- 15 Eylül 2015
- 1.150
- 1.145
- 83
- Konu Sahibi superselma
-
- #1.861
Bakim bende bi nete. Bu ara herseyden geri kaldim bayadir takip edemiyorum sizleri :)Boncuk heralde nette görmüştüm diş ağrısına filan iyi geliyomuş
Ayy kıyamamm erken çıkarıyo dişi deseneNuk damak memesi denedim ve bebedor yuvarlak meme denedim simdi de kaucuk siparis ettim internetten inslh onu tutar. Ama cok istahsiz benimki ya 5dk zor emio memeyi. Mamayi kasikla bile vermeye calisiyorum akitiyo tekrar agizdan. Bugun cok mizmizlandi doktora goturdum dayanamadim doyuyo mu diye. Dis cikarcak damagi cok sert dedi ve cok gazi varmis ondan dedi.
Insallah canim yaAyy kıyamamm erken çıkarıyo dişi desene
Ağrısız sızısız atlatır inşallah
Hangi ilacı kullanıyorsunuzMukuslu kaka ve bebekteki huzursuzluk ağlama krizleriyle şüphelenildi canım. Gaita testi yapıldı iki kez. İlkinde nispeten düşük çıkan calprotectin ikincide yükselince mama değişikşiği ve diyete başlsdık. Hipp kullanıyordum, neocate isimli anti allerjik mamaya geçtik. Ben keçi grubu dahil hiçbir süt ürününü tüketmiyorum şu anda içinde süt olan bisküviler çikolata vs dahil. Kuruyemiş ve pek çok meyve de yasak. 15 gün sonra tekrar bakılacak umarım değmiştir bu kadar zorluğa. Bıcırın huzursuzluğu biraz azalsa en azından mutlu olucam ona da.
Bizim kaka olayı 2 günde bir doktor da alerjide çok kaka olur demişti ay bi an once test yaptirayim en iyisiBizim azaldı canm hala kakada mukus var ama enfeksiyon yok günde 9 bez değiştirdiğimi biliyorum şimdi en fazla 3 H history1985
Aa mantıklı yarın deneyeceğimKızlar oyuncaklara o kadar para vermeyin yeni oyuncagimiz poşet :) market posetinin içine küçük pet şişe koyuyorum eline veriyorum haşır huşur dakikalarca bakiniyo ben de kahvaltı ediyorum :))) oyuncakla öyle oynamıyor.
Benimki de götürüyor cnm çok ağzına almadikca müdahale etmiyorum ağlama krizlerinde poşet içindeki şişeye elimle sikiyorum gürültü artınca aaaa die ağlama a a a şeklinde oluyo ve dikkat dağılıyor :)Aa mantıklı yarın deneyeceğim
Ama benimki ağzına götürmek istiyor hemen :/
Çokk tatlı yarın olsun hemen deneyeceğim :))Benimki de götürüyor cnm çok ağzına almadikca müdahale etmiyorum ağlama krizlerinde poşet içindeki şişeye elimle sikiyorum gürültü artınca aaaa die ağlama a a a şeklinde oluyo ve dikkat dağılıyor :)
Üzülecek bir şey yok aslında kilolu demek sağlıklı demek değil. Obezite biçok sağlık sorunun sebebi rahat ol sen çıtı pıtı iyi bizim minnoşlar böyle :)Bizim bebelerin kilosu aynı demek dışarda görüyorum 3 aylık diyorlar bebeklerine gözüme kocaman görünüyo bizimki minnak böyle sevimli ama üzülüyorum da biraz
BizDe oyle cnm hfta ici 60 yapiyrz bazen icniyomus bile hepsini doktor 120 demisti galiba mama yapiyo[/QUOTE
Kizlar mama degilde mana + anne sutu gidioz ya bagirsaklari ona alismaya calisiyodur
Ben ilk mama veriliodu hastaneden.sonra sutum gelince sutle takviyeli gittim o zamanda 3 gun yapamadi zeytinyagi icirnistim.
Bence mama degil alismaya calisio
Bende hipp kullaniyorum
Evolviada karar kldm alcm bugunBende 15 gundür ama yarısina bile gelmedik. Dedim ya bazen süt yetiyor vermiyorum mama. Ama yapmıştır ondan önce günde 1 yada 2 kere ve sıvı kaka yapıyordu ishal diye korkuyordum. Doktor değil dedi rahatladım o zaman mamamız bebelactı. Oğlum zaten kusuyor mamayi yer yemez kaç ml içtiyse kusmaya başladı. Ne zaman mama yese aynı şey olunca mamadan bildim ve hipp aldım. O günden beride en az 2 günde bir yapıyor o da zar zor bir kerede fitil vermek zorunda kaldım hatta.
Bska biberon dene cnm bu ay calisip kazancagim mama+ biberona gttiEmzirme + mama verenler nasil veriosunuz mamayi benim kiz biberon tutmuyo(.
2haftada 300gram almis toplam 5800gram cok uzuluyorum cokk(. Benim bebis de bir ayda 1kg alsin isterdimm
İnşallah canım bir haftadır ben böyleyimbiz de 4-5 gündür meme reddi yaşıyoruz. inşallah emmeyi bırakmaz diye dua ediyorum.
Yok canım Ankara'dayim. Burda da büyük outlet magazalari var ama eşim olmadan bebekle gidemiyorum ancak yakınımda olana gidiyorumAynen Can'ım bnde gördüm malı güzel bnde 17 tl diye hatırlıyordum eşim 35 tl deyince kafam karıştı
Hafta sonu gideyim alayım bi kaç şey
Birde sen İstanbul da mı oturuyorsun
Eğer burda oturuyorsan 212 avm de outlet mağazası var Bebek bölümü çokk büyük herşey bulabilirsin hemde outlet ucuz yani
Aptamil çok şekerli bebeğin şekere alismasin simdiden. Hip smilac sma bunlarda şeker yok diye biliyorumBenim kızda sürekli ishal sürekli emiyo artık göğüslerimin yarası geçmycek eminim hiç mama vermyodu. Bugün bi 90lık yaptım çocuk hepsini içti kilosu iyi mama verme diyo dr. Ama napıyım istiyoo :/ bu arada kızlar anne sütüne en yakın mama similac ve aptamilmişş
Ne yapacağız meneyi yalio bırakıo asla emmiyo 4/5gundur. Sagip veriyorum copir copur götürüyor. Ana böyle gitmezki simdiden azaldi cc ler ki bazen sagmaya vakit kalmiyorbiz de 4-5 gündür meme reddi yaşıyoruz. inşallah emmeyi bırakmaz diye dua ediyorum.
Biliyordum bunu ama yinede kiyamadim bingildagina bisey olur diye kazitmadim. Yanlis yaptim ama bakalım dedugun gibi yaza doğru kısaltayimBen 1 haftalıkken kazıttım şimdi geri çıktı ama kış geliyo üşür zaten artık düşünmüyorum 1 haftalıkken sünnetmiş ve çocuk çok zeki olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?