ama. Rota olunca Köpüklü gibi oluyormuş sanırım bir de. Arkadaşın bebeği olmuştu da normal ishal gibi değil fark edersin mutlaka demişti.

Ya o kadar da aç durulur mu
Misal bugün sabah 10 da 60 cc içti öğlen 3 e kadar
3 te 110 cc içti normalinde artık her 3 saatte bir 110 120 cc içmeli :/

Ayy canım çok sağol :):) ne alırsak hep beraber alıyoruz keselere zararız resmen :/ :):)
aslında sürekli neşeli bir insan değilim. Sessiz sakin biriyimdir. Neşeli tarafımı gösterdiğim insan sayısı az :):):) kendimi yanlarında rahat hissettiğim insanların yanında öyleyim. Burada da ne bilim sevdiğim insanlarla whatsappta yazışıyor gibi hissediyorum :)
Evet kahkaha atmıştı bir daha duymadım :):) şimdi değişik sesler çıkarıyor. Ama ciddi benim oğlum biraz tek kaşını kaldırıp bakıyo :) başbaşayken çenesi durmuyor gülücükler bir yandan. Kalabalığı pek sevmiyor anası gibi :):)

Emzirme + mama verenler nasil veriosunuz mamayi benim kiz biberon tutmuyo(.
2haftada 300gram almis toplam 5800gram cok uzuluyorum cokk (. Benim bebis de bir ayda 1kg alsin isterdimm

Benim kiziminda kakasi sarı ama böyle beyazimsi çekirdek gibi şeyler oluyor sıkıntı miymiş bu

5800 gayet iyi neden üzülüyosun ki?? Üzülme!! Biberonununu mu beğenmedi acaba değişik markalar denesen
Nuk damak memesi denedim ve bebedor yuvarlak meme denedim simdi de kaucuk siparis ettim internetten inslh onu tutar. Ama cok istahsiz benimki ya 5dk zor emio memeyi. Mamayi kasikla bile vermeye calisiyorum akitiyo tekrar agizdan. Bugun cok mizmizlandi doktora goturdum dayanamadim doyuyo mu diye. Dis cikarcak damagi cok sert dedi ve cok gazi varmis ondan dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…