2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

Hadi inşallah canım. zaten aşılamadan sonuç alan ben hiç görmedim.

Cnm sanırm ohss oldu bende ya orta derece belirtileri o yönde gibi

arkadaşlar bende mayısın 21 inde ilk iğneleri kullanmaya başladım. 10 adet yumurtam toplandı. 2si emriyo oluşmuş ikisini haziranın 2 sinde transferim oldu yine o günden beri iğne kullanıyorum ayın 15. inde testim olacak inş. transferden itibaren belim ağrıyor normalmidir acaba(ilk denemem daha )

Mrb aranıza yeni katılmaktayim tup bebek 2. Denemem yarın kanda sonuç belli olucak umarım bizler için hayirlisi olur... tedbir bizden taktir alahtan

ayy hadii hayirlisi ins hepsi dollenir ve bolunur. bende pko yum cuma günü opu var. bende senin gibi olucam allah yardimcimuz olsun. bol bol su ic, sade madensuyu, süren iic. daha onceki tedavimde doktorsoylemistii. daha kolay anlatmama yardımcı olur demusti

İlk denememde çok yıkılmıştım şimdi çok korkuyorum tekrar hayal kırıklığı ilaçların vücuda bıraktığı yan etkiler çok zor allah sabır versin

Aynen benimde sırtımda ağrı var kasiklarimda hafif birseyi merak ediyorum arkadaslr ilk denemem de leke olmadı suan dondurulmuş larla 2 adet transfer edildi yarın sonuç belli olucak kanda bunda yine olmadı arastiriyorum genelde hafif lekeleneleri olanlar genelde hamile tutunma kanamasıymis

Eşimin gayet iyi benim sorunum 11 yıl önce kızıma sezaryen dolum yapmıştım sağ yumurtayı almışlar yeni öğrendim 2 denerede histeroskopi ve Laparoskopi oldum sonucunda tüpler tıkalı ve sıvı birikmesi vardı bu siki olduğu sürece asla emriyo tutulamaz dedi doktorlar ameliyatla temizlendi

Sonasında dondurulmuş larla 2 deneme yaptık 2 adet 6.gün blastotis emriyosu transfer edildi bakalım yarın ne olucak sonuc

Beni örnek al kafaya taktım olmadı rahat bıraktım oluverdi. İnan bir adet sperm ve bir yumurtaya bakıyor herşey. Eşinde sorun yoksa bence olur denersen.
Malasef bizim problemimiz çift tarafli ...tek çare tüp bebek.. Allah büyük

İlk denememde çok yıkılmıştım şimdi çok korkuyorum tekrar hayal kırıklığı ilaçların vücuda bıraktığı yan etkiler çok zor allah sabır versin
canim benim ayni durumu bende yasadim bise beb pozitif gordum keseyi gordum gordugum gece kanamam basladi dusuk gerceklesti cok zor bi durum yasiyoruz ama asla umudumuzu yitirmek yok bak cok guzel sonuc alacaksin kendini guzel motive et

bugun yine doktor kontrolum var artik son kez e2 bakilacak cumartesi yumoslar toplanacak gecen sefer 15 tane yumurta toplandi 14 tanesi olgun cikti 9 tanesi 5 güne kadar geldi cok ilginc bi şekilde doktorum dondurmadi gerek görmedi dondurmaya umarim bu seferkileri dondurmak icin gerek görür cnk bu igneler yüzünden kirmizi kirmizi kan lekeleri oluşuyor vucudumda aşiri derecede sivilce cikiyor rabbim hepimiz icin iyi seyler göstersin resmen vucudum davul gibi şişti ya

Aynı dr mı devam ediyorsun??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…