2016 Haziran bebekleri büyüyor

Ayy kıyamamm erken çıkarıyo dişi desene
Ağrısız sızısız atlatır inşallah

Hangi ilacı kullanıyorsunuz

Aa mantıklı yarın deneyeceğim
Ama benimki ağzına götürmek istiyor hemen :/

Reactions: 9ay
Aa mantıklı yarın deneyeceğim
Ama benimki ağzına götürmek istiyor hemen :/
Benimki de götürüyor cnm çok ağzına almadikca müdahale etmiyorum ağlama krizlerinde poşet içindeki şişeye elimle sikiyorum gürültü artınca aaaa die ağlama a a a şeklinde oluyo ve dikkat dağılıyor :)

Çokk tatlı yarın olsun hemen deneyeceğim :))

Balkizin_Annesi bu süt alerjisi hayat boyu mu olcak nu çocuklarda ya Palomar

Çocukluk alerjileri genellikle 2-3 yaşına kadar geçiyormuş. Ek gıdaya geçince azalan örnekler de var. İnşallah 6 aydan sonra geçer bizimkiler.
Şu anda alerji için ilaç kullanmıyoruz ekim başında diyet ve mama değişikliğinin sonucuna göre karar verecek doktor

Bizim bebelerin kilosu aynı demek dışarda görüyorum 3 aylık diyorlar bebeklerine gözüme kocaman görünüyo bizimki minnak böyle sevimli ama üzülüyorum da biraz
Üzülecek bir şey yok aslında kilolu demek sağlıklı demek değil. Obezite biçok sağlık sorunun sebebi rahat ol sen çıtı pıtı iyi bizim minnoşlar böyle :)

Cnm zaten sirf mama degil gnde bi kez ya 50 ya 60 mama yiyo gerikalan bni emiyo yada biberon anne sutu iciyo bide cok gaz ypti bu mama her bebekte bska reaksiyon gsteriyo
Evolviada karar kldm alcm bugun
Emzirme + mama verenler nasil veriosunuz mamayi benim kiz biberon tutmuyo(.
2haftada 300gram almis toplam 5800gram cok uzuluyorum cokk (. Benim bebis de bir ayda 1kg alsin isterdimm
Bska biberon dene cnm bu ay calisip kazancagim mama+ biberona gtti

Yok canım Ankara'dayim. Burda da büyük outlet magazalari var ama eşim olmadan bebekle gidemiyorum ancak yakınımda olana gidiyorum

Aptamil çok şekerli bebeğin şekere alismasin simdiden. Hip smilac sma bunlarda şeker yok diye biliyorum

Ben 1 haftalıkken kazıttım şimdi geri çıktı ama kış geliyo üşür zaten artık düşünmüyorum 1 haftalıkken sünnetmiş ve çocuk çok zeki olurmuş
Biliyordum bunu ama yinede kiyamadim bingildagina bisey olur diye kazitmadim. Yanlis yaptim ama bakalım dedugun gibi yaza doğru kısaltayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…