- 20 Mart 2016
- 2.053
- 2.563
- 133
- 34
- Konu Sahibi superselma
-
- #1.881
Ben aptamilin de tadina baktım sma nındaAptamil çok şekerli bebeğin şekere alismasin simdiden. Hip smilac sma bunlarda şeker yok diye biliyorum
Aynen benimde azalıyo be zaman düzelceklerNe yapacağız meneyi yalio bırakıo asla emmiyo 4/5gundur. Sagip veriyorum copir copur götürüyor. Ana böyle gitmezki simdiden azaldi cc ler ki bazen sagmaya vakit kalmiyor
Dun aksam kazıttım ben yaza kadar uzar. Yazın buyumuş olcak kendını farkeder o şoku yaşasın istemiyorum surekli şapka takcaz zaten kış olduğu içinBiliyordum bunu ama yinede kiyamadim bingildagina bisey olur diye kazitmadim. Yanlis yaptim ama bakalım dedugun gibi yaza doğru kısaltayim
Biberonu 45 derece açıyla tutup damağına dokundurman lazım ama benim oğlumda çoğu zaman almaz biberonu kaşıkla dene oyun oynayarak yaklaştır seviyorlar onu. Tabi herkes ayda 1 kilo alsın ister ama bazı bebeklerin yapısı minyon 2 haftada 300den baz alırsak 4 haftada 600 g alır e oda normal kötü bir kilo değil canınızı sıktıkça siz üzülüp stres yaptıkça bebeğiniz hisseder haberiniz olsunEmzirme + mama verenler nasil veriosunuz mamayi benim kiz biberon tutmuyo(.
2haftada 300gram almis toplam 5800gram cok uzuluyorum cokk(. Benim bebis de bir ayda 1kg alsin isterdimm
O zaman deneyip bana da haber ver olur mu:) :) o olmazsa bende sma denerim bizim çocuklar hemen hemen aynı tepkiyi veriyor anlaşılan. Böyle böyle geçinir gideriz:):)Cnm zaten sirf mama degil gnde bi kez ya 50 ya 60 mama yiyo gerikalan bni emiyo yada biberon anne sutu iciyo bide cok gaz ypti bu mama her bebekte bska reaksiyon gsteriyo
Evolviada karar kldm alcm bugun
Denedim canim bildigin cigniyo biberonun memesini. Neyse tekrar tekrar denicem artik. Ya oyle tabiki benimkide minyon olcak bu gidisle.Biberonu 45 derece açıyla tutup damağına dokundurman lazım ama benim oğlumda çoğu zaman almaz biberonu kaşıkla dene oyun oynayarak yaklaştır seviyorlar onu. Tabi herkes ayda 1 kilo alsın ister ama bazı bebeklerin yapısı minyon 2 haftada 300den baz alırsak 4 haftada 600 g alır e oda normal kötü bir kilo değil canınızı sıktıkça siz üzülüp stres yaptıkça bebeğiniz hisseder haberiniz olsun
Alistimi seninki biberona?Cnm zaten sirf mama degil gnde bi kez ya 50 ya 60 mama yiyo gerikalan bni emiyo yada biberon anne sutu iciyo bide cok gaz ypti bu mama her bebekte bska reaksiyon gsteriyo
Evolviada karar kldm alcm bugun
Bska biberon dene cnm bu ay calisip kazancagim mama+ biberona gtti
Canim ben eds emzirme destekleyici sistemle veriyodum daha once de yazmistim fakat artik almiyor. Buyudu ya eds sondasini agzina sokturmuyo haspam. Gecen sagilmis sut vardi vereyim dedim sokturmadi yine. Biberonla verelim dedik biberonu hepten unutmus tutamadi. Az kalsin bi dolu sutu dokuyoduk. En son bi ara keyfi yerindeyken turlu saklabanlikla biberonu tutturmayi basardik.Emzirme + mama verenler nasil veriosunuz mamayi benim kiz biberon tutmuyo(.
2haftada 300gram almis toplam 5800gram cok uzuluyorum cokk(. Benim bebis de bir ayda 1kg alsin isterdimm
Poset sesine bayiliyolar ben alisverileri ysrlestirirken mutfaga getiriyorum posetleri actikca pur dikkat dinliyo :) Bi de benimki hediye paketi yapilan parlak ambalaj kagitlarinin hastasi onlar da cok guzrl ses cikariyo goruntusu de ilgusini cekiyo. Ama eline verdiysem surekli izliyorum allah korusun agzina goturur suratina dolanir falan.Kızlar oyuncaklara o kadar para vermeyin yeni oyuncagimiz poşet :) market posetinin içine küçük pet şişe koyuyorum eline veriyorum haşır huşur dakikalarca bakiniyo ben de kahvaltı ediyorum :))) oyuncakla öyle oynamıyor.
Esim kazitalim demisti ben de kiyamadim cok pismanim. Sunnet olan oymus zaten. Kazitmadim ne oldu hep dokuldu saclar dokulmeyenler uzun kaldi dipten yeni kisalar cikti cocugun saclari bi acayip oldu.Biliyordum bunu ama yinede kiyamadim bingildagina bisey olur diye kazitmadim. Yanlis yaptim ama bakalım dedugun gibi yaza doğru kısaltayim
Benimkinin elleride sürekli ağzında aynı şekilde sinirlenıyor daha hırslı sokuyor elini ağzına diş diyordu herkes ama dikkat edince fark ettim ki gazı varken yapıyor bunu gazı çıkarırken kuvvet alıyor gibi sanki sonra rahatlıyor ve o minis eller ağzına gitmiyor. Yani sizinkide oyle olmasın. Kesin diş ise seveceği bir dişlik alıp tutmasını saglayabilirsiniz. Bazı dişliklet dolaba koyuluyormuş soğuk daha etkili oluyor diye onlardan deneyebilirsinizmerhaba kızlar,
benimde bir sorum olacak? kızım 3,5 aylık sanırım dişlerimiz erken çıkacak ellerimiz ağızda sürekli kaşıntıya baş edemediği zaman hırslanıp ağlamaya başlıyor. Rahatlamak için ne yapabilirim?
Cnm yediklerimi falan sordu kanlı ve mukuslu kaka var mı dedi başındaki konak i gördü alerjiden suphelendim dedi ihtimaller var süt ürünleri alerjisi ya da gluten alerjisi olabilir dedi yüzünde ve kulak arkasında kızarıklık oluyor mu dedi buğday ekmeği yeme mısır ekmeği ye dedi kaka testine yolladı anne sütünü sindiremiyor olabilir dedi bnde şimdilik süt ürünlerini ve buğday ekmeğini kestim bi de het emzirmeden önce laktazm diye bi damla var onu veriyorum sütü sindirsin diye reflü için de gaviscon veriyorum tahlilden sonra netleşecek alerji durumu cnm ha bi de çok sancısı olduğunda bi kovaya ilik su doldur gövdesini sok debelensin biraz rahatlatır dedi
Dun aksam kazıttım ben yaza kadar uzar. Yazın buyumuş olcak kendını farkeder o şoku yaşasın istemiyorum surekli şapka takcaz zaten kış olduğu için
Esim kazitalim demisti ben de kiyamadim cok pismanim. Sunnet olan oymus zaten. Kazitmadim ne oldu hep dokuldu saclar dokulmeyenler uzun kaldi dipten yeni kisalar cikti cocugun saclari bi acayip oldu.
Cezveye koydum ocakta tuttum biraz kaynamadan aldım cok sıcaksa biraz beklettim tam derece tutması zor tabi o yyüzden içebileceğim sıcaklıkta yaptım benseda222008 pekmezi 50-60derece nasi isitcaz? Bende deniyim
evet canım deneye deneye en son nuk kaucuk uçlu bir biberonda anlaştıkAlistimi seninki biberona?
Bizim doktorumuz engel olma ellerini keşfediyo dedi burnuna kulağına ağzına buludğu her deliğe gircek o parmaklar dediParmak emmeyi doktoruna soran oldu mu? Araştırmalarıma göre engel olmak daha büyük sorunlara yol açabilirmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?