- Konu Sahibi sananesanane
-
Kızlar bnmde hazıran da yumurtam toplandı değerlerim yüksek olunca transferi erteledik kısmetse bu aya olacak insallah benim yumurta topanırken çok ağrım sancım olmuştu kabus gibi 20 gün geçirdm transferde ağrı oluor mu ben pkolu olunca ohhss oldum inş transfer zamanı ağrı olmuordu... Bende heyecanlıyım kızlar süreçte sona geldik bakalm inş bizlernde isteyen herkesinde bebişi olur...
Narkoz verildi yumurta toplanırkn bnm ağrım yumurta toplandıktan sonra oldu iyi ya çok sevindm çünkü bnm çok sorunlu oldu çok kötü şeyler yaşadm şimdi transferden sonra ilaç falanda alamam ondn ağrı olmaması çok ii birşey tmm cnm duş alırım parfümde sıkmamTransfer dedigin normal muayene gibi canim agri acı yok.. idrara sıkışık olacaksin.. duş alıp gideceksin, parfüm vs sıkma..
Yumurta toplama da narkoz istemedim.. ben de cok acı cektim
Embriyolar kokuya hassas oluyormus.. zaten transfer oncesi bu uyarilari yaparlar sana da..Narkoz verildi yumurta toplanırkn bnm ağrım yumurta toplandıktan sonra oldu iyi ya çok sevindm çünkü bnm çok sorunlu oldu çok kötü şeyler yaşadm şimdi transferden sonra ilaç falanda alamam ondn ağrı olmaması çok ii birşey tmm cnm duş alırım parfümde sıkmam
Cnm sen de sorn neydi bende çok merak ediorm tutar mı die çok umutlanmak istemiorm hayal kırıklığı da yaşamak istemiorm açıkcası 3 yıldır hep hüsran bu ilk denememiz pko var bendeEmbriyolar kokuya hassas oluyormus.. zaten transfer oncesi bu uyarilari yaparlar sana da..
Minoset, parol vs.. hamile iken kullanabilecehin agri kesiciler var.. icebilirsin rahatlikla.. basim cok agridigi zaman ictim mesela.. ilk hamileligimde de kullandim..
Bana sorun net olarak soylenmedi.. 5 asilama, 1 rahim filmi, 1 histeroskopi yapildi.. bi sorun var ama ne :)Cnm sen de sorn neydi bende çok merak ediorm tutar mı die çok umutlanmak istemiorm hayal kırıklığı da yaşamak istemiorm açıkcası 3 yıldır hep hüsran bu ilk denememiz pko var bende
Cnm inş tutar 10 güne ne kaldı şurda ne güzel inş Rabbim bu bebeğinide kucağına almayı nasip eder sağlıklı bir şekildeBana sorun net olarak soylenmedi.. 5 asilama, 1 rahim filmi, 1 histeroskopi yapildi.. bi sorun var ama ne :)
Yalniz rahim filminde sıvı gecisi zor olmustu.. Tüplerin asiri uzun ve kivrimli dendi..belki de sorun budur..
Ilk denemede 2 tane 3.gun embriyosu ( 1 normal, 1 kalitesiz) kondu ve hamile kaldim.. Allaha Şükür bir çocuğum var.. simdi 2.deneme yapildi ama 2 embriyo istemedim bu defa.. suan sonuc pozitif fakat düşük veya dis gebelikle sonhclanabilir.. beklemedeyim.. 10 gune belli olur durumum
Merhaba canim sonucun ciktimi ne oldu benim 12si tahlil gunumYa bana grade 1 ve grade 2 dedi.. ama grade 2 konmus rapora baktim.. grade 2 kalitesi daha kötü olmuyor muydu?
Dun gece bi umutsuzluk düştü.. saldım kendimi.. beslenmeme dikkat etmedim.. yatmadim bile.. ümidi kestim..daha ilk günden pes ettim anlayacagin..
Sonucum pozitif fakat kanamam basladi.. düşük olabilir dedi doktor.. yarin bi daha test yapacaklarMerhaba canim sonucun ciktimi ne oldu benim 12si tahlil gunum
Cok gecmis olsun canim bi kanama iynesi varmis kanamayi durduruyor dr na sor ondan yapmak uygunsa ondan yapsin benim halamin kizinda rahim tansiyonu vardi 3aylik hamileyken kanamasi oldu bi igne yapti dr gecdi simdi kizi 4yasinda allah yardimcin olsun mutlu haberler ver ayaklarini yuksekte tut indallah gecerrr dua edicen sabin icin insallah kabul olurSonucum pozitif fakat kanamam basladi.. düşük olabilir dedi doktor.. yarin bi daha test yapacaklar
Cnm çok geçmiş olsn inş birşy olmz yarın ola hayrola dualarm seninleeeSonucum pozitif fakat kanamam basladi.. düşük olabilir dedi doktor.. yarin bi daha test yapacaklar
slm. bende haziranda tüp 2. tüp bebek denememi yaptırım malesef sonuç negatif. sende müjdeli haberler var mıselamlar arkadaslar mayista ilaclara hazirandada ilk transferim olucak cok heyecanla bekliyorum bakalim nelef olurcak benim gibi bekleyen arkadaslar dertleselim :)
Slm ben bu gun tahlil yaptirdim neqatif cikti cok uzgunum neden boyle oldu bilmiyorum canim cok yaniyor bu kan tailinin yanlis olma ihtimali varmi ya icimde sanki deprem oldu hersey yikildiTransfer dedigin normal muayene gibi canim agri acı yok.. idrara sıkışık olacaksin.. duş alıp gideceksin, parfüm vs sıkma..
Yumurta toplama da narkoz istemedim.. ben de cok acı cektim
Malesef canim kan tahlili kesin sonuc..Slm ben bu gun tahlil yaptirdim neqatif cikti cok uzgunum neden boyle oldu bilmiyorum canim cok yaniyor bu kan tailinin yanlis olma ihtimali varmi ya icimde sanki deprem oldu hersey yikildi
İnsallah bi anda dunya durdu sanki kimse yok ben anliycak esim zaten benden beter neyse ben cikiyorum sayfadan allaha emanet ol eyer gelirsem belki birdaha yazarim insallah allaha emanet ol kimseye anlatamadigim icin sana yazdim kusura bakma hakkini helal etMalesef canim kan tahlili kesin sonuc..
Bilmiyorum kacinci denemendi ama ben suan negatifi gorseydim ama şu düşük olayini yasamasaydim diyorum..
Yasadiklarimiz cok zor.. Bol bol dua et..
Allah yardimcimiz olsun
Canım üzülme Rabbim böylesini hayırlı kılmış bizler bilemiorz tabi bende olsm üzülürm kolay dğl hem maddi hemde manevi yıpranıorsn erken mi yaptırdın kan testini acaba bizlerde inan aynı durumdyz bekliorz Rabbim ne zaman nasip ederse artık.üzülme metanetli olmaya çalış elbet birgün bizlerinde bebişi olack bizlerinde elleri boş kalmıcak bende 2 yıldır uğraşıorm en sonunda tüp bebeğe karar verdm transferm de ertelendi geçen ay kısmetse bu ay olck bu yolda emek veren herkesn bebeği olur inş en kısa zaman daİnsallah bi anda dunya durdu sanki kimse yok ben anliycak esim zaten benden beter neyse ben cikiyorum sayfadan allaha emanet ol eyer gelirsem belki birdaha yazarim insallah allaha emanet ol kimseye anlatamadigim icin sana yazdim kusura bakma hakkini helal et
Tebrik ederim.. bu isler nasip isi biraz..Herkese merhaba bana da 28 haziranda bir tane 3. Gün embriyosu transfer edildi bu ilk tup bebek denememdi ve tek embriyo konduğu için çok da umutlu değildim acikcasi kendimi negatife hazırladım sadece kendimi olsa iyi çevremdeki herkesi Allahima çok şükür tuttu nasipse yarın keseyi gorucez Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıklı bebisler nasip etsin herkese
Aynen dediğin gibi canım kısmeti varsa dünyaya gelecek zaten yoksa da en ileri teknolojileri kullan istersen Allah ol der olur dilemezse olmaz hep hayırlısını isteTebrik ederim.. bu isler nasip isi biraz..
ben ilk denememde 3.gun embriyosu ile hamile kalmistim ama 4 yil sonra 2.denemede 5.gun embriyosu ile hamile kalamadim.. :))
Çok sevindim canım allah sağlıkla kucağına almayınca nasip etsin :) darisida başımıza diyelim su an hala merional kullanıyorum haplar falan 6gun kaldı iğneleri bitmesine bakalım sonra yumurtaları alacaklar falan filan ışte transferden sonra özellikle dikkat ettiğin yediğin şeyler oldu mu yasa en önemlisi doktorun sana ne tavsiye etti tutunmayı kolaylaştırmak içinHerkese merhaba bana da 28 haziranda bir tane 3. Gün embriyosu transfer edildi bu ilk tup bebek denememdi ve tek embriyo konduğu için çok da umutlu değildim acikcasi kendimi negatife hazırladım sadece kendimi olsa iyi çevremdeki herkesi Allahima çok şükür tuttu nasipse yarın keseyi gorucez Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıklı bebisler nasip etsin herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?