2016 Haziran bebekleri büyüyor

O zaman deneyip bana da haber ver olur mu:) :) o olmazsa bende sma denerim bizim çocuklar hemen hemen aynı tepkiyi veriyor anlaşılan. Böyle böyle geçinir gideriz:):)
Valla ya öyle oldu :)
BEned bu çocuk niye gazlı diye düşünüyodum mmeğer mama yapmış ama acaba bütün mamalar "çok" gaz mı yapıyo yoksa normal gazmı

canım o el ağızda olması salya akması diş anlamına gelmiyomuş her zaman eğer elleri kulağına ve çenesine gidip oralarda tutuyorsa dişi işaret edermiş

Kızlar doktora gidiyoruz öğleden sonra. Burnu tıkandı ve öksürüyor oğlum. Rota aşısından kaynaklandığını düşünüyorum. Ateş yok keyfi yerinde ama gece 2ye kadar uyuyamadı yavrum. Cuma eve dönmek için yola çıkacağız, uçakta tıkalı burunla nasıl olacak bilmiyorum. Buraların doktorundan emin olamıyorum ya neyse. Annem en azından ciğerini dinlesin bir diyor. Eşim istanbuldan yetişiyor öyle uçağa bindirme diye. Ben sakin kalmaya çalışıyorum ateşi yok dşye ama bu sefer de şüpheye düşüyorum ihmal mi ediyorum diye. Analık ne ilginç şey. Tüm doğruların inançların sarsılıyor

Ya o kadar da aç durulur mu
Misal bugün sabah 10 da 60 cc içti öğlen 3 e kadar
3 te 110 cc içti normalinde artık her 3 saatte bir 110 120 cc içmeli :/

Canım ikna etmemiz gerekiyor. Ben sonuçta emmek bebeğin işi ben neden ikna ediyorum diye düşünüyordum. Annem gelene kadar bu ara emmiyor diyor fazla zorlamıyordum. Ama annem gelince işler değişti. Emene kadar oyunlarla, alıp pışpışlamayla uğraştı. Mesela sabah yine emmiyordu. Ama bariz açtı ağlıyordu. 2-3 kere kucağımdan alıp alıp geri verdi. Sonunda emmeye başladı. emerken de ayaklarını tuttup sakinleştirdi. Yarım saat emdi, karnı doydu ve gülücükler saçmaya başladı. Bir yolunu bulup içinmeye çalış. Ben ikna edemiyorum ama annem ediyor. Belki sizde de başka birisi içirebilir. Ama senin kucağında içsin yine.

Emzirme + mama verenler nasil veriosunuz mamayi benim kiz biberon tutmuyo(.
2haftada 300gram almis toplam 5800gram cok uzuluyorum cokk (. Benim bebis de bir ayda 1kg alsin isterdimm
hafted 150 dünya sağlık örgütünün günler tablosuna kadar sadece anne sütü ile beslenen bebekler için normal. Üzülecek bir şey yok canım. Gece yatmadan kalk, onu öğleden sonra ver eğer biraz tavsiye yapmak istiyorsan.

Geçmiş olsun canım ya inşallah geçer. Aşıyı pazartesi oldu ve pek öksürmesiyle alakası olacağını sanmıyorum. Aşıdan hemen sonra geçmeyen öksürük ve kesilmeyen ağlamalar aşıya karşı reaksiyon gösterdiği anlamına gelebilirdi bence ama aradan 3 gün geçmiş. Belki senden geçti yada hafif üşüttü. Seyahatini erteleseniz?

Bırakayım emsin yani
evet canım bırak emsin. benim de doktorum elini çekme sakın dedi.

Can'ım bir şeyi yoktur boşuna dert ediyorsun gibi geldi bana

canım geçmiş olsun aşıdan değil bence hava artık dönüyo mevsimled geçiş bizimkileride etkiledi

Kızlar pembe, oğlanlar mavi giyer de... giymek zorundalar mı?

Ben kızama pembe giydirmemeye kararlıydım. Daha çok unisex yada erkek kıyafetlerine yakın renkler aldım. Beyaz, yeşil ve sarı ağırlıklı kıyafetleri var. Odası mint yeşili, çarşaflar genelde beyaz.
Ama hep pembe hediye geldi, kv pembe dikti her şeyi. Derken ev yine pembe doldu. Dün lacivert şalvar aldım diye eşim erkek çocuğu gibi olmuş, hiç sevmedim dedi Siz cinsiyete göre mi giydiriyorsunuz?

Evde yaptığım test negatif cıktı superselma 9ay
Gözün aydın canımmm

Balkizin_Annesi bu süt alerjisi hayat boyu mu olcak nu çocuklarda ya @Palomar
İnşallah olmaz yoksa ne yiyip içecek bu çocuklar
Bizim kaka olayı 2 günde bir doktor da alerjide çok kaka olur demişti ay bi an once test yaptirayim en iyisi
Evet bizm alerji maalesef
Aynen bizde poşetle oynuyoruzz
Yok canım Ankara'dayim. Burda da büyük outlet magazalari var ama eşim olmadan bebekle gidemiyorum ancak yakınımda olana gidiyorum
Neresindesin ankaranın

Ben genelde mint yeşili somon rengi ve lacivert krem ağırlıklı almıştım kıyafetlerini , ablamın yeğenimden yolladıkları genelde pembe- mor- beyaz tonlarında , onları evde giydiriyorum , dışarı çıktığımızda kendi aldıklarımı giydiriyorum , Arkadaşlarım genelde turuncu lacivert somon ağırlıklı almışlar, akrabaların ÇOĞU hediye yerine altın taktı , hediye getirende pijama Takım'ı tarzında kırmızı çok faZla var:) ben dün sonbahar ve kışlıkları yıkadım , ablamdan gelenler ve hediye gelenleri , 3-6 hiç yok neredeyse 6-9 ağırlıklı ablamda çok alma 3-6 ay aralığındaki kıyafetleri çok kullanamazsın 6-9 al dedi ama deneyeceğim bodyleri , bakalım nasıl gelecek , büyük gelirse alırım 3-5 body ve pantolon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…