2016 Haziran bebekleri büyüyor

Herkese merhaba... 5 Haziran'da Doğum yaptım.şimdi çalışıyorum çalışan bir anneyim malesef ... benimle ayni durumda olan dertleşmek isteyen var mı bebeğine yetemesiğini yeterince zaman ayıramadığıno düşünen?

Kızlar sizin bebişler dönüyormu tek başına bizimki dönmüyor daha
Ya bizimki 95 günlük falan oldu , ayaklarıyla kendini 180 derece Gönderdiği oluyor özellikle yatakta , tek tarafı korumalıydı diğer tarafınada koruma minderi aldım , ama öyle yuvarlanmıyor, bu aralar ellerinden tutup oturur pozisyonda kalkmayı çok seviyor, özellikle babası akşam sporu olarak yaptırıyor onu görünce hemen Kafayı dikiyor :)))

Disari cikarken ozelmi gydiriyosun bn hep pijama esofman gydiriyorum hic oyle pantolin gydirmedim

Byan kuaförde kazıttım. Durdu kızım maşllah. Fazla hareketlenmeden hızlıva yaptı

Byan kuaförde kazıttım. Durdu kızım maşllah. Fazla hareketlenmeden hızlıva yaptı
B biyologmerve benn içeri bi girdim annem tutuyo babam da kendi traş makinasıyla kazıyo henüz 7 günlüktü içeri bi girdim bu kimin çocuğu naptınız çocuğuma dedim

Bence su anda hangi rengi giydirdigimizin hicbir onemi yok. Ogluma mavi hicbisey almadim diyebilirim, cok az, genelde sari, kahve, yesil, turkuaz, turuncu aliyorum. En cok da yesil yesilin her tonu var cok yakisiyor :)
Fakat cocuk kendini bilmeye baslayinca cinsiyet farkindaliginin olusmasi icin mavi ve pembe kullanimi uzmanlarca tavsiye ediliyor. Biz tam tersini yaparsak bu sefer arkadas ortaminda alay konusu olma riski var. Bence bazi kabullenilmis toplumsal kaliplara cok aykiri gitmemek lazim :)
Ama su anda bebekler ve her rengi giyebileceklerini dusunuyorum yeter ki rahat etsin.

Ben de sarı ve beyaza yönelmiştim sarılık olduktan sonra sarıdan nefret ettim giydirmiyorum almıyorum annem daha çok pembe almış ve çok yakıştırdım artık hep pembe alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…