- 7 Kasım 2014
- 1.871
- 2.132
- 133
- 38
- Konu Sahibi superselma
-
- #1.921
Ya bizimki 95 günlük falan oldu , ayaklarıyla kendini 180 derece Gönderdiği oluyor özellikle yatakta , tek tarafı korumalıydı diğer tarafınada koruma minderi aldım , ama öyle yuvarlanmıyor, bu aralar ellerinden tutup oturur pozisyonda kalkmayı çok seviyor, özellikle babası akşam sporu olarak yaptırıyor onu görünce hemen Kafayı dikiyor :)))Kızlar sizin bebişler dönüyormu tek başına bizimki dönmüyor daha
Cnm yüzüstü yatıyorsa sırt üstü olmuyor ama yan falan yattiysae yüzüstü oluyoKızlar sizin bebişler dönüyormu tek başına bizimki dönmüyor daha
Bizimkide demekki daha erken nette biri dönüyor filan yazınca benmki neden dönmüyor acaba dedim. O bizden 10 gün büyükCnm yüzüstü yatıyorsa sırt üstü olmuyor ama yan falan yattiysae yüzüstü oluyo
Var cnm ama resim atmaya fırsat bulamadım face olmaz mi :)))Kızlarr instagram kullanan yokmuu takipleşelimm :))
Olarr hepsiiVar cnm ama resim atmaya fırsat bulamadım face olmaz mi :)))
Bizim doktorumuz da birakin dedi. Bunun su an kalici bir parmak emme aliskanligi oldugunu dusunmen icin erken canim. Burda sorsan emmeyen yoktur. Hepsinin eli agzinda. Telaslanma.Bırakayım emsin yani
Disari cikarken ozelmi gydiriyosun bn hep pijama esofman gydiriyorum hic oyle pantolin gydirmedimBen genelde mint yeşili somon rengi ve lacivert krem ağırlıklı almıştım kıyafetlerini , ablamın yeğenimden yolladıkları genelde pembe- mor- beyaz tonlarında , onları evde giydiriyorum , dışarı çıktığımızda kendi aldıklarımı giydiriyorum , Arkadaşlarım genelde turuncu lacivert somon ağırlıklı almışlar, akrabaların ÇOĞU hediye yerine altın taktı , hediye getirende pijama Takım'ı tarzında kırmızı çok faZla var:) ben dün sonbahar ve kışlıkları yıkadım , ablamdan gelenler ve hediye gelenleri , 3-6 hiç yok neredeyse 6-9 ağırlıklı ablamda çok alma 3-6 ay aralığındaki kıyafetleri çok kullanamazsın 6-9 al dedi ama deneyeceğim bodyleri , bakalım nasıl gelecek , büyük gelirse alırım 3-5 body ve pantolon
Byan kuaförde kazıttım. Durdu kızım maşllah. Fazla hareketlenmeden hızlıva yaptıNerde kazittin cnm yaa bebisin durdu mu?
Bende cok istiyorum esimi ikna edemiyorum.
Coookkk dokuluyor saclari uyuturken yastik full sac.parmak aralarinda hep sac oluyo temizliyom ama elino agzina sokuyo saclarini yutuyosa korkuyorum.
Esimde olmaz cok guzel saclari var diyo izin vemiyo
B biyologmerve benn içeri bi girdim annem tutuyo babam da kendi traş makinasıyla kazıyo henüz 7 günlüktü içeri bi girdim bu kimin çocuğu naptınız çocuğuma dedimByan kuaförde kazıttım. Durdu kızım maşllah. Fazla hareketlenmeden hızlıva yaptı
Ay inşallah geçicidir ya bir anda çok telaş yaptım :)Bizim doktorumuz da birakin dedi. Bunun su an kalici bir parmak emme aliskanligi oldugunu dusunmen icin erken canim. Burda sorsan emmeyen yoktur. Hepsinin eli agzinda. Telaslanma.
Bence su anda hangi rengi giydirdigimizin hicbir onemi yok. Ogluma mavi hicbisey almadim diyebilirim, cok az, genelde sari, kahve, yesil, turkuaz, turuncu aliyorum. En cok da yesil yesilin her tonu var cok yakisiyor :)Kızlar pembe, oğlanlar mavi giyer de... giymek zorundalar mı?
Ben kızama pembe giydirmemeye kararlıydım. Daha çok unisex yada erkek kıyafetlerine yakın renkler aldım. Beyaz, yeşil ve sarı ağırlıklı kıyafetleri var. Odası mint yeşili, çarşaflar genelde beyaz.
Ama hep pembe hediye geldi, kv pembe dikti her şeyi. Derken ev yine pembe doldu. Dün lacivert şalvar aldım diye eşim erkek çocuğu gibi olmuş, hiç sevmedim dediSiz cinsiyete göre mi giydiriyorsunuz?
Gözün aydın canımmm
Üzülme onun geleceği için çalışıyorsun sonuçta yine onun içinHerkese merhaba... 5 Haziran'da Doğum yaptım.şimdi çalışıyorum çalışan bir anneyim malesef ... benimle ayni durumda olan dertleşmek isteyen var mı bebeğine yetemesiğini yeterince zaman ayıramadığıno düşünen?
Ben de sarı ve beyaza yönelmiştim sarılık olduktan sonra sarıdan nefret ettim giydirmiyorum almıyorum annem daha çok pembe almış ve çok yakıştırdım artık hep pembe alıyorumKızlar pembe, oğlanlar mavi giyer de... giymek zorundalar mı?
Ben kızama pembe giydirmemeye kararlıydım. Daha çok unisex yada erkek kıyafetlerine yakın renkler aldım. Beyaz, yeşil ve sarı ağırlıklı kıyafetleri var. Odası mint yeşili, çarşaflar genelde beyaz.
Ama hep pembe hediye geldi, kv pembe dikti her şeyi. Derken ev yine pembe doldu. Dün lacivert şalvar aldım diye eşim erkek çocuğu gibi olmuş, hiç sevmedim dediSiz cinsiyete göre mi giydiriyorsunuz?
Gözün aydın canımmm
Valla gece uğraşıyordu Da beceremediKızlar sizin bebişler dönüyormu tek başına bizimki dönmüyor daha
Oyy yaa yerim. Bende niye dönemiyo filan diyodum ama normalmiş :))Valla gece uğraşıyordu Da beceremedi
Saracoglunun sma hakkinda soylediklerini dinlemeni tavsiye ederim. Nette bayanlarla söyleşi yapmış. Dediklerini birebir yeğenlerim yaşadı ve simdi dedigi gibi cok yemek seciolar hep seker tadi arıyolarBen aptamilin de tadina baktım sma nında
İnan aralarında çok fark yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?